Desavanja u Crnoj Gori
-
radostan dan
- Blek Stena
#8552 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- zlaataan
- RunnerX
#8554 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Bratija mu je slaba tačka, tu bi svašta napisao, ali spin je uvijek najsigurnija opcija.
-
trocadero
#8555 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Da pripomogne bratija
...
Tivat: DPS izgubio vlast nakon pune 24 godine
RunnerX
Petog aprila su izbori u Tivtu. Biće veselo gledati litijaše kad ih Milo oduva odmah na prvim izborima u ovoj godini
Tivat: DPS izgubio vlast nakon pune 24 godine
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8556 Re: Desavanja u Crnoj Gori
jebesH korupciju i Mila de koju crkvu s budjeta pride...Amfilohije bi da gradi sljedeće godine: Kamen temeljac crkve čuvam kod mene na Cetinju
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije je na službi u crkvi posvećenoj Svetom Jovanu Krstitelju kod Nikšića ponovo govorio o izgradnji crkve Svete Trojice na Cetinju, gdje planira da pohrani tri relikvije, od kojih je jedna ikona Bogorodice Filermose, koja se nalazi u Narodnom muzeju Crne Gore.
On je kazao da se nada da će gradnja crkve biti započeta sljedeće godine u blizini Cetinjskog manastira.
ma kaka nebesa kosmos je granica... srbija do kosmosa...Mitropolit zaporoški Luka iz Ukrajine, koji je prisustvovao službi, kazao je da je Amfilohijev glas na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori bio odlučujući jer ga je čuo "narod božiji".
- Mi se saosjećamo sa vama jer sve što vi proživljavate i doživljavate u Crnoj Gori i mi doživljavamo od strane naših vlasti. Nevjerujući čovjek će da sjedne i plače, a vjerujući će uvijek da se moli Bogu i jedni za druge. Vi ste prije izbora u Crnoj Gori rekli da za svoje 82 godine niste izlazili na izbore, ali da sada izlazite i pozvali sve da izađu. I vaš glas je bio odlučujući jer ga je čuo narod Božiji. Vi kao dobar pastir možete reći Gospodu: Evo ja i moja pastva; a pastva sa svoje strane može reći: To je naš pastir za kojim mi hodimo, koji nas vodi u Carstvo Božije svojim primjerom, životom i molitvama - kazao je mitropolit Luka.

- Maraschino
#8557 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Jel' svanula rujna zora u CG?
- RunnerX
#8558 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Čitaj između redova, on tu planira sebe da pohrani.pici wrote: ↑11/09/2020 18:55jebesH korupciju i Mila de koju crkvu s budjeta pride...Amfilohije bi da gradi sljedeće godine: Kamen temeljac crkve čuvam kod mene na Cetinju
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije je na službi u crkvi posvećenoj Svetom Jovanu Krstitelju kod Nikšića ponovo govorio o izgradnji crkve Svete Trojice na Cetinju, gdje planira da pohrani tri relikvije, od kojih je jedna ikona Bogorodice Filermose, koja se nalazi u Narodnom muzeju Crne Gore.
On je kazao da se nada da će gradnja crkve biti započeta sljedeće godine u blizini Cetinjskog manastira.
-
radostan dan
#8559 Re: Desavanja u Crnoj Gori
enciklopedija runnerica, prilog 3
RunnerX wrote: ↑21/04/2020 20:02 Pokazali su šta bi se desilo sa Crnom Gorom da oni dođu na vlast. Narod u Crnoj Gori im to neće dozvoliti. Imaju prelijepu zemlju, koja je na pravom putu, i što je najbitnije, napokon imaju šansu da završe sa Srbijom jednom za sva vremena, to je teg koji nose stotinama godina i u oktobru bi ga se napokon mogli riješiti zauvijek.
samo da ti javim da su bili izbori, al nemoj da te to omete, biće specijal na tvcg 01.10 -izborna noć
Last edited by radostan dan on 11/09/2020 19:15, edited 1 time in total.
- Kikibombona
#8560 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Neka nam neko iz CG objasni kako su Srbi uspjeli preuzeti najveci crnogorski medij Vijesti. Mislim da je i to jedan od detalja koji je presudio izbore.
Pro-srpski novinar Vijesti vs Bosnjaci i Albanci, emisija od sinoc
https://youtu.be/I5bWMot6CXs
Pro-srpski novinar Vijesti vs Bosnjaci i Albanci, emisija od sinoc
https://youtu.be/I5bWMot6CXs
- RunnerX
#8561 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Bratija ga opasno pogodila. Džaba prikice, jače je to od vas.
- Kikibombona
#8562 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ludi Dritan rekao da su lideri dvije albanske partije u CG lopovi.
Srbi pozivaju Albance u vladu, Albanac Dritan govori albanskim liderima da su lopovi. Cirkus Kolorado.
Ucmekat ce ga.
Ucmekat ce ga.
