Sam si ga definirao u zadnjim recenicamatetejac wrote: ↑19/09/2020 09:16Ne kužim ovo, definiraj pitanje.Emiremir33 wrote: ↑19/09/2020 09:13Napali ste vi skupa 1993 ko ispade donji tad ....tetejac wrote: ↑19/09/2020 07:26 Eto vidiš pametnjakovića, hoće ljudima birati predstavnika a kasnije prozivaju što su se Hrvati u BiH okrenuli Srbima. Malo šupački je to. Nisu Hrvati manjina u BiH već konstitutivan narod baš kao i vi i Srbi. To što vi mislite da možete past’ po Hrvatima jer vas ima više pa umišljate da su Hrvati manjina, to sebi i BiH kao državi skačete u trbuh. Taman da 10 (deset) Hrvata bude u BiH, imat će ista prava kao vi i Srbi. To vas boli i to vams smeta. Zato ih preglasavate i birate im predstavnika. Srbima pera ne možete odbit’ uzeli su pola BiH a vi opet baš kao u ratu pali po Hrvatima jer ste u većini. Kako ste Hrvate napali u Srednjoj Bosni tako sada u miru ih preglasavate da ljudi ne mogu birati svog’ predstavnika. I nemojte šuplje o pravu da glasate za koga hoćete, šupački je to. Godinama ih preglasavate, glumite budale, kao imate pravo. Ok, imaju i Hrvati pravo da pozivaju koga hoće u Zagreb i da šuruju s kim hoće. Šta vama smeta što je Dodik u Zagrebu i što su Hrvati u talu sa Srbima? Ja sam davno rekao. Koliki ste šupci bili prema Hrvatima da se ovi okrenu sa Srbima? To niste nikad promislili, nego šuplju prosipate o glasačkom pravu. U redu, glasaj a Hrvati će sa Srbima u tal pa dokle bude išlo. Nije mi jasno da vi to ne vidite, da kočite državu a najglasniji ste zagovornici iste. Hrvati nisu manjina da ih je 1%. To kad’ skontate lakše će ići. I opet kažem, ned’o Bog rata jer toliki ste šupci ispali prema Hrvatima da bi vas ovi u talu sa Srbima napali i realno bi bili donji. Znači nemojte mantrati o Grazu i Karađorđevu i kako ste vi osujetili podjelu BiH, već malo pogledajte budućnost jer ako (a tu je sve moguće da se ne lažemo) dođe do sranje, meni se čini kako se nećete dobro provesti. Ovo nisu prijetnje ni pozivanje na rat kako neki misle i odmah prikazuju. Ovo je realno stanje pred kojim ne treba okretat’ glavu i zatvarat’ oči. Možda vam je dobro dudaković rekao. Kupi uniformu, pušku i vreću za spavanje. Možda stvarno zatreba zlu ne trebalo.
Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
-
Emiremir33
#2201 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
-
costacurta
#2202 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Hrvatima iz Tz ništa nije falilo, ni u ratu niti poslije rata.tetejac wrote: ↑19/09/2020 08:56 O stari pa nećemo tako. Moj obraz je čist. Puno mojih suboraca Muslimana je poginulo pored mene. Od Dubrovnika do Bosne. Da ti pričam o pokojnom Zeki iz moje četvrte? Njega su ti stari moj prebijali u Kninu svakodnevno. Svaki dan isto ‘hajmo balijo ustaški dođi vamo’ pa ga polome i u deki ga vrate. Tako da te priče o obrazu ostavi za ove tvoje sunarodnjake što mene prozivaju da sam agresor a ja BiH 1992 branio a 1995 oslobađao. Isto tako ako mi nemaš ništa pametno reći zaobiđi me s tim klipovima iz niskobudžetnih filmova. Davno sam ja prošao te fore i gluposti da bi mi bile zabavne. Živio![]()
U ratu su birali, ARBiH ili 108. Zrinjski Brčko. Uglavnom su išli u Zrinjski, Brčko na Ulice ( znači banja). Opeglani, naoružni, tip top. Pazili ih ko svoje najrođenije.
