Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jimmy McNulty wrote: ↑02/08/2020 13:42
Šta će sa Kepom? Zar nisu dali 60-70 miliona za njega?
Koliko će Pope koštat?
Kepa je najskuplje plaćen golman svijeta ali mu to nažalost ne pomaže puno pošto je iksiran od strane Lamparda, mada mislim da je to prenagla odluka.
Pope ne bi valjda trebao biti skup, plus imaju malog Peacocka spremnog za prvi tim, ali ne bi se iznenadio da ih ogule s obzirom da Chelsea trenutno u Engleskoj ima najviše keša spremnog za transfere na računu.
Meni je to fin transfer, ali i dalje stojim pri tome da im je džaba i Oblaka da dovedu, dok ne poprave zadnju liniju neće im ni on plaho pomoći. A uz bolju defanzivnu liniju nije teško pretpostaviti da bi i Kepa bio bolji. Ali eto.
Jimmy McNulty wrote: ↑02/08/2020 13:42
Šta će sa Kepom? Zar nisu dali 60-70 miliona za njega?
Koliko će Pope koštat?
Kepa je najskuplje plaćen golman svijeta ali mu to nažalost ne pomaže puno pošto je iksiran od strane Lamparda, mada mislim da je to prenagla odluka.
Pope ne bi valjda trebao biti skup, plus imaju malog Peacocka spremnog za prvi tim, ali ne bi se iznenadio da ih ogule s obzirom da Chelsea trenutno u Engleskoj ima najviše keša spremnog za transfere na računu.
Meni je to fin transfer, ali i dalje stojim pri tome da im je džaba i Oblaka da dovedu, dok ne poprave zadnju liniju neće im ni on plaho pomoći. A uz bolju defanzivnu liniju nije teško pretpostaviti da bi i Kepa bio bolji. Ali eto.
da pratis chelsea vidio bi da itekako nije prenagla odluka
najmanji procenat odbrana od svih golmana u ligama petice (nesto sitno iznad 50%), 21i po broju odbrana u PL, znaci rezervni golman spursa gazzaniga je sakupio vise odbrana od njega
onda uzasan na prekidima, ili ostane zakovan na liniju ili promasi boksovat loptu
doci ce pored golmana stoper i lijevi bek, tako da ce novi/bolji golman itekako pomoci
Izgleda Willian u Arsenalu? Sa Martinelliem i Luizom, kao nekad Invincibles sa Edu Gasparom i Gilbertom Silvom
Tako da samba se definitvno seli u komsiluk. Kraj jedne ere, kraj Bertolucci-Joorabchian veze. 20 miliona za Piazona, Nathana, Kenedya i Wallaca je posljednji pokusaj potrage za brazilskim nebrusenim dijamantima. Burzuji bi putercice bez rizika, nece da moze.
simpa je i Fulham, ali Brentford nikad do sada nije u Pl bio, plus imaju zanimljiv koncept, vlasnik kluba je i vlasnik danskog Midtjyllanda gdje fura neku verziju fudbalskog moneyball-a
Arsenal je merhametli. Zna Ozil, haman 20 miliona po sezoni, a i ne mora ko Bale sjediti na klupi. Sta je sad sa njim, jel problem sportske ili finansijske prirode (jedini nije pristao na manju platu zbog covida)? Cijeli Cityev sistem koji Arteta voli bazira se na dva kreativna plejmejkera izmedju linija. Arsenal ima nula. .