Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- kemox
#105076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Last edited by kemox on 27/11/2020 22:43, edited 2 times in total.
- cenecimoveocino
#105077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel mi moze@Telemach provjeriti da li mi je iduzeto pravo na vracanje sadrzaja na TV jer sam upravo htio nesto vratiti i pise da nisam pretplacen na tu uslugu, iako sam je imao ranije u okviru TG paketa.
- Telemach
#105078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo cenecimoveocino,cenecimoveocino wrote: ↑27/11/2020 21:10 Jel mi moze@Telemach provjeriti da li mi je iduzeto pravo na vracanje sadrzaja na TV jer sam upravo htio nesto vratiti i pise da nisam pretplacen na tu uslugu, iako sam je imao ranije u okviru TG paketa.
Rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere i potruditi se da neometano uživate u svim naprednim funkcijama, dovoljni da nam dostavite korisničke podatke i kontakt broj u invox.
-
Knoa
#105079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aferim telemaše, na konekciju koja bi trebala biti 60/7 Mb/s ja imam ovo:
Osjećam se k`o onaj vaš cuko, ali ja ne letim nego su mi onako izvučene uši
Osjećam se k`o onaj vaš cuko, ali ja ne letim nego su mi onako izvučene uši
-
mirza13
#105081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
prije svega, pozdrav svima
i jedno veliko hvala @Benq i @crnivrag na svim mogucim advanced/pro user savjetima!!! EON Premium paket, kao i vecini ovdje na forumu, nakon povecanja brzine postaje skoro nemoguc za koristiti, brzina mjerena zicom iz modema Ubee 32C 230Mbps, pa zamjena izvrsena za CGA2121 i radilo 6 dana perfektno i zicom i WiFi mjerio 410-415Mbps nakon cega pocinje novi problem pucanja konekcije svako 3min i prekid traje 30-40 sekundi a brzina jedva da dodje do 200Mbps, ponovo zamjena modema za EPC3208 koji sada radi u bridge modu i evo za sada nema nikakvih problema sa pucanjem konekcije pa preporuka svima koji imaju iste ili slicne probleme da probaju dogovoriti sa Telemachom zamjenu za ovaj modem. Jedina zamjerka, odnosno mana ovog modema je sto iz nekog razloga (a to je vjerovatno zbog malog broja Downstream kanala) brzina ide do maximalnih 350Mbps. Pa ako vam 50Mbps ne predstavlja prevelik problem ovo se cini kao najbolja opcija za rijesenje vecine problema Premium korisnika nastalih nakon povecanja brzine. 
-
samired
#105082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON mobilna aplikacija na travel kanalu prevod na slovenačkom.
Popravite to pošto se na mobilnoj eon aplikaciji ne može podešavati titl.
Hvala!
Popravite to pošto se na mobilnoj eon aplikaciji ne može podešavati titl.
Hvala!
- reboot
#105083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A jesi probao CGA staviti u bridge mod, pa testirati ?mirza13 wrote: ↑27/11/2020 21:42 prije svega, pozdrav svimai jedno veliko hvala @Benq i @crnivrag na svim mogucim advanced/pro user savjetima!!! EON Premium paket, kao i vecini ovdje na forumu, nakon povecanja brzine postaje skoro nemoguc za koristiti, brzina mjerena zicom iz modema Ubee 32C 230Mbps, pa zamjena izvrsena za CGA2121 i radilo 6 dana perfektno i zicom i WiFi mjerio 410-415Mbps nakon cega pocinje novi problem pucanja konekcije svako 3min i prekid traje 30-40 sekundi a brzina jedva da dodje do 200Mbps, ponovo zamjena modema za EPC3208 koji sada radi u bridge modu i evo za sada nema nikakvih problema sa pucanjem konekcije pa preporuka svima koji imaju iste ili slicne probleme da probaju dogovoriti sa Telemachom zamjenu za ovaj modem. Jedina zamjerka, odnosno mana ovog modema je sto iz nekog razloga (a to je vjerovatno zbog malog broja Downstream kanala) brzina ide do maximalnih 350Mbps. Pa ako vam 50Mbps ne predstavlja prevelik problem ovo se cini kao najbolja opcija za rijesenje vecine problema Premium korisnika nastalih nakon povecanja brzine.