Poslije rata, uglavnom svi su imali dvojno državljanstbo, daš njima pare oni ti odu preko grane u nabavku, zaradili na nama bruku para. Svaka kuća imala poljoprivredni stroj, mašine, kamione, auta, firme, švercali ko u priči.
Omladina se nije vidjela više ovdje jer je njih imponiralo da budu Zagrepčani i zato su odlazili, htjeli su više, bolje niko od njih nije otišao jer ga bolio qrac za Komšićem, Čovićem, konstitutivnošću, preglasavanjem, niti ga je komšija provocirao niti tjerao.
Danas, ono što ih je ostalo u Tz imaju više prava od mene. Imaju svoj HKD, KŠC koji nema konkursa za upošljavanje već isključivi kriterij je da HRVAT ima prednost, a ukoliko nema kvalifikacije tek onda može neko drugi. Rade po hrvatskom planu i programu I pored toga oni su (HDZ Soli) opleli po kantonalnom ministarstvu što nisu podijelili knjige prvačićima u KŠC.
Naš kako se to u narodu zove? Hipokrizija pajdo moj
-
Miloduh
#2203 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
U Srednjobosankom kantonu živi:
150.000 Bosnjaka
100.000 Hrvata
U Dom naroda Federacije Bosne i Hercegovine iz SBK delegira se:
1 Bosnjak
4 Hrvata
Kaze lik Bosnjaci preglasavaju Hrvate, a gledaj ovo.
150.000 Bosnjaka
100.000 Hrvata
U Dom naroda Federacije Bosne i Hercegovine iz SBK delegira se:
1 Bosnjak
4 Hrvata
Kaze lik Bosnjaci preglasavaju Hrvate, a gledaj ovo.
- Point.
#2204 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Kakvog predstavnika? Ne predstavlja Komšić tamo i po bijelom svijetu samo Hrvate nego predstavlja sve građane BiH iz reda hrvatskog naroda. Tako da predstavlja i Sanela i Antu i Savu i Ramba i Arona i sve ostale manjine koji žive u BiH.
A de ti mi reci molim te. Koja ti je satisfakcija da ti iz Hrvatske uskraćuješ mogućnost izbora ljudima u BiH? Neka ljudi glasaju za koga hoće, bez nacionalnog i etničkog predznaka, bez pripadnosti bilo kojem narodu da ga ograničava, neka demokratski da glas kome želi. To je bit demokratije i samo tako BiH može u euroatlanske integracije.
-
tetejac
#2205 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Nije im falilo kad ste ih razoružali i rasformirali. Nebi falilo ništa ni vama u recimo Mostaru da ste se ponijeli kao Hrvati u Tuzli. Mirno se rasformiraj i to je to. Stavi se pod komandu većeg, jačeg, organiziranijeg i ćao.costacurta wrote: ↑19/09/2020 09:20Hrvatima iz Tz ništa nije falilo, ni u ratu niti poslije rata.tetejac wrote: ↑19/09/2020 08:56 O stari pa nećemo tako. Moj obraz je čist. Puno mojih suboraca Muslimana je poginulo pored mene. Od Dubrovnika do Bosne. Da ti pričam o pokojnom Zeki iz moje četvrte? Njega su ti stari moj prebijali u Kninu svakodnevno. Svaki dan isto ‘hajmo balijo ustaški dođi vamo’ pa ga polome i u deki ga vrate. Tako da te priče o obrazu ostavi za ove tvoje sunarodnjake što mene prozivaju da sam agresor a ja BiH 1992 branio a 1995 oslobađao. Isto tako ako mi nemaš ništa pametno reći zaobiđi me s tim klipovima iz niskobudžetnih filmova. Davno sam ja prošao te fore i gluposti da bi mi bile zabavne. Živio![]()
U ratu su birali, ARBiH ili 108. Zrinjski Brčko. Uglavnom su išli u Zrinjski, Brčko na Ulice ( znači banja). Opeglani, naoružni, tip top. Pazili ih ko svoje najrođenije.
