FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Sociolog
#13976 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tigar najjaci

- bunk
#13977 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta kaze Kljujic 5 nastavnika fizickog

-
Android Knego
#13978 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovu trojicu ko da su digli iz Doma penzionera s partije domina...
-
sandzokan
#13979 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
Android Knego
#13980 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A ono kad se Ganić hvali da mu je plata kao predsjednika Federacije bila samo 1200 maraka i Senad ga priupita: ”A sa strane?” i još mu ponovi pitanje... kako se frajer budala napravi... Majkemi, treba isjeći ovaj video i podijeliti na FB da postane "viralni hit"...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13981 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bila 1200 kad je prosjecna u drzavi bila 200. Nije se u Bosni nikad rodio EjuP, EjuB jeste. Ali Ejup iz Sandzaka bi predsjednik drzave
-
dzumandzic1
#13982 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma sve je to goli lopov. Jedino rjesenje je da se BiH transformise i uvede prejako tuzilastvo i pravedan sud. Tek onda ce krenuti na bolje jer se nece moci krasti i podmicivati.Android Knego wrote: ↑25/12/2020 22:08 A ono kad se Ganić hvali da mu je plata kao predsjednika Federacije bila samo 1200 maraka i Senad ga priupita: ”A sa strane?” i još mu ponovi pitanje... kako se frajer budala napravi... Majkemi, treba isjeći ovaj video i podijeliti na FB da postane "viralni hit"...
- vatrogasac
#13983 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mirko je imao najrealnije projekcije, pratio ga je solidno Ganić, ali Kljujića ponesu emocije mada je i on otkrio par stvari. Najjače je bilo Ganićevo da nemamo stranke koja ima 10 jakih ekonomista, 10 jakih pravnika i 10 jakih diplomata. Neka (hipotetski) Biden nam uredi državu i promijeni Dayton, kome to dati da realizuje?
-
dzumandzic1
#13984 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bukvalno jedino rjesenje je ubaciti strance da vode drzavuvatrogasac wrote: ↑26/12/2020 09:59Mirko je imao najrealnije projekcije, pratio ga je solidno Ganić, ali Kljujića ponesu emocije mada je i on otkrio par stvari. Najjače je bilo Ganićevo da nemamo stranke koja ima 10 jakih ekonomista, 10 jakih pravnika i 10 jakih diplomata. Neka (hipotetski) Biden nam uredi državu i promijeni Dayton, kome to dati da realizuje?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
dzumandzic1
#13986 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma ona neka, preziva se Vrabac. Novinarka portala nap.ba
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13987 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto Kljuic prozva Aliju da je izdao BiH u Dejtonu
Kaze za novu vladu u KS imaju pet profesora fizickog za ministre
lik prica, prica pa lupi po koju izmedju redova, ja bi se njemu samo mogao smijat
pravi onaj dedica iz birtije sto mrtav ozbiljan prica viceve i raja ga oko njega caste pivama
ja kaze bio kapetan sa tri zvjezdice i posto dzeneral u ratu i sad ima penziju vecu od njega

Kaze za novu vladu u KS imaju pet profesora fizickog za ministre
- spreca
#13988 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U pravu je za svaku izgovorenu rijec...Alija nas je vise zajebo nego sto nam je pomagao,pogotovu sto umjesto Bakira nije ga otreso od plocicepici wrote: ↑26/12/2020 11:21 Sto Kljuic prozva Aliju da je izdao BiH u Dejtonu![]()
Kaze za novu vladu u KS imaju pet profesora fizickog za ministrelik prica, prica pa lupi po koju izmedju redova, ja bi se njemu samo mogao smijat
pravi onaj dedica iz birtije sto mrtav ozbiljan prica viceve i raja ga oko njega caste pivama
ja kaze bio kapetan sa tri zvjezdice i posto dzeneral u ratu i sad ima penziju vecu od njega
![]()
![]()
![]()
- spreca
#13989 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cikotic spusta sam sebe,ovo uopste nije za njega,vidi se da je nesposoban da bilo sta uradi i sve se boji da kaze da su krivi SDA HDZ i SNSD ,odnosno komletna vlada
- dembele
#13990 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedino što je Stjepan pametno rekao je da ne treba očekivati ništa spektakularno od Bidenove administeacije a vezano za reviziju Dejtonskog mirovnog sporazuma.
U pravu je kada kaže da je Dejton zaustavio rat i donio mir, koji uz nekoliko ključnih aneksa omogućavaju kakvo-takvo funkcionisanje države i da eventualne promjene moraju poteći od domaćih vlasti.
