Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Budget rucak, gotovo za manje od sat vremena. Doduse bez priloga. Zbrzas krompir salatu ili blitvu i eto ga. Eksperimentiso koja je varijanta najbolja, ova samo nauljena i posoljena ispa najukusnija
dobro izgleda
kazes 10-15 maraka...meni ovdje valja 5-6,5 eura po komadu (ca. 400-500gr) izvaliti
Odmaram sad par dana imam za vikend jedan rodjendan i zelja slavljenika je libanonska Meza, vidjet cemo kako ce ispast... Puno jela u malim kolicinama
Jucer sam pravila naku svedsku tortu sa bademima nije bila losa evo slika
immuno wrote: ↑17/09/2020 10:34
Odmaram sad par dana imam za vikend jedan rodjendan i zelja slavljenika je libanonska Meza, vidjet cemo kako ce ispast... Puno jela u malim kolicinama
immuno wrote: ↑17/09/2020 10:34
Super izgleda.
Ja sam probala Rafaelo. Ali mi nije iste debljine kora, filom nisam mogla ispraviti. Izgleda kao da „pijana“
immuno wrote: ↑17/09/2020 18:43
Ma Saro super si ti kuharica ovdje ih ima pa stavljaju slike iz bistroa gdje se ide na rucak nek je vlastita produkcija
Divna si. Hvala na podršci. Svjesna sam ja svojih skromnih mogućnosti. Ali napredujem. Obzirom kako je sve izgledalo prije 2/3 g
immuno wrote: ↑17/09/2020 18:43
Ma Saro super si ti kuharica ovdje ih ima pa stavljaju slike iz bistroa gdje se ide na rucak nek je vlastita produkcija
Tako je Kao da je bilo ko odmah bio majstor. Polako, kad se voli, sve se nauci