Vidim da je i garancija 2 godine, a uredjaj kupljen u BHTallem_77 wrote: ↑11/08/2020 20:06Na piku
https://www.olx.ba/r/39354226/729258
Zbog ovih lihvara s Pika koji uzmu mobitel za marku i kasnije ga preprodaju BHT nema uredjaja na stanju
Moderator: Benq
Vidim da je i garancija 2 godine, a uredjaj kupljen u BHTallem_77 wrote: ↑11/08/2020 20:06Na piku
https://www.olx.ba/r/39354226/729258
A možda čovjeku treba keš. Nekome ovo dođe kao kredit.REDDEVILS wrote: ↑11/08/2020 20:19Vidim da je i garancija 2 godine, a uredjaj kupljen u BHT![]()
Zbog ovih lihvara s Pika koji uzmu mobitel za marku i kasnije ga preprodaju BHT nema uredjaja na stanju![]()
Eto vidiš da je reklama privukla pažnju, to joj je valjda i cilj. ali vazno je da "mtel" ima bolje reklame hahaahhahescobar__ wrote: ↑12/08/2020 04:13 Na Instagramu objava "Dokupi net da ti bude flat", a grafički uređena k'o kurac.![]()
Kompletan marketing sektor bih nabio nogom u guzicu i doveo normalne, školovane i sposobne ljude na te pozicije ne bi li se konačno prestali blamirat. Pa majku mu, nek pogledaju m:tel i nauče šta je vizuelni identitet i kako i za najgluplje usluge koje nudiš napravit reklamu kojom ćeš privuć pažnju.
Bez zezancije, na stranu moj animozitet prema svemu seljačkom u ovoj zemlji (ne seljačkom u geografskom smislu već u smislu stanja duha), jel ti stvarno slogan "Dokupi net da ti bude flat" smatraš kvalitetnim?sencobih wrote: ↑12/08/2020 07:23Eto vidiš da je reklama privukla pažnju, to joj je valjda i cilj. ali vazno je da "mtel" ima bolje reklame hahaahhahescobar__ wrote: ↑12/08/2020 04:13 Na Instagramu objava "Dokupi net da ti bude flat", a grafički uređena k'o kurac.![]()
Kompletan marketing sektor bih nabio nogom u guzicu i doveo normalne, školovane i sposobne ljude na te pozicije ne bi li se konačno prestali blamirat. Pa majku mu, nek pogledaju m:tel i nauče šta je vizuelni identitet i kako i za najgluplje usluge koje nudiš napravit reklamu kojom ćeš privuć pažnju.
Gledao sam i mnogo gore reklame , ovdje valjda ciljaju na mlađu populaciju koja se fura na ove joutubere i ove šarene repere, ali eto čim izazovu reakciju reklama je uspjelaescobar__ wrote: ↑12/08/2020 08:37Bez zezancije, na stranu moj animozitet prema svemu seljačkom u ovoj zemlji (ne seljačkom u geografskom smislu već u smislu stanja duha), jel ti stvarno slogan "Dokupi net da ti bude flat" smatraš kvalitetnim?sencobih wrote: ↑12/08/2020 07:23Eto vidiš da je reklama privukla pažnju, to joj je valjda i cilj. ali vazno je da "mtel" ima bolje reklame hahaahhahescobar__ wrote: ↑12/08/2020 04:13 Na Instagramu objava "Dokupi net da ti bude flat", a grafički uređena k'o kurac.![]()
Kupi i ti za marku , plati jaku tarifu pa prodaj.REDDEVILS wrote: ↑11/08/2020 20:19Vidim da je i garancija 2 godine, a uredjaj kupljen u BHT![]()
Zbog ovih lihvara s Pika koji uzmu mobitel za marku i kasnije ga preprodaju BHT nema uredjaja na stanju![]()
Nema potrebe da se etiketiramo kao bhtelekomovac i kao mtelovac. Meni ugovor s mtelom istice za 3 mjeseca i za ove dvije godine sam za 16KM odlično prošao, jer mi je 20GB interneta i 100 minuta odličan odnos cijene i dobijenog. U slučaju da mi telekom, ili bilo koji operater moze ponuditi nešto bolje za istu cijenu, ili par KM više, ja prelazim. Mene ne interesuje koji je operater, već da za što manje novca dobijem što više. Jednostavno.
Cuj 16KM dobijes 20gb i 100 minuta , jel to neki akcijski paket ili sta vec ? Nmg nikako da nadjem ni priblizan paket na mtelovoj stranici.un1ted wrote: ↑12/08/2020 13:04Nema potrebe da se etiketiramo kao bhtelekomovac i kao mtelovac. Meni ugovor s mtelom istice za 3 mjeseca i za ove dvije godine sam za 16KM odlično prošao, jer mi je 20GB interneta i 100 minuta odličan odnos cijene i dobijenog. U slučaju da mi telekom, ili bilo koji operater moze ponuditi nešto bolje za istu cijenu, ili par KM više, ja prelazim. Mene ne interesuje koji je operater, već da za što manje novca dobijem što više. Jednostavno.
Gdje si ti našao da je telefon 1049 km.sime_cipol wrote: ↑12/08/2020 11:29 Covjek ce platiti tel 1049 KM, da bi ga dao na prodaju za 650 KM![]()
Pa na računu mu piše 1049 KM, a toliko košta bez obaveznog trajanja ugovorajarobot wrote: ↑12/08/2020 14:05Gdje si ti našao da je telefon 1049 km.sime_cipol wrote: ↑12/08/2020 11:29 Covjek ce platiti tel 1049 KM, da bi ga dao na prodaju za 650 KM![]()
Najskuplji je 979 km u najmanjem extra s paketu ,a što ide jači paket sve je jeftiniji.
Nema šanse da ću potpisati ugovor bez nekog dodatnog benefita. Ako sam dobro upratio u pitanju je snet+ paket i akcija je produžena do septembra, ili oktobra, da ne kačim linkove i reklamiram
djeteta, a šta fali krmetu posebno dobro osušenom špekudend wrote: ↑12/08/2020 12:56 Eto vi znate sta je dobra reklama![]()
Brzim pregledom na Youtube kanalu bhTelecoma
https://www.youtube.com/user/bhtelecomsarajevo
ova zadnja reklama ima daleko najvise pregleda od ijednog postavljenog video snimka na njihovom kanalu u posljednje 4 godine, mozda cak vise od svih njih zajedno.
Ocigledno da je reklama ciljanja na određenu grupu i to ima efekta ( 105k pregleda , u prosjeku svaki snimak ima ispod 1k pregleda dok samo par ih ima do 10k )
To sto nekima ne pashe, boze moj.
Vidim neki kazu da reklama nije reklama ako je losa.
'There is no such thing as bad publicity'
'There is no such thing as bad publicity' is the notion that all mentions in the media aid a person's cause, even if they put them in a bad light.
Reklama je reklama jer vidis kako smo, zbog tog snimka kojeg nismo ni registrovali da postoji, usli u diskusiju.
Btw. I meni je bezveze, ali mi je draza od onog dijeteta sto je pjevao.
I ovo vezano za krme, je veoma odvratno.![]()
I meni su prvi mjesec naplatili oko 0.90kf jer sam oko 20 juna produzio ugovor