Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
RunnerX

#7726 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

horkesh wrote: 06/09/2020 22:48 Dobro, nisam te razumio. Recimo da im je u tom polju, onda, to jedini fail.
Da, ali laži koje su se danima objavljivale su sasvim normalna stvar, evo poput ove da će huligani iz Hrvatske doći i napraviti problem, to je ok.

Ok je kad Risto sotona kune, omalovažava, vrijeđa, odlikuje, to je ono baš crkveni posao, da ne kačim sve silne snimke...
exliberal-ex

#7727 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by exliberal-ex »

Fakat nezanam zato i pitam...nezajebavam se

Jel to neko osporava izbore ili ....vidim na prvoj strani Klix-a prozivaju onog malog albanca...izdajica navodno, pa kontam sta je bio razlog.

A inace redakciji Klix-a svaki naklon sto dozvoljava najgore moguce nacionalisticke komentare kad objave vijesti...covjek se najezi kad vidi sta se pise tamo.
RunnerX

#7728 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Ovo je isto tako sasvim ok, zar ne?

https://youtu.be/7Sw-Heh1CtU
ultrajvosa 1987

#7729 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ultrajvosa 1987 »

Placu li JVOci sa Klixa za generalom Ojdanicem ?

Zna li Dritan da mu je đeneral rikavela ?
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#7730 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hilmija frlj »

Capljina74 wrote: 06/09/2020 22:48
exliberal-ex wrote: 06/09/2020 22:43 Jedno pitanje.

koja je svrha bila ovog zadnjeg protesta u podgorici?
Da se uzme cvaja, sipa čorbe da se ima bar heftu, pojede nesto...
Dok sa druge strane jedu slamu i srbuju :lol:
radostan dan

#7731 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

----
radostan dan

#7732 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

horkesh wrote: 06/09/2020 22:48
radostan dan wrote: 06/09/2020 22:46
horkesh wrote: 06/09/2020 22:39

Jedini fail?

da, jedini...pričamo o medijima i izvještavanju istih, te prenošenju vijeti, fotomontažama, dcm-u, ins4, vijesti, pobjeda, antena 1...te o tviter vijestima koje su objavljivane. o tome pričamo.
Dobro, nisam te razumio. Recimo da im je u tom polju, onda, to jedini fail.
ma to ti pričam, marketinški...mnogo više su se pozicioni mediji isprovaljivali i nalagali.
razumijem ja to, velika lova je u pitanju...nemoj biti naivan da njih fura patriotizam..fura pola ovih veselnika sa trga, druga polovina su budžetlije sa lažnim diplomama, namještenim konkursima, zabrinuti za ostanak na državnoj sisi. a i mnogi su bili ucjenjeni da dodju (iz te grupacije).
darko šuPković, i ostali...6000 maraka po emisiji jarane, cdm i ostali...grčevito se to bori da se ne promjeni ništa. a narod skapava sve više i više. i koliko je takvih, sto iz medija, sto iz privatnog biznisa...

globalno gledajuci, milo se zajebao u jednom, nije to zakon o slobodi vjeroispovjesti....prekontao se koliko ima zaposlenih a koliko nezaposlenih, nezadovoljnih...koliko ima bogatih a koliko siromašnih i onih koji rade za 250 evra 10 sati dnevno. i prekontao se koliko ima love u budžetu da sve to nekako izgajguli i smiri.
pa kad je vidio da nema love, i da nema kredita, dosjetio se crkvene imovine. plus što mu to i politički odogovara pred izbore, da se narod svadja i dijeli zbog onozemaljskih stvari, a da se krucijalne ovozemaljske zaborave - plata, hljeb, komunalije, odjeća, obuća, ogrev, zimnica, itd.

a dobro je to smislio...osim pomenutog, koska zvana zakon o slobodi vjeroispovjesti je toliko zajebana i teška da osigurava spaljivanje mostova izmedju pristalica, birača, građana...ili jesi ili nisi za njega - za zakon, za mila. ko se odlučio i rekao javno je li ili nije za zakon, više mu povratka nije bilo, jer mostova nije bilo.

