Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
bunk

#5376 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

LBVIEW wrote: 01/09/2020 13:38
General War wrote: 01/09/2020 13:25
Point. wrote: 01/09/2020 11:48
Guslaj tu šuplju nekome drugom. Pored genocida, etničkog čišćenja, poslijeratnog otvorenog separatizma raznih Jelicća, Dodika, dana današnjeg čistog četništva po manjem entitetu, Srbiji, Crnoj Gori, slavlja po Banjaluci sa zastavama druge države zbog izbora u trećoj državi u kojoj se jedna vjerska zajednica direktno mješa u politiku tebi i dalje glavni kočničar Sarajevo. Bez imalo obraza i stida.
Ma udaraj i ti u svoj saz tu izlizanu plocu, bio je genocid i 41-45 nad srbima pa niko se nije ni po mudima pocesao, eno u federaciji ih nema u hrvatskoj i gdje god nije CNN pokrivao...ali ti je to uredu...IZ ili KC kad se mjesa cak sta vise u po sarajeva oboljezava krizni put raznih ustasa i cvjetki im...to opet ti nije nista...e zato jaro sad uzivaj u programu....kad je iz jugoslavije razgulit onda mirno razdruzivanje, ali je to separatizam ako to isto padne srbima napamet.
Ako sta mrzim su dvostruki arsini...ali samo bujrum.
Ma isto je sve to bre.
Btw., nek si se ti nama do kraja otkrio. ;-)
Generalwar....od kad sam prvi
post procitao znao sam da je obozavaoc Nirvane i pjesme litijum :lol:
dr_Evil

#5377 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

The 51st State wrote: 01/09/2020 13:34
dr_Evil wrote: 01/09/2020 13:32

Ma udaraj i ti u svoj saz tu izlizanu plocu, bio je genocid i 41-45 nad srbima pa niko se nije ni po mudima pocesao, eno u federaciji ih nema u hrvatskoj i gdje god nije CNN pokrivao...ali ti je to uredu...IZ ili KC kad se mjesa cak sta vise u po sarajeva oboljezava krizni put raznih ustasa i cvjetki im...to opet ti nije nista...e zato jaro sad uzivaj u programu....kad je iz jugoslavije razgulit onda mirno razdruzivanje, ali je to separatizam ako to isto padne srbima napamet.
naravno da je bio genocid na srbima 41-45, ali bosnjaci nisu mogli zastiti ni sebe, a kamoli vas (naravno da je bio velik broj bosnja u crno kosuljasima, i ne umanjem ulogu), jer politike bosnjaka nije ni bilo tada, Spahu ste ubili, a on je jedini imao autoritet da se "ko" nesto pita. Da podsjetim da ste Bosnu podijelili izmedju vas i Rvata, prije nego se zapucalo 41. Tako molio bih da ne uvelicavas ulogu bosnjaka u genocidu nad srbima. Za Federaciju, nema srba, ali ako cemo iskreno srbi su razgulili prije nego je zapucalo i poslije nego se ispucalo. Ali opet kazem ko god je manjina hebo je jeza u ledja ovde.

Da se bogdo Juga nikad nije raspala, ali Bosna je imala pravo da se odcijepi, Srbi nemaju to pravo, osim ako dogovorimo novi ustav. Da su Milosevica i Aliju strijeljali drugovi na vakat, drugacije bi bilo.
bosnjaci su jasno digli glas i 41 prve protiv pogroma nad srbima, za nagradu su dobili sopstveni genocid i jame.
Pregulili se dizajuci glas, nemoj dina ti
sumirprimus

#5378 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

bunk wrote: 01/09/2020 13:41
sta fali nirvani, realno bolji bend od perl dzema :D
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#5379 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

General War wrote: 01/09/2020 13:33Nemogu srbi stic, sve pokupovali albanci...jedino se Herceg Novi drzi nekako :D
U hotelu u Bečićima me usluživao jedan mlad simpatičan konobar. Izbjegavao sam bilo kakvu priču o politici ali on me zagotivio (bakšiš, uvijek), brzo se oslobodio pa mi reče: "ja sam DPS-ovac". Pitam ga, "a drugi"? Kaže: "Sve go litijaš".

