Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
General War

#6176 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Leverage wrote: 02/09/2020 12:39 https://pressmedia.ba/vijesti/2020/02/0 ... 3H6YA0Ga8I

Polećeo bijeli golub mira :oops:

Image

Samir promijenio spiku:

Image
Hajmo se malo podsjetiti jos neki nestasluka od samo prije nekoliko mjeseci zasto na forumu nije bas se pretjerano zabrinjavalo:

Image
Image

I ovaj od prije koji dan:

Image
LBVIEW

#6177 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

General War wrote: 02/09/2020 12:13
sumirprimus wrote: 02/09/2020 11:53
dr_Evil wrote: 02/09/2020 11:51

Meni je drago da je MIlo osigurao da se Bosnjaci osjecaju sigurno i da su poceli da vole crnu goru, i ako zele da se izjasne kao crno gorci sta ima to ikome da smeta. Nacije su svakako nakaradne na balkanu, kamo srece da se svi u crnoj gori izjasnjavaju tako.

Problem je tvoj ovde druze sto je Milo dijelima pokazao da je prijatelj Bosnjaka, ne ne zaboravljamo sta je radio pocetkom devedesetih, ali je ko cojk izasao sa tim, platio odstete, priznao Bosnu, Bosnjake, bosanski jezik. E zato mi nemamo problema sa njim. A kada vidimo pjevanje o dzeneralu drazi, ratne ministre koji su me gadjali i odvodili civile u jame, i jos kazu da smo mi sami sebi to uradili to se nikad nije desilo, lijepo se sjetimo onoga da cemo "odvesti muslimane u nestanak" osim ako se "asimilisu". I zato su oni Miletov privjesak, nije Milo unistio sandzacku SDA, nego 93' je unistena kada su 24 civila ubijena kao opomena sta ce biti ako neko progovori u sandzaku
eeee nemaju oni koknretne odgovore na te argumente. :D
kad trazis konkretno ime i prezime, al konkretno, jedino cega se uhvate jasenovac...jebte zivot :-)
Ha? :shock:
-Je li srbija priznala Bosnajke i Bosanski jezik? Jeste
-Koliko to u Srbiji ima Bosnjaka a koliko u Crnoj Gori?
-Kome je Milo isplatio odstetu za one bosnjake sto je nabio nogom u Herceg Novom?
-Kad je Milo toliko filantrop prema bosnjacima...zasto glasase protiv njega? Pa nema Srba bas toliko u Crnoj Gori a i nije da ih nema...

De ba ne izmisljajte djaba.

A sto je problem pozivati se na Jasenovac? Jesmo li toliko moralno pali?? DA.
Cuj sta je problem, pa oni su se pozivali na Jasenovac kad su poceli sprovoditi UZP. K'o biva, ponovio bi im se Jasenovac da nisu oni prvi reagirali, a reagirali su praveci logore i trpajuci ljude u masovne grobnice, dakle protiv ponavljanja Jasenovca su se "borili" tako sto su drugima priredili njegov pandan u vidu Keraterma, Omarske, Tomasice, Susice, Batkovica, Visegrada, Zvornika, Foce, Nevesinja... :oops:
A svako malo i na ovom forumu, u kontekstu price o zlocinima 90-tih, Jasenovac se potegne kao vrhovni argument u pokusaju opravdavanja istih. :oops:
llull

#6178 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

Jel istina da je preminula zena koju je udario ovaj ludak sto se zaletio u cetnike ?
General War

#6179 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Milenkov buraz wrote: 02/09/2020 12:51 Jbg. na žalost dobar dio srpskog naroda je bolestan od te ideologije mržnje, osvete Turcima, sanjaju i sanjat će do kraja postojanja vremena i prostora da se Turci trebaju seliti i da ih treba zatirati. Iskreno nisam pratio nešto posebno ovo u CG ali se opet potvrdilo ovo nepisano pravilo o Srbima i srbovanju.
Dok su drugi, na ranu ih privit..ovi turke oni cetnike...jedni i drugi ustase...i tako to kod nas...
Leverage

#6180 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

General War wrote: 02/09/2020 12:58
I šta sad ti hoćeš reć', da ja ovo podržavam?

