Milorad Dodik ALL ABOUT
- dulekrele
#81026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik porazen na svim frontovima. Sve sto je pokrenuo propalo. Sad valja svojim krmeljavim glasacima sve to objasniti. A kako. Pa entitetski vitalni interes. Opleti Mile.
-
Benjo34
#81027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A šta i da preselimo ambasadu u Jerusalem?
a i glup je ako misli da će ameri ili bilo koja sila, čak i Izrael, popušit njegovu politiku seoskog varalice. Sve dok se protivi ulasku u NATO, dok ide u Moskvu više nego što treba kod Amera će biti na crnoj listi. Vidjeli ste kako se po Vučiću popišaše i još ga udariše kurcem u čelo, samo zbog bliskih odnosa sa Si đi pin pongom i Putinom
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- Leverage
#81029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jedino Komšić ne može, on nema iza sebe mehanizam VNI. Beskoristan lik u potpunosti.
- MaksprotivMarksa
#81030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
TREBA GOVEDO SVAKI DAN PROVOCIRATI
politicko promisljanje u neobosnjaka
politicko promisljanje u neobosnjaka
-
DonieBrasco
#81031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Borivoj Obradovic bi da se digne spomenik zrtvama agresnije NATO-a na RS.
-
Hektorijan
#81032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Volio bi kada bi u političkom korpusu Bošnjaka postojao neko sličan dodigu.
Ono, mučki provokator koji neće držati jezik za zubima i zboriti o stvarima kakve jesu.
A istovremeno licemjerje i slabosti protivnika potencirati i okrenuti protiv njih samih.
Ono, mučki provokator koji neće držati jezik za zubima i zboriti o stvarima kakve jesu.
A istovremeno licemjerje i slabosti protivnika potencirati i okrenuti protiv njih samih.
- MaksprotivMarksa
#81033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Xar ima licemjerja u bosnjackom korpusu, izdajice, jugobalijo !
- muha_sa
#81034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Takvog bi ovdje na forumu popljuvali i jebali mu sve po spiskuHektorijan wrote: ↑09/09/2020 17:41 Volio bi kada bi u političkom korpusu Bošnjaka postojao neko sličan dodigu.
-
archi_a
#81035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zboriti o stvarima kakve jesu
Problem je što ovaj Plik zbori o stvarima kakve NISU! Zato se i reaguje na svaku njegovu izjavu! Problem je što ima previše "verbalnih delikata" tokom dana, 365 dana u godini. Ustvari, lik je hodajući "verbalni delikt" sam po sebi. Toliko nebuloza i pogrešnih, lažnih tumačenja tokom dana, da se mora reagovati, jer mu se daje medijski prostor. Džaba na kraju što se u dvije tri rečenice, on postavi gdje mu je mjesto, stvara se slika da on upravlja procesima, a ustvari je samo galamdžija, ložač, na poziciji predstavnika srba, koji s pozicije koju obnaša, koristi priliku da šalje poruke. I opet, analizirajte koliko je stvari učinjeno koje je izrekao, a koliko ih je blokirano, razjašnjeno, zaustavljeno, ali je poruka milorada postala viralna?
-
belfy
#81036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sa budalama i maloumnim (u kakve ubrajam i zaludjene nekom ideologijom) se ne raspravlja. pustis ih da laju i u tom svom lajanju uvijek naprave gafove vrijedne osuda, a i ismijavanja. tada napravis korak i ponizis ih. tele od Dodika je zivi dokaz tog samoubijanja rijecima na koje niko ne odgovori od druge dvojice idiota. no, idu izbori, pa su sada puni hebenih odgovora i opet raja pljesce (sto mi je jos tuznije).L u c i f e r wrote: ↑08/09/2020 22:02Ha jbg sta da se radi?belfy wrote: ↑08/09/2020 21:53L u c i f e r wrote: ↑08/09/2020 16:51 Ovo zeljkovo jedna od najjacih suknjava od birvaktile
Ima on svojih mana, ali je penicilin za velikosrbadiju
Ne mere se s govedom ljudskiDonieBrasco wrote: ↑08/09/2020 16:54 Zeljko me razocarao po pitanju mnogo toga, ali je zaista pencilin Dodiku i Covicu.
