FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
BarbaDue

#13901 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

soferina wrote: 13/12/2020 10:32
spreca wrote: 13/12/2020 08:17 Ma boli mene kurac sta kreten Milanovic baljega, to je odraz njegove kulture ali on to govori sa pozicije samo njemu izvjesne neke moci.Mene drugo nesto muci a to je da ovakvim svojim izjavama zabija kajlu medju mnoga Bosnjacko Hrvatska prijateljstva, kojih je mnogo vise nego sto je neprijateljstava.Ja vjerujem da se i mnogim Hrvatima nije svidjela ova njegova ne prva ovakva izjava a isto se nadam da ce ovo biti i poslednja i da ce neko iz njegova okruzenja uspjeti da ga nauci diplomatskom rijecniku
A ne muci te sto su Bosnjaci zabili kajlu u mnoga Bosnjacko Hrvatska prijateljstva birajuci Sejdu K. , spremajuci se da na izborima 2022 izaberu Hrvata Edina iz Gorazda i i slicne u hrvatski dom naroda i na taj nacin osiguraju preglasavanje Hrvata ?
Licemjeran si ....
Ti mješaš izborni inžinjering omogućen trenutnim zakonom i generalnu politiku naših susjeda, koja kao takva u mnogome destabilizuje stanje u državi.
dzumandzic1

#13902 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

Ja ne znam zasto se ljudi svadjaju oko toga sto je komsic hrvatski clan predsjednistva. Pa covjek je fino rekao da je hrvat. Isto ko sto mogu ja reci da sam nesto drugo. On osjeca da je najpriblizniji hrvatima jer je krsten kao dijete, znaci katolik. A sad nije vise vjernik al mu je ostalo to hrvat. Mnogima stvara problem to sto su se prije deklarisali kao jugosloveni a sad to fakticki nema pa moras jedno od tri tora
chelo

#13903 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Neki su upali u narativ o izbornom nasilju, a ustvari žele predstavnika koji ce biti u suprotnosti s bosanskim državotvornim interesima. Da nije, Bošnjaci bi Čovića izabrali isto tako. Komšić je iritantan ali ležeran tip za kojeg ne brineš sta priča iza zatvorenih vrata na međunarodnim skupovima.
Meni je ovaj izborni zakon savršen eksperiment ogoljavanja europskih nositelja koji patološki misle jedno tvrde drugo.
mc-twin

#13904 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mc-twin »

Citajuci neke komentare ne cudi ovakvo stanje u "drzavi"... Glupi bosnjo nikad pameti doci... :bih:
chelo

#13905 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

mc-twin wrote: 13/12/2020 11:09 Citajuci neke komentare ne cudi ovakvo stanje u "drzavi"... Glupi bosnjo nikad pameti doci... :bih:
Vjerovatno govoriš o sebi, ima nas i takvih nažalost.
mc-twin

#13906 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mc-twin »

chelo wrote: 13/12/2020 11:15
mc-twin wrote: 13/12/2020 11:09 Citajuci neke komentare ne cudi ovakvo stanje u "drzavi"... Glupi bosnjo nikad pameti doci... :bih:
Vjerovatno govoriš o sebi, ima nas i takvih nažalost.
:ginisovac:
bunk

#13907 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bunk »

...big shit pa sapun pa parfem...
A nekad sam konto legitimni nasljednik jedinog izistinskog ljevicara s ovih prostora pokojnog Ivice Racana.
Zayebah se.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13908 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by un1ted »

Je li big shit? JESTE!
Je li uređenju treba sapun? TREBA!
Je li to uređenje potrebno dodatno poboljšati parfemom? TREBA!

Ne znam zašto vas pogađa istina. Sve što je rekao o državi, to je istina. Ne vidim da je meni rekao da meni treba sapun i parfem, već da i mi trebamo tražiti da koriste sapun i parfem oni koje smo izabrali.

Što se tiče palamuđenja o ugroženosti hrvata, nekim uber pravima, i nemogućnosti građanske države, sve što želi nama, želim i njemu u Hrvatskoj.