![]()
-
hoggarr
#105084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala ti na podijeljenom iskustvu. Imam isti problem. Korisnik sam EON Premium paketa. Svi uređaji su mi na WiFi-ju i nemam mogućnosti povezati se žicom da testiram brzinu. Brzina mjerena WiFi-jom putem modema UBEE EVW32C maksimalno iznosi 220 Mb/s. Mislio sam da je to OK!mirza13 wrote: ↑27/11/2020 21:42 prije svega, pozdrav svimai jedno veliko hvala @Benq i @crnivrag na svim mogucim advanced/pro user savjetima!!! EON Premium paket, kao i vecini ovdje na forumu, nakon povecanja brzine postaje skoro nemoguc za koristiti, brzina mjerena zicom iz modema Ubee 32C 230Mbps, pa zamjena izvrsena za CGA2121 i radilo 6 dana perfektno i zicom i WiFi mjerio 410-415Mbps nakon cega pocinje novi problem pucanja konekcije svako 3min i prekid traje 30-40 sekundi a brzina jedva da dodje do 200Mbps, ponovo zamjena modema za EPC3208 koji sada radi u bridge modu i evo za sada nema nikakvih problema sa pucanjem konekcije pa preporuka svima koji imaju iste ili slicne probleme da probaju dogovoriti sa Telemachom zamjenu za ovaj modem. Jedina zamjerka, odnosno mana ovog modema je sto iz nekog razloga (a to je vjerovatno zbog malog broja Downstream kanala) brzina ide do maximalnih 350Mbps. Pa ako vam 50Mbps ne predstavlja prevelik problem ovo se cini kao najbolja opcija za rijesenje vecine problema Premium korisnika nastalih nakon povecanja brzine.
![]()
Last edited by hoggarr on 28/11/2020 09:56, edited 1 time in total.
-
mirza13
#105085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
probao je momak koji je dosao treci put da provjeri sta se desava sa prekidima i iz nekog razloga kada su iz centrale CGA2121 modem stavili u bridge mode ni jedan uredjaj se nije mogao konektovati na net (kao da nije htio da dodjeli IP) pa je probao sa EPC3208 i odmah je sve proradilo. Ne znam je li tebi CGA u bridge-u i ako jeste imas li punu brzinu?reboot wrote: ↑27/11/2020 22:41A jesi probao CGA staviti u bridge mod, pa testirati ?mirza13 wrote: ↑27/11/2020 21:42 prije svega, pozdrav svimai jedno veliko hvala @Benq i @crnivrag na svim mogucim advanced/pro user savjetima!!! EON Premium paket, kao i vecini ovdje na forumu, nakon povecanja brzine postaje skoro nemoguc za koristiti, brzina mjerena zicom iz modema Ubee 32C 230Mbps, pa zamjena izvrsena za CGA2121 i radilo 6 dana perfektno i zicom i WiFi mjerio 410-415Mbps nakon cega pocinje novi problem pucanja konekcije svako 3min i prekid traje 30-40 sekundi a brzina jedva da dodje do 200Mbps, ponovo zamjena modema za EPC3208 koji sada radi u bridge modu i evo za sada nema nikakvih problema sa pucanjem konekcije pa preporuka svima koji imaju iste ili slicne probleme da probaju dogovoriti sa Telemachom zamjenu za ovaj modem. Jedina zamjerka, odnosno mana ovog modema je sto iz nekog razloga (a to je vjerovatno zbog malog broja Downstream kanala) brzina ide do maximalnih 350Mbps. Pa ako vam 50Mbps ne predstavlja prevelik problem ovo se cini kao najbolja opcija za rijesenje vecine problema Premium korisnika nastalih nakon povecanja brzine.
