English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

perscitus

#40626 Re: English Premier League

Post by perscitus »

perscitus wrote: 21/11/2020 20:40
Gerro wrote: 21/11/2020 20:06 Ne brukaj se. Cista ruka.
Image

Image

Ne kažem da nije zaslužena pobjeda, naravno da jeste, ali nije bila ruka.
Aurier, Sisoko, Dier, Tobi, Regulion, bunch of inteligent cunts! E moj Mubarače, šije ti starog u Parizu a tebe ćifuti u Londonu. Tako ti i treba, Palestina pati a Lamborđiniji i Ferariji po Abu Dabiu se voze. Bravo Žose, bravo Levi :thumbup: Od sumornog Mančestera se pravi Barselona, a Levi od 80 miliona do 2 biliona bez blanko čeka. Aferim!

Dabome da treba naučiti pravila. Ruka se svira u napadu, ali nije sve ruka. Pogledaj slike opet, šta je ruka, a šta nije, po zadnjim pravilima. Update, Gerro, update. Pusti tetku šta ti govori, zajebava te, slušaj mene.
I ko je rekao loše za Jevreje? Ja sam kosmopolita, srce imam za cijeli lijepi svijet, onde potok, ovde cvet.
Last edited by perscitus on 21/11/2020 21:26, edited 1 time in total.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40627 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Cista ruka.

Dabome.
ZyzzSar

#40628 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

Gerro wrote: 21/11/2020 15:03 Panju Werneru treba milion sansi za jedan gol. Kakav flop od igraca.
Image
polako, tek se zagrijava, bit ce bolje
Gerro wrote: 21/11/2020 20:06 Celavac opet popisan, bas kao i Pochetinoljubci. Kakav samar fanovima tog sarlatana. Mourinho je digao ovu ekipu i ugradio im pobjednicki mentalitet. Najveci trener svih vremena bez premca.

Tottenham ili Liverpool za titulu.
zasto ne Chelsea :D
ocekujem pobjedu protiv Spursa u narednom kolu svakako
skafiskafsnjak

#40629 Re: English Premier League

Post by skafiskafsnjak »

Ovo nije penal :D

Edit: et i sudija potvrdi
ZyzzSar

#40630 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

no penalty, wtf?? :-)
skafiskafsnjak

#40631 Re: English Premier League

Post by skafiskafsnjak »

ZyzzSar wrote: 21/11/2020 22:07 no penalty, wtf?? :-)
Pa nije ga po nozi udario....samo loptu.
Ja sam odmah rekao
ZyzzSar

#40632 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

skafiskafsnjak wrote: 21/11/2020 22:08
Ja sam odmah rekao
gdje ba nije, prebaci u HD pa vidi
unitedu navlace i sakom i kapom, pa opet nece biti top4

edit: i opet se dokazuje, vise nije penal nego sto jes, nije se mogao izmaknuti
promasaj i vratit ce im ponovo da sutaju garant :D
skafiskafsnjak

#40633 Re: English Premier League

Post by skafiskafsnjak »

ZyzzSar wrote: 21/11/2020 22:11
Ja sam odmah rekao

Ja ja, poznato je da su najveci strucnjaci na klixu najveci.
Jbt lijepo se vidi po lopti, i ovaj ofirno pao. Nesto ne vidim da su se bunili protiv odluke....sto li.

Buhahahaha svaka ruka(osim uz tijelo) se svira.
Dovidjenja i prijatno.
ZyzzSar

#40634 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

skafiskafsnjak wrote: 21/11/2020 22:14

Ja sam odmah rekao

Jbt lijepo se vidi po lopti, i ovaj ofirno pao. Nesto ne vidim da su se bunili protiv odluke....sto li.

