Zvao sam ponovo vasu podrsku i opet prijavio problem. Vidjet cemo kolko cu ponovo cekati. A ne znam sto bih vam ponovo slao podtke kad postoji prijava od 1.8? Na njoj imate sve podatke.Telemach wrote: ↑10/08/2020 12:18Zdravo @ReymondReddington,ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 10:54 1.8 prijavljen problem sa internetom. Internet u toku dana stalno gubi konekciju. Zna se desiti da svakih 5-10 minuta pukne konekcija, a nekad zna raditi 2-3 sata normalno pa onda krene pucanje konekcije. Haj pošto je Bajram bio 31.7 nisam ni očekivao da dođu taj vikend. Međutim čitava iduća sedmica niko nije došao niti je iko zvao da kaže da su dolazili a da mene nije bilo. Nazovem u subotu 8.8 javi se neki čovjek i on se izvinjava kaže nije mu jasno kako niko nije došao a ima prijava 1.8 i kaže sad će on urigirati da neko dođe i pita odgovara li mi da dođu tu istu subotu 8.8. Ja kažem može i čitav dan provedem čekajući i naravno niko nije došao. Nedjelju 9.8 naravno opet niko nije došao.
Danas 10.8 PUNIH 10 dana kako niko nije došao po prijavi od 1.8. Na koji način oni uopće gledaju ove prijave, jer nikako mi nije jasno da u 10 dana nikoga nisu poslali. Još gore lnazoves ih i lik te hladno slaže da će poslati nekog odmah.
Zamoliti ćemo Vas da primite naše izvinjenje ukoliko je došlo do nesporazuma usljed kojeg ste duži vremenski period bez uredne usluge. Zaista takvo nešto nije svojstveno našoj kompaniji i sve poteškoće se otklanjaju u roku od 24 do 48h. Mi Vas molimo da nam dostavite podatke u inbox kako bismo provjerili i nalog proslijedili na hitnu urgenciju. Zahvaljujemo se na razumijevanju i saradnji na ovaj način.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
ReymondReddington
#101826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#101827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ReymondReddington,ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 12:43Zvao sam ponovo vasu podrsku i opet prijavio problem. Vidjet cemo kolko cu ponovo cekati. A ne znam sto bih vam ponovo slao podtke kad postoji prijava od 1.8? Na njoj imate sve podatke.Telemach wrote: ↑10/08/2020 12:18Zdravo @ReymondReddington,ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 10:54 1.8 prijavljen problem sa internetom. Internet u toku dana stalno gubi konekciju. Zna se desiti da svakih 5-10 minuta pukne konekcija, a nekad zna raditi 2-3 sata normalno pa onda krene pucanje konekcije. Haj pošto je Bajram bio 31.7 nisam ni očekivao da dođu taj vikend. Međutim čitava iduća sedmica niko nije došao niti je iko zvao da kaže da su dolazili a da mene nije bilo. Nazovem u subotu 8.8 javi se neki čovjek i on se izvinjava kaže nije mu jasno kako niko nije došao a ima prijava 1.8 i kaže sad će on urigirati da neko dođe i pita odgovara li mi da dođu tu istu subotu 8.8. Ja kažem može i čitav dan provedem čekajući i naravno niko nije došao. Nedjelju 9.8 naravno opet niko nije došao.
Danas 10.8 PUNIH 10 dana kako niko nije došao po prijavi od 1.8. Na koji način oni uopće gledaju ove prijave, jer nikako mi nije jasno da u 10 dana nikoga nisu poslali. Još gore lnazoves ih i lik te hladno slaže da će poslati nekog odmah.
Zamoliti ćemo Vas da primite naše izvinjenje ukoliko je došlo do nesporazuma usljed kojeg ste duži vremenski period bez uredne usluge. Zaista takvo nešto nije svojstveno našoj kompaniji i sve poteškoće se otklanjaju u roku od 24 do 48h. Mi Vas molimo da nam dostavite podatke u inbox kako bismo provjerili i nalog proslijedili na hitnu urgenciju. Zahvaljujemo se na razumijevanju i saradnji na ovaj način.
Ako ste već pozivali Kontakt centar sigurni smo da će biti riješeno. Mi, nažalost, na ovaj način ne možemo izvršiti provjeru bez Vašeg broj Ugovora. Hvala Vam na razumijevanju i strpljenju.
