Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
sandzokan

#2826 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sandzokan »

RunnerX wrote: 09/08/2020 00:12
sandzokan wrote: 08/08/2020 19:26 Ima li Dritana živa, kandiduje li se on na ovim izborima?
A ima, poginuo je mučenik dok nije došao do izborne liste. Prvo ga niko nije htio, pa je napravio neku koaliciju sa otpacima, pa je onda predao listu sa duplim potpisima, i nekako ih je ponovo sakupio pa su mu prihvatili. Na kraju RTCG zabrani predizborni spot jer je koristio hologram sa likom Mila Đukanovića.

Muke Dritanove. :lol:
A šteta, obećavao je lik. Možda mu je ipak bilo bolje da je ostao u Sarajevu.

Baš sam se iznenadio kada sam ga vidio na Aljazeeri u Budvi kada su izbacili Marka Kraljevića :mrgreen: iz opštine. Nešto je baš bio neveseo dok je stajao ispred opštine sa demonstrantima.
hillbill

#2827 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

evo krenula srpska predizborna kampanja....

natpisi po bosnjackim kucama.......pa ce se oglasiti vojvodkinja od Zenice /Voislava Seseljeva/...........pa ide anfilohije sa svojom predizbornom svitom.........pa borba za srpsku nejac...............i sve tako do 14-tog vijeka

promijenite nesto.......ova vojvodkinja vam ostarila ....dajte kakvu mladu.....moze Obradovicka na trening u Zenicu
RunnerX

#2828 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Vremeplov.

Image
Vojvodjanin

#2829 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Vojvodjanin »

Image
RunnerX

#2830 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

A ovaj se registrovao zbog ove teme. :lol:
Vojvodjanin

#2831 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Vojvodjanin »

Šoškić prekrečio grafite u Beranama: Nećete nas posvađati

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ ... posvadjati

Image

Član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, Mićo Šoškić prekrečio je danas grafite, koji su jutros osvanuli u Beranama

On je prekrečio grafite i poručio "neće vam ovog puta uspjeti ova gadna režija. Nećete nas posvađati".
Blek Stena

#2832 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Milov vremeplov ti se pokvario :lol:
RunnerX

#2833 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Džaba kreče, njihova sramota se ne može prekrečiti.
golman

#2834 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 09/08/2020 23:58 Džaba kreče, njihova sramota se ne može prekrečiti.
Bravo, cestitam.. :thumbup:

da i ti nesto pametno napises na ovoj temi, vrijeme ti je bilo 8)

Njihova sramota se zaista ne moze prekreciti.

Uhvaceni su pocinioci druze, samo sto policija nije jos objavila njihova imena, a znas li zasto? Znas, ali se pravis lud.

Nije objavila, zato sto su placeni od strane doktora u bolnici u Beranama, inace DPS aktiviste. Pa cijela Crna Gora zna ko je crtao grafite, a vi se ovde nedmudrujete. Crtao ih je Zoran Čukic iz Ržanice, a vozio ga je Jovan Ralevic, koji radi u bolnici.
golman

#2835 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

hillbill wrote: 09/08/2020 16:06 evo krenula srpska predizborna kampanja....

natpisi po bosnjackim kucama.......pa ce se oglasiti vojvodkinja od Zenice /Voislava Seseljeva/...........pa ide anfilohije sa svojom predizbornom svitom.........pa borba za srpsku nejac...............i sve tako do 14-tog vijeka

promijenite nesto.......ova vojvodkinja vam ostarila ....dajte kakvu mladu.....moze Obradovicka na trening u Zenicu
Evo ga ovaj se opet nalilo nekakve brlje :D ako vec loces, pij neku domacu a ne brlju secerusu, pogledaj sta ispadne poslije :skoljka:

ne znas ni ti sta si napiso
RunnerX

#2836 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

golman wrote: 10/08/2020 01:20 Uhvaceni su pocinioci druze, samo sto policija nije jos objavila njihova imena, a znas li zasto? Znas, ali se pravis lud.

