Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duffy_duck wrote: ↑25/09/2020 04:54
Došlo je vrijeme da se obnovi ugovor pa me interesuje šta je sad od opreme koju nude dobro (da usput i zamijenim staru koja je jakoooo dugo kod mene): takodjer ili neki od paketa
Trenutno imam:
Eon resiver
Techniocolor CGA 2121
I Panasonic.
Koju opremu novu mi preporucujete? Molio bi bez suvisnih komentara, samo ko želi pomoći hvala.
Paket koristim Eon Premium
Kakav je taj modem? Tražio im ja novi, ovaj moj Ubee me zeza non stop, pada konekcija, restartuje se modem svako malo.
Ja produžio ugovor, ništa nisam dobio, jer sam već sve imao. Samo se nadam da će upload u skorijoj budućnosti popravit, potreban je.
crnivrag wrote: ↑24/09/2020 22:50
Da li su u pitanju Sony uređaji?
Kod mene da.
I kod mene je Sony. @Telemach da li možete riješiti ovaj problem jer je očigledno da je do aplikacije a ne uređaja.
Zdravo @Er0l, @erotica,
Proslijedili smo kolegama na provjeru. Zamoliti ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke u inbox. Zahvaljujemo se na javljanju i ukazanom povjerenju.
Hercegoviina wrote: ↑24/09/2020 16:52
moze li na dup net grande da se gleda eon na smart tv u
Zdravo @Hercegoviina,
EON Smart TV App je dostupna u Trio/Duo Extra i Premium paketima, kao i u svim EON paketima. Ukoliko ste zainteresirani za ponudu, zamoliti ćemo Vas da nam dostavite podatke u inbox, rado ćemo Vas pozvati.
mogu li dobiti da ne prelazim na neke pakete nove? sto ste se stisnuli?
@Hercegoviina,
Ukoliko ste korisnik Duo Net Grande paketa, aplikacija nije dostupna. Međutim, prelaskom na EON dobijete puno više od same Smart TV aplikacije, stoga, ukoliko želite, možete nam dostaviti podatke u inbox, vrlo rado ćemo Vas pozvati i prezentirati ponudu.
I kod mene je Sony. @Telemach da li možete riješiti ovaj problem jer je očigledno da je do aplikacije a ne uređaja.
Zdravo @Er0l, @erotica,
Proslijedili smo kolegama na provjeru. Zamoliti ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke u inbox. Zahvaljujemo se na javljanju i ukazanom povjerenju.
Imate moje podatke, mada nema potrebe za njima već proslijedite problem programerima aplikacije, nije ni do mreže ni do uređaja.
@Telemach Zašto se ne može vraćati sadržaj putem eon boxa, tj. kad vratim npr. na fox kanalima ili rtl, ili nova bh, samo se pojavi crna slika i to je sve, a na rtl 2 je izbacivao error da signal nije dostupan.
dzeko1 wrote: ↑25/09/2020 12:48
Zašto se ne može vraćati sadržaj putem eon boxa, tj. kad vratim npr. na fox kanalima ili rtl, ili nova bh, samo se pojavi crna slika i to je sve, a na rtl 2 je izbacivao error da signal nije dostupan.
Ako ti svijetli plava lampica na boxu i uredno je povezan sa modemom, pritisni i zadrzi tipku sa crvenim kruzicem 5 sekundi da se aplikacija resetuje, pa testiraj vracanje unazad.
dzeko1 wrote: ↑25/09/2020 13:01
Reset boxa, iskljuciti pa ukljuciti, ili neki hard/factory reset? Obzirom da sam vise puta radio 'obicni' reset, tj. iskljucio pa ukljucio.
edit: ovo sa crvenom tipkom nije upalilo, i dalje nece.
Pozdrav,jučer mi je zamjenjen stari modem(inače me odlično služio) sa Ubee modemom koji sam imao prije ovog kojeg su jučer zamjenuli.Sa Ubee modemom sam imao stalni problem prije i bio je zamjenjen sa ovim kojeg su odnijeli jučer.ZA sada je uredu mada je slabiji signal u odnosu na prije ,brzina je malo veća .Nije mi jasno zašto je izvršena zamjena modema (to nisam ni tražio) Da li je još kome izvršena zamjena i kakva su njegova mišljenja?Hvala.
sredzovic wrote: ↑25/09/2020 14:01
Pozdrav,jučer mi je zamjenjen stari modem(inače me odlično služio) sa Ubee modemom koji sam imao prije ovog kojeg su jučer zamjenuli.Sa Ubee modemom sam imao stalni problem prije i bio je zamjenjen sa ovim kojeg su odnijeli jučer.ZA sada je uredu mada je slabiji signal u odnosu na prije ,brzina je malo veća .Nije mi jasno zašto je izvršena zamjena modema (to nisam ni tražio) Da li je još kome izvršena zamjena i kakva su njegova mišljenja?Hvala.
Moguce jer taj stari nije podrzavao 5ghz mrezu i nisi mogao izvuci max brzinu iz paketa. Iz tog razloga postavljen ti je modem koji podrava 5ghz mrezu i moze izvuci brzinu deklarisanu u paketu.
sredzovic wrote: ↑25/09/2020 14:01
Moguce jer taj stari nije podrzavao 5ghz mrezu i nisi mogao izvuci max brzinu iz paketa. Iz tog razloga postavljen ti je modem koji podrava 5ghz mrezu i moze izvuci brzinu deklarisanu u paketu.
Ne vjerujem da je do toga bilo , kaze da je imao Ubee ,a oni imaju 5 GHz mrezu .Nesto drugo je tu bio problem , al nije ni bitno vise jer mu je sad usluga u redu