![]()
-
mirza13
#105086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li mjeris tu brzinu na 2.4GHz ili 5Ghz mrezi? I da li si probao u postavkama modema na 5GHz mrezi staviti channel bandwidth na 80MHz? Ja licno nisam nikad koristio WiFi sa njihovih uredjaja vec kablom povezem svoj router pa preko njega koristim WiFi s tim da, kao sto je vec vise puta ovdje receno, brzina preko WiFi nije stvarni pokazatelj jer zavisi od vise faktora (koju mrezu koristis 2.4 ili 5GHz i da li je ispravno konfigurisana, koji WiFi standard ti uredjaji podrzavaju a/b/g/n/ac ili ax, udaljenost izmedju routera i uredjaja i prepreke izmedju istih, zagusenje kanala na kojem je tvoja mreza...) tako da bi ti idealno bilo probati izmjeriti brzinu kablom direktno iz modema pa vidjeti da li ima odstupanja. Meni trenutno CAT8 kablom iz modema izvuce 351Mbps (350Mbps na WiFi) sto mi je dovoljno dok god nema prekida u konekcijihoggarr wrote: ↑28/11/2020 09:52Hvala ti na podijeljenom iskustvu. Imam isti problem. Korisnik sam EON Premium paketa. Svi uređaji su mi na WiFi-ju i nemam mogućnosti povezati se žicom da testiram brzinu. Brzina mjerena WiFi-jom putem modema UBEE EVW32C maksimalno iznosi 220 Mb/s. Mislio sam da je to OK!mirza13 wrote: ↑27/11/2020 21:42 prije svega, pozdrav svimai jedno veliko hvala @Benq i @crnivrag na svim mogucim advanced/pro user savjetima!!! EON Premium paket, kao i vecini ovdje na forumu, nakon povecanja brzine postaje skoro nemoguc za koristiti, brzina mjerena zicom iz modema Ubee 32C 230Mbps, pa zamjena izvrsena za CGA2121 i radilo 6 dana perfektno i zicom i WiFi mjerio 410-415Mbps nakon cega pocinje novi problem pucanja konekcije svako 3min i prekid traje 30-40 sekundi a brzina jedva da dodje do 200Mbps, ponovo zamjena modema za EPC3208 koji sada radi u bridge modu i evo za sada nema nikakvih problema sa pucanjem konekcije pa preporuka svima koji imaju iste ili slicne probleme da probaju dogovoriti sa Telemachom zamjenu za ovaj modem. Jedina zamjerka, odnosno mana ovog modema je sto iz nekog razloga (a to je vjerovatno zbog malog broja Downstream kanala) brzina ide do maximalnih 350Mbps. Pa ako vam 50Mbps ne predstavlja prevelik problem ovo se cini kao najbolja opcija za rijesenje vecine problema Premium korisnika nastalih nakon povecanja brzine.
![]()
P.S. dok je CGA2121 modem radio bez problema i prekida brzine koje sam imao su bile 415Mbps kablom i 405Mbps WiFi
-
hoggarr
#105088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Parametre na modemu sam postavio po uputama @Benq sa sljedećeg linka racunari-i-tehnologija-f121/telemach-al ... #p15256003mirza13 wrote: ↑28/11/2020 10:35Da li mjeris tu brzinu na 2.4GHz ili 5Ghz mrezi? I da li si probao u postavkama modema na 5GHz mrezi staviti channel bandwidth na 80MHz? Ja licno nisam nikad koristio WiFi sa njihovih uredjaja vec kablom povezem svoj router pa preko njega koristim WiFi s tim da, kao sto je vec vise puta ovdje receno, brzina preko WiFi nije stvarni pokazatelj jer zavisi od vise faktora (koju mrezu koristis 2.4 ili 5GHz i da li je ispravno konfigurisana, koji WiFi standard ti uredjaji podrzavaju a/b/g/n/ac ili ax, udaljenost izmedju routera i uredjaja i prepreke izmedju istih, zagusenje kanala na kojem je tvoja mreza...) tako da bi ti idealno bilo probati izmjeriti brzinu kablom direktno iz modema pa vidjeti da li ima odstupanja. Meni trenutno CAT8 kablom iz modema izvuce 351Mbps (350Mbps na WiFi) sto mi je dovoljno dok god nema prekida u konekcijihoggarr wrote: ↑28/11/2020 09:52Hvala ti na podijeljenom iskustvu. Imam isti problem. Korisnik sam EON Premium paketa. Svi uređaji su mi na WiFi-ju i nemam mogućnosti povezati se žicom da testiram brzinu. Brzina mjerena WiFi-jom putem modema UBEE EVW32C maksimalno iznosi 220 Mb/s. Mislio sam da je to OK!mirza13 wrote: ↑27/11/2020 21:42 prije svega, pozdrav svimai jedno veliko hvala @Benq i @crnivrag na svim mogucim advanced/pro user savjetima!!! EON Premium paket, kao i vecini ovdje na forumu, nakon povecanja brzine postaje skoro nemoguc za koristiti, brzina mjerena zicom iz modema Ubee 32C 230Mbps, pa zamjena izvrsena za CGA2121 i radilo 6 dana perfektno i zicom i WiFi mjerio 410-415Mbps nakon cega pocinje novi problem pucanja konekcije svako 3min i prekid traje 30-40 sekundi a brzina jedva da dodje do 200Mbps, ponovo zamjena modema za EPC3208 koji sada radi u bridge modu i evo za sada nema nikakvih problema sa pucanjem konekcije pa preporuka svima koji imaju iste ili slicne probleme da probaju dogovoriti sa Telemachom zamjenu za ovaj modem. Jedina zamjerka, odnosno mana ovog modema je sto iz nekog razloga (a to je vjerovatno zbog malog broja Downstream kanala) brzina ide do maximalnih 350Mbps. Pa ako vam 50Mbps ne predstavlja prevelik problem ovo se cini kao najbolja opcija za rijesenje vecine problema Premium korisnika nastalih nakon povecanja brzine.
