lako je po nejaci
Desavanja u Crnoj Gori
-
sumirprimus
- RunnerX
#5402 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Staviće ih na vlast u kojoj se ništa ne može dogoditi bez njega, a to je ogromna razlika.
-
sumirprimus
#5403 Re: Desavanja u Crnoj Gori
runer jes ti crnogorac?jel pises iz prve ruke sto bi rekli?
-
palermo
#5404 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Zašto su šanse da ta vlada funkcioniše minimalne ? Ne vidim ja što ne bi funkcionisala, ta neće Dritan dobiti pet ministarstava, nema 20 poslanika nego četiri....(a ko zna koliko su mu vjerni).....niti ima rezervnu varijantu...RunnerX wrote: ↑01/09/2020 13:47
Ne bih ga ja tako strogo osudio. Moraš se staviti u njegovu poziciju i u poziciju onoga što priča skoro 10 godina i staviti to u kontekst trenutne situacije.
On je dobio povjerenje određenog broja glasača na osnovu predizborne priče da neće sa kriminalcima i mafijom, i više puta je isticao da on sa DF nema nijednu dodirnu tačku osim borbe protiv vladajućeg režima.
Sad ljudi očekuju da on dan nakon izbora promijeni mišljenje i kaže ipak formiram vlast sa DPS? Time bi izazvao haos u CG jer bi se sve ono od sinoć prevorilo u nasilje i Crna Gora bi gorila, a on bi završio političku karijeru i dobio bi mjesto ambasadora u Nigeriji ili Čileu kao Pajović prije njega.
On će istrajati u ovome sa ekspertskom vladom bez DPS, ne znam koliko puta to treba da ponovim, to je glavno obećanje i on tu neće odstupiti ni milimetar. Šanse da ta vlada normalno funkcioniše su nikakve, a DPS za to vrijeme mora odraditi ono što je do njih, pročistiti svoj kadar, promijeniti neke stvari i strpljivo čekati šansu koja će doći. Da li kroz direktnu saradnju sa Dritanom ili kroz vandredne izbore, vidjećemo.
Premotaj ovaj video ispod na 26:40 pa ćeš čuti šta misli o svojim koalicionim partnerima, Milačiću i Medojeviću prije svih,
Vlada će funkcionisati, a Dritan će biti, kako se ono kaže, građanskoo, europsko lice te vlade....( naravno koje služi samo za vanjsku upotrebu)....
-
The 51st State
#5405 Re: Desavanja u Crnoj Gori
to je tom hodzi na obraz, mada opet generalises kroz subjektivne primjere.dr_Evil wrote: ↑01/09/2020 13:51Kad poginu neko meni vrlo vrlo blizak, a hodza rece:" nosite to komunisticko govno odavde, nece se kopati u haremu", iako je klanjao 5 vakata svaki dan, onda je i to moje neobrazovanje. Toliko o zastiti nejaci, od jakih deklaracija. Onda sam ja neobrazovan.The 51st State wrote: ↑01/09/2020 13:46
tvoje neobrazovanje je tvoja stvar nadji slicnu stvar u porobljenoj evropi 41 pa se javi, tite ti.
Ne znam slican primjer, ali sam procitao sve deklaracije sta su bila u Bosni, i vidi se razlika medju njima, ko lize dupe poglavniku, a ko osudjuje
https://www.mreza-mira.net/vijesti/anti ... muslimana/
obrazuj se malo, ovako pisu ljudi koji nisu oprani propagandom od strane komunista medju kojima je masa presvucenih cetalja.
-
llull
#5406 Re: Desavanja u Crnoj Gori
palermo wrote: ↑01/09/2020 13:58Zašto su šanse da ta vlada funkcioniše minimalne ? Ne vidim ja što ne bi funkcionisala, ta neće Dritan dobiti pet ministarstava, nema 20 poslanika nego četiri....(a ko zna koliko su mu vjerni).....niti ima rezervnu varijantu...RunnerX wrote: ↑01/09/2020 13:47
Ne bih ga ja tako strogo osudio. Moraš se staviti u njegovu poziciju i u poziciju onoga što priča skoro 10 godina i staviti to u kontekst trenutne situacije.
