Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
radostan dan

#8551 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

prilozi...2
RunnerX wrote: 13/04/2020 07:57
Je li vam vuna gledati sve ovo posljednjih mjesec dana, ovoliku podršku Vladi, sprdanje sa Pipunom i Medom, i onda shvatiš da si džaba šetao i da će vas Milo ponovo oduvati ko Katrina New Orleans.
Blek Stena

#8552 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

:D cojek razvajulje
RunnerX

#8554 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Bratija mu je slaba tačka, tu bi svašta napisao, ali spin je uvijek najsigurnija opcija.
trocadero

#8555 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Da pripomogne bratija :D ...
RunnerX

Petog aprila su izbori u Tivtu. Biće veselo gledati litijaše kad ih Milo oduva odmah na prvim izborima u ovoj godini

Tivat: DPS izgubio vlast nakon pune 24 godine :wink:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8556 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

Amfilohije bi da gradi sljedeće godine: Kamen temeljac crkve čuvam kod mene na Cetinju

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije je na službi u crkvi posvećenoj Svetom Jovanu Krstitelju kod Nikšića ponovo govorio o izgradnji crkve Svete Trojice na Cetinju, gdje planira da pohrani tri relikvije, od kojih je jedna ikona Bogorodice Filermose, koja se nalazi u Narodnom muzeju Crne Gore.

On je kazao da se nada da će gradnja crkve biti započeta sljedeće godine u blizini Cetinjskog manastira.
jebesH korupciju i Mila de koju crkvu s budjeta pride...
Mitropolit zaporoški Luka iz Ukrajine, koji je prisustvovao službi, kazao je da je Amfilohijev glas na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori bio odlučujući jer ga je čuo "narod božiji".

- Mi se saosjećamo sa vama jer sve što vi proživljavate i doživljavate u Crnoj Gori i mi doživljavamo od strane naših vlasti. Nevjerujući čovjek će da sjedne i plače, a vjerujući će uvijek da se moli Bogu i jedni za druge. Vi ste prije izbora u Crnoj Gori rekli da za svoje 82 godine niste izlazili na izbore, ali da sada izlazite i pozvali sve da izađu. I vaš glas je bio odlučujući jer ga je čuo narod Božiji. Vi kao dobar pastir možete reći Gospodu: Evo ja i moja pastva; a pastva sa svoje strane može reći: To je naš pastir za kojim mi hodimo, koji nas vodi u Carstvo Božije svojim primjerom, životom i molitvama - kazao je mitropolit Luka.
ma kaka nebesa kosmos je granica... srbija do kosmosa...

Image

Image
Maraschino

#8557 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maraschino »

Jel' svanula rujna zora u CG?
RunnerX

#8558 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

pici wrote: 11/09/2020 18:55
Amfilohije bi da gradi sljedeće godine: Kamen temeljac crkve čuvam kod mene na Cetinju

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije je na službi u crkvi posvećenoj Svetom Jovanu Krstitelju kod Nikšića ponovo govorio o izgradnji crkve Svete Trojice na Cetinju, gdje planira da pohrani tri relikvije, od kojih je jedna ikona Bogorodice Filermose, koja se nalazi u Narodnom muzeju Crne Gore.

On je kazao da se nada da će gradnja crkve biti započeta sljedeće godine u blizini Cetinjskog manastira.
Čitaj između redova, on tu planira sebe da pohrani.
radostan dan

#8559 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

enciklopedija runnerica, prilog 3
RunnerX wrote: 21/04/2020 20:02 Pokazali su šta bi se desilo sa Crnom Gorom da oni dođu na vlast. Narod u Crnoj Gori im to neće dozvoliti. Imaju prelijepu zemlju, koja je na pravom putu, i što je najbitnije, napokon imaju šansu da završe sa Srbijom jednom za sva vremena, to je teg koji nose stotinama godina i u oktobru bi ga se napokon mogli riješiti zauvijek.
RunnerX wrote: 21/04/2020 22:03 A ovaj je sad prešao na turizam i ekonomiju. :mrgreen:
Na forumu će trajati do oktobra, kad budu poniženi na svim frontovima. Onda će mu se izgubiti sav trag.
samo da ti javim da su bili izbori, al nemoj da te to omete, biće specijal na tvcg 01.10 -izborna noć
Last edited by radostan dan on 11/09/2020 19:15, edited 1 time in total.
Kikibombona

#8560 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Neka nam neko iz CG objasni kako su Srbi uspjeli preuzeti najveci crnogorski medij Vijesti. Mislim da je i to jedan od detalja koji je presudio izbore.

Pro-srpski novinar Vijesti vs Bosnjaci i Albanci, emisija od sinoc :roll: :lol:

https://youtu.be/I5bWMot6CXs
RunnerX

#8561 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Bratija ga opasno pogodila. Džaba prikice, jače je to od vas.
Kikibombona

#8562 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Ludi Dritan rekao da su lideri dvije albanske partije u CG lopovi. :lol: Srbi pozivaju Albance u vladu, Albanac Dritan govori albanskim liderima da su lopovi. Cirkus Kolorado.

Ucmekat ce ga. :D
dembele

#8563 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dembele »

pici wrote: 11/09/2020 18:55

Mitropolit zaporoški Luka iz Ukrajine, koji je prisustvovao službi, kazao je da je Amfilohijev glas na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori bio odlučujući jer ga je čuo "narod božiji".

