Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maharadza wrote: ↑10/12/2020 22:12
Aktivirao prije par sati ali još uvijek nisu pustili, piše "niste pretplaćeni na ovaj kanal" kada probam HBO preko EON-a.
Jesi probao da resetuješ EON app, ako se radi o EON aplikaciji na box-u ili Smart TV-u, odnosno ako se radi o web-u da obrišeš cache i cookies, a ako se radi o mobilnoj app da istu force stopiraš i obrišeš cache?
zippoo87 wrote: ↑09/12/2020 21:02
jedno pitanje
da li Telemach u penzionerskom paketu,neki najjeftiniji i sa osnovnim programima ima kakav internet ukljucen u cijenu ili je to kod BHTa...da ima neki spori internet,ovako 512 Kbps ?
Imas Duo tel senior paket namjenjen za penzionere 32,50 KM.. Brzina 512/128 kb/s, D3 Start paket , besplatno 1500 minuta prema fiksnim mrezama itd...
mene je skoro zvala radnica iz Telemacha i spomenula mi neki trio senior,39 KM a taj duo nije ni spomenula...tacnije provjerila je za amidzu,on ima penzionerski neki paket,32-33 KM placa...ne znam je li to ovaj duo senior a da daju i router uz paket,valjda 39 KM
ne vjerujem da ce to amidza htjeti uzeti,jer covjek je skoro nikako tehnicki potkovan i ne vjerujem da ce vise placati
Ma ima duo tel senior paket ima u mene komšija 32.50 KM ,cak postoji i u cijenovniku Telemacha isti.Samo da znas izgleda da Arene vjerojatno napustaju Telemach,ako ti amidja prati sport ,posebice fudbal mozda je bolje da pronadje alternativu u operateru koji ima i SK i Arene
Last edited by Mirzareli on 10/12/2020 23:01, edited 4 times in total.
zippoo87 wrote: ↑10/12/2020 21:52
je li ko aktivirao ovu novogodisnju hbo promociju....kada se klikne na baner i na kupi...pise da je 12 KM ...a ja vec imam hbo 1-2-3 promotivno 3 mjeseca
O tome sam danas pisao, ali ljudi pomnozise sa nulom, a ovamo se prepiru oko banalnih stvari. Ne pricaju dzabe viceve o nama.
Podigni samo malo gore klizac i imas promo akciju, a papci nastimali da ljudi aktiviraju placenu opciju, pa koga uhvate, uhvate
Malo sam pregledao mojtelemach portal nakon ko zna koliko od proslog logiranja i primjetio sam jednu veoma simpaticnu stvar. Sve ono sto dobijes kao benefite od njih mozes jednim klikom deaktivirati, dok stvari koje njima dodatno placas, nema sanse, a sve te stvari ( dodatne i benefiti) su aktivirane isti dan
Znaci na kraju ce jedino BHT imati i Arene i SK, ako je ovo tacno. naravno ne zadugo jer ce sigurno i oni ostati bez SK po isteku ugovora... Naravno ako su ove price tacne.
Rekao bih da ovo najvise ima razloga zbog sirenja Telemacha u Banjaluci koji je sad direktna i jedina konkurencija mtelu
channel10 wrote: ↑10/12/2020 23:01
Malo sam pregledao mojtelemach portal nakon ko zna koliko od proslog logiranja i primjetio sam jednu veoma simpaticnu stvar. Sve ono sto dobijes kao benefite od njih mozes jednim klikom deaktivirati, dok stvari koje njima dodatno placas, nema sanse, a sve te stvari ( dodatne i benefiti) su aktivirane isti dan
Benefite ne mozes deaktivirati, stoji opcija za deaktivaciju ali ne prolazi jer su ti paketi benefit.
Meni je prije 10 dana istekao ugovor na 2 godine koji nisam produžio sa Telemachom u kojem sam imao dokupljene HD Arene. SD Arena 1 radi BiH,Srb,Cro a ne rade 234, ali HD rade normalno.
Neide to tako druze. Prava je kupila arena i jedino ona moze emitovati kod nas.
nek zatamne ko sto je tamnio logosoft
Sta je tamnio?!
kanale,pa ides ono slika u slici kako li pa otvori...
nek se snađu,ako su naguzeni od arene moraju naci nacina da ispostuju korisnike,to mene-nas nije briga...
i agree wrote: ↑10/12/2020 23:40
nek se snađu,ako su naguzeni od arene
a mozda je obrnuto, mislim mozda oni nisu htjeli dati SK mtelu pa izgubili arenu
ma kako god ne sumnjam u telemah i kad bolje skontam sve i da izbace arene nebi ih mjenjo
bht i ostali nece u moju kucu vise nikad taman vamo 1 kanal imo
Ako je istina za Arene e onda jbg fakat... Minus ogroman. Iskreno na SK gledam jedino Formulu 1, (nezz za sta ce im 10 SK kanala i kao 4K), ostalo tipa Liga Šampiona, Europa Liga, Italijanska liga, Premijer liga BiH sve to na Areni gledam.
Pa nema realno ni jedan validan dokaz za to osim ovde izjave a izjave ko izjave mozes i ti sad napisat sutra se raspada planeta zemlja na 100 djelova,neko ce ti vjerovat neko ce reci vidi ove budale sta pise...
i agree wrote: ↑11/12/2020 00:55
Pa nema realno ni jedan validan dokaz za to osim ovde izjave a izjave ko izjave mozes i ti sad napisat sutra se raspada planeta zemlja na 100 djelova,neko ce ti vjerovat neko ce reci vidi ove budale sta pise...
Pa nema to stoji ali potakne covjeka na razmisljanje, nema opcije za aktivaciju Arena kanala , prosle 4 godine od kako su pustene... daj boze da grijesim
fusion_ba wrote: ↑10/12/2020 23:11
Znaci na kraju ce jedino BHT imati i Arene i SK, ako je ovo tacno. naravno ne zadugo jer ce sigurno i oni ostati bez SK po isteku ugovora... Naravno ako su ove price tacne.
Rekao bih da ovo najvise ima razloga zbog sirenja Telemacha u Banjaluci koji je sad direktna i jedina konkurencija mtelu
Pandakonda wrote: ↑10/12/2020 21:02
Meni kod HBO i dalje stoji niste pretplaćeni na ovaj kanal. Kako da se aktivira ova praznicna carolija ?
Zdravo Pandakonda,
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način. Novogodišnja promocija je dostupna svim korisnicima Telemach, TTV, EON paketa van Telemach mreže i Trion Tel.
HBO Premium kanale aktivirate na Moj Telemach portalu. Opcija je dostupna na početnoj stranici i preusmjerava Vas na stranicu sa promotivnim HBO Premium paketom. Za sve dodatne upite stojimo Vam na raspolaganju.