Ti vjerujes pristrasnim sudovima i sluzbenim izjavama, tek tako, u ovakvoj BIH ?
Ali nije sad ni bitno, covjek je definitino debil, vjerovatno je tvoja verzija bliza istini.
Svaka CaSs
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ti vjerujes pristrasnim sudovima i sluzbenim izjavama, tek tako, u ovakvoj BIH ?
Ne upratih, to je ovaj sto se vrti po vijestima da je zrtva maltretiranja od strane policije? Bas moras nemati ni gram mozga pa ovako vozitivjeshalica wrote: ↑13/12/2020 18:15 najjadniji portali koji su ga počeli praviti žrtvom jer njega gore zajebaju milicioneri iz rs-a po nacionalnoj osnovi haha
al zato nece da objave lik i djelo doticnog koji u svom na svom ugrozava sigurnost i javni saobracaj vozajuci ko govedo seljacko upaljeno
i nekom nesto ima ljaksafon iz visokog da kaze![]()
On je iz Visokog k'o što je onaj iz Gornje Bioče iz Sarajeva, kaže Ratkovci bb.vjeshalica wrote: ↑13/12/2020 18:15 najjadniji portali koji su ga počeli praviti žrtvom jer njega gore zajebaju milicioneri iz rs-a po nacionalnoj osnovi haha
al zato nece da objave lik i djelo doticnog koji u svom na svom ugrozava sigurnost i javni saobracaj vozajuci ko govedo seljacko upaljeno
Da, taj moron sto je napravio scenu sa policijom na Jahorini stavlja ove debiluke po YT. I hoce nesto da ugoni pravdu.STARx wrote: ↑13/12/2020 18:26Ne upratih, to je ovaj sto se vrti po vijestima da je zrtva maltretiranja od strane policije? Bas moras nemati ni gram mozga pa ovako vozitivjeshalica wrote: ↑13/12/2020 18:15 najjadniji portali koji su ga počeli praviti žrtvom jer njega gore zajebaju milicioneri iz rs-a po nacionalnoj osnovi haha
Grmalj pravi. Gledaj ga. 2 metra 100 i kusur kila, a cvili preko vijesti. Nakon ovih klipova tesko da mu mogu vjerovati da je nevin.vjeshalica wrote: ↑13/12/2020 18:36
Da, taj moron sto je napravio scenu sa policijom na Jahorini stavlja ove debiluke po YT. I hoce nesto da ugoni pravdu.
Na kakvim je on vijestima "isp'o"?STARx wrote: ↑13/12/2020 18:38Grmalj pravi. Gledaj ga. 2 metra 100 i kusur kila, a cvili preko vijesti. Nakon ovih klipova tesko da mu mogu vjerovati da je nevin.vjeshalica wrote: ↑13/12/2020 18:36
Da, taj moron sto je napravio scenu sa policijom na Jahorini stavlja ove debiluke po YT. I hoce nesto da ugoni pravdu.
25 godina vozim,nikad nisam imao slucaj da me neko zajebava od policije ,uvijek normalno s ljudima pricam ,radim sta mi kazu ,ne postavljam pitanja,ne dovodim u pitanje njihov autoritet u 80% slucajeva su to normalni ljudi i kad vide da je sve ok kazu hvala dovidjenja.ima ponekad i namrgodjenih i ljutih,ali ja to shvatam ,znam s kakvom marvom dolaze u dodir,ako me zaustave zbog prekrsaja odmah priznam da sam kriv,izvinem se i kazem pisite sta sad jbga ,platim i svi zadovoljni...avijon wrote: ↑13/12/2020 18:57![]()
bitanga je upravu odma bio, ne postoji dzaba generalizacija kao pojam, rijetko se kad fuli + govnjivi portal koji je to objavio koji sluzi samo za klikove, lako je 2+2 povezat.
Meni je bas cudno bilo da neko ovako prema policajcima iz RS da kao oni nesta nazor pakuju nekome, ponavljam opet uljudniji 10x od "nasih" a posebno sarajevskih.
Da, uglavnom ako te pocnu peglat i maltretirat, bahatio si se trazio si pa si dobio, pa onda kmecis na lajvu. NULE od muskarcina, posto vjerujem da se ovaj smatra alfom, znaci NULA, kad treba dobit po usima pocne da cvili ko kuja.bitanga_sa_otesa wrote: ↑13/12/2020 19:0225 godina vozim,nikad nisam imao slucaj da me neko zajebava od policije ,uvijek normalno s ljudima pricam ,radim sta mi kazu ,ne postavljam pitanja,ne dovodim u pitanje njihov autoritet u 80% slucajeva su to normalni ljudi i kad vide da je sve ok kazu hvala dovidjenja.ima ponekad i namrgodjenih i ljutih,ali ja to shvatam ,znam s kakvom marvom dolaze u dodir,ako me zaustave zbog prekrsaja odmah priznam da sam kriv,izvinem se i kazem pisite sta sad jbga ,platim i svi zadovoljni...avijon wrote: ↑13/12/2020 18:57![]()
bitanga je upravu odma bio, ne postoji dzaba generalizacija kao pojam, rijetko se kad fuli + govnjivi portal koji je to objavio koji sluzi samo za klikove, lako je 2+2 povezat.
Meni je bas cudno bilo da neko ovako prema policajcima iz RS da kao oni nesta nazor pakuju nekome, ponavljam opet uljudniji 10x od "nasih" a posebno sarajevskih.
mirzet87sa wrote: ↑26/02/2017 16:27Iz sarajeva.. bujrum 1000eura opklada.. ja biram vrijeme :- )Laertes wrote:Odakle, iz Doboja? Daj ba....mirzet87sa wrote:Ja sam stigao do tuzle za sat. Noc, nema zive duse. Doduse potrosnja je bila 30+