Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shape of despair wrote: ↑23/12/2020 09:05
Upravo tako. Evo sad pokusao, pise connecting i nakon mozda minut odustane.
Jesi li provjerio na portalu da nisi potrosio 5GB pa nece da se spoji?
Ma jok, tek 200MB, mozda bi i potrošio više da radi kako treba
Zdravo shape of despair",
Zahtjev za detaljnu provjeru Vaših servisa, proslijedili smo kolegama u Timu za tehničku podršku.
Molimo Vas za malo strpljenja, uskoro ćemo Vas kontaktirati.
Nešto razmišljam, ako smo već dobili ovaj Nova Plus katalog, kakve li su šanse da dobijemo kanale Nova Cinema i Nova Family.
Ti kanali u Hrvatskoj dolaze zajedno sa Nova Plus uslugom.
Izgleda da su šanse nikakve, ali eto ne bi bilo loše dobiti ova dva kanala, jer su baš porodični kanali.
chakany wrote: ↑23/12/2020 15:16
Nešto razmišljam, ako smo već dobili ovaj Nova Plus katalog, kakve li su šanse da dobijemo kanale Nova Cinema i Nova Family.
Ti kanali u Hrvatskoj dolaze zajedno sa Nova Plus uslugom.
Izgleda da su šanse nikakve, ali eto ne bi bilo loše dobiti ova dva kanala, jer su baš porodični kanali.
Zdravo @chakany,
Svi Vaši prijedlozi se, svakako, uzimaju u razmatranje te ukoliko budu postojale realne mogućnosti, isti će se uvrstiti u programsku shemu.
Sugestije nam možete slati i na e-mail [email protected]
Stojimo Vam na raspolaganju.
@Telemach
Zadnjih nekoliko dana konekcija je katastrofa, otvaranje stranica i skidanje sadrzaja presporo, stream servisi takodjer rade sporo, jedino you tube radi kako treba.
Zvao sam agente telemacha i rekli su mi da su parametri na ruteru ok ali da vide u logovima neke smetnje i pripisali su to radovima oko vogosce.
Ja sam smetnje prijavio u hrasnom.
Mozete li da uradite nesto, vrlo mi je vazan stabilan internet jer mi posao zavisi od toga ?
mirsek wrote: ↑23/12/2020 19:57
@Telemach
Zadnjih nekoliko dana konekcija je katastrofa, otvaranje stranica i skidanje sadrzaja presporo, stream servisi takodjer rade sporo, jedino you tube radi kako treba.
Zvao sam agente telemacha i rekli su mi da su parametri na ruteru ok ali da vide u logovima neke smetnje i pripisali su to radovima oko vogosce.
Ja sam smetnje prijavio u hrasnom.
Mozete li da uradite nesto, vrlo mi je vazan stabilan internet jer mi posao zavisi od toga ?
Zdravo mirsek,
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do poteškoaća u radu servisa koji su otežali Vaše poslovne aktivnosti.
Vaše podatke i opis problema, proslijedili smo kolegama u tehničkom odjelu, sa zahtjevom za detaljnu provjeru. Molimo Vas za malo strpljenja, kolege će Vas uskoro kontaktirati.
sencobih wrote: ↑24/12/2020 08:11
izbrisali ste post,ne mogu da vjerujem, ali nema veze prvi je blizu pozdrav
Zdravo sencobih,
Podsjećamo da nemamo mogućnost brisati Vaše postove na temi.
Budite slobodni da nam se javite u inbox, rado ćemo iskomunicirati i odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.
sencobih wrote: ↑24/12/2020 08:11
izbrisali ste post,ne mogu da vjerujem, ali nema veze prvi je blizu pozdrav
Zdravo sencobih,
Podsjećamo da nemamo mogućnost brisati Vaše postove na temi.
Budite slobodni da nam se javite u inbox, rado ćemo iskomunicirati i odgovoriti na sve Vaše upite i nedoumice.
tukizahou wrote: ↑24/12/2020 09:41
Zbog cega nije moguce deaktivirati cinestar premier hd koji pise da kosta 8km?
Ili si ih aktivirao a nije jos proslo 30 dana od aktivacije, ili si taj paket dobio kao benefit i zato nemas mogucnost deaktivacije jer ti se ne fakturisu.
tukizahou wrote: ↑24/12/2020 09:41
Zbog cega nije moguce deaktivirati cinestar premier hd koji pise da kosta 8km?
Zdravo tukizahou,
Ljubazno Vas molimo da nam dostavite korisničke podatke i broj Ugovora, rado ćemo provjeriti i ukoliko želite deaktivirati dokupljeni paket.
sencobih wrote: ↑24/12/2020 09:08
Ja napisao da nažalost od prvog nema arena na telemahu, i post nestade brzinom munje
Zasto si tako siguran? Ako je pouzdan izvor, mozes li mi na PP poslati konkretne informacije u vezi Arena?
Nigdje nista javno nema, sve su nagadjanja i spekulacije..
Iskreno, volio bih da nije istina, ali ne mogu nesto ni tvrditi ako nema nista javno.
Nema javno jer nije vijest za pohvaliti, a Telemah ima svoju racunicu zasto ne objavljuju. Mada bi bilo fer da kazu jer je to nekome jako bitan faktor kada se neko odlucuje da potpise ugovor. Kažem volio bih da nije istina jer ja sam pretplatnik i telemaha pored moja tv, ali ... znace se za koji dan. Samo ne bih volio biti na mjestu nekoga ko je sad prikljucio, a iza nove godine arene nestanu. Ti si benq upravu nije mi zvanična informacija, ali nije ni forum zvanično glasilo , ako smatras da sam nekoga uvrijedio obriši i ovaj
sencobih wrote: ↑24/12/2020 10:39
Nema javno jer nije vijest za pohvaliti, a Telemah ima svoju racunicu zasto ne objavljuju. Mada bi bilo fer da kazu jer je to nekome jako bitan faktor kada se neko odlucuje da potpise ugovor. Kažem volio bih da nije istina jer ja sam pretplatnik i telemaha pored moja tv, ali ... znace se za koji dan. Samo ne bih volio biti na mjestu nekoga ko je sad prikljucio, a iza nove godine arene nestanu. Ti si benq upravu nije mi zvanična informacija, ali nije ni forum zvanično glasilo , ako smatras da sam nekoga uvrijedio obriši i ovaj
Daleko od toga da si nekog uvrijedio, nisi od tog posla. Samo eto, bilo bi dobro sacekati zvanicnu obavijest ako se zaista tako nesto sprema, bez spekulacija.
sencobih wrote: ↑24/12/2020 10:39
Daleko od toga da si nekog uvrijedio, nisi od tog posla. Samo eto, bilo bi dobro sacekati zvanicnu obavijest ako se zaista tako nesto sprema, bez spekulacija.
Jbg.po kolko kupio po toliko prodo informaciju mada kod naših biznismena se ne zna do pet do dvanaest, mozda ipak sklope dogovor , svako vjerojatno pokušava da postigne što više , sve ce se samo kazati uskoro, a nase je da sačekamo konacan ishod