al eto, preračunao se...sad kad bi mogao da vrati vrijeme unazad, ne bi ga predlagao (zakon) pa makar budće kompletan napunio svojim parama i parama njemu bliskih porodica.

no, jbg, nema povratka.

sad nek se češe po glavi ko ga je naopako nasavjetovao, dal beba popović, dal neko izvan cg....il je zbilja poprimio sve karakteristike klasičnog diktatora i pomislio da se planeta okreće oko ili zbog njega, i da će tako i zbog toga vječno da se vrti.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#7733 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Jedna napomena. Nisam zlurad prema Đokoviću ali mi je situacija presmješna. Čuj, u afektu zvizneš po lopti i pogodiš linijskog sudiju u glavu.

:lol:
RunnerX

#7734 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Ma i ovo je ok.

Image
Image
horkesh

#7735 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by horkesh »

radostan dan wrote: 06/09/2020 23:13
horkesh wrote: 06/09/2020 22:48
radostan dan wrote: 06/09/2020 22:46

da, jedini...pričamo o medijima i izvještavanju istih, te prenošenju vijeti, fotomontažama, dcm-u, ins4, vijesti, pobjeda, antena 1...te o tviter vijestima koje su objavljivane. o tome pričamo.
Dobro, nisam te razumio. Recimo da im je u tom polju, onda, to jedini fail.
ma to ti pričam, marketinški...mnogo više su se pozicioni mediji isprovaljivali i nalagali.
razumijem ja to, velika lova je u pitanju...nemoj biti naivan da njih fura patriotizam..fura pola ovih veselnika sa trga, druga polovina su budžetlije sa lažnim diplomama, namještenim konkursima, zabrinuti za ostanak na državnoj sisi. a i mnogi su bili ucjenjeni da dodju (iz te grupacije).
darko šuPković, i ostali...6000 maraka po emisiji jarane, cdm i ostali...grčevito se to bori da se ne promjeni ništa. a narod skapava sve više i više. i koliko je takvih, sto iz medija, sto iz privatnog biznisa...

globalno gledajuci, milo se zajebao u jednom, nije to zakon o slobodi vjeroispovjesti....prekontao se koliko ima zaposlenih a koliko nezaposlenih, nezadovoljnih...koliko ima bogatih a koliko siromašnih i onih koji rade za 250 evra 10 sati dnevno. i prekontao se koliko ima love u budžetu da sve to nekako izgajguli i smiri.
pa kad je vidio da nema love, i da nema kredita, dosjetio se crkvene imovine. plus što mu to i politički odogovara pred izbore, da se narod svadja i dijeli zbog onozemaljskih stvari, a da se krucijalne ovozemaljske zaborave - plata, hljeb, komunalije, odjeća, obuća, ogrev, zimnica, itd.

a dobro je to smislio...osim pomenutog, koska zvana zakon o slobodi vjeroispovjesti je toliko zajebana i teška da osigurava spaljivanje mostova izmedju pristalica, birača, građana...ili jesi ili nisi za njega - za zakon, za mila. ko se odlučio i rekao javno je li ili nije za zakon, više mu povratka nije bilo, jer mostova nije bilo.

al eto, preračunao se...sad kad bi mogao da vrati vrijeme unazad, ne bi ga predlagao (zakon) pa makar budće kompletan napunio svojim parama i parama njemu bliskih porodica.

no, jbg, nema povratka.

sad nek se češe po glavi ko ga je naopako nasavjetovao, dal beba popović, dal neko izvan cg....il je zbilja poprimio sve karakteristike klasičnog diktatora i pomislio da se planeta okreće oko ili zbog njega, i da će tako i zbog toga vječno da se vrti.
Vamo sve pišeš po rečenicu-dvije, a đe baš mene nađe da me gađaš tom tiradom :shock:

Nemam ti ja kuveta sad to sve čitati, ali prostudirat ću čim stignem.
RunnerX

#7736 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

horkesh wrote: 06/09/2020 23:16 Nemam ti ja kuveta sad to sve čitati, ali prostudirat ću čim stignem.
Nemaš šta studirati, hrpa gluposti kao i uvijek. Čitaćemo ga kad bar jednom osudi zločinačku organizaciju Riste Radovića, što će se desiti nikad. Po tome ih ja razlikujem.
Challenger_

#7737 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Preveliki su ulozi ovdje, moj Runneru, milijarde keša, milijarde na računima, milijarde nelegalno stečene imovine. Ako počne da radi pravna država, kmečaće se do Ljubljane a ne u CG i po crnogorskom susjedstvu.

Njima je do love a ne do države i sistema vrijednosti.

Mislim na glavne aktere tranzicijske pljačke i narko-mafiju, a ne na ovce koje misle da se radi o nečemu drugom.

Za njih tek sada borba počinje.
RunnerX

#7738 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Challenger_ wrote: 06/09/2020 23:22 Preveliki su ulozi ovdje, moj Runneru, milijarde keša, milijarde na računima, milijarde nelegalno stečene imovine. Ako počne da radi pravna država, kmečaće se do Ljubljane a ne u CG i po crnogorskom susjedstvu.

Njima je do love a ne do države i sistema vrijednosti.

Mislim na glavne aktere tranzicijske pljačke i narko-mafiju, a ne na ovce koje misle da se radi o nečemu drugom.

Za njih tek sada borba počinje.
Itekako je njima do države, a i do kriminala i korupcije naravno. Ja to nikada nisam negirao i o tome bih mogao roman napisati.

Ipak, malo su mi draži od dokazanih zločinaca, sveštenika sa mašinkama i automatima i onih koji odlikuju i veličaju ratne zločince. Moja matematika je tu jasna.
Challenger_

#7739 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Da ne pričam da su i veliki akteri dio te priče. Imaš EU koja ŽELI obračun sa kriminalom i one koji žele i dalje da drogu trpaju u EU preko etablirane, balkanske narko-mafije zaštićene državnim strukturama.

Ovo je i bitka savremenog Opijumskog rata.

Ovo je više od igre.
RunnerX

#7740 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Challenger_ wrote: 06/09/2020 23:29 Da ne pričam da su i veliki akteri dio te priče. Imaš EU koja ŽELI obračun sa kriminalom i one koji žele i dalje da drogu trpaju u EU preko etablirane, balkanske narko-mafije zaštićene državnim strukturama.
Ne znam, iz Dritanovih izlaganja je poprilično jasno na kojoj strani je EU. Izgleda da je i njima draži kriminal nego sveštenici sa automatima.
tvojkomsija

#7741 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by tvojkomsija »

Srbi ce svojom mrznjom i odbojnoscu izgleda pomiriti sve balkanske narode :-D

Na ovom protestu Crnogoraca, bile su i bosnjacke zastave, pjevao se Thompson. Sve bez problema.
Challenger_

#7742 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

RunnerX wrote: 06/09/2020 23:25Itekako je njima do države...
Da, ali ona koja njih drži dalje od ruke zakona. Koliko sam razumio, ti si za Četvorku koja u odnosu na nezakonito stečenu imovinu želi da sprovede iste mjere, implementira iste zakone. E pa ne može to tako, ovdje da, tamo ne.

Ne možeš se *ebati a da ti ne uđe.
Challenger_

#7743 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

RunnerX wrote: 06/09/2020 23:37
Challenger_ wrote: 06/09/2020 23:29 Da ne pričam da su i veliki akteri dio te priče. Imaš EU koja ŽELI obračun sa kriminalom i one koji žele i dalje da drogu trpaju u EU preko etablirane, balkanske narko-mafije zaštićene državnim strukturama.
Ne znam, iz Dritanovih izlaganja je poprilično jasno na kojoj strani je EU. Izgleda da je i njima draži kriminal nego sveštenici sa automatima.
Bez uvrede ali stičem utisak da si dijete. Pa čovječe dragi, URU/CB su podržali svi Zeleni iz evropskog parlamenta. U kom ti svijetu živiš? Gdje ta stvarnost o kojoj ti pišeš?

