Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Industrialyzer

#9076 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

Patton44 wrote: 10/11/2020 11:08 Samo pazljivo citajte,ako treba i 100 puta.Kifla sve objasnio.Nije valjda da nevjerujete covjeku za kog glasate.

Image
Kiflijaneri moje danasnje vrjeme za vas je isteklo. :kiss:

Zamisli kakva bi ti osoba bio da si od ranog djetinjstva citao "po 100 puta" nesto, i da li bi ti obraz bio jeftin kao sto je danas?
Osim_13

#9077 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Osim_13 »

Možda bi bilo i vrijeme a ne vrjeme :lol:
ABH017

#9078 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ABH017 »

MUNAFIK wrote: 10/11/2020 10:45 Ma kod svih SDAovaca prisutna je velika nesposobnost kritike 'svojih'... Kod njih je sve u talu i u nekakvom MI... ONI... Ili sad NJIHA...

Ne priznaju se greske pa se iste nikad i ne ispravljaju, oni koji ne urade dobro umjesto da se kritikuju i kazne dobiju pohvale, zahvalnice i nagrade...

Ljude kaznjavaju tek onda kada ne zele da slusaju likove poput Sarajlica i ovog Fikreta koji ih uvode u neke crne radnje, a najvise se kaznjavaju oni koji rade posteno, misle svojom glavom i upute kritiku na neradnike...
Iako se predstavljaju kao muslimani, kad se malo bolje pogleda, lahko je zaključiti da su oni u stvari mnogobošci (mušrici), jer obožavaju više bogova i smatraju ih bezgriješnim.
MUNAFIK

#9079 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Patton44 wrote: 10/11/2020 11:08 Samo pazljivo citajte,ako treba i 100 puta.Kifla sve objasnio.Nije valjda da nevjerujete covjeku za kog glasate.

Image
Sta ces nije se uteglo nista niti se izvrsila reorganizacija. Seka sve to zaustavila i ne da nikome nista.

Dino im je bio najjaci igrac u SDA... Ko mu je sad zamjena? Zahiragic?
Patton44

#9080 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

Industrialyzer wrote: 10/11/2020 11:22

Image

Zamisli kakva bi ti osoba bio da si od ranog djetinjstva citao "po 100 puta" nesto, i da li bi ti obraz bio jeftin kao sto je danas?
Bezbeli ko iti,nedo bog nikome.
Industrialyzer

#9081 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

E jesi mi se nagovorio :lol:

Kazem ti, da si zivio po tom savjetu koji dajes drugima, bio bi drugacija i bolja osoba. Da si "100 puta" citao, imao bi razvijenu sposobnost kritickog razmisljanja i mogao bi shvatiti koliko je stetno sto rade ljudi poput osobe kakva si postao. Tuzno je da si odlucio zivot provesti sa takvim mozdanim sklopom, a sigurno si mogao bolje. Sad ti u obraz moze stati sve, a ti i ne primjetis koliko si jeftin.
drug_profi

#9082 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Jel to ti bogati pokusavas doprijeti do njega? :lol:
Patton44

#9083 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

Industrialyzer wrote: 10/11/2020 19:37 E jesi mi se nagovorio :lol:

Kazem ti, da si zivio po tom savjetu koji dajes drugima, bio bi drugacija i bolja osoba. Da si "100 puta" citao, imao bi razvijenu sposobnost kritickog razmisljanja i mogao bi shvatiti koliko je stetno sto rade ljudi poput osobe kakva si postao. Tuzno je da si odlucio zivot provesti sa takvim mozdanim sklopom, a sigurno si mogao bolje. Sad ti u obraz moze stati sve, a ti i ne primjetis koliko si jeftin.
Haj ba nisi foka. Slazes li se sa ovom kiflinom porukom Sebiji,kratko sa DA ili NE :kiss:
Fuzzy Dunlop

#9084 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Fuzzy Dunlop »

Sebija na početku i sad u KCUS su dvije različite stvari. Bio je gore javašluk i neke stvari su dosta bolje.

Ali sve to ne opravdava ovo poslije. Jbga to ti je klasično razmišljanje SDA. Kao ono, Asim je bio u ratu. Ako si uradio nešto dobro (ili jednostavno radio si svoj posao), to te ne opravdava da sad možeš da radiš šta hoćeš. Da budeš iznad zakona.

Ovi botovi vrte istu priču. Bio je Konaković u SDA. Pa šta? Apsolvirano što je otišao. I kao takav mi je draži i nekako bolji. Jer zna s kim ima posla. Ne kao Hadžikadić, koji me razočarao naivnošću.
Industrialyzer

#9085 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

Patton44 wrote: 10/11/2020 19:52

Haj ba nisi foka. Slazes li se sa ovom kiflinom porukom Sebiji,kratko sa DA ili NE :kiss:
U ovom trenutku sam i ja smatrao da Sebija radi dobar posao i Dino kao njen najveci protivnik sada, i dalje se slaze da je ona u ovom trenutku bila nesto drugo u odnosu na ovo danas. Dino i dalje tvrdi da je Sebija radila poprilicno dobar posao u Opcoj, a da je opila moc i totalno promjenila prioritete na KCUSu.

