Novak20 wrote: ↑30/09/2020 22:55
horkesh wrote: ↑30/09/2020 22:41
Da, to nije isti lik i njegova relevantnost jeste upitna.
S druge strane, ti si taj koji voliš citirati promišljanja bivšeg reisa Cerića, Reufa Bajrovića i opskurnih pisanija SLobodne Bosne kad ti to odgovara da pokažeš pravo mišljenje "bošnjačke politike".
Jbt, ako bi iko ovdje trebao šutiti, to si ti.
Ko o čemu, hinja o hinjama.
Popusti sa moraliziranjem Crna Gujo. Uzgred, avatar ti baš pristaje.
I ex reisu i Reufu su česta tema Hrvati i hrvatska politika, a nekada Slobodna Bosna opskurno glasilo miloševičkog tipa koje svjesno izaziva, potencira i usmjerava mržnju prema hrvatskom narodu u BiH. Jedina dobra stvar njihovog djelovanja, ako se to može nazvati dobrim, je razbijanje iluzija u dijelu hrvatskog naroda, politike i pojedinaca.
Što bih šutio ? Demokracija je, a ja nikoga ne vrijeđam kada iznosim svoj stav u svoje ime.
Deder ti ovim navedenim reci da su pametniji kada šute.
Ti ne možeš pisati, a da se ne okreneš nekim ad hominem napadima. To za avatara i pristajanje mom liku ti nije prvi put (sunce ti žarko, ti valjda misliš da je Blackadder bio stvarna historijska ličnost, a ne izdanak britanskog crnog humora

), neki dan nešto o klovnu...
Argumenti su ti jaki koliko i takvi napadi - klimavi, skoro pa nepostojeći. Ja vjerujem da ti možeš bolje, Novače. Držim ti fige, još si mlad
Ma jašta, Cerić i Bajrović služe za razbijanje iluzija kod Hrvata, ali ovakvi svećenici su potpuno nerelevantni

Kao i ono kad Čović građansku državu nazove islamskom državom, kad Karamatić (tada delegat u Domu naroda) objašnjava kako Bošnjaci moraju naučiti ko su gazde... Sve je to irelevantno, jer tebi ne odgovara u tom trenutku
Ljudi, nećeš vjerovati, i u demokraciji šute kad ne žele da ispadnu licemjerni.
Naravno, ti imaš svu slobodu ovog svijeta da svakog dana upadneš dublje u jamu sopstvene hipokrizije, a koju si sam i iskopao, i da to demonstriraš urbi et orbi. Samo naprijed, nemoj da te ja smetem