BHCluster wrote: ↑20/09/2020 00:13Koliko je tebi i hrvatskom politickom establismentu stalo do Hrvata krajine a pogotovo Briseva koje je ujedno najvece stratiste Hrvata civila u proteklom ratu govori cinjica da u stanju niste da to dostojno obiljezite ili da se bar pokazete jednom godisnje. To je CINJENICA a tebi se to svidjalo ili ne mene nije briga. To sto ti smatras interesom i mirenjem nije nista drugo nego licemjerstvo kako god ga ti pakovao, naravno mrtva usta ne govore a Dodikova koja su veoma direktna po pitanjima od Blajburga pa to hrvatskog pitanja u tzv "rs-u" koje je rijeseno. Dodik gazi po hrvatskim zrtvama a Hrvatski politicari sute dok Bosnjaci ispadaju krivi. Naravno da Bosnjaci nisu krivi za srBsko/Hrvatske sukobe, Bosnjaci su zrtve i ne bi se sigurno mijesali da se S/H ne jebu upravo preko bosnjackih ledja.Novak20 wrote: ↑19/09/2020 23:43
![]()
Nije problem što je netko preživio, naprotiv. I ja sam preživio kao i ti. Samo što za razliku od tebe po forumu i u životu ne solim tuđe rane od prije 30.-ak godina.
K'o eto, tebi stalo do pokolja nenaoružanih civila Hrvata u Briševu ?
Stalo ti je do hrvatskih žrtava taman toliko da ih uvijek iznova ugradiš kao "argument" zašto se narodi ne trebaju nikada miriti nego trebaju i u miru ratovati ili se barem mrziti.
Kad se hoćeš ganjati interes ili se miriti u politici, moraš nešto i prešutjeti kao što je i Dodik prešutio.
Bošnjaci nisu krivi za S/H sukobe pa nema razloga ni da se miješaju u političke odnose ta dva naroda.![]()
Ne znam kako ti ne dosadi guslati uvijek isto ? Što tebe ili mene briga za Bleiburg od prije 75 godina. Je li to moj život i životi moje djece trebaju uvijek patiti zbog Jasenovca, Bleiburga, Srebrenice u stanju ni mira ni rata ? Ni u Sarajevu odnos prema Bleiburgu nije drukčiji nego Dodikov. Protestira se oko Katedrale zbog mise, Kardinalu se viče da je svinja, a desetak ulica i škola u glavnom gradu nose imena fašista i nacista. E to je licemjerje.
Žrtvama poštovanje, mir i pokoj vječni, zločincima kazna, a nama da dođemo do pameti, mira i dobra u plemenitom promišljanju budućnosti.
Srpska politika danas i sutra ne prijeti ukidanjem političkih prava bh Hrvatima i obrnuto. Naravno da mogu pričati i dogovarati se.
Izetbegović prijeti oduzimanjem političkih prava Hrvatima, a Komšić i njegov savjetnik bi da šakama srokaju HDZ za koga glasa min. 70% Hrvata koji izađu na izbore da bi se onda iz Sarajeva rahat rokali sa RS. Meni ne pada na pamet da ja idem u ime takvih političkih drogeraša protiv Hrvata ili sutra na RS.
I onda se uz obveznu samoviktimizaciju očekuju dobri odnosi, politička korektnost i širom otvorena vrata. Ma hajte, molim vas.
Tko je kriv bošnjačkoj politici što je Hrvati gledaju sa podozrenjem ? Bakir je pozvan u RH ali je odbio poziv. Neka je što se mene tiče.