Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑05/11/2020 19:55
Sve se ne boji korone laik, a navuko zaliha do sudnjeg dana...
Ja sam ti na ovim glupostima zadnjih 5 godina
Jos nulta negativna krvna grupa. Jedino mi je izgleda zajeb sto sam prestao pusiti . Moram bar kakav vape nabaviti da diminjam malo
Jos nulta negativna krvna grupa. Jedino mi je izgleda zajeb sto sam prestao pusiti . Moram bar kakav vape nabaviti da diminjam malo
ja sam nulta pozitiva..
Alergicar teski, pa prije sezone cvjetanja pijem neke razne preoarate za jacanje organizma, ali ovoliko suolementacije, k'o kod tebe, još nisam vidio, a zdrav cojek...
Favira se moze kupiti, bilo je kod Dine bez recepta ali mislim da je otislo
Ja sam nasla u sarajevoapotekama, ali treba recept
recept mora na sebi imati doziranje, a na poledjini preporuku i ime specijaliste-pulmologa/infektologa koji daje preporuku, sa pecatom doktora koji daje recept
inace lijek kosta cca 300KM i koristi se u pocetnoj fazi bolesti, prvih pet dana
mi smo za njega culi pa ga trazili
niko nam ga nije preoporucio od ljekara, bilo je u smilslu ako nadjemo hocete li ukljuciti...nadjite hocemo
ja sam nulta pozitiva..
Alergicar teski, pa prije sezone cvjetanja pijem neke razne preoarate za jacanje organizma, ali ovoliko suolementacije, k'o kod tebe, još nisam vidio, a zdrav cojek...
Svoj ti poso Ne bubam ja ovo svaki dan. Moze mi biti nekih pola godine, mozda i duze.. Vazda sam ti ja bio u fazonu preventivnog djelovanja. Jebes ti price kad se nesto desi.
I ovo je samo hemija. Da ne slikam sad frizider, pekmeze od zukve, curukotova ulja, kupinova vina, nake domace alkoholne likere sa milion travki, nekoliko vrsta meda i slicno
Last edited by laik1981 on 05/11/2020 20:18, edited 3 times in total.
Naslovnica wrote: ↑05/11/2020 20:03
Ovaj Xarelto sam dobio jer mi je nekakav Ddimmer pokazatelj duplo veći od gornje granice. Trombovi.
da li mozes traziti da ti ukljuce injekcije clexana?
ja bih zvala covid ambulantu i isprepadala ih time da ti ukljuce
injekcije bi mogao primati u Saraj polju u covid ambulanti jer tamo primaju covid pozitivne
edit
ako budes primao nemoj cekati u onom ogromnom redu gdje ljudi stoje za nalaze i snimanje rtg nego pravo gore na vrata i kazes da trebas primiti terapiju
Naslovnica wrote: ↑05/11/2020 20:03
Ovaj Xarelto sam dobio jer mi je nekakav Ddimmer pokazatelj duplo veći od gornje granice. Trombovi.
da li mozes traziti da ti ukljuce injekcije clexana?
ja bih zvala covid ambulantu i isprepadala ih time da ti ukljuce
injekcije bi mogao primati u Saraj polju u covid ambulanti jer tamo primaju covid pozitivne
edit
ako budes primao nemoj cekati u onom ogromnom redu gdje ljudi stoje za nalaze i snimanje rtg nego pravo gore na vrata i kazes da trebas primiti terapiju
laik sam, mozda su te tablete isto, nek neko od ovih doktora potvrdi
madneru su davali clexan i jos aspirin na to
nije to nikakva spec stvar, te injekcije daju i trudnicama za trombofiliju, dakle ima ih svaki dom zdravlja
ali moraju ti oni odrediti dozu
E moj @Naslovnica šta nas sviju Laik navuče na tanak led.
Ko ono hajte vi prvi vidite sta ima, pa ću ja za vama.
Frajer navuko zaliha ko omanji centar za promociju zdravlja.
@laik1981
Dobar izbor. Ja bih još dodao i eterična ulja izrazitog antivirusnog djelovanja pouput čajevca i ravensare za inhalaciju te divljeg origana za pijenje i ispiranja usta i grla.
splinter wrote: ↑05/11/2020 20:21
E moj @Naslovnica šta nas sviju Laik navuče na tanak led.
Ko ono hajte vi prvi vidite sta ima, pa ću ja za vama.
Frajer navuko zaliha ko omanji centar za promociju zdravlja.
@laik1981
Dobar izbor. Ja bih još dodao i eterična ulja izrazitog antivirusnog djelovanja pouput čajevca i ravensare za inhalaciju te divljeg origana za pijenje i ispiranja usta i grla.
Ma neka malo i virusa i bakterija. Ne treba ih toliko ni satirati. I njihovo djelovanje nam trenira imunitet. Ja sam za preventivu, ali apsolutno protiv staklenog zvona..
Ma.Le.Na wrote: ↑05/11/2020 20:16
vezano za te d dimere
clexan
nije to nikakva spec stvar, te injekcije daju i trudnicama za trombofiliju, dakle ima ih svaki dom zdravlja
Prepade me!
Tablete bi po učinku trebale biti dostatne.
Bar se nadam.
vezano za te d dimere
clexan
Prepade me!
Bar se nadam.
Nemoj puno lezati. Upraznjavaj neke lagane fizicke aktivnosti koje mozes u kucnoj varijanti..
Mislim da bi svakodnevni sex bio sasvim adekvatan?!
Doduše, u ovim godinama su isključivo ležeće aktivnosti, prošla su vremena veš mašina, sudopera, lustera...
vezano za te d dimere
clexan
Prepade me!
Bar se nadam.
Nemoj puno lezati. Upraznjavaj neke lagane fizicke aktivnosti koje mozes u kucnoj varijanti..
Slazem se, ti dimeri su zeznuti, zbog plucne tromboze ili kako se vec zove.. Nisam citao na nasem. Ali na engleskom ima dosta info.
Malo mi cudno da su ti toliko visoki, jesi uzimao ista od ovih tableta (prije testa)?