On je dobio povjerenje određenog broja glasača na osnovu predizborne priče da neće sa kriminalcima i mafijom, i više puta je isticao da on sa DF nema nijednu dodirnu tačku osim borbe protiv vladajućeg režima.
Sad ljudi očekuju da on dan nakon izbora promijeni mišljenje i kaže ipak formiram vlast sa DPS? Time bi izazvao haos u CG jer bi se sve ono od sinoć prevorilo u nasilje i Crna Gora bi gorila, a on bi završio političku karijeru i dobio bi mjesto ambasadora u Nigeriji ili Čileu kao Pajović prije njega.
On će istrajati u ovome sa ekspertskom vladom bez DPS, ne znam koliko puta to treba da ponovim, to je glavno obećanje i on tu neće odstupiti ni milimetar. Šanse da ta vlada normalno funkcioniše su nikakve, a DPS za to vrijeme mora odraditi ono što je do njih, pročistiti svoj kadar, promijeniti neke stvari i strpljivo čekati šansu koja će doći. Da li kroz direktnu saradnju sa Dritanom ili kroz vandredne izbore, vidjećemo.
Premotaj ovaj video ispod na 26:40 pa ćeš čuti šta misli o svojim koalicionim partnerima, Milačiću i Medojeviću prije svih,
Vlada će funkcionisati, a Dritan će biti, kako se ono kaže, građanskoo, europsko lice te vlade....( naravno koje služi samo za vanjsku upotrebu)....
-
The 51st State
#5407 Re: Desavanja u Crnoj Gori
zato je efendiji kurtu na dzenazu dosllo haman vise srba nego muslimana, rende kora...bingov buraz wrote: ↑01/09/2020 13:55Ja sam čitao samo tekst banjalučke,gdje ima tekst drugih?dr_Evil wrote: ↑01/09/2020 13:47
Nema tu sta, treba biti realan, to sve sta je potpisano je bilo blago, sturo i bez konteksta. Jedini razlog sto je potpisano jer obicni ljudi su digli glas protiv zlocina, i "elita" je morala da ih umiri. Inace bi se napisao ko sta i kada je radio, a ne "neki ljudi neki tamo diraju one srbalje". Zna se tacno gdje ko i kada, i onda selam se posalje poglavniku kad si mudonja. Jedina prava deklaracija je bila ona mostarska, procitaj nju pa sarajevsku, pa ce ti se samo kazat
Last edited by The 51st State on 01/09/2020 14:02, edited 1 time in total.
-
glockov kolac
#5408 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Cetnici se outovali po forumima i socijalnim medijima. Izlaze iz ormara. A ko bi Siptar sad je Albanac...
-
Duka Dizel II
#5409 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Evo, tako sam i mislio.Komentarišući pozive koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pozivaju na “odbranu države od izdajnika i tuđina, bunt Crnogoraca, okupljanje na gradskom Trgu u Podgorici“ Krivokapić kaže da to doživljava kao revanšizam.
“Ja sam Crnogorac 100 odsto. Ne znam koji su to drugi Crnogorci koji žele da zapale nešto. Ovo nije vrijeme da se dijelimo. Mi ne otimamo Crnu Goru od Crne Gore ali otimamo Crnu Goru od zarobljene države. Mislim da to naručuje samo jedna strana Udba“, naglasio je Krivokapić.
Zdravko Krivokapić je deklarisani Crnogorac.
Nikad i nisam čuo za nekog Krivokapića da se izjašnjava Srbinom.
To je Katunska nahija, stara Crna Gora...Cetinje.
Znači, imamo koaliciju Crnogorca i Albanca.
Šta vam smeta?
-
sumirprimus
#5410 Re: Desavanja u Crnoj Gori
o ne opet o nahijama 
-
Emiremir33
#5411 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Krivokapića imaš u Nikšiću i Podgorici SrbujuDuka Dizel II wrote: ↑01/09/2020 14:02Evo, tako sam i mislio.Komentarišući pozive koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pozivaju na “odbranu države od izdajnika i tuđina, bunt Crnogoraca, okupljanje na gradskom Trgu u Podgorici“ Krivokapić kaže da to doživljava kao revanšizam.
