PC gamer sam inace medjutim vrijeme je za upgrade, i cinjenica je da je konzola mnogo povoljnija opcije od PC-a ovu generaciju.Odlucio sam se za PS5 digital.Naumio sam ga igrati tek tamo od nove godine, jer necu imati kad od skole tako da necu preorderovat, a i svakako moram pare skupit.Ako bi mi mogao neko odgovorit na par pitanja bio bi veoma zahvalan.
Da li se moze ocekivati na stanju plejke za novu godinu, i da li ce ista manja biti cijena recimo za black friday (iako ovaj nas black friday nema veze s pravim)
Igracu na monitoru koji imam 1080p, medjutim nema HDMI ulaz, da li cu moc preko HDMI na DVI ili DisplayPort kabla bez ikakvih problema moc igrat?Kao sto se moglo na ps4
USA Oregon account je preporucen jel tako? nema poreza a i jeftinije je sve na USA, uzimao bih preko ovih stranica za keyeve i igrice i PS Plus.Postoji li ikakvih mogucih komplikacija prilikom bilo cega?
Prijatelj mi je rekao da mozemo se talit ja i on po pola za igricu i da je obojica igramo?Ili je neki sharing bio ili neka caka sa primarnim i sekundarnim userima profilima pojma nemam..Kako to funkcionise, jel mozemo u isto vrijeme igrati (npr zajedno online) itd. I da li ce moc na PS5 kao sto je moglo na ps4
nakucah se ali nadam se da ce neko izdvojit 2 minute hvala unaprijed