Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#116401 Re: Premijer liga BiH
Lik je bestidnik, moze slobodno provjeriti da sam bio banovan na temi "Neredi u Francuskoj"
Ja napisao neredi u Francuskoj zdrao i ona bloo jedva docekala da me banuje. Klasicna feministkinja.
Uostalom hrasno se ponudio i da ako bude X da ga Charuga banuje ali vidimo da je to lik bez trunke obraza koji ne postuje opklade
Ja napisao neredi u Francuskoj zdrao i ona bloo jedva docekala da me banuje. Klasicna feministkinja.
Uostalom hrasno se ponudio i da ako bude X da ga Charuga banuje ali vidimo da je to lik bez trunke obraza koji ne postuje opklade
- Ricken
#116402 Re: Premijer liga BiH
Prema izvještajima koje su oba kluba objavila Željo troši 2,9 miliona KM na plate, a Sarajevo 6,5 miliona KM.F&N wrote: ↑10/11/2020 00:24 Meni samo nije jasno kako se ustalila ta neka mantra da se kod nas igra za milione a kos Zeljeznicara za kikiriki.
Garantujem da Stilic, Zec i Alispahic imaju medju top 5 plata u ligi.
Da ne pricam o Lendricu, Jurcicu, Kosoricu, Pa i Bekricu. Ne kazem da smo jednaki po izdvajanjima za plate ali ne igraju ni kod vas za sevape.
I nema Zeljeznicar sekunde losu ekipu. Ima kratku klupu i stare igraxe ali igrace koji znaju.
Dobra tekma veceras. Moglo je otici na bilo koju stranu. Bas izjednacena utakmica.
- perscitus
#116403 Re: Premijer liga BiH
Šta bolan ti pričaš o stidu, roviš mi po dvanaestogodišnjoj istoriji postova, izigravaš paparaca, ko da sam ja neki celebriti, imaš li kičmu, ispravi se, pitaj šta te zanima, budi čovjek, gledaj me u oči, odgovoriću rado, nije problem, nego mi se tu šunjaš iza leđa bez obraza i stida. Čime se ti baviš u životu, otkud ti toliko vremena da za noć pogledaš 300 postova, jel privređuješ, zarađuješ, radiš, ja ne znam đe gonim, zrak ne mogu udahnem, a ti mi tu ulaziš u intimu i privatnost. I ono nešto o obrazu i sramoti. Allah selamet. Šta je sa ovim narodom? Pa možda mi je treći faks, možda sam morao raditi nakon srednje da skupim lovu za školu, možda samo jedem govna a ništa nisam završio. Pitanje ide sa odgojom pod ruku, nagađanje sa neotesanošću.
Nego, ja imam pitanje, ljudi smo, Lutvi je lako, on je pas, ne razumije pojam vremena, živi u trenutku, zato su cuke tako divne jer ih ne mori prošlost ni budućnost, samo ovdje i sada je bitno, ali mi smo drugačiji, mi smo dužni da gledamo ispred sebe. Sad je ova jebena pauza, neće se imati šta gledati, pa me zanima kakvu sudbinu vaših klubova, BH fudala općenito, zamišljate nakon COVIDA. Govore nam da ovo sad nije bila katastrofa već med i mlijeko kakav nas period očekuje. Uvijek može gore. Strane investicije su uvijek bile mizerne, naravno, Mi smo izuzetak, ali ne pravilo, sada ih neće biti nikako, da li će ovo biti plodno tlo za investicije i malverzacije lokalnih kabadahija, sisanje već isisanog budžeta ili sezona ključeva u bravama?
-
zikamu
#116404 Re: Premijer liga BiH
Naj mi je draze kad su dva prvoplasirana tima iz Sarajeva! 
-
90minut
#116405 Re: Premijer liga BiH
Najjace kako hrasno piše nek' pobjedi bolji i onda ga lupi nervoza vrati se u svoje prirodno stanje uma i napada sve. 
- strong69
#116406 Re: Premijer liga BiH
Daj nam Zeljinu vanbilansnu stavkuRicken wrote: ↑10/11/2020 00:58Prema izvještajima koje su oba kluba objavila Željo troši 2,9 miliona KM na plate, a Sarajevo 6,5 miliona KM.F&N wrote: ↑10/11/2020 00:24 Meni samo nije jasno kako se ustalila ta neka mantra da se kod nas igra za milione a kos Zeljeznicara za kikiriki.
Da ne pricam o Lendricu, Jurcicu, Kosoricu, Pa i Bekricu. Ne kazem da smo jednaki po izdvajanjima za plate ali ne igraju ni kod vas za sevape.
I nema Zeljeznicar sekunde losu ekipu. Ima kratku klupu i stare igraxe ali igrace koji znaju.
Dobra tekma veceras. Moglo je otici na bilo koju stranu. Bas izjednacena utakmica.