“Ja sam Crnogorac 100 odsto. Ne znam koji su to drugi Crnogorci koji žele da zapale nešto. Ovo nije vrijeme da se dijelimo. Mi ne otimamo Crnu Goru od Crne Gore ali otimamo Crnu Goru od zarobljene države. Mislim da to naručuje samo jedna strana Udba“, naglasio je Krivokapić.
Šta vam smeta?
- mO k3
#5412 Re: Desavanja u Crnoj Gori
nismoChmoljo wrote: ↑01/09/2020 12:54Možda jeste vas dvojica.mO k3 wrote: ↑01/09/2020 11:52Kratke smo mi pameti ....hilmija frlj wrote: ↑01/09/2020 11:51 Na stranu zajebancija, ja bih se ovom prilikom, u svoje ime, zahvalio forumskim cetnicima na jos jednom otvaranju ociju. Treba to nama, s vremena na vrijeme. Uljuljka se covjek, ode mu u mali mozak pa zaboravi, pa se opet ovako prisjeti ko mu je komisija i sta mu misli.
![]()
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#5413 Re: Desavanja u Crnoj Gori
sta on kao deklarisani crnogorac kaze na mahanje zastavama srbije po crnoj gori, na trobojke na litijama itd.Duka Dizel II wrote: ↑01/09/2020 14:02Evo, tako sam i mislio.Komentarišući pozive koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pozivaju na “odbranu države od izdajnika i tuđina, bunt Crnogoraca, okupljanje na gradskom Trgu u Podgorici“ Krivokapić kaže da to doživljava kao revanšizam.
Šta vam smeta?
da se nesto slicno dogadja recimo u pozarevcu, i da se tamo mase na stotinama crnogorskih zastava, odgovor bi bio zestok. mozda bi i mrtve glave pale.
Last edited by malakh on 01/09/2020 14:07, edited 1 time in total.
- Leverage
#5414 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Strpi se još malo, biće i o dahijama.
-
sumirprimus
#5415 Re: Desavanja u Crnoj Gori
ako je vec sve zbog korupcije i kriminala zasto onda ne protestiraju i kontra vucica i dodika?

vidim vucic pogotovu ugasio opoziciju, sveo ih na mjeru i nikom nista demokratski
vidim vucic pogotovu ugasio opoziciju, sveo ih na mjeru i nikom nista demokratski
Last edited by sumirprimus on 01/09/2020 14:08, edited 1 time in total.
-
Škobo Habu
#5416 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Krivokapić je rođen u Nikšiću. Mislim da i u Trebinju predaje na kakvom fakultetu.
-
Duka Dizel II
#5417 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kakav Davidović?Škobo Habu wrote: ↑01/09/2020 13:14Jarane, ubi ti mene ovim ponjavama.
Da rezimiramo: svaki ti upis vrvi od toga kako je Milo, poslije pokojnog Eskobara, najveći kriminalac na svijetu. Karikiram, al' tu je to negdje.
Sa druge strane, imao sad već gotovo formalan sveti trojac sastavljen od Dritana-Krivokapića-Davidovića, koji će Crnu Goru deratizirati za cili čas od Milovog kriminala. Jebi ga, ako ti već veslo sisaš, ne mora značiti da i ja to radim.
Otkud ti Daka Davidović u kombinaciji?
On čak i nije ni na jednoj listi bio.
Koaliciju čine pošteni, blagoglagoljivi i bogobojažljivi Zdravko Krivokapić, te mladi lavovi Aleksa Bečić iz junačke crnogorske porodice i Dritan Abazović, iz čestite i naravno takodje junačke albanske porodice.
- General War
#5418 Re: Desavanja u Crnoj Gori
A sto pozarevac, de vidi sta se desi kad se mase zastavama u sandjaku.malakh wrote: ↑01/09/2020 14:06sta on kao deklarisani crnogorac kaze na mahanje zastavama srbije po crnoj gori, na trobojke na litijama itd.Duka Dizel II wrote: ↑01/09/2020 14:02Evo, tako sam i mislio.Komentarišući pozive koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pozivaju na “odbranu države od izdajnika i tuđina, bunt Crnogoraca, okupljanje na gradskom Trgu u Podgorici“ Krivokapić kaže da to doživljava kao revanšizam.
