Bingo City Center Sarajevo
- vjeshalica
#1577 Re: Bingo City Center Sarajevo
Cuj stvarnoBetter Man wrote: ↑11/11/2020 09:27Vidi, ako je tebi normalno podržati to što je neko uputio lažnu dojavu o bombi u objektu, onda s tobom se nema šta dalje pričati. I ovdje nije bilo samo za kino, već čitav objekat. Šta bi bilo da nije bila lažna dojava, već da je stvarno postavljena bomba? Dali bi i tad podržala?vjeshalica wrote: ↑11/11/2020 06:46Ja kad sam bila u Londonu to se sve drugacije radi..........Better Man wrote: ↑10/11/2020 22:20]
Ne vrijedi joj replicirati. Fakat je bolesna s ovakvim izjavama. Ovako nešto niko normalan ne bi izjavio.
Usutite snobovi niste vrijedni nicije paznje
Pogotovo vase glupo raskalaseno ponasanje
Pise lik da ima 3 ljudi u kinu, a onaj pise po drugoj temi da je sve popunjeno....skontajte ima li vas troje u kinu ili dolazi tu svijet mimo svih propisa, ja ako sam bolesna pogledaj svoje izjave koje nemaju nikakvih dodira sa stvarnoscu...
- zubi
- drag_gost
#1579 Re: Bingo City Center Sarajevo
Za hospitalizacije je ovaj tvoj snobizam odavno.
-
TheRedhead
#1580 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jesi ikad bila u kinu, jer izgleda da nisi?! Steta jer je iskustvo predobro.vjeshalica wrote: ↑11/11/2020 06:46Ja kad sam bila u Londonu to se sve drugacije radi..........Better Man wrote: ↑10/11/2020 22:20]
Ne vrijedi joj replicirati. Fakat je bolesna s ovakvim izjavama. Ovako nešto niko normalan ne bi izjavio.
Pise lik da ima 3 ljudi u kinu, a onaj pise po drugoj temi da je sve popunjeno....skontajte ima li vas troje u kinu ili dolazi tu svijet mimo svih propisa, ja ako sam bolesna pogledaj svoje izjave koje nemaju nikakvih dodira sa stvarnoscu...
Uglavnom, postoji vise prostorija - koje se zovu sale. Eh sad u tim salama ( koje mogu biti razlicite velicine) prikazuju se razliciti filmovi. Naravno postoji i vise termina za te filmove. Nadam se da te nisam zbunila. Eh sad od filma zavisi koliko ljudi ima na jednom filmu u jednoj sali u jednom terminu. Nadam se da je jasno.
Lp
- drag_gost
#1581 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nemoj, previse je to za nju.TheRedhead wrote: ↑11/11/2020 15:47Jesi ikad bila u kinu, jer izgleda da nisi?! Steta jer je iskustvo predobro.vjeshalica wrote: ↑11/11/2020 06:46Ja kad sam bila u Londonu to se sve drugacije radi..........Better Man wrote: ↑10/11/2020 22:20]
Uglavnom, postoji vise prostorija - koje se zovu sale. Eh sad u tim salama ( koje mogu biti razlicite velicine) prikazuju se razliciti filmovi. Naravno postoji i vise termina za te filmove. Nadam se da te nisam zbunila. Eh sad od filma zavisi koliko ljudi ima na jednom filmu u jednoj sali u jednom terminu. Nadam se da je jasno.
Lp
- vjeshalica
#1582 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jesam prije nego sto ces ti iz provincije doci u san zvani SarajevoTheRedhead wrote: ↑11/11/2020 15:47Jesi ikad bila u kinu, jer izgleda da nisi?! Steta jer je iskustvo predobro.vjeshalica wrote: ↑11/11/2020 06:46Ja kad sam bila u Londonu to se sve drugacije radi..........Better Man wrote: ↑10/11/2020 22:20]
Lp
Lp
-
redhat
#1583 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ja stojim uz ono što sam rekao ili ti misliš da su svi ljudi isti u interesima, shvatanjima i pogledu na svijet?
Nazovi ti to kako hoćeš ali da ne bude zabune - da bi nešto nazvao white supremacy ili tom nekom fašističkom odrednicom ona podrazumjeva da je smatram da sam radi nečega bolji od tebe a ujedno hoću tebe da uništim ili ubijem jer nisi dovoljno dobar. Ili koristi termin ispravno ili nemoj.
Jesam li ja to igdje napisao? Nisam i ne gađaj se izjavama.
Bingo ima drugačiju klijentelu hoše komerc takođe drugačiju, škafa još drugačiju. Zato i imaš i treba da imaš širok izbor da sebi nađeš što te zanima i da tu i ideš. Ovo tvoje me podsjeća kad na temi restorana dvoje pričaju o bifteku i vinu a onda uleti padobranac i popljuje ih jer "buraz kila pite i dvoguza MB" je krajnji domet - moguće i da jeste ali za njeg. Pusti druge koji imaju drugačija iskustva i prohtjeve.
