Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
addem wrote: ↑21/08/2020 17:45
Jel ima neki rok za odjavu telemacha il mogu par dana prije isteka ugovora zvat da odjavim?
Zdravo @addem,
Da li postoji neki poseban razlog zbog kojeg nas napuštate?
Molimo Vas da nam podatke dostavite u pp, sigurni smo da možemo učiniti da se predomislite.
Telemach wrote: ↑21/08/2020 17:50
Zdravo @avaks,
Zaista nam je žao zbog negativnog iskustva koje ste imali. Rado ćemo provjeriti sve što ste naveli. Zamoliti ćemo Vas da nam podatke dostavite u inbox stranice. Potruditi ćemo se da budete zadovoljni uslugom kao i načinom poslovanja.
Gizmo967 wrote: ↑21/08/2020 18:44
Imam 2 EON BOX-a i na jednom sam dobio 9.0 a na drugom (novijem) nisam još uvijek.
Kao što crni_vrag reče, dostupan je puno veći izbor aplikacija u Play Store.
Ono što je mene obradovalo je dostupnost HBO GO na koju se možete s Telemach nalogom prijaviti i Spotify \o/
Jedva čekam update i na drugom
A dobro , HBO Go je mogao i prije uz malo truda , ali i dalje nema mnogima glavne i najvaznije ( netflix ) .Sva sreća pa imam na smart TVu pored HBOGO-a i netflix i amazon prime video .Inače , ovo im je niđe veze sa boxom i certificiranjem .Ako su znali da nema certifikacije onda je po meni trebalo da naruče punokrvne android boxove sa wi-fi em i podrskom za sve , al hajd
Last edited by typeOnegative on 21/08/2020 19:38, edited 1 time in total.
Jel može neko prenijeti da ubace viasat histori u grupu dokumentarnih ili HD kanala.
Nije niti u jednij od tih grupa jedva ga nađoh među svim kanalima .
Ili ako ima neka mogućnost da ga sam prebacim u neku od tih grupa.
U pitanju je EON ott box
jarobot wrote: ↑21/08/2020 21:33
Ili ako ima neka mogućnost da ga sam prebacim u neku od tih grupa.
U pitanju je EON ott box
Ne mozes ga ubaciti u neku od grupa, ali mozes napraviti vlastitu listu kanala.
U okviru EON aplikacije udji u Podesavanja - Moje liste - Liste TV kanala - Dodaj listu i napravis sebi kako zelis.
Jel' moguće na ovoj eon.tv kada ulazim preko browser-a namjestiti "default" prikaz liste po želji a ne ono generalno svih kanala?! Zar nisu ovi profili ubačeni baš zbog toga?!
Molim adminstratore da obrate pažnju ovdje ljudi slikaju montere i slicno a mene kad nesto napisem ismijavaju i slicno.
Sto ovi "pametnjakovići" nisu napali tog lika sto je slikao momka koji radi u telemachu i koji sjedi u. Autu mozda je imao pauzu, mozda nesto radi i slicno.
Ali jok ovi sto su previse "pametni" znaju da samo mene treba napasti ismiijati vrijedat itd.
Nije problem samo nastavite..
Adrijane, bez zjbncje, svaka ti je zlatna, kad god dodjes ovdje i nesto napises, popravis mi dan .
To traje jos od onijeh dana kad je telemach imao svoj forum, kad si i ti sam, jedno vrijeme, bio telemach podrska.
Imas moju punu podrsku i nedaj se, budi ono sto jesi, budi svoj i ne obracaj paznju na ove sto misle da im je svaka rijec k'o biser
semirsar wrote: ↑22/08/2020 10:35
Adrijane, bez zjbncje, svaka ti je zlatna, kad god dodjes ovdje i nesto napises, popravis mi dan .
To traje jos od onijeh dana kad je telemach imao svoj forum, kad si i ti sam, jedno vrijeme, bio telemach podrska.
Imas moju punu podrsku i nedaj se, budi ono sto jesi, budi svoj i ne obracaj paznju na ove sto misle da im je svaka rijec k'o biser
semirsar wrote: ↑22/08/2020 10:35
Meni je Adro draži na fejsu nego ovdje
nejmam ti ja facethepljucpljuc profil, nije to za mene, jok vala, davno prob'o i skonto sta je to ustvari... ma bjazi ba
Tiger 033 wrote: ↑22/08/2020 21:18
Može li mi neTko odjasniti kako da naštimam/podesim rezoluciju za ovaj EON box ... čini mi se da je na D3 bila bolja slika na HD-u
U okviru EON aplikacije: Podešavanja -> Sistem -> Rezolucija ekrana -> 2160P.
Tiger 033 wrote: ↑22/08/2020 21:18
Može li mi neTko odjasniti kako da naštimam/podesim rezoluciju za ovaj EON box ... čini mi se da je na D3 bila bolja slika na HD-u
U okviru EON aplikacije: Podešavanja -> Sistem -> Rezolucija ekrana -> 2160P.
Ma stavim ali mi slika nekako mutna nema oštrine...ne znam koji mu je klinac...nekako mi na 1080p najbolje izgleda
Tiger 033 wrote: ↑22/08/2020 22:31
Pojma nemam... da nije šta do tv-a inače radi se o LG sm8200pla
A ne bi trebalo, dobar je to TV. Kako ti je na ostalom, YouTube isl, jel tu OK?
Kod mene je LG UH8507, koristim smart TV app i povremeno eon box i na oba je slika jako dobra i oštra (na smart TV app je malo bolja, kao i zvuk, a .na drugom TV je kartica.
allem_77 wrote: ↑23/08/2020 08:18
Da li je moguće gledati na tv?
Pokušao upisati email kojim sam registriran na moj telemach.ba, i neće.
Total tv premium
Total TV nema Smart TV aplikaciju, EON mozes registrovati na ukupno 3 uredjaja, ali gledati na jednom uredjaju u isto vrijeme. EON aplikaciju mozes koristiti na mobitelu, tabletu, racunaru.. nakon sto se ulogujes u EON sa podacima sa kojim si registrovan na mojtelemach.ba, dobices spisak kanala i video klub u kojem je folder "Pickbox NOW" na koji si se pretplatio.