- Benq
#101828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako se javljas ovdje i trazis pomoc, onda i posalji broj ugovora da ti to rijese odmah. Kazes 10 dana nemas uslugu kako treba a ne zelis da ti se pomogne. Traze ti broj ugovora, ti ne das, pusti se trolanjaReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 12:43 Zvao sam ponovo vasu podrsku i opet prijavio problem. Vidjet cemo kolko cu ponovo cekati. A ne znam sto bih vam ponovo slao podtke kad postoji prijava od 1.8? Na njoj imate sve podatke.
-
Boeing797
#101829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vala ako išta valja na ovoj temi to je onda Telemach podrška. Imao sam neke probleme sa signalom, ne bi mi mrsko da pošaljem pp Telemachu, poslije par sati zove tehničar i riješeno sve. A i prije toga imao sam problem sa konektorom na modemu, mala nepažnja i iščupah ga, zvao 1360 i sutradan došli i riješili.
Zato, Telemach veliki respect od mene
Zato, Telemach veliki respect od mene
- Telemach
#101830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo @Boeing797,Boeing797 wrote: ↑10/08/2020 14:42 Vala ako išta valja na ovoj temi to je onda Telemach podrška. Imao sam neke probleme sa signalom, ne bi mi mrsko da pošaljem pp Telemachu, poslije par sati zove tehničar i riješeno sve. A i prije toga imao sam problem sa konektorom na modemu, mala nepažnja i iščupah ga, zvao 1360 i sutradan došli i riješili.
Zato, Telemach veliki respect od mene![]()
Hvala što nas podržavate. Uvijek smo tu za Vas.
-
ReymondReddington
#101831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prvo ja ne trolam nego govorim kakva je situacija. U njihovom sistemu postoji prijava 1.8 koja stoji OTVORENA i koju niko ne benda izgleda. Zvao 8.8 podrsku i kaze covjek evo ima OTVORENA prijava i cudno mu kako niko nije izasao na teren. Kaze sad cemo urgirati da neko dođe i ništa od toga. Zvao opet jutros i opet covjek vidi da ima OTVORENA prijava i i njemu cudno da niko nije dosao i on kaze da ce urgirati da neko dođe.Benq wrote: ↑10/08/2020 14:31Ako se javljas ovdje i trazis pomoc, onda i posalji broj ugovora da ti to rijese odmah. Kazes 10 dana nemas uslugu kako treba a ne zelis da ti se pomogne. Traze ti broj ugovora, ti ne das, pusti se trolanjaReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 12:43 Zvao sam ponovo vasu podrsku i opet prijavio problem. Vidjet cemo kolko cu ponovo cekati. A ne znam sto bih vam ponovo slao podtke kad postoji prijava od 1.8? Na njoj imate sve podatke.![]()
Nije mi jasno kako može prijava stajati u sistemu 10 dana otvorena i niko nista. Da li telemach uopste zatvara te prijave ili su kod njih sve otvorene pa ako te neki tehnicar preskoci ti zovi ponovo dok ti se ne posreci. Zvao sam i prije njihovu podrsku i nikad nisam ovoliko cekao.
To što on meni traži broj ugovora ja nemam nikakvu koristi, Ako sam vec tri puta zvao i svi urgiraju a niko ne dolazi ne vidim sta ovaj user može uraditi, tj mozda je on upravo isti covjek s kojim sam jutros razgovarao.
- diablobih
#101832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
De posalji broj ugovora privatno njima i rijesit ce ti. Nemoj nastavljati pisati.
-
DON_eARL
#101833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo ti pošalji njima broj ugovora, ako ga imaš, sve ostalo završe gđe i gđice iza nicka @Telemach. 
Sad nam još napiši kako si pričao i sa nekom curom, koja ti je isto rekla kako je neka prijava otvorena.
Sad nam još napiši kako si pričao i sa nekom curom, koja ti je isto rekla kako je neka prijava otvorena.
- Benq
#101834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne moze ti niko iz call centra obecati kad ce ti tehnicar doci, uvijek govore da je rok 24-48 sati za rjesavanje reklamacije.ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 15:32 To što on meni traži broj ugovora ja nemam nikakvu koristi, Ako sam vec tri puta zvao i svi urgiraju a niko ne dolazi ne vidim sta ovaj user može uraditi, tj mozda je on upravo isti covjek s kojim sam jutros razgovarao.