Budući da se radi o korumpiranoj nacionalističkoj bagri i potkapacitiranim ublehama koje nisu u stanju voditi kućni savjet jedne četverospratnice ili omanje mjesne zajednice a kamoli državne institucije, koji su uz to okruženi, primitivnom, lijenom i defetističkom biračkom populacijo, koja ne funkcioniše na matrici da svima bude bolje, već da se zajebu ovi drugi, govori da ćemo još dugo vremena uživati u rahat patnji.
A Senad ko naslovnice Kurira i Informera, samo da se naprave što spektakularniji medijski uleti. Neupućen bi pomislio da će Biden odmah nakon inauguracije pohitati da od BiH pravi građansku državu.
U pravu je kada kaže da je Dejton zaustavio rat i donio mir, koji uz nekoliko ključnih aneksa omogućavaju kakvo-takvo funkcionisanje države i da eventualne promjene moraju poteći od domaćih vlasti.
Budući da se radi o korumpiranoj nacionalističkoj bagri i potkapacitiranim ublehama koje nisu u stanju voditi kućni savjet jedne četverospratnice ili omanje mjesne zajednice a kamoli državne institucije, koji su uz to okruženi, primitivnom, lijenom i defetističkom biračkom populacijo, koja ne funkcioniše na matrici da svima bude bolje, već da se zajebu ovi drugi, govori da ćemo još dugo vremena uživati u rahat patnji.
A Senad ko naslovnice Kurira i Informera, samo da se naprave što spektakularniji medijski uleti. Neupućen bi pomislio da će Biden odmah nakon inauguracije pohitati da od BiH pravi građansku državu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13991 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije ni njegovo maslo za ramazana ALI (od Neda Starka) sve sto kroz saljive upadice izgovori ima mjesta... pa i to za Aliju pa za cak porucnike kasnije dzenerale pa do nove vlade KS... ne znam kakav bi bio da je imao stvarnu moč, najvjerovatnije puno bolji od tadasnjih pa i danjasnjih vladajucih struktura a mozda bi samo zamutio vodu i brisno, pretpostavke sve... sto se tice daljnjeg nisam mogao gledat jer mi Senad pocinje ici na zivce svojim upadicama i vodjenjem rijaliti dnevnika tj emisije... postane konfuzno i iritirajuce, prekinega ni upo recenice i lupne deseto pitanje... taj rijaliti sistem je vec postao otrcan, naporan i zamoran... bar meni.spreca wrote: ↑26/12/2020 11:35U pravu je za svaku izgovorenu rijec...Alija nas je vise zajebo nego sto nam je pomagao,pogotovu sto umjesto Bakira nije ga otreso od plocicepici wrote: ↑26/12/2020 11:21 Sto Kljuic prozva Aliju da je izdao BiH u Dejtonu![]()
Kaze za novu vladu u KS imaju pet profesora fizickog za ministrelik prica, prica pa lupi po koju izmedju redova, ja bi se njemu samo mogao smijat
![]()
![]()
![]()
- spreca
#13992 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja njemu vise vjerujem nego bilo kome drugom pa balijama.Meni je Ganic sinoc bio suvisan apsolutno,ako Kljujic odgovara konkretno i prostim jezikom to Ganic filozofira i nista ne kaze a vrijeme ode,Pejanovic je malo mladji ako se ne varam i pametno zbori.Kljujic da je htio mogao se je prodati bolje i skuplje od bilo kog BiH politicara ali on to nije uradio ni tada ni kasnije i to govori o ljudskosti i njegovoj moralnosti, isto je u pravu za penzije i za vojna lica i za nastavnike fizickog, ali to je nas balinluk sa kojim se trebamo boriti bez kompromisa...Senad postaje naporan pogotovo kad ima goste kao sto su bili sinoc,stalne upadice i stalni prekidi i ni na jedno pitanje ljudi nemogu dati odgovor, ja mislim da je on puko ali se ponekad drzi i slusa ,ocito kad za takav interviju dobije dobru lovu,zato i ne upada jer je stvar dogovora, ali svejedno bez FACE TV bi bili uskraceni za ove duelepici wrote: ↑26/12/2020 12:19Nije ni njegovo maslo za ramazana ALI (od Neda Starka) sve sto kroz saljive upadice izgovori ima mjesta... pa i to za Aliju pa za cak porucnike kasnije dzenerale pa do nove vlade KS... ne znam kakav bi bio da je imao stvarnu moč, najvjerovatnije puno bolji od tadasnjih pa i danjasnjih vladajucih struktura a mozda bi samo zamutio vodu i brisno, pretpostavke sve... sto se tice daljnjeg nisam mogao gledat jer mi Senad pocinje ici na zivce svojim upadicama i vodjenjem rijaliti dnevnika tj emisije... postane konfuzno i iritirajuce, prekinega ni upo recenice i lupne deseto pitanje... taj rijaliti sistem je vec postao otrcan, naporan i zamoran... bar meni.spreca wrote: ↑26/12/2020 11:35U pravu je za svaku izgovorenu rijec...Alija nas je vise zajebo nego sto nam je pomagao,pogotovu sto umjesto Bakira nije ga otreso od plocicepici wrote: ↑26/12/2020 11:21 Sto Kljuic prozva Aliju da je izdao BiH u Dejtonu![]()
![]()
![]()
![]()
- vatrogasac
#13993 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pejanović je par puta sinoć rekao Kljujiću da svoje mišljenje o određenoj stvari zadrži za sebe jer on ne dijeli to mišljenje sa njim. Dobar Pejanović. 