Prestani glumiti poklopac na svakoj temi ako želiš da budeš ozbiljno shvaćen.
horkesh

#6181 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by horkesh »

llull wrote: 02/09/2020 12:52 Svi, kakav crni dobar dio ... svi srbi isto misle... fasisticki narod

Samo me zanima koji su ovo
Image
Fino, tako treba. Gdje je to, koji grad?
Emiremir33

#6182 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

Leverage wrote: 02/09/2020 12:39 https://pressmedia.ba/vijesti/2020/02/0 ... 3H6YA0Ga8I

Polećeo bijeli golub mira :oops:

Image

Samir promijenio spiku:

Image
Sinoc mi tačno rekosmo da je je iz straha napisao post,što se i potvrdjuje jutros
bunk

#6183 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

General war,pandan superhika al po pitanju ratnih zlocinaca i fasista.
" dotuci zrtvu i nagradi fasiste".
Jarane 2020 je godina a ti cvrsto stojis na braniku lojavih popova i cetnika zazivajuci zlo svim nesrbima.
2020 ybn godina ....
llull

#6184 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

horkesh wrote: 02/09/2020 13:02
llull wrote: 02/09/2020 12:52 Svi, kakav crni dobar dio ... svi srbi isto misle... fasisticki narod

Image
Sad sam saznao, Pljevlja... Ovo su izgleda clanovi srpskog DF
LBVIEW

#6185 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

General War wrote: 02/09/2020 12:16
sumirprimus wrote: 02/09/2020 12:06
RunnerX wrote: 02/09/2020 12:03

U Crnoj Gori im je opravdanje da to radi DPS, džaba snimci, džaba slike, oni jednostavno nisu u stanju da se suoče sa istinom i realnošću pa da osude ovaj vandalizam.

Već imamo na desetine snimaka četničkog orgijanja od kako je DPS izgubio izbore, ali ne postoji niko ko je to osudio, uključujući i Abazovića, jer i on onako stihijski provlači da je za to kriv bivši režim.

Vi se ovdje citirate i raspravljate sa onima koji to podržavaju. Kad nađete jednog koji je to osudio, koji kaže bilo šta protiv SPC i Riste sotone, treba mu dati titulu počasnog administratora foruma.
ima ovde mladjeg svijeta pa se ne sjeca ni rata, vako su isto i nama pricali da smo sami sebe. jos prije rata provocirali i pravili sranja ja ja :lol: :evil:
...da i da mi nismo ni mrava zgazili...ovi ceTnici po sarajevu, konjicu, ilijasu, posavini...sve se sami poubijali, i to djeca ne znaju.
Ma ja, u istu ravan staviti UZP/genocid i pojedinacne zlocine, ma kako da ne.
Koji Ilijas?
https://balkaninsight.com/2012/12/07/il ... il-s-pace/
Škobo Habu

#6186 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Hajmo se malo podsjetiti jos neki nestasluka od samo prije nekoliko mjeseci zasto na forumu nije bas se pretjerano zabrinjavalo:

Image
Image

A zašto se ovo ne može tumačiti kao u zadnjem slučaju Pjevlja, samo postavimo druge aktere - BIA, litijaši, Amfilohijeva garda, ruski provokatori?
General War

#6187 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

LBVIEW wrote: 02/09/2020 12:59
sumirprimus wrote: 02/09/2020 11:53

eeee nemaju oni koknretne odgovore na te argumente. :D
kad trazis konkretno ime i prezime, al konkretno, jedino cega se uhvate jasenovac...jebte zivot :-)
-Kome je Milo isplatio odstetu za one bosnjake sto je nabio nogom u Herceg Novom?
-Kad je Milo toliko filantrop prema bosnjacima...zasto glasase protiv njega? Pa nema Srba bas toliko u Crnoj Gori a i nije da ih nema...

Cuj sta je problem, pa oni su se pozivali na Jasenovac kad su poceli sprovoditi UZP. K'o biva, ponovio bi im se Jasenovac da nisu oni prvi reagirali, a reagirali su praveci logore i trpajuci ljude u masovne grobnice, dakle protiv ponavljanja Jasenovca su se "borili" tako sto su drugima priredili njegov pandan u vidu Keraterma, Omarske, Tomasice, Susice, Batkovica, Visegrada, Zvornika, Foce, Nevesinja... :oops:
A svako malo i na ovom forumu, u kontekstu price o zlocinima 90-tih, Jasenovac se potegne kao vrhovni argument u pokusaju opravdavanja istih. :oops:
...Ma zato sto jasenovac objedinjava nekako...ko ce sad nabrajati, Celebice, Heliodrom, Kazane...jasenovac i to je to...
sumirprimus