- dembele
#8563 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Upgrade level, prekucao se Tokiopici wrote: ↑11/09/2020 18:55jebesH korupciju i Mila de koju crkvu s budjeta pride...Amfilohije bi da gradi sljedeće godine: Kamen temeljac crkve čuvam kod mene na Cetinju
ma kaka nebesa kosmos je granica... srbija do kosmosa...Mitropolit zaporoški Luka iz Ukrajine, koji je prisustvovao službi, kazao je da je Amfilohijev glas na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori bio odlučujući jer ga je čuo "narod božiji".
- Mi se saosjećamo sa vama jer sve što vi proživljavate i doživljavate u Crnoj Gori i mi doživljavamo od strane naših vlasti. Nevjerujući čovjek će da sjedne i plače, a vjerujući će uvijek da se moli Bogu i jedni za druge. Vi ste prije izbora u Crnoj Gori rekli da za svoje 82 godine niste izlazili na izbore, ali da sada izlazite i pozvali sve da izađu. I vaš glas je bio odlučujući jer ga je čuo narod Božiji. Vi kao dobar pastir možete reći Gospodu: Evo ja i moja pastva; a pastva sa svoje strane može reći: To je naš pastir za kojim mi hodimo, koji nas vodi u Carstvo Božije svojim primjerom, životom i molitvama - kazao je mitropolit Luka.
![]()
- horkesh
#8564 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ih...
SPALA KNJIGA NA DVA SRBINA! Objavljen sastav nove CG vlade u kojoj gotovo da i nema Srba!
- horkesh
#8565 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Luka Marsenić donirao video nadzor Islamskoj zajednici u Pljevljima
ČLAN Foruma mladih URE i preduzetnik Luka Marsenić, donirao je danas Islamskoj zajednici u Pljevljima video nadzor, saopštili su iz ove partije.
Njega su primili novi pljevaljski imam, Ferid Osmanagić i sekretar Islamske zajednice u Pljevljima Muriz Muslić.
- Donirali smo i izvršili montažu video nadzora na Husein-pašinoj džamiji i na objektu Islamske zajednice jer smatramo da usled objektivne ili namerne neefikasnosti policije u nizu slučajeva koji su se desili u danima iza nas ovi ljudi makar na ovaj način mogu biti bezbedniji - kazao je Marsenić.
- RunnerX
#8566 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Taj lažni spisak nove vlade je probni balon, da vide kako bi javnost reagovala.
Na tom spisku je ako se dobro sjećam, samo jedan Bošnjak, i to isprdak Bošnjaka i nijedan Albanac.
Na tom spisku je ako se dobro sjećam, samo jedan Bošnjak, i to isprdak Bošnjaka i nijedan Albanac.
- horkesh
- RunnerX
#8568 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- exliberal-ex
#8569 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nije ovo svojstveno samo srbima, tako se vodi politika, pogledajte Bosnu...Jel SDA postavila Lijanovice tako isto...A_A_AKCIJA wrote: ↑11/09/2020 11:44Ono kada imaš toliko iskustva sa velikosrpskom ideologijom, da predvidiš sve u bobu. Kako kaže, ovo je samo prvi korak.- Sve treba postupno raditi, i u jednom trenutku kad se sve to račisti, kada ovi na vlasti shvate da je DPS, ako nije propao, jeste bitno utanjio - raspišu nove izbore. Na kojima bi ta nova većina, sa ili bez Dritana Abazovića, bila neuporedivo veća i moćnija. Pa će onda i neke druge korake da naprave. Jednu po jednu stvar, zaključio je Čavoški.
Ovo je sve već viđeno toliko puta, da i nije neka mudrost.
Dritan politički neće dočekati proljeće, možda ni biološki. Fino čovjek kaže da je on nebitan u svemu.
On ili je uzeo grdan novac pa se jadan nada da će ga moći trošiti, ili je glup koliko je samoljubiv, a to često ide zajedno.
-
radostan dan
#8570 Re: Desavanja u Crnoj Gori
vi još informacije o aktuelnoj pol.situaciji u cg crpite iz pobjede i rtcg...
pa dooobro.
pa dooobro.
-
radostan dan
#8571 Re: Desavanja u Crnoj Gori
vi još informacije o aktuelnoj pol.situaciji u cg crpite iz pobjede i rtcg...https://www.pobjeda.me/clanak/jesmo-li- ... a-litijali
pa dooobro.
- oaza85
#8572 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ja samo tebi vjerujem.radostan dan wrote: ↑11/09/2020 19:53vi još informacije o aktuelnoj pol.situaciji u cg crpite iz pobjede i rtcg...https://www.pobjeda.me/clanak/jesmo-li- ... a-litijali
pa dooobro.![]()
Kad te citam, sve gledam kad ce i Bajazit odnekud izbit.
- Blek Stena
#8573 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ko do sad nije provalio...Radosni je Kosta Plakalovic sa Vucje Luke 

- Bloo
- Globalna šefica
-
Capljina74
#8575 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Bjeri, bolan, sa foruma... Satraše te...Kikibombona wrote: ↑11/09/2020 19:18 Ludi Dritan rekao da su lideri dvije albanske partije u CG lopovi.Srbi pozivaju Albance u vladu, Albanac Dritan govori albanskim liderima da su lopovi. Cirkus Kolorado.
Ucmekat ce ga.![]()