Obrazlija je populisitcka hurcina koji ovo koristi za predizbornu isto koliko i Dodik. a od svega toga na kraju poentira SDA...
Sta je alternativa kontri?
Politika popustanja stoki samo otvara apetite.
a oni sa naguravanjem sa govedom vecim od sebe se samo valjaju u istom blatu, a on tu bolje pliva. on ce na njihovim odgovorima opet plivati na izborima, a za drugu dvojicu je tesko reci da li ce biti tako. pogotovo za Obrazliju.
ja ne znam ko Dodiku suflira, ali neko ga savjetuje, jer sam nije toliko pametan. evo, recimo za ovog nekog do sada svima nepoznatog lika kojeg nazove Spancem i proziva ga da bi ga kao "sklonio sa pozicije" se javlja odmah pucanje po prstima od strane Sepica iz NB kako treba zabraniti osobama s državljanstvima drugih zemalja kandidovanje za najviše funkcije. sto bi zvucalo sasvim ok, jel tako. da se kladimo da ce govedo se sloziti sa tim da bi potegao pitanje stranih sudija.
reci ti meni onda, ko je tu glup i koliko spustanje na nivo goveda doprinosi drugoj strani?
-
mishic
#81037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ah prvačića što pažljivo sluša učitelja!pici wrote: ↑09/09/2020 14:20eeeeeeeeee...„Iz nekih svojih razloga oni govore o toj temi. Ja sam rekao da razumijem stav SAD ali da neću prestati da pitam kako velika međunarodna zajednica i SAD ima različite pristupe i standarde. Kako je moguće da u regionu jedna pravila važe za jedne ne i za neke druge“, kazao je Dodik.
![]()
-
swanfilter
#81038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile neka moli boga da je Donald bivsi. Ostane li, uprkos crnoj listi poziv u DC i bukake ...
-
DonieBrasco
#81039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zivi bili ovako ce i Dodik biti na klupici pred ovim velikim igracima, i sve ce potpisati sta mu daju.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#81040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A u isto vrijeme kao i dodik osigHektorijan wrote: ↑09/09/2020 17:41 Volio bi kada bi u političkom korpusu Bošnjaka postojao neko sličan dodigu.
Romasivati narod, pogodnim firmama davati milionske tendere, zaduzivati budzet dok vise ne bude moglo, ne razmisljati uopce o narodu i poboljsanju zivota...da, bas za pozelit.
- mayab
#81041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mishic wrote: ↑09/09/2020 18:40Ah prvačića što pažljivo sluša učitelja!pici wrote: ↑09/09/2020 14:20eeeeeeeeee...„Iz nekih svojih razloga oni govore o toj temi. Ja sam rekao da razumijem stav SAD ali da neću prestati da pitam kako velika međunarodna zajednica i SAD ima različite pristupe i standarde. Kako je moguće da u regionu jedna pravila važe za jedne ne i za neke druge“, kazao je Dodik.
![]()

-
L u c i f e r
#81042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako je i cembrlen popusto hici.belfy wrote: ↑09/09/2020 18:25sa budalama i maloumnim (u kakve ubrajam i zaludjene nekom ideologijom) se ne raspravlja. pustis ih da laju i u tom svom lajanju uvijek naprave gafove vrijedne osuda, a i ismijavanja. tada napravis korak i ponizis ih. tele od Dodika je zivi dokaz tog samoubijanja rijecima na koje niko ne odgovori od druge dvojice idiota. no, idu izbori, pa su sada puni hebenih odgovora i opet raja pljesce (sto mi je jos tuznije).L u c i f e r wrote: ↑08/09/2020 22:02Ha jbg sta da se radi?
a oni sa naguravanjem sa govedom vecim od sebe se samo valjaju u istom blatu, a on tu bolje pliva. on ce na njihovim odgovorima opet plivati na izborima, a za drugu dvojicu je tesko reci da li ce biti tako. pogotovo za Obrazliju.
