Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Osim_13 wrote: ↑05/12/2020 20:44
Solidan Nera, šta ja znam.
Ja u jednom momentu mislila da će zaplakati....nekako mu se glas promijenio, baš onako bio emotivan....a ne gotivim ni njega ni stranku, al' realno večeras mi bio normala.
Postala je tradicija naših političara da zaplaču kod Senada ako žele pokazati da im je stalo.
I onda Senad upita: plačete?
A ovaj onda kao odmahne rukom i promrmlja nisam ja bitan, bitna je država.
ExNihilo wrote: ↑06/12/2020 17:04
Postala je tradicija naših političara da zaplaču kod Senada ako žele pokazati da im je stalo.
Halo Centralni je jedna velika antireklama i sramota i za Senada ali i za gledaoce. Redovno mutiram te hadaljeve
Pošto gledam reprizu ja to uvijek premotam... i agenta Taneta, baš mi je stupidan lik...
Ja ga baš zato i gledam , da ga nemamo takvog, vala bi ga trebalo izmisliti...on je uvijek u nekim takvim ulogama,. stariji ga se sjećaju još iz Teversenovih bajki
Osim_13 wrote: ↑05/12/2020 20:44
Solidan Nera, šta ja znam.
Ja u jednom momentu mislila da će zaplakati....nekako mu se glas promijenio, baš onako bio emotivan....a ne gotivim ni njega ni stranku, al' realno večeras mi bio normala.
Senadu samo što ne izleti "plačeš pi*ko plačeš..."
ExNihilo wrote: ↑07/12/2020 18:00
U ovoj emisiji sa Helem Nejse priča kako s Borom Kontićem napravio Omladinski program iz kojeg su iznikli Pušenje i Nadrealisti.
Sve je on napravio.
Prapočetak svega je Senči!
Treba neko javiti Talesu i Anaksimenu da su se zajebali sa vodom i zrakom
Mirza Tanovic je hodao sa usisivacem po Sarajevu, po tramvajima, sa onim starinskim usisivacem. Lujka, ali po meni samo losa kopija originalnijeg Zijaha, on je pred rat hodao po tramvajima sa onim telefonom nekadasnjim, iskrin onaj kazu crveni, i onda u sred tramvaja kao prima poziv pa kaze nekome "ovo je za vas".
Inace i on ima ulogu u nastanku nadrealista, mislim da je to pricao Zenit, a mozda i nije... uglavnom pravili su buku na nekom igralistu, on izasao na balkon i rekao im idite bolje nesto snimite na radiju ili televiziji, ne moze se spavati od vas. I oni dobili ideju.
dječak sa šibicama wrote: ↑07/12/2020 21:38
Mirza Tanovic je hodao sa usisivacem po Sarajevu, po tramvajima, sa onim starinskim usisivacem. Lujka, ali po meni samo losa kopija originalnijeg Zijaha, on je pred rat hodao po tramvajima sa onim telefonom nekadasnjim, iskrin onaj kazu crveni, i onda u sred tramvaja kao prima poziv pa kaze nekome "ovo je za vas".
Inace i on ima ulogu u nastanku nadrealista, mislim da je to pricao Zenit, a mozda i nije... uglavnom pravili su buku na nekom igralistu, on izasao na balkon i rekao im idite bolje nesto snimite na radiju ili televiziji, ne moze se spavati od vas. I oni dobili ideju.
nije, nego im je reko jebo vam saban saulic mater, slusajte lu rida.
pa ove price ne prikazuju zijaha i tanu kao lujke nego kao vizionare koji su predvidjeli bezicne telefone i usisivace.
jel ono tana bio jedan od one dvojice sto su se udarali cekicima po glavi zak ili mak?
vatrogasac wrote: ↑08/12/2020 19:48
Šta se materijala danas nakupilo neće Senad u petak završiti CD do 23:00h.
Da. Mnogi ce pamtiti 8 Decembar 2020
Šta se epohalno desilo, nisam upratio?
Americki kongres je razgovarao o tome da se umanji uticaj entiteta i da se promijeni ustav bih. Postoji i ta druga opcija a to je da se sve zivo ukine u bih i da samo ostane RBIH
Americki kongres je razgovarao o tome da se umanji uticaj entiteta i da se promijeni ustav bih. Postoji i ta druga opcija a to je da se sve zivo ukine u bih i da samo ostane RBIH
U svakom slucaju, Biden zeli promjene u BiH
Jbga, ovo je svakako bila prestupna godina koja nam je donijela brku belaja. Nadajmo se boljom budućnosti.
U svakom slucaju, Biden zeli promjene u BiH
Jbga, ovo je svakako bila prestupna godina koja nam je donijela brku belaja. Nadajmo se boljom budućnosti.
Jeste. RBIH bez entiteta i kantona je san svakog građanina koji voli Bosnu I Hercegovinu. To ce se desiti prije ili kasnije.