Šta vam smeta?
da se nesto slicno dogadja recimo u pozarevcu, i da se tamo mase na stotinama crnogorskih zastava, odgovor bi bio zestok. mozda bi i mrtve glave pale.
-
megaman4
#5419 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Džaba lijitaši i četnici kreće. Davno je Albanski lobij odradio svoj dio posla kod Velikog brata koji će im omogućiti Veliku Albaniju. Zato oni žele Crnu Goru vratiti u okrilje smrdije kako bi se pokušali oduprijeti tome ali demografija Albanaca i jak kapital na Zapadu će bukvalni preplivati Balkan. Zato se Mile ne želi sukobiti s njima jer trebaju jedni drugima kako bi zauvijek smrdiju sveli na nivo mjesne zajednice. Uživajte.
- joint union
#5420 Re: Desavanja u Crnoj Gori
I te junacke crnogorske i albanske porodice izadju da slave sa srpskim zastavamaDuka Dizel II wrote: ↑01/09/2020 14:09Kakav Davidović?Škobo Habu wrote: ↑01/09/2020 13:14Jarane, ubi ti mene ovim ponjavama.
Da rezimiramo: svaki ti upis vrvi od toga kako je Milo, poslije pokojnog Eskobara, najveći kriminalac na svijetu. Karikiram, al' tu je to negdje.
Sa druge strane, imao sad već gotovo formalan sveti trojac sastavljen od Dritana-Krivokapića-Davidovića, koji će Crnu Goru deratizirati za cili čas od Milovog kriminala. Jebi ga, ako ti već veslo sisaš, ne mora značiti da i ja to radim.
Otkud ti Daka Davidović u kombinaciji?
On čak i nije ni na jednoj listi bio.
Koaliciju čine pošteni, blagoglagoljivi i bogobojažljivi Zdravko Krivokapić, te mladi lavovi Aleksa Bečić iz junačke crnogorske porodice i Dritan Abazović, iz čestite i naravno takodje junačke albanske porodice.
- General War
#5421 Re: Desavanja u Crnoj Gori
megaman4 wrote: ↑01/09/2020 14:10 Džaba lijitaši i četnici kreće. Davno je Albanski lobij odradio svoj dio posla kod Velikog brata koji će im omogućiti Veliku Albaniju. Zato oni žele Crnu Goru vratiti u okrilje smrdije kako bi se pokušali oduprijeti tome ali demografija Albanaca i jak kapital na Zapadu će bukvalni preplivati Balkan. Zato se Mile ne želi sukobiti s njima jer trebaju jedni drugima kako bi zauvijek smrdiju sveli na nivo mjesne zajednice. Uživajte.
Velika albanija a u Nisu redovi za Srpski pasos.
-
sumirprimus
#5422 Re: Desavanja u Crnoj Gori
dobro neko rece nisu vise siptari sad su opet albanci, dokad li? 
- Maraschino
#5423 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Opet pobijedila pravoslavna talibanija.
Jbte, kod njih se ne smije prnuti a da to patrijarh, mitropolit, paroh ili neki pop ne dozvoli.
Jbte, kod njih se ne smije prnuti a da to patrijarh, mitropolit, paroh ili neki pop ne dozvoli.
- jazzer
#5424 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Casti mi, ne bi ih bolje ni slavni Njegos opjevao.Duka Dizel II wrote: ↑01/09/2020 14:09 ...
- joint union
#5425 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nego gdje bi trebali biti redovi za srpski pasos?General War wrote: ↑01/09/2020 14:12megaman4 wrote: ↑01/09/2020 14:10 Džaba lijitaši i četnici kreće. Davno je Albanski lobij odradio svoj dio posla kod Velikog brata koji će im omogućiti Veliku Albaniju. Zato oni žele Crnu Goru vratiti u okrilje smrdije kako bi se pokušali oduprijeti tome ali demografija Albanaca i jak kapital na Zapadu će bukvalni preplivati Balkan. Zato se Mile ne želi sukobiti s njima jer trebaju jedni drugima kako bi zauvijek smrdiju sveli na nivo mjesne zajednice. Uživajte.![]()
Velika albanija a u Nisu redovi za Srpski pasos.