Ja počeo da se smijem a ove moje kokoške ništa ne kontaju.

Boli ih ona stvar. Evo kukaju što danas trebaju da se vrate (druga tura Igalo, ne Budva). Kakva politika, kakvi protesti, daj mora, daj zabavu. Možda je tako i bolje. Biti operisan od svega.
Last edited by Challenger_ on 01/09/2020 13:43, edited 1 time in total.
bunk

#5380 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

dr_Evil wrote: 01/09/2020 13:41

naravno da je bio genocid na srbima 41-45, ali bosnjaci nisu mogli zastiti ni sebe, a kamoli vas (naravno da je bio velik broj bosnja u crno kosuljasima, i ne umanjem ulogu), jer politike bosnjaka nije ni bilo tada, Spahu ste ubili, a on je jedini imao autoritet da se "ko" nesto pita. Da podsjetim da ste Bosnu podijelili izmedju vas i Rvata, prije nego se zapucalo 41. Tako molio bih da ne uvelicavas ulogu bosnjaka u genocidu nad srbima. Za Federaciju, nema srba, ali ako cemo iskreno srbi su razgulili prije nego je zapucalo i poslije nego se ispucalo. Ali opet kazem ko god je manjina hebo je jeza u ledja ovde.

Da se bogdo Juga nikad nije raspala, ali Bosna je imala pravo da se odcijepi, Srbi nemaju to pravo, osim ako dogovorimo novi ustav. Da su Milosevica i Aliju strijeljali drugovi na vakat, drugacije bi bilo.
bosnjaci su jasno digli glas i 41 prve protiv pogroma nad srbima, za nagradu su dobili sopstveni genocid i jame.
A sto izviru....hajte barem nek sva govna na forumu isplivaju da znamo s kime diskutuje po pdf sirija ,trump evo i ovaj crna gora...
bunk

#5381 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:42
bunk wrote: 01/09/2020 13:41
sta fali nirvani, realno bolji bend od perl dzema :D
Hej,nije dosta sto si fukara jos i u muziku se ne razumijes :lol: :lol:
Ko i ja :D
Last edited by bunk on 01/09/2020 13:45, edited 1 time in total.
sumirprimus

#5382 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Challenger_ wrote: 01/09/2020 13:43
General War wrote: 01/09/2020 13:33Nemogu srbi stic, sve pokupovali albanci...jedino se Herceg Novi drzi nekako :D
U hotelu u Bečićima me usluživao jedan mlad simpatičan konobar. Izbjegavao sam bilo kakvu priču o politici ali on me zagotivio (bakšiš, uvijek), brzo se oslobodio pa mi reče: "ja sam DPS-ovac". Pitam ga, "a drugi"? Kaže: "Sve go litijaš".

Boli ih ona stvar. Evo kukaju što danas trebaju da se vrate (druga tura Igalo, ne Budva). Kakva politika, kakvi protesti, daj mora, daj zabavu. Možda je tako i bolje. Biti operisan od svega.
aaa dajgle chelija, ne smije dol o politici :lol: :lol: :lol:
vuna vuna jele :D
sumirprimus

#5383 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

bunk wrote: 01/09/2020 13:44
sto se tice muzike, neprezaljen san, koncert nirvane...
General War

#5384 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

Guslaj tu šuplju nekome drugom. Pored genocida, etničkog čišćenja, poslijeratnog otvorenog separatizma raznih Jelicća, Dodika, dana današnjeg čistog četništva po manjem entitetu, Srbiji, Crnoj Gori, slavlja po Banjaluci sa zastavama druge države zbog izbora u trećoj državi u kojoj se jedna vjerska zajednica direktno mješa u politiku tebi i dalje glavni kočničar Sarajevo. Bez imalo obraza i stida.

