Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...

Locked
Novak20

#2826 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

horkesh wrote: 30/09/2020 22:41
Da, to nije isti lik i njegova relevantnost jeste upitna.

S druge strane, ti si taj koji voliš citirati promišljanja bivšeg reisa Cerića, Reufa Bajrovića i opskurnih pisanija SLobodne Bosne kad ti to odgovara da pokažeš pravo mišljenje "bošnjačke politike".

Jbt, ako bi iko ovdje trebao šutiti, to si ti.

Ko o čemu, hinja o hinjama.
Popusti sa moraliziranjem Crna Gujo. Uzgred, avatar ti baš pristaje. :lol:

I ex reisu i Reufu su česta tema Hrvati i hrvatska politika, a nekada Slobodna Bosna opskurno glasilo miloševičkog tipa koje svjesno izaziva, potencira i usmjerava mržnju prema hrvatskom narodu u BiH. Jedina dobra stvar njihovog djelovanja, ako se to može nazvati dobrim, je razbijanje iluzija u dijelu hrvatskog naroda, politike i pojedinaca.

Što bih šutio ? Demokracija je, a ja nikoga ne vrijeđam kada iznosim svoj stav u svoje ime.

Deder ti ovim navedenim reci da su pametniji kada šute.
512MB

#2827 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 512MB »

Daj jedan primjer te "mržnje prema hrvatskom narodu u BiH".
horkesh

#2828 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by horkesh »

Novak20 wrote: 30/09/2020 22:55

S druge strane, ti si taj koji voliš citirati promišljanja bivšeg reisa Cerića, Reufa Bajrovića i opskurnih pisanija SLobodne Bosne kad ti to odgovara da pokažeš pravo mišljenje "bošnjačke politike".

Popusti sa moraliziranjem Crna Gujo. Uzgred, avatar ti baš pristaje. :lol:

I ex reisu i Reufu su česta tema Hrvati i hrvatska politika, a nekada Slobodna Bosna opskurno glasilo miloševičkog tipa koje svjesno izaziva, potencira i usmjerava mržnju prema hrvatskom narodu u BiH. Jedina dobra stvar njihovog djelovanja, ako se to može nazvati dobrim, je razbijanje iluzija u dijelu hrvatskog naroda, politike i pojedinaca.

Što bih šutio ? Demokracija je, a ja nikoga ne vrijeđam kada iznosim svoj stav u svoje ime.

Deder ti ovim navedenim reci da su pametniji kada šute.
Ti ne možeš pisati, a da se ne okreneš nekim ad hominem napadima. To za avatara i pristajanje mom liku ti nije prvi put (sunce ti žarko, ti valjda misliš da je Blackadder bio stvarna historijska ličnost, a ne izdanak britanskog crnog humora 8-) ), neki dan nešto o klovnu...

Argumenti su ti jaki koliko i takvi napadi - klimavi, skoro pa nepostojeći. Ja vjerujem da ti možeš bolje, Novače. Držim ti fige, još si mlad :thumbup:

Ma jašta, Cerić i Bajrović služe za razbijanje iluzija kod Hrvata, ali ovakvi svećenici su potpuno nerelevantni :lol: Kao i ono kad Čović građansku državu nazove islamskom državom, kad Karamatić (tada delegat u Domu naroda) objašnjava kako Bošnjaci moraju naučiti ko su gazde... Sve je to irelevantno, jer tebi ne odgovara u tom trenutku :-)

Ljudi, nećeš vjerovati, i u demokraciji šute kad ne žele da ispadnu licemjerni.

Naravno, ti imaš svu slobodu ovog svijeta da svakog dana upadneš dublje u jamu sopstvene hipokrizije, a koju si sam i iskopao, i da to demonstriraš urbi et orbi. Samo naprijed, nemoj da te ja smetem :izet:
Novak20

#2829 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

512MB wrote: 30/09/2020 22:56 Daj jedan primjer te "mržnje prema hrvatskom narodu u BiH".
To ti ozbiljno ?