Slazes li se da si jeftini poltron koji mora napadati sve zivo na forumu i koristiti se metodama kojih bi se trebala stidjeti svaka osoba koja ima karakter?

Bar budi ko Fikro, priznas javno da si poltron i da si jeftin, budes ljudsko dno, ali se ponosis time. Sramota je mozda i manja.
Patton44

#9086 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

Industrialyzer wrote: 10/11/2020 20:24

U ovom trenutku sam i ja smatrao da Sebija radi dobar posao i Dino kao njen najveci protivnik sada, i dalje se slaze da je ona u ovom trenutku bila nesto drugo u odnosu na ovo danas. Dino i dalje tvrdi da je Sebija radila poprilicno dobar posao u Opcoj, a da je opila moc i totalno promjenila prioritete na KCUSu.

Slazes li se da si jeftini poltron koji mora napadati sve zivo na forumu i koristiti se metodama kojih bi se trebala stidjeti svaka osoba koja ima karakter?

Bar budi ko Fikro, priznas javno da si poltron i da si jeftin, budes ljudsko dno, ali se ponosis time. Sramota je mozda i manja.
Pa bog te neubio citasli ti,ovo je poruka direktorici KCUS-a , ne direktorici OB. Za kaznu da 100 puta prepises poruku.
Ne napises li dobices po :bije: a sad na :sleep:
Industrialyzer

#9087 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

Patton44 wrote: 10/11/2020 20:51
Industrialyzer wrote: 10/11/2020 20:24

Pa bog te neubio citasli ti,ovo je poruka direktorici KCUS-a , ne direktorici OB. Za kaznu da 100 puta prepises poruku.
Ne napises li dobices po :bije: a sad na :sleep:
Pa nije KCUS preko noci unisten. Na pocetku niko nije slutio sta ce se desiti...

I ne odgovaraj mi i ne citiraj me bez odgovora na prethodno pitanje. Ja tebi odgovaram, i ti ces meni ako razumijes kako forum i komunikacija inace funkcionisu.
hamza_sa

#9088 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by hamza_sa »

Industrialyzer wrote: 10/11/2020 21:23

I ne odgovaraj mi i ne citiraj me bez odgovora na prethodno pitanje. Ja tebi odgovaram, i ti ces meni ako razumijes kako forum i komunikacija inace funkcionisu.
Greska!!

Ovakvi nisu ovdje da bi komunicirali. Oni su ovdje po zadatku i sa veoma preciznim naputcima kako da se ponasaju.

Npr, jedan od njih je sljedeci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iliti prevedeno: "Nisi tamo da puno pametujes i ulazis u rasprave. Drzi se zadanih margina! Za sve izvan toga postoji :lol: Nista se ne sekiraj. To je samo forum i tvoj jedini posao je tzv. "posao papagaja". Bakir, Sebija, SDA! Svi izvan tih margina su izdajnici, protivnici Bosne i Bosnjaka! (neuzubillah) Allah nije savrsen i bezgrjesan, i na dunjaluku nema dobrih i postenih, osim Bakira, Sebije i SDA. Svi zele zlo Bosni i Bosnjacima osim Bakira, Sebije i SDA! Ne interesuje te i ne treba da se obazires na to sto ce ti stotine ljudi reci da su nezadovoljni. Oni mrze Bosnu i Bosnjake i mrze jedine koji stoje na braniku od tog zla, Bakira, Sebiju i SDA! Svi koji su napustili SDA, bez obzira sto si ih prije par godina branio u okviru zadatih margina, sada su najvece zlo za Bosnu i Bosnjake, pa samim tim Bakira, Sebiju i SDA! I dobro zapamti (neuzubillah) nema bogova osim nas! Mi nemamo sudruga. Nama pripada sva vlast, nama pripada sva hvala i mi smo svemocni! "

(jedina istina: "LA ILAHE ILLALLAHU VAHDEHU LA ŠERIKE LEHU, LEHUL-MULKU VE LEHUL HAMDU VE HUVE ALA KULLI ŠEJ’IN KADIR”
Nema boga sem Allaha, On nema sudruga, Njemu pripada sva vlast, Njemu pripada sva hvala i On je svemoćan)

Ne postoji mogucnost komunikacije sa ovakvim.
Patton44

#9089 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

hamza_sa wrote: 10/11/2020 23:58
Industrialyzer wrote: 10/11/2020 21:23

Greska!!

Ovakvi nisu ovdje da bi komunicirali. Oni su ovdje po zadatku i sa veoma preciznim naputcima kako da se ponasaju.

