Zdravo Telemach,
Kanali sad rade, a nisam radio reset resivera, sto znaci da je bilo do vas, a ne do mene i resivera.
Lijep pozdrav
Moderator: Benq
Zdravo Telemach,
Zdravo Tornjo1,
Zdravo heat,
Zdravo i vamaTelemach wrote: ↑29/10/2020 11:13Zdravo heat,
I dalje je praksa da Vas kolege pozovu neposredno prije isteka Ugovorne obaveze i ponude obnovu.
Kolege iz Tima za brigu o korisnicima nastoje iskomunicirati i pronaći najbolju ponudu i benefite kojima ćete biti zadovoljni.
Uvidom u sistem Vaša Ugovorna obaveza ističe tokom naredne godine.
Provjeru smo izvršili na osnovu podataka koje ste dostavljali u ranijoj korespodenciji.heat wrote: ↑29/10/2020 11:20Zdravo i vamaTelemach wrote: ↑29/10/2020 11:13Zdravo heat,
I dalje je praksa da Vas kolege pozovu neposredno prije isteka Ugovorne obaveze i ponude obnovu.
Kolege iz Tima za brigu o korisnicima nastoje iskomunicirati i pronaći najbolju ponudu i benefite kojima ćete biti zadovoljni.
Uvidom u sistem Vaša Ugovorna obaveza ističe tokom naredne godine.
Hvala za info ali ste fulili korisnika.
Ugovor istice pocetkom decembra, ove godine.
Lp
Pokusajte ponovo, nisam nikada ni onemogucio, ali eto izbrisao sam sve iz inboxa iako nije bio pun. Takodjer kada se ide reply, mozda pise ta greska, ali pokusajte mi direktno ovako poslati na PM, jer reply ne radi iz nekog razloga
Na žalost i dalje dobivamo istu poruku:
Zdravo liaar,
I mene interesuje šta je najbolje što se može izvući za postojeće korisnike. Trenutno koristim EON FULL paket, koji mi ističe za 20 dana.2.da li je moguce i da li je neko uspio izbaciti Pink paket,, Arenu SD, a u zamjenu da je dobio nesto drugo (Arena HD i Prosireni) ?
Zdravo novi.dan.nova.nafaka,novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑29/10/2020 13:18I mene interesuje šta je najbolje što se može izvući za postojeće korisnike. Trenutno koristim EON FULL paket, koji mi ističe za 20 dana.2.da li je moguce i da li je neko uspio izbaciti Pink paket,, Arenu SD, a u zamjenu da je dobio nesto drugo (Arena HD i Prosireni) ?![]()
Ponudili su mi taj Prošireni paket (nemam pojma koji su sve kanali unutra), a ja bih volio recimo imati Arenu HD.
U ulazu imam mogućnost birati između TM-a, BHT-a i Logosofta (kod ova dva bih bio novi korisnik sa svim beneficijama), pa kontam da bi to trebao biti dobar argument za ozbiljniji popust od strane Telemacha.![]()
Na svim kanalima uz EON box i EON platformu, na 50 kanala iz ponude na do 5 dana uz D3 resivere.
U istoj sam situaciji sa drugim opcijama, zato me zanima sta je u ponudi i kombinaciji za produzenje.novi.dan.nova.nafaka wrote: ↑29/10/2020 13:18I mene interesuje šta je najbolje što se može izvući za postojeće korisnike. Trenutno koristim EON FULL paket, koji mi ističe za 20 dana.2.da li je moguce i da li je neko uspio izbaciti Pink paket,, Arenu SD, a u zamjenu da je dobio nesto drugo (Arena HD i Prosireni) ?![]()
Ponudili su mi taj Prošireni paket (nemam pojma koji su sve kanali unutra), a ja bih volio recimo imati Arenu HD.
U ulazu imam mogućnost birati između TM-a, BHT-a i Logosofta (kod ova dva bih bio novi korisnik sa svim beneficijama), pa kontam da bi to trebao biti dobar argument za ozbiljniji popust od strane Telemacha.![]()
Zdravo @emirsarajevo,emirsarajevo wrote: ↑29/10/2020 15:16 Hvala Telemachu na dial-up internetu već 3 dana!!!
Jbeni 21 vijek!