Znas li ti gdje je bila granica NDH 41? Ruku na srce jesu se srbi iseljavali iz federacije a isto tako ruku na srce prije toga ih je mnoge mrak pojeo, tako da ruku na srce nisu bas onako odlucili jer su se nesto naljutili. A ja niti preuvelicavam ali kad je stovani forumas poceo pricu oko vjerskih dostojansvenika kod u Srba, rekoh da podsjetim i za druge...i onu tipicnu mantru iza cega se treba sakriti. Bili su sudovi, tuzbe, i pregovori...i sve sto sluzi za trazenje pravde...i sta bi..nista.
Sad smo tek u srboslaviji nego ikad sto smo bili u jugoslaviji...samo onaj patriota iz Bazela ili Berlina to ne vidi.
bunk

#5385 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:45
bunk wrote: 01/09/2020 13:44
sto se tice muzike, neprezaljen san, koncert nirvane...
Uh brate...
Unplugged mi je inace u top 5 albuma uopce..
The 51st State

#5386 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

tvoje neobrazovanje je tvoja stvar nadji slicnu stvar u porobljenoj evropi 41 pa se javi, tite ti.
bingov buraz

#5387 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bingov buraz »

A_A_AKCIJA wrote: 01/09/2020 13:26
neko_sa_strane wrote: 01/09/2020 13:00
The 51st State wrote: 01/09/2020 12:59 kad prislone kamu sigurno ih neces pitati jesu li antikorupcijski nastrojeni.
Godina je 2020.
Takoe. A Od topole je bezvremenski evergreen hit koji nema veze sa krvavom prošlošću...
Naravno,ja sam siguran da se za trideset sekundi guglanja može naći video gdje Bošnjaci na svadbi pred maloljetnom djecom pjevaju kako će ponoviti genocid.

Sve je to isto,svi pucaju

Ne sumnjam da će Dritan ovakve urazumiti :zzzz:
dr_Evil

#5388 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

bunk wrote: 01/09/2020 13:43

A sto izviru....hajte barem nek sva govna na forumu isplivaju da znamo s kime diskutuje po pdf sirija ,trump evo i ovaj crna gora...
Nema tu sta, treba biti realan, to sve sta je potpisano je bilo blago, sturo i bez konteksta. Jedini razlog sto je potpisano jer obicni ljudi su digli glas protiv zlocina, i "elita" je morala da ih umiri. Inace bi se napisao ko sta i kada je radio, a ne "neki ljudi neki tamo diraju one srbalje". Zna se tacno gdje ko i kada, i onda selam se posalje poglavniku kad si mudonja. Jedina prava deklaracija je bila ona mostarska, procitaj nju pa sarajevsku, pa ce ti se samo kazat
RunnerX

#5389 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Point. wrote: 01/09/2020 12:22 Kiki, nije on naivan nego izrod, prodana duša. Niko pri zdravoj pameti ne ide u koaliciju sa otvorenim četnicima i velikosrbima. Eto on jedini pametan a u CG, zemljama regiona i EU svi glupi što ga pokušavaju odvratiti da ne bude velikosrpska istrošena lutka. Kad ga gurnu niz provaliju tad ga tek treba išamarati.
Ne bih ga ja tako strogo osudio. Moraš se staviti u njegovu poziciju i u poziciju onoga što priča skoro 10 godina i staviti to u kontekst trenutne situacije.

On je dobio povjerenje određenog broja glasača na osnovu predizborne priče da neće sa kriminalcima i mafijom, i više puta je isticao da on sa DF nema nijednu dodirnu tačku osim borbe protiv vladajućeg režima.

Sad ljudi očekuju da on dan nakon izbora promijeni mišljenje i kaže ipak formiram vlast sa DPS? Time bi izazvao haos u CG jer bi se sve ono od sinoć prevorilo u nasilje i Crna Gora bi gorila, a on bi završio političku karijeru i dobio bi mjesto ambasadora u Nigeriji ili Čileu kao Pajović prije njega.