Kako mozes reci da nemas nikakvu korist od toga sto ti Telemach ovdje trazi broj ugovora? Posalji pa da vidis kako nesto "ne moze". Za ljude u call centru ne znam zasto obecavaju nekome niti da li je bilo tako kako pises, pa ne mogu ni tvrditi da je nesto bili ili nije bilo, ali za Telemach na forumu je vise puta dokazano da rjesavaju probleme ljudima koji se zale na forumu, tako da, samo posalji broj ugovora Telemachu u PP i bice rijeseno.
Nije on taj covjek s kojim si razgovarao, jer ovi ljudi koji rade pod nickom Telemach na forumu, ne rade u call centru.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#101835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja sam zivi svjedok, do sada korektan odnos sa nickom telemah i sve petBenq wrote: ↑10/08/2020 15:45Ne moze ti niko iz call centra obecati kad ce ti tehnicar doci, uvijek govore da je rok 24-48 sati za rjesavanje reklamacije.ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 15:32 To što on meni traži broj ugovora ja nemam nikakvu koristi, Ako sam vec tri puta zvao i svi urgiraju a niko ne dolazi ne vidim sta ovaj user može uraditi, tj mozda je on upravo isti covjek s kojim sam jutros razgovarao.
Kako mozes reci da nemas nikakvu korist od toga sto ti Telemach ovdje trazi broj ugovora? Posalji pa da vidis kako nesto "ne moze". Za ljude u call centru ne znam zasto obecavaju nekome niti da li je bilo tako kako pises, pa ne mogu ni tvrditi da je nesto bili ili nije bilo, ali za Telemach na forumu je vise puta dokazano da rjesavaju probleme ljudima koji se zale na forumu, tako da, samo posalji broj ugovora Telemachu u PP i bice rijeseno.
Nije on taj covjek s kojim si razgovarao, jer ovi ljudi koji rade pod nickom Telemach na forumu, ne rade u call centru.
- Benq
-
ReymondReddington
#101837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sva tri puta su bili muskarci. I prije kad sam zvao mislim da su uvijek bili muskarci.
To ne znam. Ja sam mislio da je to opet neko iz njihove podrske ili sta vec. Kako god probat cu i to, al ovdje je veci problem sto neko nece da radi svoj posao i uredne prijave problema ne rješava u adekvatnom roku.Benq wrote: ↑10/08/2020 15:45Ne moze ti niko iz call centra obecati kad ce ti tehnicar doci, uvijek govore da je rok 24-48 sati za rjesavanje reklamacije.ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 15:32 To što on meni traži broj ugovora ja nemam nikakvu koristi, Ako sam vec tri puta zvao i svi urgiraju a niko ne dolazi ne vidim sta ovaj user može uraditi, tj mozda je on upravo isti covjek s kojim sam jutros razgovarao.
- Benq
#101838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije niko iz te podrske, ovi su mnogo boljiReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 16:10 To ne znam. Ja sam mislio da je to opet neko iz njihove podrske ili sta vec. Kako god probat cu i to, al ovdje je veci problem sto neko nece da radi svoj posao i uredne prijave problema ne rješava u adekvatnom roku.
Posalji broj ugovora na PP Telemachu i bice rijeseno sve sto zelis. Inace se sve rjesava u roku, da li je i zasto je zapelo u tvom slucaju, to ce ti reci Telemach kad dobije broj ugovora.
- sve na kvadrat
- Telemach
#101840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala @BenqBenq wrote: ↑10/08/2020 15:45Ne moze ti niko iz call centra obecati kad ce ti tehnicar doci, uvijek govore da je rok 24-48 sati za rjesavanje reklamacije.ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 15:32 To što on meni traži broj ugovora ja nemam nikakvu koristi, Ako sam vec tri puta zvao i svi urgiraju a niko ne dolazi ne vidim sta ovaj user može uraditi, tj mozda je on upravo isti covjek s kojim sam jutros razgovarao.
Zaista se trudimo da uvijek budemo tu za naše korisnike.
