Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BHF_Manijak wrote: ↑29/12/2020 22:57
I sta kazu, nisu kandidati... Ma veze vi nemate sa zivotom.
Ide ovaj United do kraja u utrku, iako mrljavo igraju do picke materine.
Bruno Fernandes je 80% ove ekipe, ostalo polovnjaci manje-vise i jebem im umrle sto ga na Anfield ne dovedose kad su mogli. Vizionari zato imaju Keitu.
Vise srece nego pameti, ali su tu i ovako mrljavo ce ici do kraja.
Kakvog crnog kraja, oni kad udju u losu seriju nemaju trenera koji ce ih okrenuti u pravi smjer. Njima je top 4 da se nogom u guzicu udaraju.
Lafe, itekako mogu do kraja. Oni ili Liverpool
Trećeg nema.
Bruno Fernandes je 80% ove ekipe, ostalo polovnjaci manje-vise i jebem im umrle sto ga na Anfield ne dovedose kad su mogli. Vizionari zato imaju Keitu.
Kandidati jesu, ali kakvi kandidati. Danas, sutra mogu pasti u lošu seriju, naredati dosta loših rezultata i završe na kraju na petoj ili šestoj poziciji. Redaju pobjede preokretima i teškim patnjama. Klimave pobjede baš.
Bruno je odličan fudbaler, ne mogu se načuditi kako je on uopšte završio u Unitedu. Na koji ga fazon dovedoše. A bio bi još bolji da je okružen boljim saigračima.
U pravu je ovaj pearl jam, United ima najjacu ekipu na otoku, apsolutni favoriti su.
I bice velika bruka ako ne osvoje titulu sa ovako slabom konkurencijom. Jedina nada ostalim konkurentima je da Solskijer nešto zayebe svojim trenerskim neznanjem.
Kandidati jesu, ali kakvi kandidati. Danas, sutra mogu pasti u lošu seriju, naredati dosta loših rezultata i završe na kraju na petoj ili šestoj poziciji. Redaju pobjede preokretima i teškim patnjama. Klimave pobjede baš.
Bruno je odličan fudbaler, ne mogu se načuditi kako je on uopšte završio u Unitedu. Na koji ga fazon dovedoše. A bio bi još bolji da je okružen boljim saigračima.
Kako je zavrsio u Unitedu? E ne znam ni ja, Unted klub iz zonske lige... cudo nije u PSG ili tako negdje...
I dalje se sve svodi na to šta će jedan lik izmisliti, tj. ako Bruno izmisli gol ili asistenciju, dobro i jeste. Ja tu i dalje ne vidim nikakvu igru i plan.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑29/12/2020 23:45
I dalje se sve svodi na to šta će jedan lik izmisliti, tj. ako Bruno izmisli gol ili asistenciju, dobro i jeste. Ja tu i dalje ne vidim nikakvu igru i plan.
Ma lozi vas Better ba... Sta vam je
O kakvoj se tituli prica, ni pola sezone proslo nije
Sanabija wrote: ↑29/12/2020 23:22
Kako je zavrsio u Unitedu? E ne znam ni ja, Unted klub iz zonske lige... cudo nije u PSG ili tako negdje...
Ma ne ozbiljno, jebo to što su oni veliki klub i što imaju gomilu trofeja. Nisu tri poštena trofeja osvojili otkako je otišao SAF, teško izbore LP, nekad su u EL, itd. Dovođenje Fernandesa je čudo.
Na 2 boda ste od Liverpoola a nemas hrabrosti reci da ste u borbi za titulu. Pfewwww
Na 2 boda ste od Liverpoola a nemas hrabrosti reci da ste u borbi za titulu. Pfewwww
Mislim da pocinjem cijeniti better man-A.
buahahaha da ima neke igre, rekao bih ... Al ovako ... jok.
Sta kad Bruno zakaze ?
Sanabija wrote: ↑29/12/2020 23:22
Ma ne ozbiljno, jebo to što su oni veliki klub i što imaju gomilu trofeja. Nisu tri poštena trofeja osvojili otkako je otišao SAF, teško izbore LP, nekad su u EL, itd. Dovođenje Fernandesa je čudo.
A kakvo je cudo bilo dovođenje Torresa i Suareza u Liverpool? Koliko su oni postenih trofeja osvojili do tada? Ili kasnije Manea, Firmina i Salaha i Van Dijka? Koliko su osvojili dok oni nisu dosli?