On će istrajati u ovome sa ekspertskom vladom bez DPS, ne znam koliko puta to treba da ponovim, to je glavno obećanje i on tu neće odstupiti ni milimetar. Šanse da ta vlada normalno funkcioniše su nikakve, a DPS za to vrijeme mora odraditi ono što je do njih, pročistiti svoj kadar, promijeniti neke stvari i strpljivo čekati šansu koja će doći. Da li kroz direktnu saradnju sa Dritanom ili kroz vandredne izbore, vidjećemo.

Premotaj ovaj video ispod na 26:40 pa ćeš čuti šta misli o svojim koalicionim partnerima, Milačiću i Medojeviću prije svih,

General War

#5390 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:34
General War wrote: 01/09/2020 13:33
sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:29 auuuu uzvracaju djetici udarac
"nikad nece crna gora, bit obala srpskog mora" :pisnuo: :hitna:
ovo postaje ko u nadrealistima, devedesete sto bi reko merlin ispocetka :lol:
Nemogu srbi stic, sve pokupovali albanci...jedino se Herceg Novi drzi nekako :D
bogme ja cuo rusi su najbolji kupci bili... :skoljka:
Jbg, uvjek je bilo tesko razluciti jesul ukrajinci ili rusi..isti Q. :mrgreen:
Ali nejma toga vise...
Challenger_

#5391 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:45
Challenger_ wrote: 01/09/2020 13:43

aaa dajgle chelija, ne smije dol o politici :lol: :lol: :lol:
Kakav strah. Čega bih se bojao? Niti je bilo sagovornika na tu temu. Plus da odmorim mozak. Mislim da je i onaj MMM-nešto isto bio dole kad i ja.
Last edited by Challenger_ on 01/09/2020 13:48, edited 1 time in total.
Duka Dizel II

#5392 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 01/09/2020 11:59
Kikibombona wrote: 01/09/2020 11:49 Ja u ovom izlaganju nisam vidio ni milimetar prostora za DPS. Doduše, malo mi je video kocio pa nisam sve cuo.

Kakav je tvoj kompletan utisak nakon ovog obracanja?
Utisak je upravo onakav kakav sam očekivao i pisao ovdje ovih dana.

Trenutno ne postoji ni promil šanse da DPS bude dio nove vlade i ekspertska vlada je izvijesna. DPS-u poručuje da malo pročisti redove, i da čekaju. Zna on da ovo sa DF neće funkcionisati, ali predizborno obećanje mora ispuniti.

Najupečatljivija stvar koju je rekao jeste pritisak MZ. To je odgovor na pitanje je li Milo pušten niz vodu.
Verovatno su ga smarali Reuf, Fahro i Edi Rama

Medjutim, Dritan je dao besu :oops:
sumirprimus

#5393 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

baca dritan na hoze armanda sa frizuricom rejbankama i kosicom otkopcanom :skoljka:
sumirprimus

#5394 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sumirprimus »

Challenger_ wrote: 01/09/2020 13:48

Kakav strah. Čega bih se bojao? Niti je bilo sagovornika na tu temu. Plus da odmorim mozak. Mislim da je i onaj MMM-nešto isto bio dole kad i ja.
ma ja ba nicega, probaj dol paradigma uzviknut :lol: :P
Challenger_

#5395 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:49 baca dritan na hoze armanda sa frizuricom rejbankama i kosicom otkopcanom :skoljka:
On meni više baca na Jevreja Sefarda nego na Albanca.
dr_Evil

#5396 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

The 51st State wrote: 01/09/2020 13:46
tvoje neobrazovanje je tvoja stvar nadji slicnu stvar u porobljenoj evropi 41 pa se javi, tite ti.
Kad poginu neko meni vrlo vrlo blizak, a hodza rece:" nosite to komunisticko govno odavde, nece se kopati u haremu", iako je klanjao 5 vakata svaki dan, onda je i to moje neobrazovanje. Toliko o zastiti nejaci, od jakih deklaracija. Onda sam ja neobrazovan.