Ipak, ne treba zatvarati oči i govoriti pa eto nismo, bio rat, lopovi. Mi smo dio sistema. :bih:
sinuhe

#13909 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sinuhe »

Milanovic je mirnodobski politicar bez ucesca u ratu ili zelje da ucestvuje u njemu 90-tih. Nema on obavezu da povladjuje bilo kome u Bosni kao Mesic niti da bjezi od Haaga bosanskom politikom kao Mesic. Ni on ni Plenkovic nisu neprijatelji BiH.
chelo

#13910 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

un1ted wrote: 13/12/2020 12:02 Je li big shit? JESTE!
Ne znam zašto vas pogađa istina. Sve što je rekao o državi, to je istina.
Pa to vas 300 na forumu misli. Ja ne mislim.
Ovo je zemlja izmedju tri strategije potrgana, i tebi je mentalitet Asim Sarajlic razlog za big shit.
U ovoj zemlji tri skale retardiranih žive, nekima od njih se Zoka obraćao. Stvarno mi je žao što se prepoznajete i potvrđujete u svemu.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#13911 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by un1ted »

Zao mi je ako to ne vidis. Zao mi je što ne vidis kako se urušavaju svi stubovi društva i gdje samo jedan mali dio ljudi provodi svoje norme ponašanja, koji drugi prihvataju.

Ja to ne vidim, ja sam se suočio sa istinom, koju zahtjevamo od drugih.

Evo, ako nije bih shit, kojeg bi ti političara iz aktualne vlasti mogao poslati na potpisivanje "nekog novog dejtona"?
bunk

#13912 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bunk »

Bosna i Hercegovina je samostalna i nezavisna Drzava,na pragu kandidatskog statusa u EU i punopravnog clanstva u NATO savezu.
Svi politicari koji se zalazu za ovo dvoje gore mogu potpisati sta god treba pa i novi Dayton.
Jedan vuce dvojica podmecu kuke i taj jedan je opet podijeljen.
Bosna i Hercegovina je cudo i nadzivjece sve dusmane i vanjske i unutrasnje.
chelo

#13913 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

un1ted wrote: 13/12/2020 12:26 Zao mi je ako to ne vidis. Zao mi je što ne vidis kako se urušavaju svi stubovi društva i gdje samo jedan mali dio ljudi provodi svoje norme ponašanja, koji drugi prihvataju.
Izvini u kojoj zemlji istočnog bloka nije tako?
Ah da Češkoj je to oprošteno jer je plata 1000 eura.
Stari, u svim zemljama je neviđena apatija i kritika posljedica elitistickog raslojavanja. I u tim su zemljama ljudi vrlo osnovano nezadovoljni. Bosna je najzalosnija u svemu jer je iz američkog inkubatora i kontali smo stigla Pepsi i Nokia, evo i kuća sa bazenima. Od čega brale? Pa mi smo etno selo sad jedno veliko. Dakle, smanjiti apetite i držati se na okupu.
Bolesno je malicioznog Zoku podržati u big shit teoriji i alegorijama kojima se forumski polusvijet sitnog zuba divi jer je gle čuda uhvatio misaonu nit intelektualca s Pantovcaka pa kliče od sreće i podržava dosjetljivost predsjednika.
Pa najprizemnije nešto je izabrao kao da se obraća djetetu.
Trebao je Senad o proljevu dodati sinoć da šupčina sljedeći put na pitanje o Bosni kaže "No comment". Treba mu ogaditi temu Bosne! Ti i ja ćemo o Bosni brinuti, ne on.

Sto se tiče novog Dejtona, ne biraš pregovarače. Šalješ ljude iz organa. Predsjedništvo je u ratu bilo i skupština i vlada i bilo je viseclano kao delegacija uz pravno-tehničku struku.
Sazove Biden 15 lidera stranaka. Pritisak od 21 dan za iznalazenje rješenja jer je američki interes. Pravnici, kartografi i ekonomisti u delegaciji. Nakon dogovora potpis na Deklaraciju. Deklaracija osnov za skupštinsko potvrđivanje. Ko ne postupi, sankcije.
spreca