![]()
![]()
P.S. dok je CGA2121 modem radio bez problema i prekida brzine koje sam imao su bile 415Mbps kablom i 405Mbps WiFi

Mjerim na 5GHz mreži i to pored samog modema.
-
NediM17
#105089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li moze poblize objasnjenje sta je bridge mode i koja mu je uloga?
Pretpostavljam da u tom modu Telemach Cisco radi samo kao passthrough, a da naš privatni ruter ima Telemach WAN IP, da je NAT i DHCP server?
Ako negdje griješim, ispravite me.
Pretpostavljam da u tom modu Telemach Cisco radi samo kao passthrough, a da naš privatni ruter ima Telemach WAN IP, da je NAT i DHCP server?
Ako negdje griješim, ispravite me.
-
mirza13
#105090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tacno tako! U bridge modu izbjegnes dupli DHCP i NAT.
-
mirza13
#105091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako si tako konfigurisao modem onda nema fule. Koji je uredjaj na kojem mjeris brzinu, da nije njegov WiFi starije generacije? Ako je neki noviji mobitel koji podrzava AC standard onda bi sigurno trebao imati vise od 220Mbps. I ako budes zvao Telemach da dodju na adresu da ispitaju problem i signale bude li problema u signalu zamoli ih da ti provjere SVE splitere jer meni je momak koji je dosao treci put provjerio SVE i nasao da je problem bio u prvom na samom ulazu u stan (spliter iz doba ELOB CATV) a ne na drugom koji je pored modema i kojeg su prije vise puta zamijenili a kada sam trazio da zamijene i drugi rekli su ma nema to vezehoggarr wrote: ↑28/11/2020 10:54Parametre na modemu sam postavio po uputama @Benq sa sljedećeg linka racunari-i-tehnologija-f121/telemach-al ... #p15256003mirza13 wrote: ↑28/11/2020 10:35Da li mjeris tu brzinu na 2.4GHz ili 5Ghz mrezi? I da li si probao u postavkama modema na 5GHz mrezi staviti channel bandwidth na 80MHz? Ja licno nisam nikad koristio WiFi sa njihovih uredjaja vec kablom povezem svoj router pa preko njega koristim WiFi s tim da, kao sto je vec vise puta ovdje receno, brzina preko WiFi nije stvarni pokazatelj jer zavisi od vise faktora (koju mrezu koristis 2.4 ili 5GHz i da li je ispravno konfigurisana, koji WiFi standard ti uredjaji podrzavaju a/b/g/n/ac ili ax, udaljenost izmedju routera i uredjaja i prepreke izmedju istih, zagusenje kanala na kojem je tvoja mreza...) tako da bi ti idealno bilo probati izmjeriti brzinu kablom direktno iz modema pa vidjeti da li ima odstupanja. Meni trenutno CAT8 kablom iz modema izvuce 351Mbps (350Mbps na WiFi) sto mi je dovoljno dok god nema prekida u konekcijihoggarr wrote: ↑28/11/2020 09:52
Hvala ti na podijeljenom iskustvu. Imam isti problem. Korisnik sam EON Premium paketa. Svi uređaji su mi na WiFi-ju i nemam mogućnosti povezati se žicom da testiram brzinu. Brzina mjerena WiFi-jom putem modema UBEE EVW32C maksimalno iznosi 220 Mb/s. Mislio sam da je to OK!![]()
-
NediM17
#105092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@mirza13
Kod mene je priča malo drugačija.