Poslije rata, uglavnom svi su imali dvojno državljanstbo, daš njima pare oni ti odu preko grane u nabavku, zaradili na nama bruku para. Svaka kuća imala poljoprivredni stroj, mašine, kamione, auta, firme, švercali ko u priči.
Omladina se nije vidjela više ovdje jer je njih imponiralo da budu Zagrepčani i zato su odlazili, htjeli su više, bolje niko od njih nije otišao jer ga bolio qrac za Komšićem, Čovićem, konstitutivnošću, preglasavanjem, niti ga je komšija provocirao niti tjerao.
Danas, ono što ih je ostalo u Tz imaju više prava od mene. Imaju svoj HKD, KŠC koji nema konkursa za upošljavanje već isključivi kriterij je da HRVAT ima prednost, a ukoliko nema kvalifikacije tek onda može neko drugi. Rade po hrvatskom planu i programu I pored toga oni su (HDZ Soli) opleli po kantonalnom ministarstvu što nisu podijelili knjige prvačićima u KŠC.
-
tetejac
#2206 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Eto. Neka ovaj post bude očiti primjer glumatanja i šupačkog ponašanja. Dobro jarane. Meni ni iz džepa ni u džep. Nastavi ispražnjavati tvoje građansko pravo i dalje pa biraj Hrvatima predstavnika samo se nemoj čuditi što su u talu sa Srbima. Isto kao što su morali od muke Srbima bježati na Vlašić kad ste ih napali u ratu sada moraju u miru jer ih maltretirate a sve po zakonu. Ok, samo karma je kurva a batina ima dva kraja. Vazda bilo i bit će.
-
costacurta
#2207 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ma ne tangiraju mene oni, ebi hin, bore se i svaka im čast. Mene više bole Radeljaši, Sarajlići, Nikšići, Džaferovići, Ahmetovići i ini bošnjački predstavnici koji su nesposobni da onima koji su ih izabrali omoguće i obezbijede dostojan život.
Znači nije me briga ni za HZHB ni RS, na kraju krajeva, nastupi osto ko i oni. Traži secesiju, odcjepljenje, razdruživanje u svakom smislu, džamahirija pa da vidimo kome će se više isplatiti.
I jedni i drugi žive na račun nas, kome bi se isplatilo razdružiti. Baš će Zoki i Vučić objeručke prihvatiti bosanske vukojebine, jedino što imaju od njih je je šverc i kriminal i svremena na vrijeme neka milionska tranša. trebaju im za dnevnopolitičke manipulacije i ništa više. Granica je na Doljanima, Orašju i Rači tu će i ostati, za vjeke vjekova
- emigrazione
#2208 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Pa sto vi ne razoruzaste i rasformiraste Bosnjake u Mostaru...ili ce biti da ti nije u redu poredjenje....ni do Neretve niste bili u stanju da dodjete, ko bolan da ti se stavi pod komandu?! Da ti neko dole kaze "ok evo ti Musala tvoja je, jaci si"tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:25Nije im falilo kad ste ih razoružali i rasformirali. Nebi falilo ništa ni vama u recimo Mostaru da ste se ponijeli kao Hrvati u Tuzli. Mirno se rasformiraj i to je to. Stavi se pod komandu većeg, jačeg, organiziranijeg i ćao.costacurta wrote: ↑19/09/2020 09:20Hrvatima iz Tz ništa nije falilo, ni u ratu niti poslije rata.tetejac wrote: ↑19/09/2020 