bunk wrote: ↑06/09/2020 23:57
llull wrote: ↑06/09/2020 23:55
Challenger_ wrote: ↑06/09/2020 23:51
To nisam ni napisao. Međutim, gubitnike izbora, zvanično, u EU, NIKO ne podržava.
Nisi, slazem se. Samo sam dao konstataciju na mnostvo upisa koji su tipicno balkanski, svako vidi neku svoju istinu.
Treba pustiti da vrijeme pokaze svoje, strah od novih pogroma i rata u evropi realno je smijesan... Ko ce dozvoliti u ova vremena neke nove genocide!?
Moj ti....
1995...heej 1995 .
5 godina do milenijuma i sta se desi...
Jarane, ne 1995 vec 1991 se otelo sve kontroli. Drugacija evropa je tada bila, istok se raspao zemlja se raspala ... malo je trebalo da psihopate pocnu da kolju ... 1999 je na Kosovu stradalo realno 20x manje ljudi nego u BIH pa je odmazda bila surova.
Razumijem ljudske strahove. Zapažam ga od sopstvene kuće do ulice. Ovim nesretnim narodima ne trebaju političari već vidari duša i tijela.
Svaki ulaz treba da ima svog psihologa... koliko smo mi istraumirani
Ja se nadam da se šališ s ovim upisom. Ne sjećam se ko je rekao neki dan, ali bio je potpuno u pravu - da su Srbi sačekali 20-ak godina, danas bi nas mogli ubijati k'o zečeve, niko se ni počešao ne bi.
Danas srbi ne bi mogli da uzmu ni mjesnu zajednicu sa sve narouzanjem i vojskom koju nemaju ... Ne bi smjeli ... Kakva srpska hegemonija i slicno...
Plase se neki litija u BIH, kakve crne litije. Oni su dobili to sto su htjeli... jebe se njima za Sarajevo i FBIH, svaki put se upale kao i mi sto se upalimo kada Dodik, Bake , Komsic i ostali odluce da malo zatalasaju zarad politickih poena i muljavine.