Bingovi objekti su hale sa razbacanim proizvodima kojima redovno mijenjaju mjesto, uglavnom se u objektima čuje lagani šmek namirnica koje su pri kraju ili su prezrele ili dugo stoje. Rafa gaća i sintetike, rafa mesa, rafa tehnike - zemljoradnička zadruga. Nisu svi takvi naravno, vrlo lako moguće da će ovaj novi BCC biti najbolji ali imaju tu crtu koja im se kroz objekte provlači.
I šta je uopšte bitno što je nešto u merkatoru 1KM skuplje nego u bingu - nekom to ne znači ništa, nekim znači ali ima prostora vjerovao ili ne i za jednog i za drugog.
-
TheRedhead
#1584 Re: Bingo City Center Sarajevo
Da, po tvom nacinu komuniciranja na forumu se vidi ko je dosao iz sume. Sve je jasno.vjeshalica wrote: ↑12/11/2020 09:09Jesam prije nego sto ces ti iz provincije doci u san zvani SarajevoTheRedhead wrote: ↑11/11/2020 15:47Jesi ikad bila u kinu, jer izgleda da nisi?! Steta jer je iskustvo predobro.vjeshalica wrote: ↑11/11/2020 06:46
Ja kad sam bila u Londonu to se sve drugacije radi..........
Lp
Lp
-
mali_balon
#1585 Re: Bingo City Center Sarajevo
Znaci BiMgo za seljadiju i fukaru a Merkator za intelektualce i fgr
- thekupus
#1586 Re: Bingo City Center Sarajevo
Joj ljudi, ignorišite vješalicu, već godinama je forumska vještica
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- Haris033
#1588 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nadam se da će se sada znati šta i ko je zapravo kupio Dom penzionera u Nedžarićima? Šatro kupio ga onaj arap što je gostovao kod Senada, a od tada prođoše 4 Bajrama, dom stoji kako stoji, a kamoli da se šta izgradi.
Nadam se da će izborom Muzura za načelnika Ilidže, Delta (Mišković) konačno dobiti dozvolu za izgradnju TC na mjestu ex Standarda na Stupu, a koju je blokirao Senaid Memić, koji lobira za SDA i ne dozvoljava konkurenciju SCC-u i Bimgu
Nadam se da će izborom Muzura za načelnika Ilidže, Delta (Mišković) konačno dobiti dozvolu za izgradnju TC na mjestu ex Standarda na Stupu, a koju je blokirao Senaid Memić, koji lobira za SDA i ne dozvoljava konkurenciju SCC-u i Bimgu
-
Loki2k9
#1589 Re: Bingo City Center Sarajevo
A ti bi da Srbija siri svoj ekonomski utjecaj u BiH?Haris033 wrote: ↑16/11/2020 14:46 Nadam se da će se sada znati šta i ko je zapravo kupio Dom penzionera u Nedžarićima? Šatro kupio ga onaj arap što je gostovao kod Senada, a od tada prođoše 4 Bajrama, dom stoji kako stoji, a kamoli da se šta izgradi.
Nadam se da će izborom Muzura za načelnika Ilidže, Delta (Mišković) konačno dobiti dozvolu za izgradnju TC na mjestu ex Standarda na Stupu, a koju je blokirao Senaid Memić, koji lobira za SDA i ne dozvoljava konkurenciju SCC-u i Bimgu![]()
- studiorum_tuzlaensis
#1590 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nije to nikakvo širenje uticaja prekodrinaša, već Adam Smith i savršena konkurencija. Konačni cilj je da tebi bude bolje tj. jeftinije. Trebamo gledati malo dalje od ove kasabe. 
- Haris.ba
#1591 Re: Bingo City Center Sarajevo
Adama Smita nema ni u Americi. Nema ga nigdje vec haman 100 godina, od 1929.godine sigurno.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑16/11/2020 14:55 Nije to nikakvo širenje uticaja prekodrinaša, već Adam Smith i savršena konkurencija. Konačni cilj je da tebi bude bolje tj. jeftinije. Trebamo gledati malo dalje od ove kasabe.![]()
Amerikanci te puste na svoje trziste, ali moras i ti njima nesta dati. Tako funkcionise ekonomija u citavom svijetu.
Nikakav problem ja ne vidim da konkretno Delta dodje u Sarajevo. Samo, mora biti neki reciprocitet. Je li to Bingo u Banja Luci? Ili nesta drugo, nek se dogovore
- vjesticanametli
#1592 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ti nesto mozda smeta?
