Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nepass1 wrote: ↑01/10/2020 12:56
E sto bih volio da sony bar paypal dopusti iz bih da se koristi, red bi bio.
Možeš koristiti paypal, ako ti je ps account na usa regionu, napraviš i paypal za usa region, verifikuješ ga standardno i radit će ti. Testirano i provjereno
ps. za svaku kupljenu igru paypal uzme provizije od transakcije.
Ps je na usa regionu, moram onda vidjeti kako paypal za usa da napravim?
Sto se tice provizije i ove kodove za wallet uzimam preko paypala
nepass1 wrote: ↑01/10/2020 12:56
E sto bih volio da sony bar paypal dopusti iz bih da se koristi, red bi bio.
Možeš koristiti paypal, ako ti je ps account na usa regionu, napraviš i paypal za usa region, verifikuješ ga standardno i radit će ti. Testirano i provjereno
ps. za svaku kupljenu igru paypal uzme provizije od transakcije.
Kako ces verifikovati US Paypal sa BiH karticom kad znaju banovat acc cim vide da se lokacija ne poklapa?
Mislim da ce se teze nasem narodu preprodavati digitalne konzole kad kod nas vecina raje i dalje ne zna online kupovati, pogotovo kad BiH nije podrzana za jednostavnije kupovine. Dosta raje nema paypal i ne zna kako sta preko neta naruciti, a kako sam vidio kod preprodaje 3 PS4 konzole vecina uvijek trazi de mu da mu je sve spremno da samo sjedne, kupi "CD" ubaci i igra
Hajd ti bosnji objasni da ne moze "CD" unutra i da mora naokolo s komplikacijama preko kodova kupovati igre digitalno i skidati
A da ne govorim o tome da novu igru mogu kupiti za stoju, odigrati i mijenjati je do besvijesti (nije komplikovano kako mislite) ili preprodati za skoro iste pare, polovne jos lakse.
Ja prije par godina naletio na disk verziju Detroit Become Human za 35KM, nova igra, odigrao je i prodao za 40KM
Digitalne cu opet vecinom kupovati ono preko acc u pola cijene koje takodjer kasnije mogu preprodati ili mijenjati, a na normalan nacin na svoj acc kupovati samo ako su dobra snizenja.
Nadolazimo i mi polako sa online kupovinom, ja sam tri druga ubjedio da pocnu kupovati digitalne verzije i ps+. Da se okane mene da im kupujem
arnes_king wrote: ↑01/10/2020 15:12
Kako ces verifikovati US Paypal sa BiH karticom kad znaju banovat acc cim vide da se lokacija ne poklapa?
Drug je koristio jedno vrijeme i nisu mu banovali acc, sve uredno prolazilo (kartica je bila od Unicredit banke). Uvidio je da mu uzima provozije paypal i okrenuo se ka g2a, isplativije. Ne poklapa se lokacija ni za naše ps acc, pa ih ne diraju, a da hoće mogli bi svi ovdje na forumu kolektivno suze ronjat'.
Evo Japanci ubrzo ce poceti izbacivati videe sa PS5. Neki dan su prvi youtuberi iz Japana dobili PS5 a sutra zvanicno mogu objavljivati
Vidim kod ovog pise za 42 sata premijera, koliko znam da od 04.10 smiju objavljivati a posto je kod njih druga vremenska zona, po nasoj ce biti ranije.
ferratilis wrote: ↑04/10/2020 11:19
Ako ste mislili da je kod nas skup PS5, ovo je cijena u Juznoj Americi
Brazil je posebna prica... zbog divljih uvoznih dadzbina Sony je cak napravio fabriku tamo da bi sastavljao konzole i da bi prolazile kao domaci prozivod... PS3 i PS4 su isto kostale zara ogromne cifre... Ali stvar nije samo u Playstationu, u Brazilu dadzbina i porezi na uvoznu elektroniku nisu humani.. Prije otvaranja fabrike jeftinije je bilo letit u ameriku, prenocit, kupit konzolu i letit nazad neg je uzet u zemlji... tako i za high end televizore, telefone, generalno sva uvozna elektronika... al je zato droga jeftina hahahahah