crnivrag wrote: ↑15/08/2020 18:26
hipija wrote: ↑15/08/2020 18:25
odmor wrote: ↑15/08/2020 17:31
Samo da kazem u vezi uvodjenja Telemacha dvije razlicite osobe na istu adresu MOZE. Dakle, otac i sin, sa svojim porodicama. Nalaze se na istoj parceli. Kuca od kuce udaljena 50ak metara. Svak uveo za sebe, a ista adresa. Kad moze za struju, vodu i ostale komunalije, moze i za Telemach.
Znači, radi se o dva odvojena domaćinstva na istoj adresi i razumljivo je da to prolazi, ali sa stanovima bi išlo teže da recimo muž raskine ugovor a onda njegova supruga ekspresno zasnuje novi ugovor na isti stan i adresu.
Vjerovatno bi se u ovom slučaju trebalo sačekati nekoliko mjeseci pa da se bivši korisnik ponovo tretira kao potpuno novi korisnik.
U kućama na svakom spratu možeš imati po jedan Telemach ugovor, u stanu
nakon raskida ugovora ne možeš potpisati novi dok ne prođu 3 mjeseca, a nakon toga imaš mogućnost da koristiš pogodnosti i akcije za nove korisnike.
i kakva je tu racunica ovijeh od T-mach-a?!
Tretiras korisnike na razlicite nacine... odnosno, preci ti novi od starog?
Djaba sto ti stari korisnik u kontinuitetu ostavlja novac i ostavljace ga dok god ugovor traje, a kad ga treba produziti isti taj korisnik dodje do spoznaje da sad kao stari korisnik manje vrijedi i ne moze dobiti benefite koje dobija novi korisnik u trenutnoj akciji?!
Ovo tvoje sto obojih... ako zelim da me tretiraju na bolji nacin, odnosno da dobijem sve benefite koje dobije novi korisnik po potpisivanju ugovora, moram po isteku istog vratiti opremu i cekati 3mj. pa traziti novi ugovor i sve pripadajuce benefite kao novi korisnik?!!
Zasto t-mach misli da ce se to desiti, da ce se korisnici vratiti nakon 3mj. apstinencije, zasto uopste tjeraju korisnike na koriste tu mogucnost?
Nakon 3mj. svi ce naci kakvutakvu alternativu na neki duzi period, znaci, nije to vise 3mj. nego mnogo vise, a nekima nece niti pasti na pamet da se vrate?!
Kad mi dodje vrijeme za novi ugovor, vjerujem i novi paket... bolje da mi ne prilaze sa tim ponudama za stare korisnike.
Telemach bi napokon trebao da se uozbilji i ovako zapocinje nove akcije
"Postojeći i novi korisnici koji za vrijeme trajanja akcijske ponude ..."