Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZyzzSar wrote: ↑03/10/2020 15:31
konacno chelsea proradio, dobar chilwell danas, pulisic odigrao 10tak minuta sto znaci da ce startati od narednog kola
ziyech se vjerovatno vraca za 5to, 6to kolo isto, pa cemo vidjeti kako to izgleda sa punim sastavom, jer trenutno ni werner ne igra na svojoj poziciji, a ni penale mu ne daju da izvodi (4ti penal u PL ove sezone, od toga je on dva izborio)
u narednih 5 kola 4 relativno lahke utakmice, jedino united malo teza
Koja ce biti prava pozicija za Wernera?
pa valjda u spicu, sto sad tammy igra
predaleko je od gola zadnje dvije utakmice, nije on za toga, ofanzivniji je havertz od njega
igrao je protiv brightona na svojoj poziciji msm
ZyzzSar wrote: ↑03/10/2020 15:31
konacno chelsea proradio, dobar chilwell danas, pulisic odigrao 10tak minuta sto znaci da ce startati od narednog kola
ziyech se vjerovatno vraca za 5to, 6to kolo isto, pa cemo vidjeti kako to izgleda sa punim sastavom, jer trenutno ni werner ne igra na svojoj poziciji, a ni penale mu ne daju da izvodi (4ti penal u PL ove sezone, od toga je on dva izborio)
u narednih 5 kola 4 relativno lahke utakmice, jedino united malo teza
Koja ce biti prava pozicija za Wernera?
pa valjda u spicu, sto sad tammy igra
predaleko je od gola zadnje dvije utakmice, nije on za toga, ofanzivniji je havertz od njega
igrao je protiv brightona na svojoj poziciji msm
Znam ja sta on inace igra, zanimalo me misljenje vas navijaca Chelsea gde vidite da mu je idealna pozicija. I ja isto mislim cf, a na krilima Pulisic i Ziyech.
Na kraju ispade spasi Ederson bod, izvadi 4 mrtve sanse, od tog 3 jedan na jedan, jebo oca svog...
Ne znam je li on Bamfordovo bilo ofsajd, ali zapuca je debil samo u njega, a 5 min ide na njega i ima vremena da skonta sta ce.
City ima puno rupa, dosta, dosta slabiji roster u odnosu na zadnji šampionski. Puno su izgubili zadnja dva ljeta bez da su nadoknadili. Što je jel, apsurdno, s obzirom na uloženo.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑03/10/2020 20:38
City ima puno rupa, dosta, dosta slabiji roster u odnosu na zadnji šampionski. Puno su izgubili zadnja dva ljeta bez da su nadoknadili. Što je jel, apsurdno, s obzirom na uloženo.
Covjek bez obraza na klupi ce i dalje srat kako drugi imaju jace rostere, siru klupu bla bla bla, a frajer spicka na stopere 300 miliona, na bekove 200... Ma mrs ubleho.
Fakat bezobrazna hinja do bola.
Nisu zamenili liderske kvalitete Kompanyja, Silva više nije tu, Aguero i KdB po par godina stariji, Fernandinho pri kraju karijere.
A i Pep ima manje žara u sebi nego u 2017-18, kao da se umorio od EPL.
Covjek bez obraza na klupi ce i dalje srat kako drugi imaju jace rostere, siru klupu bla bla bla, a frajer spicka na stopere 300 miliona, na bekove 200... Ma mrs ubleho.
Fakat bezobrazna hinja do bola.
Nisam hejter Pepa, daleko od toga, ali ovaj njegov mandat bi na kraju mogao imati previše upitnika. Ali hajde, oktobar je tek.
Nisu zamenili liderske kvalitete Kompanyja, Silva više nije tu, Aguero i KdB po par godina stariji, Fernandinho pri kraju karijere.
A i Pep ima manje žara u sebi nego u 2017-18, kao da se umorio od EPL.