Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
sumirprimus

#5401 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Leverage wrote: 01/09/2020 13:55
sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:45 aaa dajgle chelija, ne smije dol o politici :lol: :lol: :lol:
vuna vuna jele :D
Zato nas ovdje handri.
lako je po nejaci :D
RunnerX

#5402 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

bunk wrote: 01/09/2020 13:52 Lik ako cetnike stavi u vlast je kukavicije jaje beograda.
Jer samo placenik ce kad mora izabrati izmedju cetnickoh olosa koji prijeti istrebljenjem i covjeka koji tu olos gazi izabrati cetnike uz rijeci da je ovaj drugi lopov.
Izdajnik .
Staviće ih na vlast u kojoj se ništa ne može dogoditi bez njega, a to je ogromna razlika.
sumirprimus

#5403 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

runer jes ti crnogorac?jel pises iz prve ruke sto bi rekli?
palermo

#5404 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by palermo »

RunnerX wrote: 01/09/2020 13:47
Ne bih ga ja tako strogo osudio. Moraš se staviti u njegovu poziciju i u poziciju onoga što priča skoro 10 godina i staviti to u kontekst trenutne situacije.

On je dobio povjerenje određenog broja glasača na osnovu predizborne priče da neće sa kriminalcima i mafijom, i više puta je isticao da on sa DF nema nijednu dodirnu tačku osim borbe protiv vladajućeg režima.

Sad ljudi očekuju da on dan nakon izbora promijeni mišljenje i kaže ipak formiram vlast sa DPS? Time bi izazvao haos u CG jer bi se sve ono od sinoć prevorilo u nasilje i Crna Gora bi gorila, a on bi završio političku karijeru i dobio bi mjesto ambasadora u Nigeriji ili Čileu kao Pajović prije njega.

On će istrajati u ovome sa ekspertskom vladom bez DPS, ne znam koliko puta to treba da ponovim, to je glavno obećanje i on tu neće odstupiti ni milimetar. Šanse da ta vlada normalno funkcioniše su nikakve, a DPS za to vrijeme mora odraditi ono što je do njih, pročistiti svoj kadar, promijeniti neke stvari i strpljivo čekati šansu koja će doći. Da li kroz direktnu saradnju sa Dritanom ili kroz vandredne izbore, vidjećemo.

Premotaj ovaj video ispod na 26:40 pa ćeš čuti šta misli o svojim koalicionim partnerima, Milačiću i Medojeviću prije svih,

Zašto su šanse da ta vlada funkcioniše minimalne ? Ne vidim ja što ne bi funkcionisala, ta neće Dritan dobiti pet ministarstava, nema 20 poslanika nego četiri....(a ko zna koliko su mu vjerni).....niti ima rezervnu varijantu...

Vlada će funkcionisati, a Dritan će biti, kako se ono kaže, građanskoo, europsko lice te vlade....( naravno koje služi samo za vanjsku upotrebu)....
The 51st State

#5405 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

dr_Evil wrote: 01/09/2020 13:51
The 51st State wrote: 01/09/2020 13:46
tvoje neobrazovanje je tvoja stvar nadji slicnu stvar u porobljenoj evropi 41 pa se javi, tite ti.
Kad poginu neko meni vrlo vrlo blizak, a hodza rece:" nosite to komunisticko govno odavde, nece se kopati u haremu", iako je klanjao 5 vakata svaki dan, onda je i to moje neobrazovanje. Toliko o zastiti nejaci, od jakih deklaracija. Onda sam ja neobrazovan.

Ne znam slican primjer, ali sam procitao sve deklaracije sta su bila u Bosni, i vidi se razlika medju njima, ko lize dupe poglavniku, a ko osudjuje
to je tom hodzi na obraz, mada opet generalises kroz subjektivne primjere.

https://www.mreza-mira.net/vijesti/anti ... muslimana/

obrazuj se malo, ovako pisu ljudi koji nisu oprani propagandom od strane komunista medju kojima je masa presvucenih cetalja.
llull

#5406 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by llull »

palermo wrote: 01/09/2020 13:58
RunnerX wrote: 01/09/2020 13:47
Ne bih ga ja tako strogo osudio. Moraš se staviti u njegovu poziciju i u poziciju onoga što priča skoro 10 godina i staviti to u kontekst trenutne situacije.

