zlajaBHF wrote: ↑05/12/2020 21:02Ma to je suplja.....svugdje je tako na Balkanu, ako sto rekoh.
CG je najbolja drzava za zivjeti zapadno od Hrvatske. O cemu mi pricamo? Kakvu krivicu, za sta?
Velikosrpska politika ju CG je ista kao i u BiH. To je ideologija, koja jednostavno nije za ovog vijeka.....nazalost... To je nazadna i retrogradna politika. Siguran sam da CG ni u kom smislu moze napredovati, sa ovim talibanima na vlasti.
Imam dobrog poznanika iz Berana, Bosnjaka, imali smo neke zajednicke poslove. On kaze da je sjever CG jad i bijeda, da ljudi rade za 300e.
Prosjecna plata CG je za mrvicu bolja nego u BiH. Vade iz Herceg Novi, Kotor i Budva.
Imaju ogroman potencijal ali su slabo napredovali. Pogledaj rast njihove porsjecne plate u proteklih 10 godina, minimalna pomjeranja.
...
Ja opet kazem, Srba i pro-Srba je 45% u CG. Toliko makar na izborima dobijaju. Bez njih je nemoguce graditi prosperitetnu drzavu.
Nemoguce je i bez Bosnjaka i Albanaca.
Mora se naci dogovor koji ce biti pogodan za sve. Ne mozes nikoga prelomiti preko koljena, samo stvaras kontraefekat. Neka Makedonija bude uzor i primjer.