#6188 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

General War wrote: 02/09/2020 13:01
Milenkov buraz wrote: 02/09/2020 12:51 Jbg. na žalost dobar dio srpskog naroda je bolestan od te ideologije mržnje, osvete Turcima, sanjaju i sanjat će do kraja postojanja vremena i prostora da se Turci trebaju seliti i da ih treba zatirati. Iskreno nisam pratio nešto posebno ovo u CG ali se opet potvrdilo ovo nepisano pravilo o Srbima i srbovanju.
Dok su drugi, na ranu ih privit..ovi turke oni cetnike...jedni i drugi ustase...i tako to kod nas...
pa da tu je to negdje, fakat su i ostali prelazili u srbiju opsjedali im gradove, granatirali, ubijali, palili...
i drugi ko recimo od neki dan vijest u liplju nijecu pravo na skolovanje na bosanskom jeziku.
to je taj iskren odnos i svi su isti zar ne, avaj :)
Leverage

#6189 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

llull wrote: 02/09/2020 13:03
horkesh wrote: 02/09/2020 13:02

Image
Sad sam saznao, Pljevlja... Ovo su izgleda clanovi srpskog DF
Koji god su svaka im čast.
General War

#6190 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Škobo Habu wrote: 02/09/2020 13:04

Image
Image

A zašto se ovo ne može tumačiti kao u zadnjem slučaju Pjevlja, samo postavimo druge aktere - BIA, litijaši, Amfilohijeva garda, ruski provokatori?
Zato sto se ni ono drugo ne tumaci- DB, CIA, Kavacki ili neki drugi klan...valjda zato.
sumirprimus

#6191 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

i ono dokad se misli bosancima ispostavljat racun za jasenovac, il eto i heliodrom sad?
bunk

#6192 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

Al ni jedan heroj kad udje u austriju i njemacku ne cetnicari tamo...il spominje sta im nijemci pocinise..
Qrac tamo se lojava brada u guzicu zatjera da ne bi svabo marsno ko seto...
Last edited by bunk on 02/09/2020 13:07, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6193 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

Nijesu ni počeli pregovore a birači već revoltirani: Svetosavci bijesni jer ih je DF lagao za NATO!

Međutim, jasno je da su birači svetosavske opozicije koji su u predizbornoj kampanji bili opijeni kleronacionalističkom i populističkom retorikom velikosrpske politike doživjeli žestoko otrježnjenje shvativši da su izmanipulisani i da su mnoga obećanja političara i popova bili samo bajke bez uporišta u realnosti. Ostaje nejasno kako će tri svetosavske snage dalje postupati ako dođe do pregovora o formiranju vlasti kada već sad nailaze na veliko unutarpartijsko nezadovoljstvo.

Nevjerica, očaj, revoltiranost, čak i pritajeni bijes i iznevjerenost su osjećanja koje proživaljava većina tvrdokornih svetosavskih glasača nakon što su juče lideri DF-a na konferenciji za medije saopštili, za njihove glasače šokantnu informaciju – da je mogućnost izlaska Crne Gore iz NATO saveza nemoguća

“Jasno vam je da smo mi kao stranke bili protiv učlanjenja Crne Gore u NATO, ali je i geopolitička i politička realnost da je učlanjenjem Crne Gore u NATO kroz ugovore koji su potpisani, mogućnost izlaska Crne Gore iz NATO-a nemoguća i mi ćemo poštovati to činjenično stanje”, poručio je juče Knežević.

“Bezbroj puta su nam ponavljali na seoskim skupovima i po mjesnim zajednicama da ako dođemo na vlast, odmah se raspisuje referendum za izlazak iz NATO-a. Što je ovo sad, kakva je ovo priča da moramo da ostanemo u NATO-u, osjećamo se prevareno”. U ove dvije rečenice ukratko je sumirano trenutno raspoloženje svetosavskih glasača prije svih onih koji su glasali za DF.

“Što mi da ostajemo u DF kad će sve da ostane isto, bolje da smo glasali za DPS. Ne bi me čudilo da i ovi sad ako formiraju vlast proguraju Zakon o slobodi vjeroispovijesti”, mišljenje je članstva DF-a

Podsjetimo, Demokratski front je početkom 2017. poručio da namjerava da organizuje narodni alternativni referendum o članstvu Crne Gore u NATO-u. Taj plan su prije više od tri godine saopštili lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević, tokom susreta u Moskvi sa zamjenikom šefa ruske diplomatije Aleksejem Meškovom.