Pa prije par dana smo konstatirali da na forumu ne možeš napisati Hrvati nego hrvati dok ime svog naroda pišeš velikim slovom, kako i treba.

Što ti onda ja trebam tražiti primjere mržnje ?
Nikola Testa

#2830 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Nikola Testa »

Samo bi se složio djelimično složio da je Slobodna Bosna probila dno, ne bi rekao da dehumaniziraju Hrvate ali način na koji pišu je pogrešan. Poskok je naprimjer 10 puta gori, Šušnjar je zreo sa ludare s obzirom kakve statuse ostavlja na Twitteru, ali on je urednu bio kandidat za mjesto ambasadora, prosto nevjerovatno šta je sebi hrvatska politika u BiH dozvolila. Neki dan je franjevce otpužio da su spaljivali žene u Bosni tokom srednjeg vijeka :lol: Onda svaki dan izbaci jednu vijest u kojoj spomene da je slobodni teritorij u ratu bio "prostor dzihada", projecira tumačenje jednog ratnog komadanta na čitavu armiju BiH, ne propusti da spomene da je armija odgovorna za rušenje WTC, to mu je omiljena tema sa propratnom fotografijom samog udara aviona. Ja bi rekao da je Poskok pravi primjer dehumaniziranja jedne strane. Čovjek Hrvatima pravi ogromno štetu ali to je samo moje mišljenje.
Kolinda

#2831 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Kolinda »

Novak20 wrote: 30/09/2020 23:11
512MB wrote: 30/09/2020 22:56 Daj jedan primjer te "mržnje prema hrvatskom narodu u BiH".
To ti ozbiljno ?

Pa prije par dana smo konstatirali da na forumu ne možeš napisati Hrvati nego hrvati dok ime svog naroda pišeš velikim slovom, kako i treba.

:thumbup:
Novak20

#2832 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

horkesh wrote: 30/09/2020 23:05

Ti ne možeš pisati, a da se ne okreneš nekim ad hominem napadima. To za avatara i pristajanje mom liku ti nije prvi put (sunce ti žarko, ti valjda misliš da je Blackadder bio stvarna historijska ličnost, a ne izdanak britanskog crnog humora 8-) ), neki dan nešto o klovnu...

Argumenti su ti jaki koliko i takvi napadi - klimavi, skoro pa nepostojeći. Ja vjerujem da ti možeš bolje, Novače. Držim ti fige, još si mlad :thumbup:

Ma jašta, Cerić i Bajrović služe za razbijanje iluzija kod Hrvata, ali ovakvi svećenici su potpuno nerelevantni :lol: Kao i ono kad Čović građansku državu nazove islamskom državom, kad Karamatić (tada delegat u Domu naroda) objašnjava kako Bošnjaci moraju naučiti ko su gazde... Sve je to irelevantno, jer tebi ne odgovara u tom trenutku :-)

Naravno, ti imaš svu slobodu ovog svijeta da svakog dana upadneš dublje u jamu sopstvene hipokrizije, a koju si sam i iskopao, i da to demonstriraš urbi et orbi. Samo naprijed, nemoj da te ja smetem :izet:
A ovo boldirano nije ad hominem ?

Samo odgovaram jednakom mjerom.
horkesh

#2833 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by horkesh »