Ja imam privatni wireless router, ali sam ga namjestio da je zapravo samo wireless ap, na Telemach Ciscu je wireless ugašen.
Privatni wireless router je sa Telemach Ciscom spojen LAN interfejsom i radi kao DHCP forwarder, tako da se NAT i DHCP vrte na Ciscu za sve klijente, i sve je jedna mreža.
Radi bez greške.
Ja imam privatni wireless router, ali sam ga namjestio da je zapravo samo wireless ap, na Telemach Ciscu je wireless ugašen.
Privatni wireless router je sa Telemach Ciscom spojen LAN interfejsom i radi kao DHCP forwarder, tako da se NAT i DHCP vrte na Ciscu za sve klijente, i sve je jedna mreža.
Radi bez greške.
- Telemach
#105093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo hoggarr,hoggarr wrote: ↑28/11/2020 10:54
Parametre na modemu sam postavio po uputama @Benq sa sljedećeg linka racunari-i-tehnologija-f121/telemach-al ... #p15256003
Zahtjev za provjeru Vaših servisa i naknadni kontakt proslijedili smo kolegama u Timu za tehničku podršku.
Uradit ćemo sve što je potrebno da neometano uživate u najvećim brzinama
-
hoggarr
#105094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uređaj preko kojeg mjerim je Samsung A71. Što se tiče splitera i kablova sve su zamijenili prije otprilike tri godine. Hvala na korisnim savjetima.mirza13 wrote: ↑28/11/2020 11:10Ako si tako konfigurisao modem onda nema fule. Koji je uredjaj na kojem mjeris brzinu, da nije njegov WiFi starije generacije? Ako je neki noviji mobitel koji podrzava AC standard onda bi sigurno trebao imati vise od 220Mbps. I ako budes zvao Telemach da dodju na adresu da ispitaju problem i signale bude li problema u signalu zamoli ih da ti provjere SVE splitere jer meni je momak koji je dosao treci put provjerio SVE i nasao da je problem bio u prvom na samom ulazu u stan (spliter iz doba ELOB CATV) a ne na drugom koji je pored modema i kojeg su prije vise puta zamijenili a kada sam trazio da zamijene i drugi rekli su ma nema to vezehoggarr wrote: ↑28/11/2020 10:54Parametre na modemu sam postavio po uputama @Benq sa sljedećeg linka racunari-i-tehnologija-f121/telemach-al ... #p15256003mirza13 wrote: ↑28/11/2020 10:35
Da li mjeris tu brzinu na 2.4GHz ili 5Ghz mrezi? I da li si probao u postavkama modema na 5GHz mrezi staviti channel bandwidth na 80MHz? Ja licno nisam nikad koristio WiFi sa njihovih uredjaja vec kablom povezem svoj router pa preko njega koristim WiFi s tim da, kao sto je vec vise puta ovdje receno, brzina preko WiFi nije stvarni pokazatelj jer zavisi od vise faktora (koju mrezu koristis 2.4 ili 5GHz i da li je ispravno konfigurisana, koji WiFi standard ti uredjaji podrzavaju a/b/g/n/ac ili ax, udaljenost izmedju routera i uredjaja i prepreke izmedju istih, zagusenje kanala na kojem je tvoja mreza...) tako da bi ti idealno bilo probati izmjeriti brzinu kablom direktno iz modema pa vidjeti da li ima odstupanja. Meni trenutno CAT8 kablom iz modema izvuce 351Mbps (350Mbps na WiFi) sto mi je dovoljno dok god nema prekida u konekciji![]()
Mjerim na 5GHz mreži i to pored samog modema.![]()
Last edited by hoggarr on 28/11/2020 11:23, edited 1 time in total.