-
ing-ecc
#1593 Re: Bingo City Center Sarajevo
hahahaahahaaaa ih šta meni svašta smetavjesticanametli wrote: ↑18/11/2020 06:33Ti nesto mozda smeta?
-
manki
#1594 Re: Bingo City Center Sarajevo
Valjda je reciprocitet onda Bingo u Beogradu ili Novom Pazaru, zasto u Banja Luci? Zadnji put kad sam provjerio BL je u Bosni bilaHaris.ba wrote: ↑16/11/2020 15:10Adama Smita nema ni u Americi. Nema ga nigdje vec haman 100 godina, od 1929.godine sigurno.studiorum_tuzlaensis wrote: ↑16/11/2020 14:55 Nije to nikakvo širenje uticaja prekodrinaša, već Adam Smith i savršena konkurencija. Konačni cilj je da tebi bude bolje tj. jeftinije. Trebamo gledati malo dalje od ove kasabe.![]()
Amerikanci te puste na svoje trziste, ali moras i ti njima nesta dati. Tako funkcionise ekonomija u citavom svijetu.
Nikakav problem ja ne vidim da konkretno Delta dodje u Sarajevo. Samo, mora biti neki reciprocitet. Je li to Bingo u Banja Luci? Ili nesta drugo, nek se dogovore
- Mate_Miso_Kovac
-
sarajevsko_pivo
#1596 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ko kaže de je Mamić blokirao gradnju?Haris033 wrote: ↑16/11/2020 14:46 Nadam se da će se sada znati šta i ko je zapravo kupio Dom penzionera u Nedžarićima? Šatro kupio ga onaj arap što je gostovao kod Senada, a od tada prođoše 4 Bajrama, dom stoji kako stoji, a kamoli da se šta izgradi.
Nadam se da će izborom Muzura za načelnika Ilidže, Delta (Mišković) konačno dobiti dozvolu za izgradnju TC na mjestu ex Standarda na Stupu, a koju je blokirao Senaid Memić, koji lobira za SDA i ne dozvoljava konkurenciju SCC-u i Bimgu![]()
Možda Delta vise nije ni zainteresovana za Sarajevo?
- zubi
#1597 Re: Bingo City Center Sarajevo
Kakav kompleksaški postredhat wrote: ↑12/11/2020 09:28Ja stojim uz ono što sam rekao ili ti misliš da su svi ljudi isti u interesima, shvatanjima i pogledu na svijet?
Nazovi ti to kako hoćeš ali da ne bude zabune - da bi nešto nazvao white supremacy ili tom nekom fašističkom odrednicom ona podrazumjeva da je smatram da sam radi nečega bolji od tebe a ujedno hoću tebe da uništim ili ubijem jer nisi dovoljno dobar. Ili koristi termin ispravno ili nemoj.
Bingo ima drugačiju klijentelu hoše komerc takođe drugačiju, škafa još drugačiju. Zato i imaš i treba da imaš širok izbor da sebi nađeš što te zanima i da tu i ideš. Ovo tvoje me podsjeća kad na temi restorana dvoje pričaju o bifteku i vinu a onda uleti padobranac i popljuje ih jer "buraz kila pite i dvoguza MB" je krajnji domet - moguće i da jeste ali za njeg. Pusti druge koji imaju drugačija iskustva i prohtjeve.
Bingovi objekti su hale sa razbacanim proizvodima kojima redovno mijenjaju mjesto, uglavnom se u objektima čuje lagani šmek namirnica koje su pri kraju ili su prezrele ili dugo stoje. Rafa gaća i sintetike, rafa mesa, rafa tehnike - zemljoradnička zadruga. Nisu svi takvi naravno, vrlo lako moguće da će ovaj novi BCC biti najbolji ali imaju tu crtu koja im se kroz objekte provlači.
I šta je uopšte bitno što je nešto u merkatoru 1KM skuplje nego u bingu - nekom to ne znači ništa, nekim znači ali ima prostora vjerovao ili ne i za jednog i za drugog.
- Haris.ba
- geralt
#1599 Re: Bingo City Center Sarajevo
-
redhat
#1600 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nije druže, nego ti ne kontaš pa ti je najlakše to naposati.zubi wrote: ↑18/11/2020 23:30Kakav kompleksaški postredhat wrote: ↑12/11/2020 09:28Ja stojim uz ono što sam rekao ili ti misliš da su svi ljudi isti u interesima, shvatanjima i pogledu na svijet?
I šta je uopšte bitno što je nešto u merkatoru 1KM skuplje nego u bingu - nekom to ne znači ništa, nekim znači ali ima prostora vjerovao ili ne i za jednog i za drugog.![]()
Sto ljudi sto ćudi, sto različitih mišljenja i ideja, životnih iskustava i čega sve ne i ima prostora za sve nas.
I za mene ko kompleksasa kako ti kažeš i za tebe koji ne kontaš moj post.
Opusti se