Nikola Testa wrote: 30/09/2020 23:14 Samo bi se složio djelimično složio da je Slobodna Bosna probila dno, ne bi rekao da dehumaniziraju Hrvate ali način na koji pišu je pogrešan. Poskok je naprimjer 10 puta gori, Šušnjar je zreo sa ludare s obzirom kakve statuse ostavlja na Twitteru, ali on je urednu bio kandidat za mjesto ambasadora, prosto nevjerovatno šta je sebi hrvatska politika u BiH dozvolila. Neki dan je franjevce otpužio da su spaljivali žene u Bosni tokom srednjeg vijeka :lol: Onda svaki dan izbaci jednu vijest u kojoj spomene da je slobodni teritorij u ratu bio "prostor dzihada", projecira tumačenje jednog ratnog komadanta na čitavu armiju BiH, ne propusti da spomene da je armija odgovorna za rušenje WTC, to mu je omiljena tema sa propratnom fotografijom samog udara aviona. Ja bi rekao da je Poskok pravi primjer dehumaniziranja jedne strane. Čovjek Hrvatima pravi ogromno štetu ali to je samo moje mišljenje.
Poskok je, naravno, dno dna, ali Poskok nije mainstream. Tamo se skupljaju karamatićevci koji su vječno nezadovoljni HDZ-om i Čovićem jer nisu dovoljno oštri i ekstremni prema Bošnjacima. Naravno, Čovke je pokušao Jana kupiti ambasadorskom pozicijom da mu prestane stvarati pritisak, ali eto :izet:

Glavni politički portali bh. Hrvata su HMS, koji je službeno glasilo HDZ-a, kao Faktor za SDA, i Dnevnik, koji je negdje između HMS-a i Poskoka.

Oba su daleko gori od Slobodne Bosne po pitanju širenja međunacionalne mržnje. Pri tome je SB opskurni portalčić s mizernom čitanošću, pod pokroviteljstvom jedne SDA frakcije, a koji opstaje jedino zahvaljujući "inventivnoj" uredničkoj slobodi u naslovima. Ako im ikad pročitaš tekstoce, mada ne znam zašto bi to iko radio, vidjet ćeš da su to agencijske vijesti ili copy/paste s drugih portala. Nemanu oni "komentatora" poput HMS-a i Dnevnika.

SB i slične citiraju jedino Novak i novakovci - kad im odgovara.
Last edited by horkesh on 30/09/2020 23:30, edited 1 time in total.
512MB

#2834 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by 512MB »

To ti ozbiljno ?

Trolaš - bye.
horkesh

#2835 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by horkesh »

Novak20 wrote: 30/09/2020 23:19
horkesh wrote: 30/09/2020 23:05

A ovo boldirano nije ad hominem ?

Samo odgovaram jednakom mjerom.
Ma duša draga.... ne bi on, ali je prvi napadnut :lol:

Da ti objasnim razliku. Ukazati nekome da je licemjer, uz podastiranje dokaza o licemjerju, does not ad hominem attack make.

S druge strane, prozivati nečiji karakter s avatarom na forumu je, pa, dičinje.

Svakom svoje. Samo ti nastavi meni zagledati u avatar, a ja ću nastaviti ukazivati na hipokriziju u tvojim objavama.

Priznajem, to nije naročito teško, ali neko to, ipak, mora.
BHCluster

#2836 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by BHCluster »

To ti ozbiljno ?

Kako siješ, tako ćeš i žeti.
Novak20

#2837 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

BHCluster wrote: 01/10/2020 00:08
To ti ozbiljno ?

Kako siješ, tako ćeš i žeti.
:thumbup:

E tu si u pravu.
Škobo Habu

#2838 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Škobo Habu »

Nikola Testa wrote: 30/09/2020 23:14 Samo bi se složio djelimično složio da je Slobodna Bosna probila dno, ne bi rekao da dehumaniziraju Hrvate ali način na koji pišu je pogrešan. Poskok je naprimjer 10 puta gori, Šušnjar je zreo sa ludare s obzirom kakve statuse ostavlja na Twitteru, ali on je urednu bio kandidat za mjesto ambasadora, prosto nevjerovatno šta je sebi hrvatska politika u BiH dozvolila. Neki dan je franjevce otpužio da su spaljivali žene u Bosni tokom srednjeg vijeka :lol: Onda svaki dan izbaci jednu vijest u kojoj spomene da je slobodni teritorij u ratu bio "prostor dzihada", projecira tumačenje jednog ratnog komadanta na čitavu armiju BiH, ne propusti da spomene da je armija odgovorna za rušenje WTC, to mu je omiljena tema sa propratnom fotografijom samog udara aviona. Ja bi rekao da je Poskok pravi primjer dehumaniziranja jedne strane. Čovjek Hrvatima pravi ogromno štetu ali to je samo moje mišljenje.
Poskoku, HMS-u, Bljesku, Dnevnik.ba i sličnim portalima je zajednička strategija vječite viktimizacije BH Hrvata.

