U krugu Zore, a Heco je počeo odlagati svoju truhlovinu u Standardu
Standard pripada Ilidži, a Zora, Novom Gradu
Imam ja to na onom kriznom, metalni, sve otvarammade_in_sarajevo wrote: ↑04/12/2020 21:49 A nista 65 i trokut kljuc da mozes i ormare i liftove otvaratu?![]()
A to nije bio problem kod ciscenja privatnig zemljista na Meandru?Haris033 wrote: ↑04/12/2020 23:52U krugu Zore, a Heco je počeo odlagati svoju truhlovinu u Standardu
Standard pripada Ilidži, a Zora, Novom Gradu
https://pressmedia.ba/na-mrezi/2020/09/ ... der-otoka/Općina Novi Grad Sarajevo uz saglasnost vlasnika parcele, započela je čišćenje i uklanjanje šikare na lokalitetu Otoka – Meander.
“Na moju inicijativu da se očisti i uredi ovaj zapušteni lokalitet u srcu naše općine, usvojilo je Općinsko Vijeće. Nakon razgovora sa načelnikom zajedničkim snagama smo uradili nemoguće kako bi se to i implementiralo. Pokušali smo preko nadležnih inspekcija ali nije išlo. Tada saznajem da imamo zakonski propust na nivou Kantona te da se ne može tretirati privatno zemljište. Navedena lokacija je manjim dijelom općinska zemlja a većim privatno vlasništvo neke firme.
Hitno smo poslali inicijativu prema Kantonu za izmjenu i dopunu zakona a kako ne bi imali ovakve i slične probleme u budućnosti.
Zivio sam na Skenderiji u Hamdije Kresevljakovica kod Vatrogasne, tako da znam sve te muke sa parkingom.felicia wrote: ↑06/12/2020 16:37 Pozdrav svima,
Ima li neko ideju gdje bi se moglo pronaći za kupiti parking mjesto ili garaža (zasebna ili unutar zgrade) na Skenderiji (Adila Grebe, Skenderpašina) na potezu od Njemačke ambasade do ambasade Srbije... Imam stan na Tabašnici i ogroman problem sa parkingom...
Svaka preporuka je dobrodošla![]()
Sto ne zakupis mjesto u Skenderiji?felicia wrote: ↑06/12/2020 16:37 Pozdrav svima,
Ima li neko ideju gdje bi se moglo pronaći za kupiti parking mjesto ili garaža (zasebna ili unutar zgrade) na Skenderiji (Adila Grebe, Skenderpašina) na potezu od Njemačke ambasade do ambasade Srbije... Imam stan na Tabašnici i ogroman problem sa parkingom...
Je li i u onoj podzemnoj isto?
Pise garaza, valjda jedino tu i moze 24h mjesecno.
on trazi da kupi_BataZiv_0809 wrote: ↑07/12/2020 22:57Sto ne zakupis mjesto u Skenderiji?felicia wrote: ↑06/12/2020 16:37 Pozdrav svima,
vjerovao ili ne jedan od glavnih uslova sada je da ti može stati auto u garažu_BataZiv_0809 wrote: ↑08/12/2020 16:12 To je bas ok cijena. Ja sam jeftinije nasao samo kao parking mjesto u garazi shopping centra (Mercator Lozionicka).
Sto se tice kupovine garaze, to je dobra opcija ako garaza ispunjava neke osnovne preduslove od kojih je najvazniji da je ti je dovoljno blizu zgrade.