Niko ništa nije zaboravio, a ponajmanje ulogu vrha Crne Gore u ratnim aktivnostima, iako se dobar dio toga zasniva na špekulacijama. Što se zločina tiče, znamo ko ih je radio, ali eto zgodno je pokušati uvući Đukanovića u tu priču.
Ipak, taj isti Đukanović je okrenuo leđa Miloševiću čim je osjetio da je dovoljno snažan da to uradi. Da je pokušao ranije, ne bi se dobro proveo. Upravo zbog te pragmatičnosti je danas tu gdje jeste.
Za stručno izučavanje je nešto drugo. Taj fenomen velikosrpstva, ta glad za teritorijom i sposobnost da unište sve što dotaknu. Da ne postoji društvo kojem se mogu prilagoditi, već oni tjeraju da se njima prilagođava. To je taj fenomen za izučavanje.
Blek Stena wrote: ↑10/08/2020 08:51
I moderacija bi trebala dobro da porazmisli o vasem ucescu na ovom forumu. Mislim, postalo je vise nego ocigledno da ono sto vas dvojica havera radite ovde ima za cilj poticanje na vjersku i etnicku mrznju.
Baš naprotiv. Ono za šta se ti i tvoji ahbabi zalažete podstiče vjersku i etničku mržnju. Ne pišu ove grafite oni koje ja podržavam. Nije moj
đedo rekao "Pripadnici islama su lažni ljudi sa lažnom vjerom", to je rekao onaj kojeg ti podržavaš, a kad neko 'moj' nešto takvo kaže, ja istog trena završim sa njim i postaje mi neprijatelj.