Evo konkretnog primjera - pratim Mlakićeve kolumne na Bljesku, koji, je l', važi za neki "umjereni" hercegovački portal, a koji je u suštini ideološki nasljednik Pin.coma, samo light varijanta.

Svaka druga Mlakićeva kolumna jeste na temu nestalih Hrvata u Bugojnu, progona, logora, Mlaće, Cikotića...Uglavnom, po Mlakiću je Bugoojno masovno stratiše Hrvata, te konkretan primjer etničkog čišćenja u Srednjoj Bosni. Mlakić, kada govori o Bugojnu, nigdje ne spominje ubistva 45 Bošnjaka u Vrbanji, nigdje niti jedne riječi o zatvorima HVO i silovanjima u "Akavarijumu"!?
O čemu se ne piše, to i ne postoji - takva sintagma bi se mogla primjeniti na Mlakića.

Druga stvar, kada govori o Vakufu, sve je u superlativima. Negdje se ne dotiće barbarske opsade HVO u prošlom ratu i šta su sve Bošnjaci u tom gradu prtrpjeli od snaga HVO. A i zašto bi? To bitno narušava narativ o "mučeništvu" Hrvata u Srednjoj Bosni.
Point.

#2839 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Point. »

Rajčice su i juče bili aktivni sa žalopojkama o ugrozbi Hrvata u BiH. Smarači.
horkesh

#2840 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by horkesh »

Škobo Habu wrote: 01/10/2020 08:01
Poskoku, HMS-u, Bljesku, Dnevnik.ba i sličnim portalima je zajednička strategija vječite viktimizacije BH Hrvata.

Evo konkretnog primjera - pratim Mlakićeve kolumne na Bljesku, koji, je l', važi za neki "umjereni" hercegovački portal, a koji je u suštini ideološki nasljednik Pin.coma, samo light varijanta.

Svaka druga Mlakićeva kolumna jeste na temu nestalih Hrvata u Bugojnu, progona, logora, Mlaće, Cikotića...Uglavnom, po Mlakiću je Bugoojno masovno stratiše Hrvata, te konkretan primjer etničkog čišćenja u Srednjoj Bosni. Mlakić, kada govori o Bugojnu, nigdje ne spominje ubistva 45 Bošnjaka u Vrbanji, nigdje niti jedne riječi o zatvorima HVO i silovanjima u "Akavarijumu"!?
O čemu se ne piše, to i ne postoji - takva sintagma bi se mogla primjeniti na Mlakića.

Druga stvar, kada govori o Vakufu, sve je u superlativima. Negdje se ne dotiće barbarske opsade HVO u prošlom ratu i šta su sve Bošnjaci u tom gradu prtrpjeli od snaga HVO. A i zašto bi? To bitno narušava narativ o "mučeništvu" Hrvata u Srednjoj Bosni.
Ne treba gledati dalje od Lujanovićke s Dnevnika i njene verzije historije koju je tamo podastirala :roll:
BHCluster

#2841 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by BHCluster »

HVO Bugojno "nositelji eUropskih vrijednosti"...

Image
Emiremir33

#2842 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Emiremir33 »

BHCluster wrote: 01/10/2020 11:16

Image
Eugen Dido Kvaternik Europske vrijednosti 1941
Kolinda

#2843 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Kolinda »

Postoje likovi koji nemaju dovoljno mozga da na ono što postave netko zlonamjeran bi lako mogao postaviti video ili fotografije gdje mudžahedini po srednjoj Bosni odrubljuju glave Hrvatima i razna zvjerstva ali eto na volju svakome što postavlja .