Buhahahaha svaka ruka se svira.
Dovidjenja i prijatno.
poznato je da su engleske sudije najveci strucnjaci, pogotovo kad sude unitedu :D

no penalty:
Image

penalty for united :D :
Image
skafiskafsnjak

#40635 Re: English Premier League

Post by skafiskafsnjak »

ZyzzSar wrote: 21/11/2020 22:20
skafiskafsnjak wrote: 21/11/2020 22:14

Buhahahaha svaka ruka se svira.
Dovidjenja i prijatno.
poznato je da su engleske sudije najveci strucnjaci, pogotovo kad sude unitedu, :D

no penalty:
Image

penalty for united :D :
Image
Ne namjeravam s tobom raspravljati.
Pogotovo o tim nekim dr situacijama. Ovo nije penal.
Dovidjenja i prijatno.
perscitus

#40636 Re: English Premier League

Post by perscitus »

Kakav teatar apsurda, kakav skandal, džumbus i urnebes. Pa Davide, sve i da ašikuješ sa Šebom, a da je Galager Urija, previše je, sramota je. Šta ti je momak kriv? Znači gospodin prilazi var kameri, gleda usporen snimak, govori na mikrofon da ga cijeli svijet čuje: first he touched the ball before player, right? Ok, fine. :shock: Znači priznaje da je bilo kontakta ali je opravdanje zato što je Bruno došao do lopte prvi. Nema veze, gdje si to pročitao, NEMA VEZE ako igrač dođe do lopte prvi a pri tome zakači i loptu i nogu protivničkog igrača, faul je. Nema veze, dal van šesnaest, dal u šesnaest, jel prvi došao do lopte ili nije, kontakt je kontakt. Da je rekao, ok, kontakt postoji ali izgleda da nije bio intenzitet istog za prekršaj, shvatio bi. Onda je subjektivno, može svirati, a i ne mora. Ali onda koji kurac gledaš situaciju u slow motionu, gledaj ga u real motionu, ako ti je do intenziteta. Kao da to nije dovoljno, ne svira čist prekršaj Freda nad opet jadnim Galagerom, koji sekund prije ruke i penala. Ne kažem da se United i Tottenham danas guraju, ali velim da Englezima ne treba dati da sude, oni funkcionišu kao jednostavni roboti, djeluju kao mašine koje su žrtve kratkog spoja, kao aparati dugo držani na vlazi.
ZyzzSar

#40637 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

perscitus wrote: 22/11/2020 00:21 Kakav teatar apsurda, kakav skandal, džumbus i urnebes. Pa Davide, sve i da ašikuješ sa Šebom, a da je Galager Urija, previše je, sramota je. Šta ti je momak kriv? Znači gospodin prilazi var kameri, gleda usporen snimak, govori na mikrofon da ga cijeli svijet čuje: first he touched the ball before player, right? Ok, fine. :shock: Znači priznaje da je bilo kontakta ali je opravdanje zato što je Bruno došao do lopte prvi. Nema veze, gdje si to pročitao, NEMA VEZE ako igrač dođe do lopte prvi a pri tome zakači i loptu i nogu protivničkog igrača, faul je. Nema veze, dal van šesnaest, dal u šesnaest, jel prvi došao do lopte ili nije, kontakt je kontakt. Da je rekao, ok, kontakt postoji ali izgleda da nije bio intenzitet istog za prekršaj, shvatio bi. Onda je subjektivno, može svirati, a i ne mora. Ali onda koji kurac gledaš situaciju u slow motionu, gledaj ga u real motionu, ako ti je do intenziteta. Kao da to nije dovoljno, ne svira čist prekršaj Freda nad opet jadnim Galagerom, koji sekund prije ruke i penala. Ne kažem da se United i Tottenham danas guraju, ali velim da Englezima ne treba dati da sude, oni funkcionišu kao jednostavni roboti, djeluju kao mašine koje su žrtve kratkog spoja, kao aparati dugo držani na vlazi.
sramota, cudno da se ovo ponavlja po koji vec put, da odluke idu u korist uniteda, al generalno englezi imaju najgore sudije ubjedljivo u evropi, i toliko su jebeno retardirani da ne znaju ni usrani var koristiti
i nekad vracaju napad po 15 dodira loptom unazad da poniste gol nekome zbog navodnog faula, ofsajda, a nekome kao unitedu ne vrate da vide faul dva dodira loptom prije ovog njima dosudjenog penala, politika svgmi

