Ma nako, kao na rollacosteru.
Up and down...
Moderator: O'zone
Ma nako, kao na rollacosteru.
U 0850 uzet uzorak, poslali mi obavijest viberom u 1317.splinter wrote: ↑05/11/2020 14:40 Mislim hvala svima. Al nisam se ni testirao ba još. Evo dumam gdje mi je najbolje da odem. Nemam ništa za sada samo anosmiju (nedostatak mirisa) i povremeno grebuckanje u grlu, glavobolja malo jača bude navečer.
Taman mi je sad ovo sranje trebalo kad privodim kraju manji rad na temu o porijeklu virusa.
Ma i ako odem da se testiram to je zbog ljudi oko mene kbg.
Ionako imam istreniran imunitet, čitav život s virusima, bakterijama, rikecijama, protozooama, ko hodajuća laboratorija. Plus mačke i njihovi CoV virusi po meni, ma to su T ćelije zagarantovane.
@Naslovnica za koliko bude gotov taj test tamo gdje si radio?
Adrenalin.Naslovnica wrote: ↑05/11/2020 15:16Meni maloprije mjerili u ordinaciji, 100%.![]()
Ili im onaj oksimetar nije ispravan ili je nešto drugo u pitanju.
Ima u čiči još kuveta i adrenalina, mater mu...madner wrote: ↑05/11/2020 16:00Adrenalin.Naslovnica wrote: ↑05/11/2020 15:16Meni maloprije mjerili u ordinaciji, 100%.![]()
Ili im onaj oksimetar nije ispravan ili je nešto drugo u pitanju.![]()
Pusim
Djele ga šakom i kapom. Nešto kao vlada što dijeli poticaje za prevazilaženje ekonomskih posljedica krize prouzrokovane pandemijom virusa Sars-CoV-2.

suspect_zero wrote: ↑05/11/2020 19:29 Ovaj Lynase meni čisto sranje, k'o da sam obične vode naprskala...kakav ti je ovo probiotik, nisam ovaj koristila
...vidim dođe 15 kom. a mogu i djeca?....ja malom uzimam onaj prolife, on je isto oko 15 km a sedam bočica
![]()
I da, svim pozitivnim želim brzu negativnost![]()
![]()
Ko proizvodi ovaj Rinobact?....do sada mi je Operil najbolje pomagao.Becky7 wrote: ↑05/11/2020 19:35suspect_zero wrote: ↑05/11/2020 19:29 Ovaj Lynase meni čisto sranje, k'o da sam obične vode naprskala...kakav ti je ovo probiotik, nisam ovaj koristila
...vidim dođe 15 kom. a mogu i djeca?....ja malom uzimam onaj prolife, on je isto oko 15 km a sedam bočica
![]()
![]()
Preporuka za Rinobact sto se tice spreja za nos, a probiotik Bio-kult kapsule (Djeca ispod 12 godina pola doze za odrasle)
Bosnalijek, meni najbolje pomogne a imam inace problema i ljeti i zimisuspect_zero wrote: ↑05/11/2020 19:39Ko proizvodi ovaj Rinobact?....do sada mi je Operil najbolje pomagao.Becky7 wrote: ↑05/11/2020 19:35suspect_zero wrote: ↑05/11/2020 19:29 Ovaj Lynase meni čisto sranje, k'o da sam obične vode naprskala...kakav ti je ovo probiotik, nisam ovaj koristila
![]()
![]()
Preporuka za Rinobact sto se tice spreja za nos, a probiotik Bio-kult kapsule (Djeca ispod 12 godina pola doze za odrasle)