Nego gledam N1 i gostuje neki Praštalo iz europskog pokreta, kaže da je Hrvatska najbolji prijatelj BiH, kako to kako to.

https://youtu.be/sRAkP9B1AJ4
BHCluster

#2844 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by BHCluster »

Emiremir33 wrote: 01/10/2020 11:33
BHCluster wrote: 01/10/2020 11:16

Image
Eugen Dido Kvaternik Europske vrijednosti 1941
To se zove tradicija se nastavlja.
Maraschino

#2845 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Maraschino »

Kolinda wrote: 01/10/2020 11:44 Postoje likovi koji nemaju dovoljno mozga da na ono što postave netko zlonamjeran bi lako mogao postaviti video ili fotografije gdje mudžahedini po srednjoj Bosni odrubljuju glave Hrvatima i razna zvjerstva ali eto na volju svakome što postavlja .

Nego gledam N1 i gostuje neki Praštalo iz europskog pokreta, kaže da je Hrvatska najbolji prijatelj BiH, kako to kako to.

https://youtu.be/sRAkP9B1AJ4
Hrvatski narod(vecinski) vjerujem DA ali ova politicka bolumenta NE.
Daleko im kuca od moje.
Kamo srece da se nikako ne mijesaju u nase odnose. Zbog nerazumijevanja nesvjesno podrzavaju pogresnog konja.
Novak20

#2846 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

Rat je bio i prošao.

Kolektivne krivice nema kao što nema razloga da se postavljaju nekakvih fotografije iz rata koje ne služe ničemu nego soljenju rana i stigmatiziranju Hrvata dan-danas. Vjerojatno nekima sa ovih fotografija nije sudio sud nego su ubijeni u logoru kao vojnici koji su se predali i koje je registrirao Crveni križ, a za kosti im se ne zna.

BHCluster, emiremir i slični koji se služe ovim podlostima na forumu znaju što rade. Svaki dan iznova stavljaju stigmu i usmjeravaju mržnju na Hrvate. Jednako na one koji su im prvi susjedi kao i na one koji su od njih daleko. I onda vjerojatno misle da Hrvati trebaju glasati za stranku/e za koju glasaju i oni.
Političko Sarajevo zloporabi UZP kako bi nametalo podobne Hrvate
https://www.vecernji.ba/vijesti/politic ... te-1435059
Raspravno vijeće zaključilo je da je sredinom siječnja 1993. počeo postojati udruženi zločinački pothvat (ili UZP) u cilju stvaranja hrvatskog entiteta u BiH koji bi omogućio ponovno ujedinjenje hrvatskog naroda.” Po mišljenju Žalbenoga vijeća, ovaj UZP kao zajednički zločinački cilj imao je “dominaciju Hrvata u Hrvatskoj Republici Herceg Bosni preko etničkog čišćenja muslimanskog stanovništva”. Ovaj tekst sastavni je dio presude Haaškoga suda šestorici nekadašnjih dužnosnika Hrvatske Republike Herceg Bosne, piše Večernji list BiH.

Trovanje odnosa

Taj se navod, budući da je odluka suda bila prizemno politička, iz Suda pretvorio u batinu sarajevske politike kojom se Hrvate nastoji kolektivno prikazati kao zločince i satrti sva njihova politička, ali i nacionalna prava. Tako je i bošnjački lider Bakir Izetbegović na opasku predsjednika Zorana Milanovića da Željko Komšić parazitira na hrvatskome biračkom tijelu odgovorio kako je njegov jedini grijeh što nije bio dio udruženog zločinačkog pothvata.

No, čak i unatoč tome što je presuda politička, s obzirom na Statut ICTY-ja koji je sam sebi odredio misiju suditi pojedincima, a ne politikama, stranama ili pak cijelim kolektivima, jasno je kako je besmisleno, ali i, s druge strane, kancerogeno za odnose Hrvata i Bošnjaka stavljati jedan narod u zločinački kontekst. Odvjetnik Luka Mišetić, koji je pred Haaškim sudom uspješno obranio generala Antu Gotovinu, istaknuo je kako se UZP, koji je sam po sebi prijeporan, odnosio na tvrdnje tužiteljstva za sedam općina i pet zatočeničkih centara, i to za razdoblje od nekoliko mjeseci.

