Prije nego sto sam napisao post otisao sam na microsoft i pokusao dodati crypto payment support. Takvo nesto ms ne podrzava. Imam odavno uber app, ne mogu dodati crypto kao payment options. Slobodan si dati primjer ili screenshot na nekom od ovih servisa sto si nabrojao, kako mozes platiti crypto valutom.512MB wrote: ↑05/12/2020 09:30Al ga i bubaš jaruga, zašto ne proguglaš malo prije neg napišeš gluposti?
https://cryptoemporium.eu
Čitav online shop gdje možeš od A do Ž kupiti Bitcoinom (i drugim valutama)
Dalje, u Australiji ljudi kroz Coinbase i WeGift redovno plaćaju Uber. Guglaj.
Na austrijskoj stranici Bitpanda se pomoću Bitcoina mogu kupiti Amazon bonovi, sto put dosad koristio.
Ja sam dosad bezbroj puta kod kebab turčina plaćo Bitcoinom, itd.
Eh sad, ne sumnjam ja da si ti nesto platio cryptom, ali vjerovatno si koristio neke obscure third-party service koji primaju crypto, a isplate na drugu stranu u lokalnoj valuti. Efektivno ti si to platio u lokalnoj valuti. I jos da pogodim, nisi to mogao isplatiti direktno sa svog walleta, nego si morao sredstva prebaciti na taj third-party servis?
Da se razumijemo, ja nisam protiv crypto valuta, samo mislim da vi oversellate ove stvari. Doduse to je i razumljivo jer imate udio u bitcoinu i naravno da zelite vidjeti da adoption i cijena rastu, kako biste to mogli kasnije prodati.