Npr, jedan od njih je sljedeci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iliti prevedeno: "Nisi tamo da puno pametujes i ulazis u rasprave. Drzi se zadanih margina! Za sve izvan toga postoji :lol: Nista se ne sekiraj. To je samo forum i tvoj jedini posao je tzv. "posao papagaja". Bakir, Sebija, SDA! Svi izvan tih margina su izdajnici, protivnici Bosne i Bosnjaka! (neuzubillah) Allah nije savrsen i bezgrjesan, i na dunjaluku nema dobrih i postenih, osim Bakira, Sebije i SDA. Svi zele zlo Bosni i Bosnjacima osim Bakira, Sebije i SDA! Ne interesuje te i ne treba da se obazires na to sto ce ti stotine ljudi reci da su nezadovoljni. Oni mrze Bosnu i Bosnjake i mrze jedine koji stoje na braniku od tog zla, Bakira, Sebiju i SDA! Svi koji su napustili SDA, bez obzira sto si ih prije par godina branio u okviru zadatih margina, sada su najvece zlo za Bosnu i Bosnjake, pa samim tim Bakira, Sebiju i SDA! I dobro zapamti (neuzubillah) nema bogova osim nas! Mi nemamo sudruga. Nama pripada sva vlast, nama pripada sva hvala i mi smo svemocni! "

(jedina istina: "LA ILAHE ILLALLAHU VAHDEHU LA ŠERIKE LEHU, LEHUL-MULKU VE LEHUL HAMDU VE HUVE ALA KULLI ŠEJ’IN KADIR”
Nema boga sem Allaha, On nema sudruga, Njemu pripada sva vlast, Njemu pripada sva hvala i On je svemoćan)

Ne postoji mogucnost komunikacije sa ovakvim.
:pisnuo:
shbc

#9090 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by shbc »

Posljednji put kad je direktno odgovorio na pitanje, posteno se obrukao. Nemojte mu zamjeriti sto izbjegava od tad
Industrialyzer

#9091 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Industrialyzer »

Zamisli kako je zivjeti sa tim da si svjestan da predstavljas najveci problem drustva, ali zarad mrvica sa stola moras ici niz dlaku svojim sefovima.

I onda kad ostaris i krenes pricati unucima: "Eh kako se dedo borio protiv onog tamo sistema, koliko sam samo smajlija ostavio na forumu jer nemam sta reci i mislio sam da ih provociram tako, ali eto, dusmani nam uzese drzavu. Ponosan sam na svoj zivot".
MUNAFIK

#9092 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Industrialyzer wrote: 11/11/2020 10:31 Zamisli kako je zivjeti sa tim da si svjestan da predstavljas najveci problem drustva, ali zarad mrvica sa stola moras ici niz dlaku svojim sefovima.

I onda kad ostaris i krenes pricati unucima: "Eh kako se dedo borio protiv onog tamo sistema, koliko sam samo smajlija ostavio na forumu jer nemam sta reci i mislio sam da ih provociram tako, ali eto, dusmani nam uzese drzavu. Ponosan sam na svoj zivot".

Ma utripovali su oni sebi da se bore protiv konunista i onih koji zele da zabrane Islam i vjeronauku ne sikirajte se vi...
Blixen

#9093 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Blixen »

MUNAFIK wrote: 11/11/2020 12:05
Industrialyzer wrote: 11/11/2020 10:31 Zamisli kako je zivjeti sa tim da si svjestan da predstavljas najveci problem drustva, ali zarad mrvica sa stola moras ici niz dlaku svojim sefovima.

Ma utripovali su oni sebi da se bore protiv konunista i onih koji zele da zabrane Islam i vjeronauku ne sikirajte se vi...
ne zivi se od vjeronauke
od ukradenih para se i tako dobro zivi :D
MUNAFIK

#9094 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Samo deri kifla...

Svaka cast :izet:
Osim_13

#9095 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Osim_13 »

MUNAFIK wrote: 11/11/2020 12:05

NeJma na džumu jarane.
drug_profi

#9096 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

MUNAFIK wrote: 13/11/2020 20:40 Samo deri kifla...

Gdje? Daj linAk da malo ceifim.
mishic

#9097 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mishic »

Kada iza ove britke priče bude i djela moči će se računati i na glasove... Do sada je daleko više priče nego djela.
Osim_13

#9098 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Osim_13 »

mishic wrote: 13/11/2020 20:47 Kada iza ove britke priče bude i djela moči će se računati i na glasove... Do sada je daleko više priče nego djela.
Đesi ti bio do petka 13-og.
drug_profi wrote: 13/11/2020 20:44
MUNAFIK wrote: 13/11/2020 20:40 Samo deri kifla...

Gdje? Daj linAk da malo ceifim.
Kod Senada, biće večeras valjda na YT.
drug_profi

#9099 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Imam ja na telefonu sestrin EON, idem premotat.
video

#9100 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

Dobar Dino :thumbup:
Post Reply