- Ricken
#116407 Re: Premijer liga BiH
Govorim podatke iz službenih finansijskih izvještaja, koji su objavljeni. Nisam na bilo koji način povezan sa klubom, osim kao navijač, tako da nemam pojma o čemu pričaš.strong69 wrote: ↑10/11/2020 07:59Daj nam Zeljinu vanbilansnu stavkuRicken wrote: ↑10/11/2020 00:58Prema izvještajima koje su oba kluba objavila Željo troši 2,9 miliona KM na plate, a Sarajevo 6,5 miliona KM.F&N wrote: ↑10/11/2020 00:24 Meni samo nije jasno kako se ustalila ta neka mantra da se kod nas igra za milione a kos Zeljeznicara za kikiriki.
Dobra tekma veceras. Moglo je otici na bilo koju stranu. Bas izjednacena utakmica.![]()
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#116408 Re: Premijer liga BiH
Javna je tajna da je plate odredjenih fudbalera finansirao Badzak ili jos finansira.
- alberto_tomba
#116409 Re: Premijer liga BiH
"Super što su navijali, ali ne može biti 150 ljudi na stadionu, bez obzira što je predsjednik Saveza odavde"
"Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada"
"To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim"
Lijepo je vidjeti kako neformalni vlasnik manjeg sarajevskog prvoligasa sportski podnosi rezultate koji mu ne idu na ruku <3
"Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada"
Lijepo je vidjeti kako neformalni vlasnik manjeg sarajevskog prvoligasa sportski podnosi rezultate koji mu ne idu na ruku <3
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#116410 Re: Premijer liga BiH
Onda sam ja sanjao ovo sto si ti napisao...fatamorgana? A izvini nisam znao da si banovan negdje drugo.Gerro wrote: ↑10/11/2020 00:39 Lik je bestidnik, moze slobodno provjeriti da sam bio banovan na temi "Neredi u Francuskoj"

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#116411 Re: Premijer liga BiH
Ja niakda u zivotu nisam imao drugi profil osim ovoga a to odlicno znaju i administratori.
- Blixen
#116412 Re: Premijer liga BiH
ako cemo realno, on je dobar treneralberto_tomba wrote: ↑10/11/2020 10:13 "Super što su navijali, ali ne može biti 150 ljudi na stadionu, bez obzira što je predsjednik Saveza odavde"
do njega je sto je Zeljo drugi na tabeli
ovako selektovanu ekipu (u ovim igrackim godinama) dati nekom drugom treneru iz PL BiH i pitalo bi se izmedju Olimpika i Zelje ko ce ispasti
da je ostao megamix kamatar sa trenerima poput Kostića i Krčmarevića, sad bi bilo Celik "de se malo tamo eto i nas u tu vasu ligu"
mada volio bi ja to
-
yasaq
#116413 Re: Premijer liga BiH
ma on je odličan trener vjeruj mi. Da je njemu roster Sarajeva vjeruj mi da bi igrali grupnu fazu EL. Njemu jedino ne valja "logistika" i tu su oni dobro hendikepirani.Blixen wrote: ↑10/11/2020 10:27ako cemo realno, on je dobar treneralberto_tomba wrote: ↑10/11/2020 10:13 "Super što su navijali, ali ne može biti 150 ljudi na stadionu, bez obzira što je predsjednik Saveza odavde"
ovako selektovanu ekipu (u ovim igrackim godinama) dati nekom drugom treneru iz PL BiH i pitalo bi se izmedju Olimpika i Zelje ko ce ispasti
da je ostao megamix kamatar sa trenerima poput Kostića i Krčmarevića, sad bi bilo Celik "de se malo tamo eto i nas u tu vasu ligu"
mada volio bi ja toali nema
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#116414 Re: Premijer liga BiH
E jbg...
-
Plunkett
#116415 Re: Premijer liga BiH
Pa imao je milione u drugom mandatu (dok su drugi klubovi jedva preživljavali)tim po njegovom ukusu, apsolutne ovlasti pa je bio prskan od strane Izraelaca, najbolji rezultat izbacivanje Sheriffa... Čak mu je i Zujo zamjerio ispadanje od Maribora. I još su uspjeli ne samo sjebati pare od Dzeke, nego i dugove nabiti.
Više je on super trener za ove lige, gdje ima sudije koje će osakatiti protivnike u drugim mečevima, gdje će se svirati million faulova a onda Bekric /Zeba gađati u trepavicu jablane.
Ali, naša liga očigledno napreduje pa ima sve slabije i slabije rezultate. Mada se malo podcjenjuje i zeljeznicar, ipak su tu i Zec, Stilic, Bekric, Alispahic, sve odlični igrači za naše uslove.
Više je on super trener za ove lige, gdje ima sudije koje će osakatiti protivnike u drugim mečevima, gdje će se svirati million faulova a onda Bekric /Zeba gađati u trepavicu jablane.
Ali, naša liga očigledno napreduje pa ima sve slabije i slabije rezultate. Mada se malo podcjenjuje i zeljeznicar, ipak su tu i Zec, Stilic, Bekric, Alispahic, sve odlični igrači za naše uslove.