Image

inace kaze ovaj iznad cisto na loptu, nije ga ni dodirnuo :D
skafiskafsnjak

#40638 Re: English Premier League

Post by skafiskafsnjak »

ZyzzSar wrote: 22/11/2020 02:36
perscitus wrote: 22/11/2020 00:21 Kakav teatar apsurda, kakav skandal, džumbus i urnebes. Pa Davide, sve i da ašikuješ sa Šebom, a da je Galager Urija, previše je, sramota je. Šta ti je momak kriv? Znači gospodin prilazi var kameri, gleda usporen snimak, govori na mikrofon da ga cijeli svijet čuje: first he touched the ball before player, right? Ok, fine. :shock: Znači priznaje da je bilo kontakta ali je opravdanje zato što je Bruno došao do lopte prvi. Nema veze, gdje si to pročitao, NEMA VEZE ako igrač dođe do lopte prvi a pri tome zakači i loptu i nogu protivničkog igrača, faul je. Nema veze, dal van šesnaest, dal u šesnaest, jel prvi došao do lopte ili nije, kontakt je kontakt. Da je rekao, ok, kontakt postoji ali izgleda da nije bio intenzitet istog za prekršaj, shvatio bi. Onda je subjektivno, može svirati, a i ne mora. Ali onda koji kurac gledaš situaciju u slow motionu, gledaj ga u real motionu, ako ti je do intenziteta. Kao da to nije dovoljno, ne svira čist prekršaj Freda nad opet jadnim Galagerom, koji sekund prije ruke i penala. Ne kažem da se United i Tottenham danas guraju, ali velim da Englezima ne treba dati da sude, oni funkcionišu kao jednostavni roboti, djeluju kao mašine koje su žrtve kratkog spoja, kao aparati dugo držani na vlazi.
sramota, cudno da se ovo ponavlja po koji vec put, da odluke idu u korist uniteda, al generalno englezi imaju najgore sudije ubjedljivo u evropi, i toliko su jebeno retardirani da ne znaju ni usrani var koristiti
i nekad vracaju napad po 15 dodira loptom unazad da poniste gol nekome zbog navodnog faula, ofsajda, a nekome kao unitedu ne vrate da vide faul dva dodira loptom prije ovog njima dosudjenog penala, politika svgmi

Image

inace kaze ovaj iznad cisto na loptu, nije ga ni dodirnuo :D
Kmeee kmeeee
skafiskafsnjak

#40639 Re: English Premier League

Post by skafiskafsnjak »

Kmee kmeeeee
jay_air

#40640 Re: English Premier League

Post by jay_air »

A vise nije ni smijesno, na kladari sigurica igrati da ga Bruno zabija. Ljudi penal svako drugo kolo dobiju.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40641 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Jbt, mene ljudi ubjeđivali da Arteta radi FANTASTIČAN posao na klupi Arsenala. How yes no. Jos jedan u nizu spanskih ublehaša i pokusaja od trenera.
Herr Flick

#40642 Re: English Premier League

Post by Herr Flick »

Kako su ovi iz Leedsa smotani :lol: :lol:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40643 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Ma reta.rdi žešći, a ljudi svrs.avaju na njih, ko zna iz kojeg razloga. Ne znaju iskorisiti cistu sansu.Jbm takvog igraca.