On je dobio povjerenje određenog broja glasača na osnovu predizborne priče da neće sa kriminalcima i mafijom, i više puta je isticao da on sa DF nema nijednu dodirnu tačku osim borbe protiv vladajućeg režima.

Sad ljudi očekuju da on dan nakon izbora promijeni mišljenje i kaže ipak formiram vlast sa DPS? Time bi izazvao haos u CG jer bi se sve ono od sinoć prevorilo u nasilje i Crna Gora bi gorila, a on bi završio političku karijeru i dobio bi mjesto ambasadora u Nigeriji ili Čileu kao Pajović prije njega.

On će istrajati u ovome sa ekspertskom vladom bez DPS, ne znam koliko puta to treba da ponovim, to je glavno obećanje i on tu neće odstupiti ni milimetar. Šanse da ta vlada normalno funkcioniše su nikakve, a DPS za to vrijeme mora odraditi ono što je do njih, pročistiti svoj kadar, promijeniti neke stvari i strpljivo čekati šansu koja će doći. Da li kroz direktnu saradnju sa Dritanom ili kroz vandredne izbore, vidjećemo.

Premotaj ovaj video ispod na 26:40 pa ćeš čuti šta misli o svojim koalicionim partnerima, Milačiću i Medojeviću prije svih,

Zašto su šanse da ta vlada funkcioniše minimalne ? Ne vidim ja što ne bi funkcionisala, ta neće Dritan dobiti pet ministarstava, nema 20 poslanika nego četiri....(a ko zna koliko su mu vjerni).....niti ima rezervnu varijantu...

Vlada će funkcionisati, a Dritan će biti, kako se ono kaže, građanskoo, europsko lice te vlade....( naravno koje služi samo za vanjsku upotrebu)....
The 51st State

#5407 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

bingov buraz wrote: 01/09/2020 13:55
dr_Evil wrote: 01/09/2020 13:47

Nema tu sta, treba biti realan, to sve sta je potpisano je bilo blago, sturo i bez konteksta. Jedini razlog sto je potpisano jer obicni ljudi su digli glas protiv zlocina, i "elita" je morala da ih umiri. Inace bi se napisao ko sta i kada je radio, a ne "neki ljudi neki tamo diraju one srbalje". Zna se tacno gdje ko i kada, i onda selam se posalje poglavniku kad si mudonja. Jedina prava deklaracija je bila ona mostarska, procitaj nju pa sarajevsku, pa ce ti se samo kazat
Ja sam čitao samo tekst banjalučke,gdje ima tekst drugih?
zato je efendiji kurtu na dzenazu dosllo haman vise srba nego muslimana, rende kora...
Last edited by The 51st State on 01/09/2020 14:02, edited 1 time in total.
glockov kolac

#5408 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by glockov kolac »

Cetnici se outovali po forumima i socijalnim medijima. Izlaze iz ormara. A ko bi Siptar sad je Albanac...
Duka Dizel II

#5409 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Komentarišući pozive koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pozivaju na “odbranu države od izdajnika i tuđina, bunt Crnogoraca, okupljanje na gradskom Trgu u Podgorici“ Krivokapić kaže da to doživljava kao revanšizam.

Ja sam Crnogorac 100 odsto. Ne znam koji su to drugi Crnogorci koji žele da zapale nešto. Ovo nije vrijeme da se dijelimo. Mi ne otimamo Crnu Goru od Crne Gore ali otimamo Crnu Goru od zarobljene države. Mislim da to naručuje samo jedna strana Udba“, naglasio je Krivokapić.
Evo, tako sam i mislio.
Zdravko Krivokapić je deklarisani Crnogorac.
Nikad i nisam čuo za nekog Krivokapića da se izjašnjava Srbinom.
To je Katunska nahija, stara Crna Gora...Cetinje.

Znači, imamo koaliciju Crnogorca i Albanca.