Ne znam slican primjer, ali sam procitao sve deklaracije sta su bila u Bosni, i vidi se razlika medju njima, ko lize dupe poglavniku, a ko osudjuje
bunk

#5397 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bunk »

RunnerX wrote: 01/09/2020 13:47
Point. wrote: 01/09/2020 12:22 Kiki, nije on naivan nego izrod, prodana duša. Niko pri zdravoj pameti ne ide u koaliciju sa otvorenim četnicima i velikosrbima. Eto on jedini pametan a u CG, zemljama regiona i EU svi glupi što ga pokušavaju odvratiti da ne bude velikosrpska istrošena lutka. Kad ga gurnu niz provaliju tad ga tek treba išamarati.
Ne bih ga ja tako strogo osudio. Moraš se staviti u njegovu poziciju i u poziciju onoga što priča skoro 10 godina i staviti to u kontekst trenutne situacije.

On je dobio povjerenje određenog broja glasača na osnovu predizborne priče da neće sa kriminalcima i mafijom, i više puta je isticao da on sa DF nema nijednu dodirnu tačku osim borbe protiv vladajućeg režima.

Sad ljudi očekuju da on dan nakon izbora promijeni mišljenje i kaže ipak formiram vlast sa DPS? Time bi izazvao haos u CG jer bi se sve ono od sinoć prevorilo u nasilje i Crna Gora bi gorila, a on bi završio političku karijeru i dobio bi mjesto ambasadora u Nigeriji ili Čileu kao Pajović prije njega.

On će istrajati u ovome sa ekspertskom vladom bez DPS, ne znam koliko puta to treba da ponovim, to je glavno obećanje i on tu neće odstupiti ni milimetar. Šanse da ta vlada normalno funkcioniše su nikakve, a DPS za to vrijeme mora odraditi ono što je do njih, pročistiti svoj kadar, promijeniti neke stvari i strpljivo čekati šansu koja će doći. Da li kroz direktnu saradnju sa Dritanom ili kroz vandredne izbore, vidjećemo.

Premotaj ovaj video ispod na 26:40 pa ćeš čuti šta misli o svojim koalicionim partnerima, Milačiću i Medojeviću prije svih,

Lik ako cetnike stavi u vlast je kukavicije jaje beograda.
Jer samo placenik ce kad mora izabrati izmedju cetnickoh olosa koji prijeti istrebljenjem i covjeka koji tu olos gazi izabrati cetnike uz rijeci da je ovaj drugi lopov.
Izdajnik .
General War

#5398 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

LBVIEW wrote: 01/09/2020 13:38
Ma isto je sve to bre.
Btw., nek si se ti nama do kraja otkrio. ;-)
Bas mi je drago za " vas"...kupi BMW pa se i ti zaleti ;-)
bingov buraz

#5399 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by bingov buraz »

dr_Evil wrote: 01/09/2020 13:47

Nema tu sta, treba biti realan, to sve sta je potpisano je bilo blago, sturo i bez konteksta. Jedini razlog sto je potpisano jer obicni ljudi su digli glas protiv zlocina, i "elita" je morala da ih umiri. Inace bi se napisao ko sta i kada je radio, a ne "neki ljudi neki tamo diraju one srbalje". Zna se tacno gdje ko i kada, i onda selam se posalje poglavniku kad si mudonja. Jedina prava deklaracija je bila ona mostarska, procitaj nju pa sarajevsku, pa ce ti se samo kazat
Ja sam čitao samo tekst banjalučke,gdje ima tekst drugih?
Leverage

#5400 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Leverage »

sumirprimus wrote: 01/09/2020 13:45 aaa dajgle chelija, ne smije dol o politici :lol: :lol: :lol:
Zato nas ovdje handri.
Post Reply