#13914 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

spreca wrote: 13/12/2020 08:17 Ma boli mene kurac sta kreten Milanovic baljega, to je odraz njegove kulture ali on to govori sa pozicije samo njemu izvjesne neke moci.Mene drugo nesto muci a to je da ovakvim svojim izjavama zabija kajlu medju mnoga Bosnjacko Hrvatska prijateljstva, kojih je mnogo vise nego sto je neprijateljstava.Ja vjerujem da se i mnogim Hrvatima nije svidjela ova njegova ne prva ovakva izjava a isto se nadam da ce ovo biti i poslednja i da ce neko iz njegova okruzenja uspjeti da ga nauci diplomatskom rijecniku
A ne muci te sto su Bosnjaci zabili kajlu u mnoga Bosnjacko Hrvatska prijateljstva birajuci Sejdu K. , spremajuci se da na izborima 2022 izaberu Hrvata Edina iz Gorazda i i slicne u hrvatski dom naroda i na taj nacin osiguraju preglasavanje Hrvata ?
Licemjeran si ....
@chelo ti je vec odgovorio, inace bi razmislio dali vrijedi trositi rijeci na nekoga ko ne shvaca ,nema potrebe da mi odgovoris jer ti necu odgovoriti
chelo

#13915 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Ja sam spreman za diskusiju na svakog Raspudićevog učenika i Ivo Mirinu političku droljicu sve u cilju obezvrijedjivanja njihovog forumskog i medijskog trolanja. To su nositelji kvazi - sveznalackog pristupa koji se izgradio na mržnji prema Sarajevu kao urbano-političkom centralitetu ove države jer nikada nisu imali s kim popiti kafu u tom gradu i da im je nesreća veća nemaju ni u Zagrebu, jer konzervatizam s pržine ne jebu ni na Ilici.
Last edited by chelo on 13/12/2020 16:52, edited 1 time in total.
spreca

#13916 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

chelo wrote: 13/12/2020 10:48
Licemjeran si ....
Ne, ti si licemjeran.
Ne biste kukali na manjkavost izbornog zakona kada bi legitimitet Covica iznosio 350 hiljada glasova od čega 330 hiljada bošnjačkih. Bilo bi važno da on pobijedi bez obzira što nisu hrvatski glasovi odlučili. Bilo bi "BiH je odlučila".
Mi ćemo vam izabrati kandidata po vašoj želji, ali mora biti konac povezivanja ovih naroda i države a ne "Aci iz Gline" padati u zagrljaj. Naravno da si licemjeran. I bit ćemo vam trn u oku narednih 700 godina. Poslije toga možete bez nas.
:thumbup:
ps5

#13917 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ps5 »

SVITOLINA wrote: 13/12/2020 08:01 Jao šta Senči nagovori Milanoviću, svaka mu čast za ono. :bih: :bih: :bih:

Ne pratim puno politička dešavanja, ali ono je po mom ukusu. Od naših "političara" ni jedne riječi, ali Senčo uradi njihov posao i još i nama učini srce ponosnim. Hvala Senade Hadžifejzoviću! :kiss:
Je li moguce da idoliziranje Hadzifejzovica ide do tog nivoa da se i laze. Ili ne citate vijesti uopste pa vam je FaceTV jedini izvor informacija? Bukvalno sve i jedan nas politicar se oglasio nakon te izjave. Cuj "od nasin politicara ni jedne rijeci" !? :-)
dzumandzic1 wrote: 13/12/2020 10:56 Ja ne znam zasto se ljudi svadjaju oko toga sto je komsic hrvatski clan predsjednistva. Pa covjek je fino rekao da je hrvat. Isto ko sto mogu ja reci da sam nesto drugo. On osjeca da je najpriblizniji hrvatima jer je krsten kao dijete, znaci katolik. A sad nije vise vjernik al mu je ostalo to hrvat. Mnogima stvara problem to sto su se prije deklarisali kao jugosloveni a sad to fakticki nema pa moras jedno od tri tora
Svadjaju se zato sto je Komsic jedan od onih koji su branili BiH a ne onih koji su je rusili. Njima odgovara neko od rusioca pa da nastavi sa rusenjem, zato je Komsic problem.
amidzazeher

#13918 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by amidzazeher »

A palamudjenja u PM.

