Pročitaj pažljivije šta on tvrdi. Za njega je tehnološki napredak u autima generalno negativan, to je za idiote, a za svakodnevnu vožnju dovoljne su performanse od prije 30-40 godina. Argument je da hobi vožnju poistovjećuje sa svakodnevnom vožnjom, to je upravo ona bajka o idiličnom životu na selu._BataZiv_0809 wrote: ↑04/11/2020 10:14 Pa frajer je kupio kombi zbog te hobi voznje...dakle da lagano vozi i istrazuje krajolike, stane dje hoce, spava dje hoce, guzi dje hoce, pravi kafu na plinskoj boci dje hoce.
Nije ga kupio da putuje svaki dan na posao iz Konjica u Sarajevo.
Ne znam sto ga toliko peglas.
Ja imam auto sa malim benzincem star 40 godina, jest lagoda kad krenem u hobi vožnju, lzaberem gdje idem, kad je lijepo vrijeme, kad nema gužve itd, travku u zube, dobra muzika i uživaj. A šipak bi lagoda i uživanje bilo da sa tim autom natovarim stvarima za mjesec dana, 3 putnika, 2 bicikla na krovu krenem na put, ili bilo koja svakodnevna situacija, pa se na svakom usponu ili ubrzanju satarem šaltajući brzine, gledam jesam li napravio kolonu itd dok pored mene fijuču dostavnjaci,...