Pozdrav,
Tokom ljeta sam poceo raditi hemijsko ciscenje auta, namjestaja i slicnog i otprilike sam poslozio sva sredstva koja mi odgovaraju za rad sa Karcher mašinama ali m3 sad konkretno zanima na koji nacin se suši auto u zimskom periodu, imaju li neke posebne grijalice ili nesto..ako neko moze pomoci bicu jako zahvalan
Hemijsko čišćenje auta - sušenje zimi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#2 Re: Hemijsko čišćenje auta - sušenje zimi
I zamisli odvuci tebi vozilo na ciscenje.
Sledeca tema bi bila, "kako vratiti sjedista u vozilo ako su konektori od airbaga popucali a da ne izbacuje gresku" ...
Sledeca tema bi bila, "kako vratiti sjedista u vozilo ako su konektori od airbaga popucali a da ne izbacuje gresku" ...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3 Re: Hemijsko čišćenje auta - sušenje zimi
ja zimi lozim vatru
- -Chesterfield-
#4 Re: Hemijsko čišćenje auta - sušenje zimi
Nađi najboljeg majstora sa istim zanimanjem, pa malo volontiraj kod njega.eldinkan wrote: ↑30/10/2020 15:43 Pozdrav,
Tokom ljeta sam poceo raditi hemijsko ciscenje auta, namjestaja i slicnog i otprilike sam poslozio sva sredstva koja mi odgovaraju za rad sa Karcher mašinama ali m3 sad konkretno zanima na koji nacin se suši auto u zimskom periodu, imaju li neke posebne grijalice ili nesto..ako neko moze pomoci bicu jako zahvalan
-
Juka Jebach
#5 Re: Hemijsko čišćenje auta - sušenje zimi
Gle forumasa sto furaju covjeka,ako se ne varam ti uredjaji za dubinsko izvade 99%+ posto vode. Sad nez na sta siti mislio al najpametnije ti je odvest svoje autokod nekoga i pravit se da si musterija a ti mu kupis fazone 
-
Zeleni12
#6 Re: Hemijsko čišćenje auta - sušenje zimi
Imaju oni kaloriferi, ventilatori za susenje, i osuse auto za par sati, ali je racun za struju veci. Ali zimi se dubinsko auta radi slabije, manje ima posla. A i ako se ne koriste kaloriferi za susenje bitno je nakon prskanja izvuci sto vise vode, kako se sjedista ne bi usmrdila od vlage na losem vremenu...
-
eldinkan
#7 Re: Hemijsko čišćenje auta - sušenje zimi
Stvar je toga da kod mene svi izbjegavaju raditi auto zimi jer ocito nemaju neki dovoljno dobar nacin za sušenje..ili ostavljaju auto da se suši par dana u toploj prostoriji
U medjuvremenu sam nasao na netu nesto sto mi odgovara samo jos naci gdje kupiti, radi se o uredjaju carfon bieffe..hvala u svakom slucaju
U medjuvremenu sam nasao na netu nesto sto mi odgovara samo jos naci gdje kupiti, radi se o uredjaju carfon bieffe..hvala u svakom slucaju