Svaki dan se neko od politicke elite u BiH bukvalno popiša na gradjane sopstvene drzave ali ovaj kenjac iz Hrvatske je gori i njemu treba zacepiti usta!
I opet Komsic sad kao dobar za BiH!? Lik dobije izbore na pricu ”dobit ce po prstima” i nakon toga nema niti jednu inicijativu, prijedlog u bilo kojoj instituciji, usput zajedno sa SDA proda drzavu zbog kantona.

Fakat kako volimo drugima traziti mane i praviti se patriote to je cudo, a u kuci nas godinama jebu Radeljasi, Sarajlici, Cesiri, Budnje i slicna elita.
soferina

#13919 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by soferina »

spreca wrote: 13/12/2020 13:50
Licemjeran si ....
Ne, ti si licemjeran.
Ne biste kukali na manjkavost izbornog zakona kada bi legitimitet Covica iznosio 350 hiljada glasova od čega 330 hiljada bošnjačkih. Bilo bi važno da on pobijedi bez obzira što nisu hrvatski glasovi odlučili. Bilo bi "BiH je odlučila".
Mi ćemo vam izabrati kandidata po vašoj želji, ali mora biti konac povezivanja ovih naroda i države a ne "Aci iz Gline" padati u zagrljaj. Naravno da si licemjeran. I bit ćemo vam trn u oku narednih 700 godina. Poslije toga možete bez nas.
Nece ova zemlja preziviti ni 7 a ne 700 godina s takvom politikom nazdravlje
ps5

#13920 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ps5 »

soferina wrote: 13/12/2020 18:58

Ne, ti si licemjeran.
Hoce hoce.
BarbaDue

#13921 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

chelo wrote: 13/12/2020 12:22
Ovo je zemlja izmedju tri strategije potrgana, i tebi je mentalitet Asim Sarajlic razlog za big shit.
U ovoj zemlji tri skale retardiranih žive, nekima od njih se Zoka obraćao. Stvarno mi je žao što se prepoznajete i potvrđujete u svemu.
Kakav Asim...otkud ti sad on u ovome. Vidiš li dalje od nosa!?

Obraćam se sad svima. Zar ne primjetite kontinuiranu višedecenijsku politiku destabilizacije Bosne i H. i konstantno bacanje šovinističko-nacionalističkih petardi po našoj teritoriji.
chelo

#13922 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

BarbaDue wrote: 13/12/2020 19:56
chelo wrote: 13/12/2020 12:22
Kakav Asim...otkud ti sad on u ovome. Vidiš li dalje od nosa!?

Obraćam se sad svima. Zar ne primjetite kontinuiranu višedecenijsku politiku destabilizacije Bosne i H. i konstantno bacanje šovinističko-nacionalističkih petardi po našoj teritoriji.
Sljedeći.
chelo

#13923 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

amidzazeher wrote: 13/12/2020 18:15 A palamudjenja u PM.

Svaki dan se neko od politicke elite u BiH bukvalno popiša na gradjane sopstvene drzave ali ovaj kenjac iz Hrvatske je gori i njemu treba zacepiti usta!
I opet Komsic sad kao dobar za BiH!? Lik dobije izbore na pricu ”dobit ce po prstima” i nakon toga nema niti jednu inicijativu, prijedlog u bilo kojoj instituciji, usput zajedno sa SDA proda drzavu zbog kantona.

Fakat kako volimo drugima traziti mane i praviti se patriote to je cudo, a u kuci nas godinama jebu Radeljasi, Sarajlici, Cesiri, Budnje i slicna elita.
Sljedeći.
chelo

#13924 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

soferina wrote: 13/12/2020 18:58

Ne, ti si licemjeran.
Samo se nadaj i čitaj Vulina.
ExNihilo

#13925 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Dobar ovaj Vučetić. Gdje je nama jedan ovakav. Ono kad diplomirani teolog kaže kako samo sekularno društvo može čovjeka osloboditi. Uvijek su važni ljudi koji takve razlike uspijevaju intelektualno pomiriti. Glasao bih za ovog i svakog političara koji smisleno citira Ničea. :lol:

Dobar i Boris Pavelić. Čak iznenađujuće hladno i objektivno posmatra stvari. Nalijepi Milanovića, nalijepi Senada, i ponudi konstruktivan prijedlog za bh politiku.
Locked