Sadašnji visoki funkcioner koalicije “Za budućnost Crne Gore” Marko Milačić je takođe 2017. godine kao vođa tima Referendumskog karavana poručio da je referendum o pristupanju Crne Gore u NATO imperativ crnogorskog društva i “ključ za deblokadu demokratskih protesta”. On je takođe više puta poručio da će preispitati ostanak Crne Gore u NATO-u ako dođe na vlast.

Međutim, jasno je da su birači svetosavske opozicije koji su u predizbornoj kampanji bili opijeni kleronacionalističkom i populističkom retorikom velikosrpske politike doživjeli žestoko otrježnjenje shvativši da su izmanipulisani i da su mnoga obećanja političara i popova bili samo bajke bez uporišta u realnosti.

Ostaje nejasno kako će tri svetosavske snage dalje postupati ako dođe do pregovora o formiranju vlasti kada već sad nailaze na veliko unutarpartijsko nezadovoljstvo.
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Image
Leverage

#6194 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

Ništa im nisu slagali, da su došli sami na vlast to bi se i desilo, ali sa Dritanom i Bečićem ništa od te priče.
General War

#6195 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

sumirprimus wrote: 02/09/2020 13:04
General War wrote: 02/09/2020 13:01
pa da tu je to negdje, fakat su i ostali prelazili u srbiju opsjedali im gradove, granatirali, ubijali, palili...
i drugi ko recimo od neki dan vijest u liplju nijecu pravo na skolovanje na bosanskom jeziku.
to je taj iskren odnos i svi su isti zar ne, avaj :)
:shock:
Da li ti je poznat podatak koliko srba je zivilo 91 u BiH? Ili mislis da su svi dosli na bosnjake kojih je inace 101%
Naravno da nisu svi isti kao da nisu svi tolika nevinasca kako se predstavljaju.
LBVIEW

#6196 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

General War wrote: 02/09/2020 13:04
LBVIEW wrote: 02/09/2020 12:59

...Ma zato sto jasenovac objedinjava nekako...ko ce sad nabrajati, Celebice, Heliodrom, Kazane...jasenovac i to je to...
Po obicaju se pravis blesav i spinujes.
llull

#6197 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

Protest ispred CB Pljevlja: Policija zna ko su izgrednici, imamo snimke
„Kako smo odbranili naše svetinje sigurno ćemo uspjeti da odbranimo svetinje naše islamske braće“, rekao je Vraneš

https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... amo-snimke

MITROPOLIT AMFILOHIJE: PODIŽU TENZIJE ZBOG REZULTATA IZBORA; NAPAD NA PLJEVALJSKE MUSLIMANE JE NAPAD NA SVAKOG HRIŠĆANINA I GRAĐANINA CRNE GORE

https://www.vesti.rs/Svet/Mitropolit-Am ... -Gore.html

Sada ovi uzvracaju sa kampanjom
Point.

#6198 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Point. »

Gledaj @General War kako zdušno brani Srbiju i velikosrbe. Prodana duša ko i ovaj Dritan i petokolonaš umotan u šprehu svi su/smo mi isti blabla. Ni srama, ni stida, ni obraza. Fuj. Plješći im kad dođu u Mejdan na sportski okršaj nema problema al ne liži im pakaš sa tom svi smo mi isti šupljom. Nemoj, makar radi one pobijene omladine na Kapiji. Toliko obraza valjda imaš.
General War

#6199 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

sumirprimus wrote: 02/09/2020 13:06 i ono dokad se misli bosancima ispostavljat racun za jasenovac, il eto i heliodrom sad?
Do kad ljudi ne pocnu promatrati istoriju ne od trenutka kada njima godi, a sta je problem sa Heliodromom...nisi znao?
sumirprimus

#6200 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

naravno da nije.
a de mi reci ti si ono iz tz. koliko ti znas srba da su bili primorani i otjerani iz tuzle a koliko ih je zdimilo da konvojima do 15.05 a koliko ih je posle bjezalo preko hvo linije? :)
kod mene skoro komplet postava uletila u konvoje mahali s biciklima i koferima vikali eto ih nazad za 15 dana. i to poredit sa bijeljinom, bratuncem, brcko, prijedor, kozarac,daj ba.neuporedivo.
ko je potjero srbe 96te iz sarajevskih opstina?
Post Reply