08:56 O stari pa nećemo tako. Moj obraz je čist. Puno mojih suboraca Muslimana je poginulo pored mene. Od Dubrovnika do Bosne. Da ti pričam o pokojnom Zeki iz moje četvrte? Njega su ti stari moj prebijali u Kninu svakodnevno. Svaki dan isto ‘hajmo balijo ustaški dođi vamo’ pa ga polome i u deki ga vrate. Tako da te priče o obrazu ostavi za ove tvoje sunarodnjake što mene prozivaju da sam agresor a ja BiH 1992 branio a 1995 oslobađao. Isto tako ako mi nemaš ništa pametno reći zaobiđi me s tim klipovima iz niskobudžetnih filmova. Davno sam ja prošao te fore i gluposti da bi mi bile zabavne. Živio![]()
-
tetejac
#2209 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Zbog takvog razmišljanja danas imamo to što imamo i ovu priču. Ovaj je našao prozivati Hrvate iz Tuzle?! Kažem da su svi bili kao Hrvati iz Tuzle, koji su stavili pod komandu Armije BiH bez ikakvih sranja i problema, rata između Armije i HVO-a nebi bilo. Nažalost, imamo i danas hrpu takvih likova što misle kao ti, što im je opcija bila zaratiti i prokopavati tunele pod Vranicom a ne zajedno zemlju oslobađati. Mogli su i Hrvati u TZ prokopavat tunele i rovove po Drijenči ali nisu. I još ih ovaj kao proziva?! Bježi jebo tu priču.emigrazione wrote: ↑19/09/2020 09:37Pa sto vi ne razoruzaste i rasformiraste Bosnjake u Mostaru...ili ce biti da ti nije u redu poredjenje....ni do Neretve niste bili u stanju da dodjete, ko bolan da ti se stavi pod komandu?!tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:25Nije im falilo kad ste ih razoružali i rasformirali. Nebi falilo ništa ni vama u recimo Mostaru da ste se ponijeli kao Hrvati u Tuzli. Mirno se rasformiraj i to je to. Stavi se pod komandu većeg, jačeg, organiziranijeg i ćao.costacurta wrote: ↑19/09/2020 09:20
Hrvatima iz Tz ništa nije falilo, ni u ratu niti poslije rata.
- Point.
#2210 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Opet ne kontaš. Nije on tu nikakav predstavnik samo Hrvata nego predstavnik cijele BiH iz reda hrvatskog naroda.tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:12Jebo takav zakon gdje drugi trećem bira predstavnika. Realno. I nemoj se pravit lud bez veze. Godinama birate Hrvatima predstavnika, zakonski legalno ili ne. Nebitno. Ovo je činjenica. Šupački je to.
I drugo, takav zakon je potpisao Franjo Tuđman, Mate Granić i ko je još sve potpisivao u ime bh Hrvata potpisivao DMS. Na pogrešnu adresu cviliš.
-
tetejac
#2211 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ne cvilim stari nego mi nije jasno kako imaš obraza da se pred čitavim forumom ovako praviš lud? Šta sad, ja tebi trebam objašnjavati kako vi birate Hrvatima predstavnika i na koji način? Nemoj me jebat.Point. wrote: ↑19/09/2020 09:47Opet ne kontaš. Nije on tu nikakav predstavnik samo Hrvata nego predstavnik cijele BiH iz reda hrvatskog naroda.
I drugo, takav zakon je potpisao Franjo Tuđman, Mate Granić i ko je još sve potpisivao u ime bh Hrvata potpisivao DMS. Na pogrešnu adresu cviliš.
