Bitno je da je trump pobijedio.
Bit ce vlada u KS
Solucija je jednostavna onda.drug_profi wrote: ↑26/12/2020 23:43 Dok je god diploma bitna, a ne sta znas i koliko imas zdrave logike, dotle ce ekonomija biti u kurcu.
Diploma je papir, ne garantuje nikakvo znanje. Mozes ga imati, a cesce ga nemas.
Onaj koji je u toj struci radio 20 godina moze biti profesor tom gusteru sa diplomom.
Ne mora biti, ali u svakoj firmi ces naci nekog matorog majstora koji je pametniji i vise zna od taze inzenjera, npr.
Koliko samo medicinskih sestri sam upoznao koje bolje postave dijagnozu od nasih ljekara, to je strahota.
Evo neki dan stariju zenu tretiraju kao Covid pacijenta, dok jedna sestra kaze da njoj lici na mozdani udar.
I ispostavi se da je zena negativna, ali ima krvarenje u mozgu.
A sve neke diplome je prije toga pregledale-
Upravo tamo, u 3 lijepe PM...
drug_profi wrote: ↑26/12/2020 23:43 Dok je god diploma bitna, a ne sta znas i koliko imas zdrave logike, dotle ce ekonomija biti u kurcu.
Diploma je papir, ne garantuje nikakvo znanje. Mozes ga imati, a cesce ga nemas.
Onaj koji je u toj struci radio 20 godina moze biti profesor tom gusteru sa diplomom.
A ne kvalifikuje ga to sto je doktor nauka? To moze svako je li?Styling wrote: ↑25/12/2020 22:32
Ne mozes biti direktor Prve bosnjacke a da nisi u halki. Meni se ne svidja.
Ovaj ministar za boracka pitanja nije vidio realnog sektora. Radio u Americkoj Ambasadi 15 godina kao strazar a poslije toga kao sef obezbjedjenja u jednoj banci. Nidje veze. Ali kvalifikuje ga zavrsen DiF.
On je doktor fizickog. Kakve veze to ima sa ministarstvom za boracka pitanja?izvrsni direktor wrote: ↑27/12/2020 12:38A ne kvalifikuje ga to sto je doktor nauka? To moze svako je li?drndalo wrote: ↑25/12/2020 22:32
Ovaj ministar za boracka pitanja nije vidio realnog sektora. Radio u Americkoj Ambasadi 15 godina kao strazar a poslije toga kao sef obezbjedjenja u jednoj banci. Nidje veze. Ali kvalifikuje ga zavrsen DiF.
Za ministarstvo za boracka pitanja ga ne kvalifikuje to sto je bio borac citav rat i sto je nagradjivan kao borac?![]()
Hm, ovo nije moj citat...izvrsni direktor wrote: ↑27/12/2020 12:38A ne kvalifikuje ga to sto je doktor nauka? To moze svako je li?drndalo wrote: ↑25/12/2020 22:32
Za ministarstvo za boracka pitanja ga ne kvalifikuje to sto je bio borac citav rat i sto je nagradjivan kao borac?![]()
Greska mojadrndalo wrote: ↑27/12/2020 13:16Hm, ovo nije moj citat...izvrsni direktor wrote: ↑27/12/2020 12:38A ne kvalifikuje ga to sto je doktor nauka? To moze svako je li?drndalo wrote: ↑25/12/2020 22:32
Ma sve ok, desi se, nego da te neko ne citira sa “mojim” citatom... Ispravak krivog navoda...izvrsni direktor wrote: ↑27/12/2020 13:30Greska mojadrndalo wrote: ↑27/12/2020 13:16Hm, ovo nije moj citat...izvrsni direktor wrote: ↑27/12/2020 12:38
A ne kvalifikuje ga to sto je doktor nauka? To moze svako je li?
Moj je citat, ali pogresno kvotan od kolege.drndalo wrote: ↑27/12/2020 13:16Hm, ovo nije moj citat...izvrsni direktor wrote: ↑27/12/2020 12:38A ne kvalifikuje ga to sto je doktor nauka? To moze svako je li?drndalo wrote: ↑25/12/2020 22:32