Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plunkett wrote: ↑10/11/2020 13:34
Ili je razlika u tome što mi na punu platu plaćamo doprinose, a vama badzak iz dzepa, "ispod stola", plaća igrače?
bolan sa kokuzima i hronicnim duznicima se ne raspravlja o parama
vidis da ne ide
oni svoja dugovanja (koja neko potrazuje) opravdavaju time, da Sarajevo dobijene pare (od vlasnika) vodi kao dugovanja (koja niko ne potrazuje)
Sarajevo NEMA dugova
sad ce oni nama mitomanskom retorikom objasniti da to nije tako
Ili je razlika u tome što mi na punu platu plaćamo doprinose, a vama badzak iz dzepa, "ispod stola", plaća igrače?
vidis da ne ide
oni svoja dugovanja (koja neko potrazuje) opravdavaju time, da Sarajevo dobijene pare (od vlasnika) vodi kao dugovanja (koja niko ne potrazuje)
Sarajevo NEMA dugova
vidis da ne ide
Sarajevo NEMA dugova
vidis da ne ide
Sarajevo NEMA dugova
gledaj sad
Nema Sarajevo nego vlasnik Sarajeva tj. vlasnici.
sta bolan?
I pare i dug ako postoji! Sarajevo ima 10% od svega....
Duga ova pauza, ali imamo se čemu nadati za 10ak dana. Sreća, tu je Hrasno i onaj sa slikom pripadnika mlade Bosne da nas uveseljavaju.
Nadam se da će Sloboda (koja, opet ponavljam, stvarno fino igra) pokazati nekada stabilnom drugoligasu kako se igra futbol.
Kako stojite sa dugovima @sumirprimus@plain vanilla ?
Za razliku od drugih klubova, vi ste rijetki koji slabo javno kukaju kako nemaju para ili sam ja to nešto previdio? Mislim, jasno je da situacija nije bajna, ali izgleda da se i vaši drže one u se i u svoje kljuse.
Bas tako. Situqcija nije bajna pogotovu jer je i korona zeznula neke stvari. No odmakli smo se malo od ambisa. Zato se i nisu dovodila pojacamja nego se probalo sa ovim momcima uz par neprovjerenih imena. Bio sam skeptican moram priznati. Jer je prvenstveno cilj bio otplata dugovanja uz opstanak.
alberto_tomba wrote: ↑10/11/2020 10:13"Super što su navijali, ali ne može biti 150 ljudi na stadionu, bez obzira što je predsjednik Saveza odavde"
"Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada"
"To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim"
Lijepo je vidjeti kako neformalni vlasnik manjeg sarajevskog prvoligasa sportski podnosi rezultate koji mu ne idu na ruku <3
ako cemo realno, on je dobar trener
do njega je sto je Zeljo drugi na tabeli
ovako selektovanu ekipu (u ovim igrackim godinama) dati nekom drugom treneru iz PL BiH i pitalo bi se izmedju Olimpika i Zelje ko ce ispasti
da je ostao megamix kamatar sa trenerima poput Kostića i Krčmarevića, sad bi bilo Celik "de se malo tamo eto i nas u tu vasu ligu"
mada volio bi ja to ali nema
ma on je odličan trener vjeruj mi. Da je njemu roster Sarajeva vjeruj mi da bi igrali grupnu fazu EL. Njemu jedino ne valja "logistika" i tu su oni dobro hendikepirani.
F&N wrote: ↑10/11/2020 09:53
Javna je tajna da je plate odredjenih fudbalera finansirao Badzak ili jos finansira.
Javna je tajna da F.K. Sarajevo finansira neki kinez, ili još finansira. Šta ti uopšte ove insinuacije znače, boga pitaj. Finansiramo se kao i vi iz pozajmica. Razlika je što vi kineza zovete investitorom, a mi svog zovemo članom UO.
Nista lose nisam rekao. Samo glede bilansa i bilansnih stavki.
Pa dobro oni su u fazonu otici ce kinez i sarajevo se gasi od dugova. Kojih dugova, nekih dugova. Isto kao sto svaki privatnik ode iz svoje firme, povuce sve pare i firma se gasi. Dakle po njima svaka privatna firma u drzavi je duzna toliko da 20 svjetskih banaka ne mogu pomoci.