-
Emiremir33
#2212 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Sinoć sam u Bujici gledao Stanka Primorca Ćanu,čovjek je realno sve rekao dešvanja u ratu i sadašnja u Hercegovinitetejac wrote: ↑19/09/2020 09:44Zbog takvog razmišljanja danas imamo to što imamo i ovu priču. Ovaj je našao prozivati Hrvate iz Tuzle?! Kažem da su svi bili kao Hrvati iz Tuzle, koji su stavili pod komandu Armije BiH bez ikakvih sranja i problema, rata između Armije i HVO-a nebi bilo. Nažalost, imamo i danas hrpu takvih likova što misle kao ti, što im je opcija bila zaratiti i prokopavati tunele pod Vranicom a ne zajedno zemlju oslobađati. Mogli su i Hrvati u TZ prokopavat tunele i rovove po Drijenči ali nisu. I još ih ovaj kao proziva?! Bježi jebo tu priču.emigrazione wrote: ↑19/09/2020 09:37Pa sto vi ne razoruzaste i rasformiraste Bosnjake u Mostaru...ili ce biti da ti nije u redu poredjenje....ni do Neretve niste bili u stanju da dodjete, ko bolan da ti se stavi pod komandu?!
- Point.
#2213 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Kakvog šupačkog ponašanja? Tako je definisan zakon, BiH je zakonska država i zakon se mora poštovati. Tako je i u Hrvatskoj i drugim državama.tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:31Eto. Neka ovaj post bude očiti primjer glumatanja i šupačkog ponašanja. Dobro jarane. Meni ni iz džepa ni u džep. Nastavi ispražnjavati tvoje građansko pravo i dalje pa biraj Hrvatima predstavnika samo se nemoj čuditi što su u talu sa Srbima. Isto kao što su morali od muke Srbima bježati na Vlašić kad ste ih napali u ratu sada moraju u miru jer ih maltretirate a sve po zakonu. Ok, samo karma je kurva a batina ima dva kraja. Vazda bilo i bit će.
Ko je bolan koga napao u ratu? Znamo mi svi dobro ko je kome zabio zabio nož u đale i ko robija u Hagu zbog, između ostalog, i toga. Jedina istina što si gore napisao je da su Hrvati bježali Srbima na Vlašić a kasnije su bježali zajedno svi sa Vlašića je što su napali ARBiH i vidjeli mogućnost da Travnik, Žepče, Busovača, Kiseljak, Vitez, Gornji Vakuf, Bugojno i Usora budu neka županija u sastavu Hrvatske ali kurko sine. Sam tražio, sam dobio.
1993 Armiji RBiH i Bošnjacima gorilo pod nogama i još im je samo falio novi front kontra Hrvata. Pusti šuplju.
- mO k3
-
costacurta
#2215 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Nisu Hrvati uTz pristali na mirno razoružavanje jer im je bilo stalo do dobrosusjedskih odnosa već zato što su bili u manjini i znaju da bi dobili po nosu, bilo je govora i pokušaja formiranja hrvatske općine Soli. Da ih je bilo 10ak% više ovdje bi bilo gore nego u Mostaru.tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:44 Zbog takvog razmišljanja danas imamo to što imamo i ovu priču. Ovaj je našao prozivati Hrvate iz Tuzle?! Kažem da su svi bili kao Hrvati iz Tuzle, koji su stavili pod komandu Armije BiH bez ikakvih sranja i problema, rata između Armije i HVO-a nebi bilo. Nažalost, imamo i danas hrpu takvih likova što misle kao ti, što im je opcija bila zaratiti i prokopavati tunele pod Vranicom a ne zajedno zemlju oslobađati. Mogli su i Hrvati u TZ prokopavat tunele i rovove po Drijenči ali nisu. I još ih ovaj kao proziva?! Bježi jebo tu priču.
I nisu izabrali da idu una koridor, u Čelić, Teočak, Gradačac da stvarno ratuju već na Ulice i Drijenču gdje su većinu vremena plandovali, ono što je bilo rata u njihovoj ZO su dobili po pichci, gubili linije i Armija morala popravljati za njima.
Al to nije tema,
Šta ono, nemate sv9j kanal na FTV?
