General War wrote: ↑02/09/2020 12:13
sumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:53
dr_Evil wrote: ↑02/09/2020 11:51
Meni je drago da je MIlo osigurao da se Bosnjaci osjecaju sigurno i da su poceli da vole crnu goru, i ako zele da se izjasne kao crno gorci sta ima to ikome da smeta. Nacije su svakako nakaradne na balkanu, kamo srece da se svi u crnoj gori izjasnjavaju tako.
Problem je tvoj ovde druze sto je Milo dijelima pokazao da je prijatelj Bosnjaka, ne ne zaboravljamo sta je radio pocetkom devedesetih, ali je ko cojk izasao sa tim, platio odstete, priznao Bosnu, Bosnjake, bosanski jezik. E zato mi nemamo problema sa njim. A kada vidimo pjevanje o dzeneralu drazi, ratne ministre koji su me gadjali i odvodili civile u jame, i jos kazu da smo mi sami sebi to uradili to se nikad nije desilo, lijepo se sjetimo onoga da cemo "odvesti muslimane u nestanak" osim ako se "asimilisu". I zato su oni Miletov privjesak, nije Milo unistio sandzacku SDA, nego 93' je unistena kada su 24 civila ubijena kao opomena sta ce biti ako neko progovori u sandzaku
eeee nemaju oni koknretne odgovore na te argumente.
kad trazis konkretno ime i prezime, al konkretno, jedino cega se uhvate jasenovac...jebte zivot
Ha?
-Je li srbija priznala Bosnajke i Bosanski jezik? Jeste
-Koliko to u Srbiji ima Bosnjaka a koliko u Crnoj Gori?
-Kome je Milo isplatio odstetu za one bosnjake sto je nabio nogom u Herceg Novom?
-Kad je Milo toliko filantrop prema bosnjacima...zasto glasase protiv njega? Pa nema Srba bas toliko u Crnoj Gori a i nije da ih nema...
De ba ne izmisljajte djaba.
A sto je problem pozivati se na Jasenovac? Jesmo li toliko moralno pali?? DA.
Cuj sta je problem, pa oni su se pozivali na Jasenovac kad su poceli sprovoditi UZP. K'o biva, ponovio bi im se Jasenovac da nisu oni prvi reagirali, a reagirali su praveci logore i trpajuci ljude u masovne grobnice, dakle protiv ponavljanja Jasenovca su se "borili" tako sto su drugima priredili njegov pandan u vidu Keraterma, Omarske, Tomasice, Susice, Batkovica, Visegrada, Zvornika, Foce, Nevesinja...
A svako malo i na ovom forumu, u kontekstu price o zlocinima 90-tih, Jasenovac se potegne kao vrhovni argument u pokusaju opravdavanja istih.