-
hoggarr
#105095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala Vam na brzoj reakciji. Već sam zaprimio poziv. Rečeno mi je da ima odstupanja i da je otvoren nalog za dolazak na teren. Super ste!Telemach wrote: ↑28/11/2020 11:13Zdravo hoggarr,hoggarr wrote: ↑28/11/2020 10:54
Parametre na modemu sam postavio po uputama @Benq sa sljedećeg linka racunari-i-tehnologija-f121/telemach-al ... #p15256003
Zahtjev za provjeru Vaših servisa i naknadni kontakt proslijedili smo kolegama u Timu za tehničku podršku.
Uradit ćemo sve što je potrebno da neometano uživate u najvećim brzinama![]()
-
mirza13
#105096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dok radi to je super! Kod tebe je vjerovatno EPC3928 koji ima WiFi i 4 LAN porta dok moj EPC3208 ima samo 1 LAN port i nema nikako opciju WiFi pa je zbog toga kod mene moj privatni router DHCP server i NAT. Radi bez problema samo 50Mpbs sporije od deklarisane brzine sto i ne primjetim jer svakako leti netNediM17 wrote: ↑28/11/2020 11:12 @mirza13
Radi bez greške.
-
NediM17
#105097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@mirza13
Imao sam CGA2121, ali sam zbog nekolicine razloga ipak inzistirao na EPC3298.
Najveća razlika jeste što EPC3928 radi na samo 8 DS kanala, dok CGA2121 radi na znatno većem broju DS kanala (24).
Iz Telemach-a su mi rekli da garantuju do 150Mpbs zbog manjeg broja DS kanala, što mi je okej i da je tako.
PC na kojem provodim najviše vremena mi je spojen CAT3 kablom na Cisco gateway, tako da svakako ne ide više od 100Mbps jer je link speed pc-router 100Mbps.
Nekada u životu ako se odlučim provući CAT6 (ili čak neki viši CAT), možda mi bude bitno je li EPC3928 može izbaciti 200-300-400Mbps, ali sad za sad mi je svejedno zbog limitiranosti lošim kablom u zidu (zapravo obični telefonac sa četiri žice spojen na 1,2,3 i 6 pinove, i pravo je čudo da imam i tih 100Mbps bez problema i prekida).
Ako nešto downloadujem na full speedu mog linka, tj. 100Mbps, ukućani se ne žale na loš internet, tako da konekcija ima dovoljno kuveta za sve a to je najbitnije, i sve radi jako stabilno i dobro.

Eto speedtest sa mog pc-ja.
Imao sam CGA2121, ali sam zbog nekolicine razloga ipak inzistirao na EPC3298.
Najveća razlika jeste što EPC3928 radi na samo 8 DS kanala, dok CGA2121 radi na znatno većem broju DS kanala (24).
Iz Telemach-a su mi rekli da garantuju do 150Mpbs zbog manjeg broja DS kanala, što mi je okej i da je tako.
PC na kojem provodim najviše vremena mi je spojen CAT3 kablom na Cisco gateway, tako da svakako ne ide više od 100Mbps jer je link speed pc-router 100Mbps.
Nekada u životu ako se odlučim provući CAT6 (ili čak neki viši CAT), možda mi bude bitno je li EPC3928 može izbaciti 200-300-400Mbps, ali sad za sad mi je svejedno zbog limitiranosti lošim kablom u zidu (zapravo obični telefonac sa četiri žice spojen na 1,2,3 i 6 pinove, i pravo je čudo da imam i tih 100Mbps bez problema i prekida).
Ako nešto downloadujem na full speedu mog linka, tj. 100Mbps, ukućani se ne žale na loš internet, tako da konekcija ima dovoljno kuveta za sve a to je najbitnije, i sve radi jako stabilno i dobro.

Eto speedtest sa mog pc-ja.
- Telemach
#105098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala Vam na brzoj reakciji. Već sam zaprimio poziv. Rečeno mi je da ima odstupanja i da je otvoren nalog za dolazak na teren. Super ste!
[/quote]
Hvala hoggarr
Učinit ćemo sve što je potrebno da budete zadovoljni uslugama koje koristite.
- ortodont
#105099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach svi arena hd paketi su mi zakljucani, a imam full paket, sta se desilo? Govorim o aplikaciji na drugom tv-u.
-
Dzontra_Volta