Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Almir_ wrote: ↑10/12/2020 12:32
@Telemach
Jel ovo globalni problem u Kaknju.
A vi forumasi imam pitanje vezano za eon box, valja li cemu ovaj eon box,ili je bolji obicni android box.
Kod mene je samsung,ovaj tizen je los i uzasno spor
Zdravo Almir_,
Zamolit ćemo Vas da prihvatite iszvinjenje zbog poteškoća u radu naših servisa.
Odgovor je potvrdan, u pitanju je generalni problem sa uslugama na području Vašeg stanovanja.
Ljubazno Vas molimo za strpljenje i razumijevanje, kolege vrše provjeru i nastoje riješiti problem u najkraćem roku.
c_g wrote: ↑10/12/2020 12:03
Šta ću ja dobiti što ovo sve već plaćam? @Telemach
Zdravo c_g,
Za sve Premium korisnike, u okviru Telemach Video kluba pripremili smo specijalno iznenađenje – katalog „Naš poklon“ sa 10 atraktivnih filmova različitih žanrova.
Iskreno se nadamo da ćete pronaći sadržaj u kojem ćete uživati tokom predstojećih praznika.
@Telemach Mislim da bi bilo fer da umjesto ovog kikiriki video kluba od 10 filmova u ovom periodu date premium korisnicima Arene HD. Sve drugo je vrijeđanje inteligencije.
Znači vi neki premium korisnici koji svakako imate HBO svake godine za Novu godinu dobijete jedno veliko ništa, a najviše para ostavljate.
Ubaciti 10 filmova je sramota, 100 najnovijih iz produkije 2019 i 2020 bi imalo smisla.
shape of despair wrote: ↑10/12/2020 14:25
Znači vi neki premium korisnici koji svakako imate HBO svake godine za Novu godinu dobijete jedno veliko ništa, a najviše para ostavljate.
Ubaciti 10 filmova je sramota, 100 najnovijih iz produkije 2019 i 2020 bi imalo smisla.
Ma ne, imalo bi smisla da vi koji plaćate eon light dobijete po 2 godine sve otključano
shape of despair wrote: ↑10/12/2020 14:25
Ma ne, imalo bi smisla da vi koji plaćate eon light dobijete po 2 godine sve otključano
Ja sam na eon Full, znači meni 4 godine.
Al nije fakat, sad bez zeze.
Pitanej za znalce. O čemu se radi? Rođak preko pika platio nekome 10KM,taj neko mu skinuo neku aplikaciju na TV, i sad znači za 10KM mjesečn ima sigurno 500+ kanala, uz sve HBO, arene i sl.
Hoću reći kako je za telemach ovaj populizam otključavanja sadržaja zapravo jeftin
Mislim da malo mijesas stvari. Jedno je ilegalna IPTV lista sa nekom videotekom koji traže puno manje ulaganje nego npr telemach koji mora platiti sve licence i prava za prikazivanja svakog iole dobrog tv programa ili sadržaja . To sve košta i ne pada s neba.
A o stabilnosti i kvalitetu naspram ovog ne treba ni govoriti.
Last edited by typeOnegative on 10/12/2020 14:45, edited 1 time in total.
typeOnegative wrote: ↑10/12/2020 14:42
Mislim da malo mjesas stvari. Jedno je ilegalna IPTV lista sa nekom videotekom koji traže puno manje ulaganje nego npr telemach koji mora platiti sve licence i prava za prikazivanja svakog iole dobrog tv programa. To sve košta i ne pada s neba.
A nego kako nego ilegalno... Kao da bi bilo ko od nas davao telemachu tolike pare da ima za cenera
Joj pokvarit ću temu, pa ima evo. On daje 10KM. Ja šaltao kanale, nema šta nema.
Helem, ako hoću drugi TV u stanu, a sad imam EON, da li i za njega dobivam EON box, ili imam samo kao analognu? Koliko se plaća najam dodatnog boxa i imam li izbor za drugi TV, samo analogna ili EON box.
Ima li neka opcija bežičnog slanja slike na drugi TV da ne provlačim kablove
Jel to fakat nećete otključati kanale za premium korisnike? Arene su i dalje zaključane.
Katalog mi ne spiminjite, u njemu su svakako prebačeni naslovi iz kataloga koji su već tu i koji su svakako otključani.
Zdravo Tesla,
Uvjereni smo da ćete uživati u dostupnom sadržaju.
Kako smo ranije pisali i obavijestili korisnike, kanali iz paketa Zadruga kao i Arena Sport kanali nisu dio novogodišnje promocije.
čut češ ti...navikava nas telemach na činjenicu da gube sve kanale što iole valjaju...prvo descovery grupacija, sada arene..plus što gube dvije lige petice?
bit će zanimljivo čime će privoliti raju za sljedeće potpisivanje ugovora
Make_Sa wrote: ↑10/12/2020 12:25
Pozdrav,
a da li neko zna login na modem i pass?
Ja sam pokušavao sa nekoliko opcija koje sam našao na net-u, ali ni jedna nece da prođe,
hvala
Fabricki nema user i pass, ostavis prazna polja i kliknes na Login.
aditon wrote: ↑10/12/2020 15:33
čut češ ti...navikava nas telemach na činjenicu da gube sve kanale što iole valjaju...prvo descovery grupacija, sada arene..plus što gube dvije lige petice?
bit će zanimljivo čime će privoliti raju za sljedeće potpisivanje ugovora
Ne gubi samo Telemach nego svi operateri, osim mtel valjda