Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nervira me kada vozim iza debila koji konstantno vozi 45-65-45. I tako kilometrima, a ne može se preteći.
Lik da malo gasa, nabere na 65, onda pusti papučicu, pa auto lagano uspori, pa opet ubrza i sve tako...
Nije mi se jednom to desilo.
Je li to pokušava da štedi gorivo, da zajebava deuge vozače ili je retardiran?
mirzet87sa wrote:Ja sam stigao do tuzle za sat. Noc, nema zive duse. Doduse potrosnja je bila 30+
Odakle, iz Doboja? Daj ba....
Iz sarajeva.. bujrum 1000eura opklada.. ja biram vrijeme :- )
Mirzete, jako je tesko na nasim cestama imati prosjek od 130 km/h. Od Sa do Tz je 130 km pa to tako ispadne.
Ovo ti odgovorno tvrdim jer sam ja licno imao jako dobre prosjeke ali to sto ti govoris je meni vrlo malo vjerovatno. Vozio sam i ja na Nisicima i po 170 km/h ali zahvaljujuci nebrojenim krivinama mislim da nije moguce imati prosjek od 130 km/h. I nemoze biti prica od table do table grada, nego od centra do centra.
Nadam se da si svjestan tezine svoga poziva na opkladu i da ima ljudi sa foruma koji mogu tu hiljadarku poloziti na haubu bez sekiracije.
Koji auto si vozio i u koje gluho doba noci ?
Me_again wrote:
Mirzete, jako je tesko na nasim cestama imati prosjek od 130 km/h. Od Sa do Tz je 130 km pa to tako ispadne.
Ovo ti odgovorno tvrdim jer sam ja licno imao jako dobre prosjeke ali to sto ti govoris je meni vrlo malo vjerovatno. Vozio sam i ja na Nisicima i po 170 km/h ali zahvaljujuci nebrojenim krivinama mislim da nije moguce imati prosjek od 130 km/h. I nemoze biti prica od table do table grada, nego od centra do centra.
Nadam se da si svjesan tezine svoga poziva na opkladu i da ima ljudi sa foruma koji mogu tu hiljadarku poloziti na haubu bez sekiracije.
Znam sta pricam, ja tu rutu predjem dnevno 2, nekad 3 puta.. Od nedzarica do ulaza u Tz okruglo 60minuta.. Auto cls55, oko 2-3 ujutru s nedelje na ponedeljak.. kakvih 170, vrtila se je brzina i do 260
Me_again wrote:
Nadam se da si svjesan tezine svoga poziva na opkladu i da ima ljudi sa foruma koji mogu tu hiljadarku poloziti na haubu bez sekiracije.
Znam sta pricam, ja tu rutu predjem dnevno 2, nekad 3 puta.. Od nedzarica do ulaza u Tz okruglo 60minuta.. Auto cls55, oko 2-3 ujutru s nedelje na ponedeljak.. kakvih 170, vrtila se je brzina i do 260
Pa nista onda, po hiljadarku na haubu. Ali ne od Nedjarica do ulaza u Tz, nego od Pofalica do Grand Konzuma u Tz, ili novog Binga, kako hoces. I odmah da znas, da ne ispadne da se nesto kao izvlacim, to mozemo tek za 10 do 15 dana posto skoro idem van iz BiH.
Naravno, trebamo i neke svjedoke, povescu ja par ljudi sa foruma.
Povedi i ti, naravno.
Me_again wrote:
Pa nista onda, po hiljadarku na haubu. Ali ne od Nedjarica do ulaza u Tz, nego od Pofalica do Grand Konzuma u Tz, ili novog Binga, kako hoces. I odmah da znas, da ne ispadne da se nesto kao izvlacim, to mozemo tek za 10 do 15 dana posto skoro idem van iz BiH.
Povedi i ti, naravno.
MoRe, nije frka.. Sjedis sa mnom, vjerujem da ces vec na kobiljoj glavi izraziti zelju da izadjes :- D Od pofalica do novog binga 60minuta.. a ako bude 50, dodjes mi 2milje eu
Ako ništa Mirzet jedini priznaje da divlja na cesti,za razliku od moralnih spodoba,sjećam se kad je bila priča oko alkohola ovom oduzeli mjesec onom dva,aa kakvi oni kazne platili nisu i tako...
Me_again wrote:
Povedi i ti, naravno.
MoRe, nije frka.. Sjedis sa mnom, vjerujem da ces vec na kobiljoj glavi izraziti zelju da izadjes :- D Od pofalica do novog binga 60minuta.. a ako bude 50, dodjes mi 2milje eu
Moze izuzev da sjedim s tobom. Cekam te u Tuzli, imam ja jos obaveza u zivotu sto trebam odraditi. Ako ti se gine da ispadnes mangup na forumu, samo izvoli, ali milju ces ostaviti prije sjedanja u auto. Kod jednog mog prijatelja forumasa.
Ja nikada nisam ni poricao da ne divljam.. Po gradu vozim normalno, do 70km/h, nikad preko.. Van grada, pogotovo rute koje poznajem, gazim zestoko preko ogranicenja.. Rutu tz sa znam napamet, predjem je godisnje 200-250 puta. Jok, sjedis sa mnom i vozimo se zajedno. Nikakav mangupluk, cisto kad vec nesto tvrdis dodji da vidis da grijesis.