Šta vam smeta?
sumirprimus

#5410 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

o ne opet o nahijama :-)
Emiremir33

#5411 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

Duka Dizel II wrote: 01/09/2020 14:02
Komentarišući pozive koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pozivaju na “odbranu države od izdajnika i tuđina, bunt Crnogoraca, okupljanje na gradskom Trgu u Podgorici“ Krivokapić kaže da to doživljava kao revanšizam.

Ja sam Crnogorac 100 odsto. Ne znam koji su to drugi Crnogorci koji žele da zapale nešto. Ovo nije vrijeme da se dijelimo. Mi ne otimamo Crnu Goru od Crne Gore ali otimamo Crnu Goru od zarobljene države. Mislim da to naručuje samo jedna strana Udba“, naglasio je Krivokapić.
Evo, tako sam i mislio.

Šta vam smeta?
Krivokapića imaš u Nikšiću i Podgorici Srbuju
mO k3

#5412 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by mO k3 »

Chmoljo wrote: 01/09/2020 12:54
mO k3 wrote: 01/09/2020 11:52
hilmija frlj wrote: 01/09/2020 11:51 Na stranu zajebancija, ja bih se ovom prilikom, u svoje ime, zahvalio forumskim cetnicima na jos jednom otvaranju ociju. Treba to nama, s vremena na vrijeme. Uljuljka se covjek, ode mu u mali mozak pa zaboravi, pa se opet ovako prisjeti ko mu je komisija i sta mu misli.
:thumbup:
Kratke smo mi pameti ....
Možda jeste vas dvojica.
nismo :)
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5413 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by malakh »

Evo, tako sam i mislio.

Šta vam smeta?
sta on kao deklarisani crnogorac kaze na mahanje zastavama srbije po crnoj gori, na trobojke na litijama itd.

da se nesto slicno dogadja recimo u pozarevcu, i da se tamo mase na stotinama crnogorskih zastava, odgovor bi bio zestok. mozda bi i mrtve glave pale.
Last edited by malakh on 01/09/2020 14:07, edited 1 time in total.
Leverage

#5414 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 14:03 o ne opet o nahijama :-)
Strpi se još malo, biće i o dahijama.
sumirprimus

#5415 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

ako je vec sve zbog korupcije i kriminala zasto onda ne protestiraju i kontra vucica i dodika? :lol: :oops:
vidim vucic pogotovu ugasio opoziciju, sveo ih na mjeru i nikom nista demokratski :D
Last edited by sumirprimus on 01/09/2020 14:08, edited 1 time in total.
Škobo Habu

#5416 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Emiremir33 wrote: 01/09/2020 14:04

Krivokapića imaš u Nikšiću i Podgorici Srbuju
Krivokapić je rođen u Nikšiću. Mislim da i u Trebinju predaje na kakvom fakultetu.
Duka Dizel II

#5417 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Škobo Habu wrote: 01/09/2020 13:14
Duka Dizel II wrote: 01/09/2020 12:39
Jarane, ubi ti mene ovim ponjavama.

Da rezimiramo: svaki ti upis vrvi od toga kako je Milo, poslije pokojnog Eskobara, najveći kriminalac na svijetu. Karikiram, al' tu je to negdje.

Sa druge strane, imao sad već gotovo formalan sveti trojac sastavljen od Dritana-Krivokapića-Davidovića, koji će Crnu Goru deratizirati za cili čas od Milovog kriminala. Jebi ga, ako ti već veslo sisaš, ne mora značiti da i ja to radim.

Kakav Davidović?
Otkud ti Daka Davidović u kombinaciji?
On čak i nije ni na jednoj listi bio.

Koaliciju čine pošteni, blagoglagoljivi i bogobojažljivi Zdravko Krivokapić, te mladi lavovi Aleksa Bečić iz junačke crnogorske porodice i Dritan Abazović, iz čestite i naravno takodje junačke albanske porodice.
General War

#5418 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

malakh wrote: 01/09/2020 14:06

Evo, tako sam i mislio.