Nije objavila, zato sto su placeni od strane doktora u bolnici u Beranama, inace DPS aktiviste. Pa cijela Crna Gora zna ko je crtao grafite, a vi se ovde nedmudrujete. Crtao ih je Zoran Čukic iz Ržanice, a vozio ga je Jovan Ralevic, koji radi u bolnici.
Jesu li oni crtali i ove po Njemačkoj, one u Parizu, Srebrenici, jesu li oni pisali ovo na slici ispod u Pljevljima?

Image

E moji litijaši... Ko vas ne zna...

Nego reci ti meni, šta je to bilo sinoć sa auto litijama, kažu samo srpske zastave, tri prsta, četničke pjesme se čule iz većine automobila...
zilog

#2837 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Ko god da je postavio grafite, svejedno je. Zna se ko prica to sto na njima pise... :roll:

Mozda su se malo pritajili oko litija i sada oko izbora, ali kako iko normalan moze ocekivati da smo zaboravili ko su ti ljudi?
RunnerX

#2838 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

zilog wrote: 10/08/2020 07:51 Mozda su se malo pritajili oko litija i sada oko izbora, ali kako iko normalan moze ocekivati da smo zaboravili ko su ti ljudi?
Nisu se pritajili. Vrlo malo njih ima muda da sad nešto organizuje jer policija više nema tolerancije. Sad su u fazonu auto litije, sa sve velikosrpskim obilježjima, troprstašenjem i četničkom koreografijom. Eskaliralo bi to da se otvore granice sa Srbijom, ali zna Milo šta radi. Onog momenta kad se otvore granice, eto ti huligana u Crnu Goru.

DF je izgubio podršku Amfilohija, koji bi se kao okrenuo Demokratama, i sad su se ponovo razjebali između sebe. Demokrate bi sad pred izbore ponovo da budu procrnogorska opcija, pa kao neće sa DF u koaliciju.

Narod im se smije.
Blek Stena

#2839 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Ocigledno ste svjesno zaboravili ko su ti ljudi koje danas favorizujete jer su obrnuli curak i sad su protiv Srba. Tako da vi danas optuzujete za ratne zlocine sve koji se izjasnjavaju srbima, taman da su se rodili juce, a ne one koji su vrsili vlast kad su se ti zlocini desavali. I zlocine cete zanemarit samo ako sad govore ono sto vi volite cuti. Taj fenomen je za strucno izucavanje.
Blek Stena

#2840 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

I moderacija bi trebala dobro da porazmisli o vasem ucescu na ovom forumu. Mislim, postalo je vise nego ocigledno da ono sto vas dvojica havera radite ovde ima za cilj poticanje na vjersku i etnicku mrznju.
RunnerX

#2841 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Niko ništa nije zaboravio, a ponajmanje ulogu vrha Crne Gore u ratnim aktivnostima, iako se dobar dio toga zasniva na špekulacijama. Što se zločina tiče, znamo ko ih je radio, ali eto zgodno je pokušati uvući Đukanovića u tu priču.

Ipak, taj isti Đukanović je okrenuo leđa Miloševiću čim je osjetio da je dovoljno snažan da to uradi. Da je pokušao ranije, ne bi se dobro proveo. Upravo zbog te pragmatičnosti je danas tu gdje jeste.