A Herceg Bosnu, bilo da je ona zajednica koja je nastala u studenom 1991. godine ili kasnije Hrvatska Republika od kolovoza 1993. godine, činilo je 30-ak općina od Posavine do Neuma, koje se, zanimljivo je, ne spominju u “obujmu” širokog i sustavno rasprostranjenog progona bošnjačkog stanovništva... kako to navodi Haaški sud. Naime, tijekom cijeloga rata Bošnjaci i Hrvati nisu međusobno ratovali na području Bosanske Posavine, a područje sadašnje županije sve vrijeme djelovalo je kao sastavni dio Herceg Bosne. Korak dalje otišao je Izetbegovićev član Predsjedništva Šefik Džaferović koji je Hrvatsku nazvao agresorom na BiH, čime se također nastoji opravdati političko nasilje nad bosanskohercegovačkim Hrvatima. 
Odvjetnik Mišetić posebno ističe kako ne postoji nijedan dokaz niti je u presudi to navedeno da su predsjednik Franjo Tuđman ili ministar Gojko Šušak ratni zločinci niti da je Hrvatska izvela agresiju. 

“Raspravno vijeće u svojoj presudi doista ih je imenovalo članovima udruženog zločinačkog pothvata. Međutim, Raspravno vijeće nije donijelo ni jedan od onih potrebnih zaključaka niti se pozvalo na bilo kakve konkretne dokaze kojima bi moglo opravdati takvu tvrdnju”, naveo je odvjetnik. I hrvatski predsjednik Zoran Milanović u nekoliko je navrata izjavio kako nije postojao UZP s Franjom Tuđmanom na čelu te je misiju Haaškoga suda nazvao političkom.

Milanović, politički sud

“Haaški sud u velikoj mjeri ipak je djelovao kao politička institucija, to svi vide, a to je dosta jasno i iz činjenice što su neke od kapitalnih optužnica vremenski kaskale i po cijelo desetljeće za inkriminirana djela”, istaknuo je. 
Sveučilišni profesor dr. sc. Dražen Barbarić iz Mostara ističe kako se radi o zlonamjernome pokušaju da se Hrvate izjednači s fašistima, UZP-ovcima... kako bi im se dokinula sva prava. 

“NDH, UZP i pitaj Boga što sve ne u budućnosti. Rekao bih da je to jedan pokvaren način obračuna s Hrvatima i, nažalost, ima duboku političku pozadinu, tako da će svaki zahtjev koji će dolaziti od legitimnih predstavnika Hrvata biti sasječen kao ustašofilije, vezivanje s obnovom Herceg Bosne, ponavljanje UZP-a mirnim sredstvima. Jako opterećujuća budućnost je pred nama kada je u pitanju kolektivno nametanje krivnje Hrvatima”, smatra dr. Barbarić.
Last edited by Novak20 on 01/10/2020 12:43, edited 1 time in total.
Novak20

#2847 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Novak20 »

Od glave riba smrdi.

https://www.dnevnik.ba/vijesti/bradara- ... ovu-zemlju
BOŠNJAČKA PROPAGANDA

Bradara: Hrvati nisu UZP, Izetbegović mora prihvatiti da je HVO branio ovu zemlju

Kada čitate izjave Bakira Izetbegovića morate se pitati je li to on zaista rekao i što pokušava s tim izjavama.

Kočnice su očito popustile i onda se dogodi da Izetbegović Hrvate naziva UZP-om. On mora znati i prihvatiti da je Hrvatskoj vijeće obrane bilo legitimna vojna formacija koja je branila ovu zemlju od agresora.