Šta vam smeta?
sta on kao deklarisani crnogorac kaze na mahanje zastavama srbije po crnoj gori, na trobojke na litijama itd.

da se nesto slicno dogadja recimo u pozarevcu, i da se tamo mase na stotinama crnogorskih zastava, odgovor bi bio zestok. mozda bi i mrtve glave pale.
A sto pozarevac, de vidi sta se desi kad se mase zastavama u sandjaku.
megaman4

#5419 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by megaman4 »

Džaba lijitaši i četnici kreće. Davno je Albanski lobij odradio svoj dio posla kod Velikog brata koji će im omogućiti Veliku Albaniju. Zato oni žele Crnu Goru vratiti u okrilje smrdije kako bi se pokušali oduprijeti tome ali demografija Albanaca i jak kapital na Zapadu će bukvalni preplivati Balkan. Zato se Mile ne želi sukobiti s njima jer trebaju jedni drugima kako bi zauvijek smrdiju sveli na nivo mjesne zajednice. Uživajte.
joint union

#5420 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by joint union »

Duka Dizel II wrote: 01/09/2020 14:09
Škobo Habu wrote: 01/09/2020 13:14
Duka Dizel II wrote: 01/09/2020 12:39
Jarane, ubi ti mene ovim ponjavama.

Da rezimiramo: svaki ti upis vrvi od toga kako je Milo, poslije pokojnog Eskobara, najveći kriminalac na svijetu. Karikiram, al' tu je to negdje.

Sa druge strane, imao sad već gotovo formalan sveti trojac sastavljen od Dritana-Krivokapića-Davidovića, koji će Crnu Goru deratizirati za cili čas od Milovog kriminala. Jebi ga, ako ti već veslo sisaš, ne mora značiti da i ja to radim.

Kakav Davidović?
Otkud ti Daka Davidović u kombinaciji?
On čak i nije ni na jednoj listi bio.

Koaliciju čine pošteni, blagoglagoljivi i bogobojažljivi Zdravko Krivokapić, te mladi lavovi Aleksa Bečić iz junačke crnogorske porodice i Dritan Abazović, iz čestite i naravno takodje junačke albanske porodice.
I te junacke crnogorske i albanske porodice izadju da slave sa srpskim zastavama :-) Sto ti je multikulturalnost.
General War

#5421 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

megaman4 wrote: 01/09/2020 14:10 Džaba lijitaši i četnici kreće. Davno je Albanski lobij odradio svoj dio posla kod Velikog brata koji će im omogućiti Veliku Albaniju. Zato oni žele Crnu Goru vratiti u okrilje smrdije kako bi se pokušali oduprijeti tome ali demografija Albanaca i jak kapital na Zapadu će bukvalni preplivati Balkan. Zato se Mile ne želi sukobiti s njima jer trebaju jedni drugima kako bi zauvijek smrdiju sveli na nivo mjesne zajednice. Uživajte.
:lol:
Velika albanija a u Nisu redovi za Srpski pasos.
sumirprimus

#5422 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

dobro neko rece nisu vise siptari sad su opet albanci, dokad li? :D
Maraschino

#5423 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maraschino »

Opet pobijedila pravoslavna talibanija. :-)

Jbte, kod njih se ne smije prnuti a da to patrijarh, mitropolit, paroh ili neki pop ne dozvoli.
jazzer

#5424 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by jazzer »

Duka Dizel II wrote: 01/09/2020 14:09 ...
Casti mi, ne bi ih bolje ni slavni Njegos opjevao.
joint union

#5425 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by joint union »

General War wrote: 01/09/2020 14:12
megaman4 wrote: 01/09/2020 14:10 Džaba lijitaši i četnici kreće. Davno je Albanski lobij odradio svoj dio posla kod Velikog brata koji će im omogućiti Veliku Albaniju. Zato oni žele Crnu Goru vratiti u okrilje smrdije kako bi se pokušali oduprijeti tome ali demografija Albanaca i jak kapital na Zapadu će bukvalni preplivati Balkan. Zato se Mile ne želi sukobiti s njima jer trebaju jedni drugima kako bi zauvijek smrdiju sveli na nivo mjesne zajednice. Uživajte.
:lol:
Velika albanija a u Nisu redovi za Srpski pasos.
Nego gdje bi trebali biti redovi za srpski pasos?
Post Reply