ja ne znam ko Dodiku suflira, ali neko ga savjetuje, jer sam nije toliko pametan. evo, recimo za ovog nekog do sada svima nepoznatog lika kojeg nazove Spancem i proziva ga da bi ga kao "sklonio sa pozicije" se javlja odmah pucanje po prstima od strane Sepica iz NB kako treba zabraniti osobama s državljanstvima drugih zemalja kandidovanje za najviše funkcije. sto bi zvucalo sasvim ok, jel tako. da se kladimo da ce govedo se sloziti sa tim da bi potegao pitanje stranih sudija.
reci ti meni onda, ko je tu glup i koliko spustanje na nivo goveda doprinosi drugoj strani?
Stoka samo fata fursat i ide u vecu zijan.
Ja sam za politiku motke po rogovima.
Tolerisali smo i yutelisali prije rata pa vidimo dokle je to dovelo.
Tolerise se miletovo budaljakanje, primitivizam i gazenje po zivcima i granicama prihvatljivog evo 15g, i vidimo dokle je to dovelo.
Nisam za spustanje na primitivni nivo, ali kontrirati se treba.
Priznanje kosova ce ionako morati progutati.
Mozda su nekome sve strane iste, velikosrpska, bosnjackominderaska, fgrsupljatorska, itd, meni nisu.
Velikosrpstvo je najvece zlo ovih prostora, najtoksicnije i najopasnije.
S njim se mora ostro i agresivno, jer svaku popustljivost oni smatraju za slabost i guraju bezobrazno svoju patolosku velikosrpsku ideologiju dalje i dalje.
U jbt nisam volki post napiso ima 5g.
Rasholco mi se haman ptsp.
-
pinkman
#81043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Govoro je Dodik "odlazeca administracija" pa ga ne skinuse sa crne liste.swanfilter wrote: ↑09/09/2020 18:44 Mile neka moli boga da je Donald bivsi. Ostane li, uprkos crnoj listi poziv u DC i bukake ...
Sumnjam ja da Trump zna puno o situaciji na Balkanu. Vjerovatno to guraju visokopozicionirane osobe u State Departmentu. Dok Biden dosta zna, sto sumnjam da moze biti bolje za Dodika.
- escobar__
#81044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Obzirom da Biden ne voli ove bliskoistočne divljake koji su granatirali porodilište i spalili biblioteku, za idiota od Laktaša bi "bolje" bilo da trenutna odlazeća administracija ostane tamo jer s Bidenom može bit samo još u goroj situaciji.
- vatrogasac
#81045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Biden zna sve detalje, borio se za interese Bosne u toku rata, a obećao je ako dobije mandat da će nastaviti. Trump očito poteže za savjetnicima.
Ovako je Biden 1994. govorio o BiH u Američkom kongresu: Bosanci znaju šta hoće...
-
belfy
#81046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jarane, ti poredis govedo sa Hicom? Hico je imao silu iza sebe i pokori jednu Poljsku dok ovi nisu krmelje obrisati, a neko bi se trebao bojati goveceta? ja cu tu pomenuti onu narodnu: "boj se ovna, boj se govna. ka'ces zivjet'?"L u c i f e r wrote: ↑09/09/2020 19:24Tako je i cembrlen popusto hici.belfy wrote: ↑09/09/2020 18:25sa budalama i maloumnim (u kakve ubrajam i zaludjene nekom ideologijom) se ne raspravlja. pustis ih da laju i u tom svom lajanju uvijek naprave gafove vrijedne osuda, a i ismijavanja. tada napravis korak i ponizis ih. tele od Dodika je zivi dokaz tog samoubijanja rijecima na koje niko ne odgovori od druge dvojice idiota. no, idu izbori, pa su sada puni hebenih odgovora i opet raja pljesce (sto mi je jos tuznije).L u c i f e r wrote: ↑08/09/2020 22:02
Ha jbg sta da se radi?
Tolerise se miletovo budaljakanje, primitivizam i gazenje po zivcima i granicama prihvatljivog evo 15g, i vidimo dokle je to dovelo.