To što netko smatra da je hrvatski narod udruženi zločinački poduhvat ništa dobro neće donijeti Bosni i Hercegovini – poručila je izaslanica u Domu naroda BiH Lidija Bradara u izjavi za RTV Herceg Bosne.

Što je još rekla pogledajte u prilogu.
Point.

#2848 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by Point. »

Novak20 wrote: 01/10/2020 12:28 Rat je bio i prošao.

Kolektivne krivice nema kao što nema razloga da se postavljaju nekakvih fotografije iz rata koje ne služe ničemu nego soljenju rana i stigmatiziranju Hrvata dan-danas. Vjerojatno nekima sa ovih fotografija nije sudio sud nego su ubijeni u logoru kao vojnici koji su se predali i koje je registrirao Crveni križ, a za kosti im se ne zna.

BHCluster, emiremir i slični koji se služe ovim podlostima na forumu znaju što rade. Svaki dan iznova stavljaju stigmu i usmjeravaju mržnju na Hrvate. Jednako na one koji su im susjedi kao i na one koji su od njih daleko. I onda vjerojatno misle da Hrvati trebaju glasati za stranku/e za koju glasaju i oni.
Objasni molim te kako je podlost postaviti sliku bugojanskih Hrvata kako seig heilaju ispod zastave nacističke Njemačke? Je li to treba bježati ili žmiriti na istinu i golu činjenicu?
BHCluster

#2849 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by BHCluster »

Novak20 wrote: 01/10/2020 12:28 Rat je bio i prošao.

BHCluster, emiremir i slični koji se služe ovim podlostima na forumu znaju što rade. Svaki dan iznova stavljaju stigmu i usmjeravaju mržnju na Hrvate. Jednako na one koji su im susjedi kao i na one koji su od njih daleko. I onda vjerojatno misle da Hrvati trebaju glasati za stranku/e za koju glasaju i oni.
Da rat je prosao medjutim za ono sto okrivljujes mene trebas da krivis svoje gazde sto su te poslali da pises po forumima. Te tvoje gazde HDZ-ovci indoktriniraju djecu od malih nogu da bi postali kao ovi "nositelji eUropskih vrijednosti" iz Bugojna, Mostara itd...

Usporedbe radi... Ne nisu ovo fotke iz Drugog svjetskog rata... Samo mali primjer...
Image
Image

Pa onda ide...

Image

Naravno za ovo sam kriv ja, jedini razlog je sto sam prezivio a mrtva usta ne govore. I kao takav moram se progoniti ne zato sto sam nesto lazno napisao naprotiv. Sramoto jedne obicna. Fuj!
BHCluster

#2850 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...

Post by BHCluster »

Novak20 wrote: 01/10/2020 12:42 Od glave riba smrdi.

https://www.dnevnik.ba/vijesti/bradara- ... ovu-zemlju
BOŠNJAČKA PROPAGANDA

Bradara: Hrvati nisu UZP, Izetbegović mora prihvatiti da je HVO branio ovu zemlju

Kada čitate izjave Bakira Izetbegovića morate se pitati je li to on zaista rekao i što pokušava s tim izjavama.

Kočnice su očito popustile i onda se dogodi da Izetbegović Hrvate naziva UZP-om. On mora znati i prihvatiti da je Hrvatskoj vijeće obrane bilo legitimna vojna formacija koja je branila ovu zemlju od agresora.

To što netko smatra da je hrvatski narod udruženi zločinački poduhvat ništa dobro neće donijeti Bosni i Hercegovini – poručila je izaslanica u Domu naroda BiH Lidija Bradara u izjavi za RTV Herceg Bosne.

Što je još rekla pogledajte u prilogu.
FAKE NEWS!
Naravno kada se pogleda snimak u kojem doticna svojim nekim malogradjanskim natucanjem izlizanih fraza i snimak sdO-ovog goveda bOkira, zakljucak se sam nameche tj. da u ovom slucaju stereotip o plavusama je zapravo tOcan!
Locked