-
tetejac
#2216 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Ćane je moj suborac. Na njegov nagovor sam drugi put otišao u Posavinu. Ljudina i borac.Emiremir33 wrote: ↑19/09/2020 09:58Sinoć sam u Bujici gledao Stanka Primorca Ćanu,čovjek je realno sve rekao dešvanja u ratu i sadašnja u Hercegovinitetejac wrote: ↑19/09/2020 09:44Zbog takvog razmišljanja danas imamo to što imamo i ovu priču. Ovaj je našao prozivati Hrvate iz Tuzle?! Kažem da su svi bili kao Hrvati iz Tuzle, koji su stavili pod komandu Armije BiH bez ikakvih sranja i problema, rata između Armije i HVO-a nebi bilo. Nažalost, imamo i danas hrpu takvih likova što misle kao ti, što im je opcija bila zaratiti i prokopavati tunele pod Vranicom a ne zajedno zemlju oslobađati. Mogli su i Hrvati u TZ prokopavat tunele i rovove po Drijenči ali nisu. I još ih ovaj kao proziva?! Bježi jebo tu priču.emigrazione wrote: ↑19/09/2020 09:37
Pa sto vi ne razoruzaste i rasformiraste Bosnjake u Mostaru...ili ce biti da ti nije u redu poredjenje....ni do Neretve niste bili u stanju da dodjete, ko bolan da ti se stavi pod komandu?!
-
Emiremir33
#2217 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Operacija Osojnik kod Dubrovnika,kad 4 g.brigada nije mogla da zauzme ta brda,HOS je to odradio..Pavao Miljavac njega krivi za pad Posavine ,Čovica za današnje stanje itd..nemogućnosti da se obilježe pobjede i osvjanje Drvara,Grahova i Glamoča jer tu Dodik vlada a u HB su kantonu-županiji ...puno je toga rekaotetejac wrote: ↑19/09/2020 10:10Ćane je moj suborac. Na njegov nagovor sam drugi put otišao u Posavinu. Ljudina i borac.Emiremir33 wrote: ↑19/09/2020 09:58Sinoć sam u Bujici gledao Stanka Primorca Ćanu,čovjek je realno sve rekao dešvanja u ratu i sadašnja u Hercegovinitetejac wrote: ↑19/09/2020 09:44
Zbog takvog razmišljanja danas imamo to što imamo i ovu priču. Ovaj je našao prozivati Hrvate iz Tuzle?! Kažem da su svi bili kao Hrvati iz Tuzle, koji su stavili pod komandu Armije BiH bez ikakvih sranja i problema, rata između Armije i HVO-a nebi bilo. Nažalost, imamo i danas hrpu takvih likova što misle kao ti, što im je opcija bila zaratiti i prokopavati tunele pod Vranicom a ne zajedno zemlju oslobađati. Mogli su i Hrvati u TZ prokopavat tunele i rovove po Drijenči ali nisu. I još ih ovaj kao proziva?! Bježi jebo tu priču.
- Point.
#2218 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
BiH je pravna država gdje se zakon mora poštovati. To što ti namjerno pogrešno tumačiš zakon i pričaš o nekakvim predstavnicma naroda je do tebe. Kada ćeš shvatiti da se biraju članovi predsjedništva iz reda tog i tog naroda i da on/ona predstavlja sve građane BiH iz reda tog i tog naroda a ne predstavlja isključivo jedan narod. Nemoj ti nas jebat.tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:53Ne cvilim stari nego mi nije jasno kako imaš obraza da se pred čitavim forumom ovako praviš lud? Šta sad, ja tebi trebam objašnjavati kako vi birate Hrvatima predstavnika i na koji način? Nemoj me jebat.
Izborna volja građana se mora poštovati. Inače slijedi anarhija.
