Point. wrote: ↑28/08/2020 10:21
Sunce ti poljubim, are you for real? Tvoj narandžasti idol nema nikakav dodir sa običnim građaninom jer on nikad nije bio običan građanin, nego bogataš koji se čitav život vrzma u društvu bogataša sa privilegijama i koji čak nije ni stvorio svoje bogatstvo from the scratch nego je naslijedio od babuke. Na koji način on može da predstavlja kokuza poput tebe ili random građanina?
Jest se teško odreći plate od 400.000 dolara godišnje kad si multi milioner u pm. Na takve fore padaju samo rednecki.
Za razliku od Obame, koji je sve ostvario sam iz početka. American dream.
hos da znas kako izgleda bosnjo ispranog mozga, kojem su mediji, cnn prvobitno, namtenuli kako da razmislja - idi pogledaj se u ogledalo.
ne bih dugo, jer vidim ne prolazi...ali, znaci vodeci se tvojom logikom..ako je neko bio niko, pa usao u politiku i postao multimilioner sisajuci drzavne jasle, odnosno narod 20-30 godina, on je za tebe sposoban covjek.

, ali, samo ako je iz tvoje stranke
jbt, znaci mi u bosni imamo na hiljade sposobnih politicara, a ne lopova koji se obogatise sa grbace obicnih radnika.
vodeci se tvojim rezonovanjem nije ni cudo sto nam sda vedri i oblaci vec 30 godina...
oni nisu lopovi, oni zive american dream
moronluk na kvadrat jaro, na kvadrat......
na kraju krajeva, ako je neko proveo 30 godina medju politickom elitom najjace drzave na svijetu, on je i sam elita i tesko da ima nekakav dodir sa obicnim smrtnikom.
ali, da ja na brzaka srusim tu tezu o trumpu kao sinu bogatasa i eliti, naspram obame i teze da on dolazi iz siromastva i bijede i da vas uputim na cinjenicu da je barak u elitnom drustvu od samog dolaska u ameriku, odnosno od kad mu se mati udala za lolu...
vas omiljeni predsjednik, barak obama, nije dosao iz kokuz familije, cak naprotiv....njegov ocuh je bio vrlo bogat i imao je tijesne veze sa mocnim ljudima amerike.....spomenucu jednog od njih....dzordz bus 41....
tako da je vas omiljeni preCednik, barak obama, zahvaljujuci njemu isao u PRIVATNU, odnosno ELITNU osnovnu skolu, te se druzio sa djecom elite od ranog djetinjstva. danasnja godisnja skolarina u toj skoli na havajima se krece u iznosu od oko 25 0000$.....da, da .... dobro ste procitali....slovima dvadeset pet TISUCA....
znaci, i obama, poput trampa, dolazi iz mocne, elitne, odnosno povezane familije,
siromasan.....my a$$....
predstavnik obicnih ljudi....my a$$$ again....