Inace, ne znam kako ono nije bio penal za Arsenal ? Uzasno sudjenje nastavljeno. I veceras poguran United.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40644 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Ma bolji su Benrahma i Werner od Jote HAAHAHAHHAHA
ZyzzSar

#40645 Re: English Premier League

Post by ZyzzSar »

Gerro wrote: 22/11/2020 20:59 Ma bolji su Benrahma i Werner od Jote HAAHAHAHHAHA
werner=8g 4a
mane+firmino=6g 5a
:D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40646 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Ma jasta. Delude fanovima Chelsea je vjerujem i jedan Werner bolji od svjetske klase kakva je Mane. Werner bolji od najboljeg lijevog krila svijeta. Mos misliti
Logovan

#40647 Re: English Premier League

Post by Logovan »

Kakve prilike za Liverpool, mogli su ih uništiti u drugom poluvremenu. :-)
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40648 Re: English Premier League

Post by Gerro »

Koliko smo bolji od ostatka lige, nije humano.
dzeno123

#40649 Re: English Premier League

Post by dzeno123 »

Logovan wrote: 22/11/2020 21:53 Kakve prilike za Liverpool, mogli su ih uništiti u drugom poluvremenu. :-)
Liverpool puno bolji leicestera, druga dimenzija. :run:
perscitus

#40650 Re: English Premier League

Post by perscitus »

Gerro wrote: 22/11/2020 19:29 Ma reta.rdi žešći, a ljudi svrs.avaju na njih, ko zna iz kojeg razloga. Ne znaju iskorisiti cistu sansu.Jbm takvog igraca.

Inace, ne znam kako ono nije bio penal za Arsenal ? Uzasno sudjenje nastavljeno. I veceras poguran United.
:-) :lol: Gero, šta sam ja rekao? Stipu tetku, gospođa je u godinama, posao, kuća, familija. Nije penal, jer ruka je bila u prirodnom položaju, gdje bi sa njom? Ustvari nemam pojma više, mislim da niko ne zna, šta je ruka a šta nije, očigledno ni igrači ni treneri a pogotovo sudije ne znaju osim gospode u IFAB-u. Fudbal nije egzaktna nauka, uzludno je smišljati svake godine nova pravila, guše igru, vjetar se vezat ne može. Potrebno je pojednostaviti, simplificirati, uprostiti, ili naprosto se vratiti onom blaženom kretanju ruke prema lopti, a ne kretanju lopte prema ruci! Ništa viša logika, indukcija, dedukcija, sud i zaključak, samo normalna razboritost, instinkt i razum. Simuliranje je najveći problem, ali on se lako da riješiti, naknadna kazna sa par utakmica ne igranja, doviđenja i prijatno, pa izvoli odlučiti se, ili ćeš fudbal igrati ili ćeš u sapunicama glumiti.

Što se tiče Leedsa, niko ne svršava na igrače, nego na fudbal kakav igraju. Je li ti vidiš prezimena na leđima igrača, mediokritet i osrednjost Čempionšipa? A ko ih je to nadigrao u PL-u? Bogami taj vaš Liverpool sigurno nije. Klop sa Salahom, Maneom i Firminom, dva iz penala, individualnim kvalitetom dva iz prekida. Bielsa sa Kohom, Bamfordom i Filipsom, sva tri iz igre. Kako to? Ne dao Bog da Bielsa ima ono što Mourinho, Guardiola i Klop imaju. Kažem i ponavljam ne dao dragi Bog. Gero dragi, slušaj me, nemoj mi pritisak dizati, dvadeset i dva subjekta unutar sedam hiljada metara kvadratnih u devedeset minuta, koliko je to i kakvih kretanja? Nebo je granica, današnji fudbal nije konačan, granice se pomjeraju. Šesnaest godina slušanja Menotia i Bijarda, funkcionalnost i inspiracija, četiri fundamentalna elementa gospodina Oskara Tabareza, zbog čega i zašto, jer tata Bielsa veli da je moguće već učinjeno, pa je valjda vrijeme za ono nemoguće! Kao okean preći,pješke na Hadž poći, avionom poletiti, piramidu napraviti, na mjesec otići. Treba imati damu za traženje smisla moj Gerro. :thumbup:
Post Reply