Zaboravi, retoričko pitanje.
RunnerX

#7744 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Aha, pa je zato rekao 'bez obzira na sve pritiske iz međunarodne zajednice, ostajem pri ovoj koaliciji'. Zato prošlu sedmicu nije izlazio iz stranih ambasada.

Slabo ti to pratiš.

Inače, ja sam za svaku vladu u kojoj neće biti DF i njegove vojvode.
Challenger_

#7745 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

RunnerX wrote: 06/09/2020 23:44 Aha, pa je zato rekao 'bez obzira na sve pritiske iz međunarodne zajednice, ostajem pri ovoj koaliciji'. Zato prošlu sedmicu nije izlazio iz stranih ambasada.

Slabo ti to pratiš.
Rečeno je i to da je predstavnicima EU laknulo kada je naglašeno da se neće mijenjati VP kurs Crne Gore. Kao što je rekao da je bio izložen pritiscima, samo BEZ SPECIFIKACIJE.

Možeš biti siguran da je došao sa one strane/strana koja štiti narko-trasu od Afganistana do tržišta od 500 miliona ljudi u EU a koja vodi preko Balkana.
llull

#7746 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

Svako cita ono sto zeli da procita, ali bez obzira na sve opoziciji pobjedu ne mogu uzeti ma koliko se borili. Mogu da sacekaju da se sama raspadne sto nije nemoguce. Ovi skupovi imaju cilj da odrze tu bazu koja DPS-u i satelitima treba za sledeci ciklus.
To sto URA podrzavaju zeleni ne znaci da ih podrzava cijela EU, ali opet imaju ozbiljnu podrsku prvenstveno jer su dobili legalno izbore.

PS . Od Thompsona do Arkana linija je tanka... pjenimo po forumu kao ludi a realno klali nas i jedni i drugi...
u davnoj istoriji vise su crnogorci ubili bosnjaka nego srbi.
Last edited by llull on 06/09/2020 23:50, edited 1 time in total.
desni

#7747 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by desni »

Na današnjim protestima u Podgorici bilo je i puno lijepih žena 8-)
I plavuša i crnki :razz: :razz:
Na prvoj fotografiji crnka sa zanimljivom zastavom zelene boje :thumbup:
Image
Na drugoj fotografiji plavuša

Image
Challenger_

#7748 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

llull wrote: 06/09/2020 23:48To sto URA podrzavaju zeleni ne znaci da ih podrzava cijela EU, ali opet imaju ozbiljnu podrsku prvenstveno jer su dobili legalno izbore.
To nisam ni napisao. Međutim, gubitnike izbora, zvanično, u EU, NIKO ne podržava.
RunnerX

#7749 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Ovaj isti onaj Čapljina.
Uprkos pozivima iz međunarodne zajednice, pozivima mojih kolega iz regiona, dajem riječ da Dritan Abazović i koalicija Crno na bijelo neće podleći nijednom pritisku.
Zvanične reakcije međunarodne zajednice zasad su uzdržane i obazrive.
:-)
bunk

#7750 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

A valja slusat Mila.
Najjaca stranka po mandatima.
Predsjednik.
A siguran sam nakon otkrivanja karata da i oni sto su se zayebali pa podrzali skrivene i neskrivene cetnike to nikad vise nece napravit.
Prerano se demaskirase.
A ovaj lik albanac il sta je vec.... :lol: :lol: ja cudniju pojavu nisam vidio zadugo.
Ko da je bot,samo tupi isto...ali druze rupa na brodu je metar sa metar potonucemo za 10 min.." ja se drzim svog kursa i necu iznevjeriti kiga vec" ...lik je nevjerovatan,kao da je osvojio 45 a ne 5 mandata ...
Last edited by bunk on 06/09/2020 23:56, edited 1 time in total.
Post Reply