Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shape of despair wrote: ↑13/10/2020 11:44
Ima li na daljinskom tipkica za vraćanje predhodno gledanog kanala? Hvala
Glavne stvari koje su mi lošije u odnosu na stari daljinski su to "back" dugme, te ubrzano gledanje nekog programa (ono od 4x do 30x).
Mislim, i sad se može "premotati", ali ne vidiš dokle si došao.
shape of despair wrote: ↑13/10/2020 11:44
Ima li na daljinskom tipkica za vraćanje predhodno gledanog kanala? Hvala
Glavne stvari koje su mi lošije u odnosu na stari daljinski su to "back" dugme, te ubrzano gledanje nekog programa (ono od 4x do 30x).
Mislim, i sad se može "premotati", ali ne vidiš dokle si došao.
Pitanje za @Telemach ili ako neko zna od raje... Na mobitelu mi je Wi-Fi katastrofa znaci puca svakih par minuta, jedva se stranice otvaraju i fazon je u tome sto mi pise na mobitelu da bi Wi-Fi radio u punom kapacitetu bez problema moram na ruteru namjestiti opciju WPA3 Personal odnosno WPA2/WPA3 Transitional. Moj ruter to ne podrzava. Treba mi ruter koji podrzava standard nove tehnologije Wi-Fi 6 (802.11ax) IMA LI OVO U TELEMACHU?
Wifi 6 routere telemach nemaju u ponudi,ali po opisu problema ne mislim da je u tome stvar. Problem je negdje drugo. Nek ti dođu i provjere, jer mora radit kako treba. Mora to puno bolje radit i na nižim standardima od wifi 6 koje njihovi routeri podržavaju.
typeOnegative wrote: ↑13/10/2020 15:10
Wifi 6 routere telemach nemaju u ponudi,ali po opisu problema ne mislim da je u tome stvar. Problem je negdje drugo. Nek ti dođu i provjere, jer mora radit kako treba. Mora to puno bolje radit i na nižim standardima od wifi 6 koje njihovi routeri podržavaju.
Na kompu i laptopu je ok ali na mobitelu sa novim updateom na iOS 14.0.1 verziji je poceo ovaj problem i uvijek kad hocu da se connect na Wi-Fi pise mi da uradim ovo sto sam napisao u prethodnom postu.
maroon1946 wrote: ↑13/10/2020 15:21
Na kompu i laptopu je ok ali na mobitelu sa novim updateom na iOS 14.0.1 verziji je poceo ovaj problem i uvijek kad hocu da se connect na Wi-Fi pise mi da uradim ovo sto sam napisao u prethodnom postu.
ako je tako, onda bi trebao uzeti WIFI 6 ruter jer taj standard nečeš dobiti s postojećom telemachovom opremom
Sad zvao za prelazak na EON paket sa trio grande i kaze mi mogu preci samo na full, ne mogu na light dok ugovor ne istekne.
Reko jel dobijem pola godine kao novi korisnici za 1km, kaze mi se brinemo za trenutne korisnike, imacete vise programa od novih korisnika i bolji internet ( sto cisto sumnjam), ali nema pola godine za 1km...
Kakva je to politika zadrzavanja korisnika ? Znaci moram cekati da mi istekne sad usluga, otkazati uslugu i ponovo se prijaviti da dobijem povlastice ?
rijads wrote: ↑13/10/2020 15:43
Sad zvao za prelazak na EON paket sa trio grande i kaze mi mogu preci samo na full, ne mogu na light dok ugovor ne istekne.
Reko jel dobijem pola godine kao novi korisnici za 1km, kaze mi se brinemo za trenutne korisnike, imacete vise programa od novih korisnika i bolji internet ( sto cisto sumnjam), ali nema pola godine za 1km...
Kakva je to politika zadrzavanja korisnika ? Znaci moram cekati da mi istekne sad usluga, otkazati uslugu i ponovo se prijaviti da dobijem povlastice ?
Haha ne mozes ni tada... mora proci onaj period hladjenja
Pozdrav. Jel moguce da je problem star TV prikljucen na chromecast onaj njihov EON..konstantno mi zapinje, lagguje, zapne skroz pa moram citav tv istekat pa ustekat sve ponovo pa se eon resetuje..unazad da gledam ISTA ne moze jer zapne odjednom sve... il je do telemacha il je do starog tva? Sta mislite, da ih ne zovem djaba reci ce mi ugasi pa upali...
daramo wrote: ↑13/10/2020 18:32
Danas mi stigao Ubee 5G ruter koje su najbolje postavke za wi fi?
Priključiše mi modem i sad ne radi telefon, svašta.
Zderavo daramo,
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje imate kao korisnik naše usluge.
Vaše podatke i opis problema, proslijedili smo kolegama u tehničkom odjelu, sa zahtjevom za detaljnu provjeru.
U budućnosti kompanija Telemach će nastojati da budete zadovoljni našom uslugom.
Telemach wrote: ↑13/10/2020 18:36
Zderavo daramo,
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje imate kao korisnik naše usluge.
Vaše podatke i opis problema, proslijedili smo kolegama u tehničkom odjelu, sa zahtjevom za detaljnu provjeru.
U budućnosti kompanija Telemach će nastojati da budete zadovoljni našom uslugom.
Super, hvala.
Nego provjeri s tehničarom wi fi a telefon mi na kraj pameti.