- Raigor Stonehoof
#116416 Re: Premijer liga BiH
lik samo funkcioniše u besparici i kad on sve kontroliše. Kad može ucjenjivat igrače platom, i kad svi zavise od njega.
Imali su uređen klub gdje im je samo trebao trener, pa se nije htio vratiti jer ne bi mogao kontrolisati ništa osim terena.
Realno je kurčina.
I da dodam, dok je on trener, nama željo nije konkurent
- ZonFon
#116417 Re: Premijer liga BiH
Komsije me iznenadise sinoc 3 puta se vracali u tekmu a i fino su odigrali i nije se na njima primjetio gust raspored. Vise su mi ispuhali igraci Borca nego komsije.
Iako bi volio da pometemo sve do kraja i bez srkleta uzmemo titulu imam osjecaj da ce ovo biti borba do zadnjeg kola.
Iako bi volio da pometemo sve do kraja i bez srkleta uzmemo titulu imam osjecaj da ce ovo biti borba do zadnjeg kola.
-
Plunkett
#116418 Re: Premijer liga BiH
Baš tako, neka ga na klupi dok god postojeRaigor Stonehoof wrote: ↑10/11/2020 10:49 I da dodam, dok je on trener, nama željo nije konkurentŽivio ti nama Osime i ne mako se sa klupe narednih 20 godina
![]()
- BHF_Manijak
#116419 Re: Premijer liga BiH
Ne pilam stare mi moje, Zeljo nema sampionsku ekipu. Previse prosjecnih igraca, ostali ne mogu vuci.
Nemas golmana, nemas stopera, nijedno krilo, lijevog beka...
Takva ekipa ne uzima titulu.
Vi ste i s remijem, gdje niste imali kompletne odbrane, povecali prednost na tabeli.
Pametnom dosta.
Mi smo tu gdje jesmo zahvaljujuci Amaru. Neki Kostic bi imao 7 bodova manje.
- Blixen
- alberto_tomba
#116421 Re: Premijer liga BiH
Slazem se u potpunosti, mozda cak rame uz rame sa velicinama kao Ancelotti, Del Bosque i Heynckes.yasaq wrote: ↑10/11/2020 10:38ma on je odličan trener vjeruj mi. Da je njemu roster Sarajeva vjeruj mi da bi igrali grupnu fazu EL. Njemu jedino ne valja "logistika" i tu su oni dobro hendikepirani.Blixen wrote: ↑10/11/2020 10:27ako cemo realno, on je dobar treneralberto_tomba wrote: ↑10/11/2020 10:13 "Super što su navijali, ali ne može biti 150 ljudi na stadionu, bez obzira što je predsjednik Saveza odavde"
mada volio bi ja toali nema
Deveto i dvanaesto mjesto u jakoj katarskoj ligi, te nekolicina zamalo osvojenih trofeja u BHPL u vrijeme kada na celu saveza nije bio njegov otac, su najbolji dokaz toj tezi.
- armin071
#116422 Re: Premijer liga BiH
Osim je najjaci trener u BiH i tu nema price. Jedina mahana kao trenera mu je sto je podobro narcisoidan i sto voli da se "uglavi" svugdje. A da on ima logistiku kao Sarajevo mi bi na derbiju natrpali Zelju jos u prvom pol. Drugo bi nam posluzilo samo da se istrcimo. Covjek od penzionera pravi tim. Jos samo da Zebu vrati sve ostale je ozivio iz mrtvih. Pa jebote Bekric sa svojih 36 godina pretrcava igrace Borca sinoc i to haman na kraju tekme. Ima Amar to nesto samo ga jebe narav i "ugradnja", odnosno zbog toga i nikad nece biti trener izvan BH lige...
- Ricken
#116423 Re: Premijer liga BiH
Javna je tajna da F.K. Sarajevo finansira neki kinez, ili još finansira. Šta ti uopšte ove insinuacije znače, boga pitaj. Finansiramo se kao i vi iz pozajmica. Razlika je što vi kineza zovete investitorom, a mi svog zovemo članom UO.
-
il dottore
#116424 Re: Premijer liga BiH
strong69 wrote: ↑10/11/2020 07:59Daj nam Zeljinu vanbilansnu stavkuRicken wrote: ↑10/11/2020 00:58Prema izvještajima koje su oba kluba objavila Željo troši 2,9 miliona KM na plate, a Sarajevo 6,5 miliona KM.F&N wrote: ↑10/11/2020 00:24 Meni samo nije jasno kako se ustalila ta neka mantra da se kod nas igra za milione a kos Zeljeznicara za kikiriki.
Dobra tekma veceras. Moglo je otici na bilo koju stranu. Bas izjednacena utakmica.![]()
U tu zonu sumraka se ne ulazi
-
Plunkett
#116425 Re: Premijer liga BiH
Ili je razlika u tome što mi na punu platu plaćamo doprinose, a vama badzak iz dzepa, "ispod stola", plaća igrače?