- Mi se saosjećamo sa vama jer sve što vi proživljavate i doživljavate u Crnoj Gori i mi doživljavamo od strane naših vlasti. Nevjerujući čovjek će da sjedne i plače, a vjerujući će uvijek da se moli Bogu i jedni za druge. Vi ste prije izbora u Crnoj Gori rekli da za svoje 82 godine niste izlazili na izbore, ali da sada izlazite i pozvali sve da izađu. I vaš glas je bio odlučujući jer ga je čuo narod Božiji. Vi kao dobar pastir možete reći Gospodu: Evo ja i moja pastva; a pastva sa svoje strane može reći: To je naš pastir za kojim mi hodimo, koji nas vodi u Carstvo Božije svojim primjerom, životom i molitvama - kazao je mitropolit Luka.
ma kaka nebesa kosmos je granica... srbija do kosmosa...

Image

Image
Upgrade level, prekucao se Tokio :lol:
horkesh

#8564 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by horkesh »

Ih...
SPALA KNJIGA NA DVA SRBINA! Objavljen sastav nove CG vlade u kojoj gotovo da i nema Srba!
horkesh

#8565 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by horkesh »

Luka Marsenić donirao video nadzor Islamskoj zajednici u Pljevljima

ČLAN Foruma mladih URE i preduzetnik Luka Marsenić, donirao je danas Islamskoj zajednici u Pljevljima video nadzor, saopštili su iz ove partije.
Njega su primili novi pljevaljski imam, Ferid Osmanagić i sekretar Islamske zajednice u Pljevljima Muriz Muslić.

- Donirali smo i izvršili montažu video nadzora na Husein-pašinoj džamiji i na objektu Islamske zajednice jer smatramo da usled objektivne ili namerne neefikasnosti policije u nizu slučajeva koji su se desili u danima iza nas ovi ljudi makar na ovaj način mogu biti bezbedniji - kazao je Marsenić.
:thumbup:
RunnerX

#8566 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Taj lažni spisak nove vlade je probni balon, da vide kako bi javnost reagovala.

Na tom spisku je ako se dobro sjećam, samo jedan Bošnjak, i to isprdak Bošnjaka i nijedan Albanac.
horkesh

#8567 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by horkesh »

RunnerX wrote: 11/09/2020 19:25 Taj lažni spisak nove vlade je probni balon, da vide kako bi javnost reagovala.

Na tom spisku je ako se dobro sjećam, samo jedan Bošnjak, i to isprdak Bošnjaka i nijedan Albanac.
Pa, Dritan je tu.

Možda računaju Branku Bošnjak u Bošnjake :)
RunnerX

#8568 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

horkesh wrote: 11/09/2020 19:27
RunnerX wrote: 11/09/2020 19:25 Taj lažni spisak nove vlade je probni balon, da vide kako bi javnost reagovala.

Pa, Dritan je tu.

Možda računaju Branku Bošnjak u Bošnjake :)
Njega ne računam.

Jadne manjine ako će se Dritan Abazović i Hazbija Kalač boriti za njihova prava.
exliberal-ex

#8569 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by exliberal-ex »

A_A_AKCIJA wrote: 11/09/2020 11:44
- Sve treba postupno raditi, i u jednom trenutku kad se sve to račisti, kada ovi na vlasti shvate da je DPS, ako nije propao, jeste bitno utanjio - raspišu nove izbore. Na kojima bi ta nova većina, sa ili bez Dritana Abazovića, bila neuporedivo veća i moćnija. Pa će onda i neke druge korake da naprave. Jednu po jednu stvar, zaključio je Čavoški.
Ono kada imaš toliko iskustva sa velikosrpskom ideologijom, da predvidiš sve u bobu. Kako kaže, ovo je samo prvi korak.

Ovo je sve već viđeno toliko puta, da i nije neka mudrost.

Dritan politički neće dočekati proljeće, možda ni biološki. Fino čovjek kaže da je on nebitan u svemu.
On ili je uzeo grdan novac pa se jadan nada da će ga moći trošiti, ili je glup koliko je samoljubiv, a to često ide zajedno.
Nije ovo svojstveno samo srbima, tako se vodi politika, pogledajte Bosnu...Jel SDA postavila Lijanovice tako isto...
radostan dan

#8570 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

vi još informacije o aktuelnoj pol.situaciji u cg crpite iz pobjede i rtcg...
pa dooobro. :mrgreen:
radostan dan

#8571 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

oaza85

#8572 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by oaza85 »

radostan dan wrote: 11/09/2020 19:53
Ja samo tebi vjerujem.
Kad te citam, sve gledam kad ce i Bajazit odnekud izbit.
:D
Blek Stena

#8573 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Ko do sad nije provalio...Radosni je Kosta Plakalovic sa Vucje Luke :kontrabas:
Bloo
Globalna šefica

#8574 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Bloo »

:novine1:
Capljina74

#8575 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

Kikibombona wrote: 11/09/2020 19:18 Ludi Dritan rekao da su lideri dvije albanske partije u CG lopovi. :lol: Srbi pozivaju Albance u vladu, Albanac Dritan govori albanskim liderima da su lopovi. Cirkus Kolorado.

Ucmekat ce ga. :D
Bjeri, bolan, sa foruma... Satraše te...
Post Reply