-
tetejac
#2219 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Nisam gledao, pogledat cu.Emiremir33 wrote: ↑19/09/2020 10:16Operacija Osojnik kod Dubrovnika,kad 4 g.brigada nije mogla da zauzme ta brda,HOS je to odradio..Pavao Miljavac njega krivi za pad Posavine ,Čovica za današnje stanje itd..nemogućnosti da se obilježe pobjede i osvjanje Drvara,Grahova i Glamoča jer tu Dodik vlada a u HB su kantonu-županiji ...puno je toga rekaotetejac wrote: ↑19/09/2020 10:10Ćane je moj suborac. Na njegov nagovor sam drugi put otišao u Posavinu. Ljudina i borac.Emiremir33 wrote: ↑19/09/2020 09:58
Sinoć sam u Bujici gledao Stanka Primorca Ćanu,čovjek je realno sve rekao dešvanja u ratu i sadašnja u Hercegovini
-
Novak20
#2220 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
I to sa sigurne udaljenosti iz neke uređene, pravne države EU.
- Maraschino
#2221 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Upravo tako.costacurta wrote: ↑19/09/2020 09:20Hrvatima iz Tz ništa nije falilo, ni u ratu niti poslije rata.tetejac wrote: ↑19/09/2020 08:56 O stari pa nećemo tako. Moj obraz je čist. Puno mojih suboraca Muslimana je poginulo pored mene. Od Dubrovnika do Bosne. Da ti pričam o pokojnom Zeki iz moje četvrte? Njega su ti stari moj prebijali u Kninu svakodnevno. Svaki dan isto ‘hajmo balijo ustaški dođi vamo’ pa ga polome i u deki ga vrate. Tako da te priče o obrazu ostavi za ove tvoje sunarodnjake što mene prozivaju da sam agresor a ja BiH 1992 branio a 1995 oslobađao. Isto tako ako mi nemaš ništa pametno reći zaobiđi me s tim klipovima iz niskobudžetnih filmova. Davno sam ja prošao te fore i gluposti da bi mi bile zabavne. Živio![]()
-
Novak20
#2222 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
@tetejac, ovaj je u vakat pobjegao iz Prijedora preko Hrvatske u Švedsku. Vjerojatno ima putovnicu, a ne smije prdnuti protiv Srba jer možda ima još familije oko Prijedora.tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:31Eto. Neka ovaj post bude očiti primjer glumatanja i šupačkog ponašanja. Dobro jarane. Meni ni iz džepa ni u džep. Nastavi ispražnjavati tvoje građansko pravo i dalje pa biraj Hrvatima predstavnika samo se nemoj čuditi što su u talu sa Srbima. Isto kao što su morali od muke Srbima bježati na Vlašić kad ste ih napali u ratu sada moraju u miru jer ih maltretirate a sve po zakonu. Ok, samo karma je kurva a batina ima dva kraja. Vazda bilo i bit će.
Davno sam prestao diskutirati sa ovakvima koji iz daljine pišu protiv Hrvata, a ovi im zla nisu napravili.
-
tetejac
#2223 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
A šta da kažemNovak20 wrote: ↑19/09/2020 10:35@tetejac, ovaj je u vakat pobjegao iz Prijedora preko Hrvatske u Švedsku. Vjerojatno ima putovnicu, a ne smije prdnuti protiv Srba jer možda ima još familije oko Prijedora.tetejac wrote: ↑19/09/2020 09:31Eto. Neka ovaj post bude očiti primjer glumatanja i šupačkog ponašanja. Dobro jarane. Meni ni iz džepa ni u džep. Nastavi ispražnjavati tvoje građansko pravo i dalje pa biraj Hrvatima predstavnika samo se nemoj čuditi što su u talu sa Srbima. Isto kao što su morali od muke Srbima bježati na Vlašić kad ste ih napali u ratu sada moraju u miru jer ih maltretirate a sve po zakonu. Ok, samo karma je kurva a batina ima dva kraja. Vazda bilo i bit će.
Davno sam prestao diskutirati sa ovakvima koji iz daljine pišu protiv Hrvata, a ovi im zla nisu napravili.
-
Novak20
- spreca
#2225 Re: Politika bh Hrvata, folovi, autogolovi, alternative...
Kakva dubokoumna misao 
Last edited by spreca on 19/09/2020 11:01, edited 1 time in total.