Mozda su nekome sve strane iste, velikosrpska, bosnjackominderaska, fgrsupljatorska, itd, meni nisu.
S njim se mora ostro i agresivno, jer svaku popustljivost oni smatraju za slabost i guraju bezobrazno svoju patolosku velikosrpsku ideologiju dalje i dalje.
i, opet, u nastavku govoris o yutelisanju kada je sa druge strane bio neko ko je imao silu. nema veze sa danasnjim desavanjima. a sve sto govedo i moze je da proba izvlaciti zivce. i, upravo, vidimo dokle ga je to dovelo. ja sam jos prije, najmanje, 10 godina otvorio temu da njega treba dovesti do Predsjednistva i opisao zasto.
a kontriranje na primitivnom nivou i jeste spustanje na isti. i, da, kontrirati se treba, ali u pravo vreme, a ne samo pred izbore na svaku izgovorenu rijec goveda. tu se uvlacis u hebeno blato.
te strane nisu i ne bi trebale biti iste i iz istih razloga se ne bi trebale spustati na nivo toga da budu percipirane u istom.
-
L u c i f e r
#81047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Imamo razlicita misljenjabelfy wrote: ↑09/09/2020 20:25jarane, ti poredis govedo sa Hicom? Hico je imao silu iza sebe i pokori jednu Poljsku dok ovi nisu krmelje obrisati, a neko bi se trebao bojati goveceta? ja cu tu pomenuti onu narodnu: "boj se ovna, boj se govna. ka'ces zivjet'?"L u c i f e r wrote: ↑09/09/2020 19:24Tako je i cembrlen popusto hici.belfy wrote: ↑09/09/2020 18:25
sa budalama i maloumnim (u kakve ubrajam i zaludjene nekom ideologijom) se ne raspravlja. pustis ih da laju i u tom svom lajanju uvijek naprave gafove vrijedne osuda, a i ismijavanja. tada napravis korak i ponizis ih. tele od Dodika je zivi dokaz tog samoubijanja rijecima na koje niko ne odgovori od druge dvojice idiota. no, idu izbori, pa su sada puni hebenih odgovora i opet raja pljesce (sto mi je jos tuznije).
i, opet, u nastavku govoris o yutelisanju kada je sa druge strane bio neko ko je imao silu. nema veze sa danasnjim desavanjima. a sve sto govedo i moze je da proba izvlaciti zivce. i, upravo, vidimo dokle ga je to dovelo. ja sam jos prije, najmanje, 10 godina otvorio temu da njega treba dovesti do Predsjednistva i opisao zasto.
a kontriranje na primitivnom nivou i jeste spustanje na isti. i, da, kontrirati se treba, ali u pravo vreme, a ne samo pred izbore na svaku izgovorenu rijec goveda. tu se uvlacis u hebeno blato.
te strane nisu i ne bi trebale biti iste i iz istih razloga se ne bi trebale spustati na nivo toga da budu percipirane u istom.
Da ne kurblamo ukrug na ovoj mubareć temi
Selam
-
VMxxx37
#81048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zar nije bitnije uraditi nesto po pitanju zagadjenig zraka, korupcije, infrastructure, ekonomije...Hektorijan wrote: ↑09/09/2020 17:41 Volio bi kada bi u političkom korpusu Bošnjaka postojao neko sličan dodigu.
- horkesh
#81049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa, mati mila
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#81050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da dokažu prijateljske namjere tzv SAD morali bi šumskoj uplatiti par milijardi $ ili natjerati zulumĆare iz tzv Sarajeva da pristanu na
monetarnu reformu tzv Centralne banke BiH,prema genijalnim idejama legendarnog Guardiana.

Šumskoj pare uopšte ne trebaju jer je više nego likvidna ali to bi bio dokaz da su se ovi Amerikanci makar malo dozvali.
Nakon uplate,odmah da priznaju nezavisnu šumsku,bombarduju Kosovo,zulumĆare i Hrvatsku,e onda bi se moglo pričati o pomirenju....
P.S.Jest dragi Aco izjebo ove Amerikance zadnjih dana,ne znaju gdje udaraju.