Za stručno izučavanje je nešto drugo. Taj fenomen velikosrpstva, ta glad za teritorijom i sposobnost da unište sve što dotaknu. Da ne postoji društvo kojem se mogu prilagoditi, već oni tjeraju da se njima prilagođava. To je taj fenomen za izučavanje.
Blek Stena wrote: 10/08/2020 08:51 I moderacija bi trebala dobro da porazmisli o vasem ucescu na ovom forumu. Mislim, postalo je vise nego ocigledno da ono sto vas dvojica havera radite ovde ima za cilj poticanje na vjersku i etnicku mrznju.
Baš naprotiv. Ono za šta se ti i tvoji ahbabi zalažete podstiče vjersku i etničku mržnju. Ne pišu ove grafite oni koje ja podržavam. Nije moj đedo rekao "Pripadnici islama su lažni ljudi sa lažnom vjerom", to je rekao onaj kojeg ti podržavaš, a kad neko 'moj' nešto takvo kaže, ja istog trena završim sa njim i postaje mi neprijatelj.
Blek Stena

#2842 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Ma da.....vazi :oops:
RunnerX

#2843 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Da, da. To ti je ta razlika između nas. Kad se IZ umiješa u politiku, kad brani Novalića ja jasno i glasno kažem da su zlo i da brane očigledan kriminal. Ja nemam problem da kažem da je ta ista zajednica netransparentna i da niko ne zna na šta troše pare, nemam problem da kažem da je efendija Velić huškač, itd, itd...

Sa druge strane, ti nikad nećeš nešto slično reći za Rista sotonu, iako je radio stvari od kojih bi se svakom normalnom čovjeku digla kosa na glavi. To znači da podržavaš ono što radi.
Blek Stena

#2844 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Mnogo je bitnije ko je sta laprdao od ko je sta radio ili nije radio. Evo kolega ti kaze da nije bitno ko je pisao grafite bitno je sta ko misli. Tako da idete na ignore i ti i on. Dosta je bilo.
RunnerX

#2845 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Gadno je kad maca pojede jezik.
nosara

#2846 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by nosara »

Policija prikuplja informacije o slucaju Berane, dok ne izadju sa zvanicnim podacima internetom kruze razne dezinformacije i medjusobna optuzivanja i prepucavanja pred izbore.

https://twitter.com/zelenascg/status/12 ... 0498298881
Last edited by nosara on 14/08/2020 09:35, edited 2 times in total.
The 51st State

#2847 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

Vojvodjanin wrote: 09/08/2020 21:05 Šoškić prekrečio grafite u Beranama: Nećete nas posvađati

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ ... posvadjati

Image

Član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, Mićo Šoškić prekrečio je danas grafite, koji su jutros osvanuli u Beranama

On je prekrečio grafite i poručio "neće vam ovog puta uspjeti ova gadna režija. Nećete nas posvađati".
mogo je makar jupol kupiti.
zilog

#2848 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Blek Stena wrote: 10/08/2020 08:51 I moderacija bi trebala dobro da porazmisli o vasem ucescu na ovom forumu. Mislim, postalo je vise nego ocigledno da ono sto vas dvojica havera radite ovde ima za cilj poticanje na vjersku i etnicku mrznju.
Ovo je vec ozbiljna optuzba.

Molim te, koji dio, mog gornjeg posta, potice na vjersku i etnicku mrznju?
To sto sam rekao da se zna ko govori (DF) ono sto na grafitima pise? Pa imas primjer iz Skupstine CG.

Rado cu kod sebe ispraviti, ako mi se ukaze na to, bilo sta sto nekoga zaista vrijedja, ili uznemirava. Isto ocekujem i obrnuto. Na sovinizam, bahatost i aroganciju cu uvijek odgovoriti.
zilog

#2849 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Blek Stena wrote: 10/08/2020 09:05 Mnogo je bitnije ko je sta laprdao od ko je sta radio ili nije radio. Evo kolega ti kaze da nije bitno ko je pisao grafite bitno je sta ko misli. Tako da idete na ignore i ti i on. Dosta je bilo.
:pisnuo:

Evo ti sta hoces ako to sto si ti napisao - nadjes u mom postu...
nosara

#2850 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by nosara »

RunnerX wrote: 10/08/2020 08:55 Niko ništa nije zaboravio, a ponajmanje ulogu vrha Crne Gore u ratnim aktivnostima, iako se dobar dio toga zasniva na špekulacijama.
:lol:

Image
Post Reply