- Idemedosumom
#13994 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Je li ono Kljujić podržava Hadžikadiju? 
-
dzumandzic1
#13995 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedino je Pejanovic tu normalanvatrogasac wrote: ↑26/12/2020 15:37 Pejanović je par puta sinoć rekao Kljujiću da svoje mišljenje o određenoj stvari zadrži za sebe jer on ne dijeli to mišljenje sa njim. Dobar Pejanović.![]()
-
Sociolog
#13996 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Previse prekida ove 3 borca, u pola recenice, tesko ovo vala pratiti.
Pa pusti ljude da zavrse misao.
Nema kocnica ,ne moze se kontrolisati kao da je na kokainu.
Pa pusti ljude da zavrse misao.
Nema kocnica ,ne moze se kontrolisati kao da je na kokainu.
-
sha_ba
#13997 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Propo ganic ko kauč
-
sandzokan
#13998 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ganić jeste ispravno ukazao na totalno odsustvo inteligencije i stručnjaka u velikim strankama. No, tokom najvećeg dijela emisije mi je bio konfuzan, spor u izlaganju i najmanje zanimljiv.vatrogasac wrote: ↑26/12/2020 09:59Mirko je imao najrealnije projekcije, pratio ga je solidno Ganić, ali Kljujića ponesu emocije mada je i on otkrio par stvari. Najjače je bilo Ganićevo da nemamo stranke koja ima 10 jakih ekonomista, 10 jakih pravnika i 10 jakih diplomata. Neka (hipotetski) Biden nam uredi državu i promijeni Dayton, kome to dati da realizuje?
Kljujić mi se činio kao kada student "prerovi" knjigu i onda na ispitno pitanje ne može da da jednostavan, koncizan odgovor nego sve ide naširoko. Kljujića je najbolje pozvati kao jedinog gosta.
Pejanović je najviše odgovorio zadatku emisije, ali ga je blesavi Senad najviše ometao i najmanje je vremena imao za odgovore. Simpatično mi je bilo njegovo "pusti ti SDP" Kljujiću
-
sandzokan
- vatrogasac
#14000 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Oni su svoj dio odradili kada je trebalo i treba ih se sjećati po tom herojstvu. Nisu svi ti pregovori bili lagani, a neki su se dešavali po podrumima Pentagona i po 6 sati kako sinoć rekoše, a stalno se nešto moralo pregovarati.sandzokan wrote: ↑26/12/2020 21:08Ganić jeste ispravno ukazao na totalno odsustvo inteligencije i stručnjaka u velikim strankama. No, tokom najvećeg dijela emisije mi je bio konfuzan, spor u izlaganju i najmanje zanimljiv.vatrogasac wrote: ↑26/12/2020 09:59Mirko je imao najrealnije projekcije, pratio ga je solidno Ganić, ali Kljujića ponesu emocije mada je i on otkrio par stvari. Najjače je bilo Ganićevo da nemamo stranke koja ima 10 jakih ekonomista, 10 jakih pravnika i 10 jakih diplomata. Neka (hipotetski) Biden nam uredi državu i promijeni Dayton, kome to dati da realizuje?
Kljujić mi se činio kao kada student "prerovi" knjigu i onda na ispitno pitanje ne može da da jednostavan, koncizan odgovor nego sve ide naširoko. Kljujića je najbolje pozvati kao jedinog gosta.
Pejanović je najviše odgovorio zadatku emisije, ali ga je blesavi Senad najviše ometao i najmanje je vremena imao za odgovore. Simpatično mi je bilo njegovo "pusti ti SDP" Kljujiću![]()