- Telemach
- Telemach
#101842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo @pici,pici wrote: ↑10/08/2020 15:49ja sam zivi svjedok, do sada korektan odnos sa nickom telemah i sve petBenq wrote: ↑10/08/2020 15:45Ne moze ti niko iz call centra obecati kad ce ti tehnicar doci, uvijek govore da je rok 24-48 sati za rjesavanje reklamacije.ReymondReddington wrote: ↑10/08/2020 15:32 To što on meni traži broj ugovora ja nemam nikakvu koristi, Ako sam vec tri puta zvao i svi urgiraju a niko ne dolazi ne vidim sta ovaj user može uraditi, tj mozda je on upravo isti covjek s kojim sam jutros razgovarao.
Nije on taj covjek s kojim si razgovarao, jer ovi ljudi koji rade pod nickom Telemach na forumu, ne rade u call centru.![]()
Drago nam je da ste zadovoljni. Ukoliko se pojave bilo kakve poteškoće budite slobodni da nam se javite. Stojimo Vam na raspolaganju.
-
sandzokan
#101843 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da Telemach radi outsourcing HD sluzbe zato ima tih problema sa njima.
- odmor
#101844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Probaj jos ovu varijantu.. odju u opciju "popis izvora", tu ti se nalaze svi hdmi, cincevi, skartovi i to. Pogasi sve ulaze stisni OK i izadji, te nakon par sekundi ponovo udju i popali sve opcije, te vidi onda da li ce ti radit.sve na kvadrat wrote: ↑10/08/2020 18:55Do tv je, otišli svi ulazi. Probali sva 3 hdmi ulaza, scart, sa činčevima, dva nova resivera i nista...
-
tap3ah75
#101845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imaš li laptop, ps, pc ili nešto četvrto da probaš rade li ti ti ulazi na tv?sve na kvadrat wrote: ↑10/08/2020 18:55Do tv je, otišli svi ulazi. Probali sva 3 hdmi ulaza, scart, sa činčevima, dva nova resivera i nista...
Da ne probavaš samo sa resiverima
- chakany
#101846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoće li se ikada uvesti ovaj RTV BN u HD rezoluciji? Pa sigurno neke dvije godine ima kako se pomenuti kanal emituje u HD, a mi ga još uvijek imam u SD formatu
.
Pa bilo bi lijepo i B92 isto tako vidjeti u HD formatu.
Pa bilo bi lijepo i B92 isto tako vidjeti u HD formatu.
-
Asimo1
#101847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1Boeing797 wrote: ↑10/08/2020 14:42 Vala ako išta valja na ovoj temi to je onda Telemach podrška. Imao sam neke probleme sa signalom, ne bi mi mrsko da pošaljem pp Telemachu, poslije par sati zove tehničar i riješeno sve. A i prije toga imao sam problem sa konektorom na modemu, mala nepažnja i iščupah ga, zvao 1360 i sutradan došli i riješili.
Veliki respex za @telemach (forumski) i od mene.
- Telemach
#101848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala @Asimo1,Asimo1 wrote: ↑10/08/2020 22:23+1Boeing797 wrote: ↑10/08/2020 14:42 Vala ako išta valja na ovoj temi to je onda Telemach podrška. Imao sam neke probleme sa signalom, ne bi mi mrsko da pošaljem pp Telemachu, poslije par sati zove tehničar i riješeno sve. A i prije toga imao sam problem sa konektorom na modemu, mala nepažnja i iščupah ga, zvao 1360 i sutradan došli i riješili.
Veliki respex za @telemach (forumski) i od mene.
Uvijek smo tu za Vas.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#101849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav svima,
ako neko zna, zasto imam manje tv kanala u listi na (eon full paket) tv aplikaciji u odnosu na eon box?
Unaprijed hvala
ako neko zna, zasto imam manje tv kanala u listi na (eon full paket) tv aplikaciji u odnosu na eon box?
Unaprijed hvala
Last edited by heat on 11/08/2020 10:03, edited 1 time in total.
- sve na kvadrat
#101850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam laptop i mogu probati s njim, sto pitas to...ne radi ni sa laptopa ulaz u tv, nista...tap3ah75 wrote: ↑10/08/2020 21:07Imaš li laptop, ps, pc ili nešto četvrto da probaš rade li ti ti ulazi na tv?sve na kvadrat wrote: ↑10/08/2020 18:55Do tv je, otišli svi ulazi. Probali sva 3 hdmi ulaza, scart, sa činčevima, dva nova resivera i nista...
Da ne probavaš samo sa resiverima
Last edited by sve na kvadrat on 11/08/2020 10:06, edited 2 times in total.